עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by 11asi,

שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. היי אני יודע שהתקציב מאוד נמוך אבל אני יודע שיש מסכים בסדר בתקציב הזה אני צריך מסך LCD לפחות 20"! אין לי מה לפרט יותר.. ושיהיה מSKYPC תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by SliDeRShai,

היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. Started by puNani,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3584 שימו לב שכתוב: Dell 24" 2407WFP UltraSharp 4MS+DVI ברוב המקומות קראתי שזמן התגובה הוא 6ms. כדאי לקנות מהמקום הזה או שהם מסלפים עובדות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. שלום. יש ברשותי מסך יחסית ישן של SAMSUNG SyncMaster931BF ואני מעוניין לקנות מסך חדש. הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 8800GTS 320 ואני מחפש מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה 22-24 אינץ'. התקציב הוא 1200 שקל אבל אם יש משהו שממש שווה להוסיף בשבילו 100-150 ש"ח אז אתם מוזמנים להמליץ עליו. קיבלתי המלצות על מסכי LED אז אם אתם באותה דיעה לגביהם, אני אעדיף שתמליצו לי על מסך מסוג זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום רב, מבין כתבות הסקירה שקראתי על הדגם הזה, ראיתי את הסקירה באתר הזה. כתוב שהמסך לא תומך בהתאמת תמונה רחבה והתמונה נמתחת. למה בדיוק הכוונה, למשל אם אני מפעיל סרט שהתמונה שלו היא לרוחב, התמונה תמתח?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. Started by manshush,

1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by MDARKo,

תוכלו להמליץ לי על מסך גיימניג שהוא כנראה יהיה גם לסרטים עד 900 שקל? הגודל הרצוי הוא 22" ומעלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. ..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון עם זוג מסכים רחבים בעריכת וידאו, או שעדיף שני 19" רגילים (צמודים כמובן). תודה!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מסך בגודל 20 אינצ' עד 1400 ש"ח העדיפות כרגע למסך רחב, אם כי אני לא נעול על זה. מכיוון שהמסך מיועד לצרכי עבודה במשרדי החברה אני מעוניין ל"חסוך" את פריסת הרמקולים על שולחנות המשתמשים וחשוב לי שהרמקולים יהיו מובנים במסך. אשמח לשמוע ממכם המלצות לדגמים מומלצים רלוונטיים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by soulz,

הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by oceans68,

אני עובד בפוטושופ ו3D MAX - לכן חשובה לי איכות התמונה ושהתמונה בKCD לא תהיה בהירה מאוד, וגוונים כמה שיותר קרובים להדפסה. אני לא גיימר בכלל. המליצו לי על 3 מסכים: 1. SUMSUNG 931C - עם ניגודיות 1:2000 2. LG 1960 - החדש עם ניגודיות 1:3000 3. SONY 95X - בגלל שיש לו פנל איכותי עם 8BIT וניגודיות של 1:1500 אני מתכנן לרכוש שני מסכים שיעבדו עם כרטיס שתומך בשני מסכים. לכם גם הפרש של 500ש"ח קריטי לגבי. מה מומלץ לעבודת גרפיקה בLCD? מה כדאי לבדוק בשביל לקנות מסך טוב לגרפיקה מעבר ללכת לחנות ולראות במו עיניי? (נתונים) תודה!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by pashpash,

שלום! אחרי שירדתי ממסכי ה22" הפשוטים, החלטתי לעבור ולהתרכז ב20" האיכותיים עם פאנל S-IPS. לאחר בדיקות מרובות הגעתי למסכנה שבמחיר שלא גבוה בהרבה מ2000 ש"ח יש את הדגם של DELL 2007WFP, אך גיליתי שיש מסך שעל פי אנשים רבים לא נופל בהרבה מהדל והוא עולה 500 שקל פחות:ה-PHILIPS 200W6CS. שני המסכים הם בעצם מאותו הפאנל של PHILIPS. אשמח לשמוע את דעתכם...

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by thebenjamin,

איזה מסך לקנות? אני רוצה מסך 22" שיהיה למשחקים סרטים וכו' אבל שתהיה לי גם האפשרות לחבר PS2 למסך/מחשב ולשחק בו על אותו מסך של המחשב... לכן האם כדי לקנות את CHIMEI 222H עם החיבורים המתאימים ב1500 +/- או לקנות Samsung 2243BW ב1130 ולהוסיף אחרי זה כרטיס טלוויזיה למחשב עם החיבורים..? סה"כ זה יצא בערך אותה עלות אבל הבנתי שכרטיסי טלוויזיה יעודיים ימירו את האותות בצורה יותר טובה

20. קניתי מסך חדש, Samsung SyncMaster 2333SW. מסך שנראה נפלא, מראה מאוד אלגנטי ומרענן אחרי שנים עם מסך CRT 17". אחרי חצי שעה שעברה באיטיות רבה על מנת לחבר את המסך לרגלית (פטנט מפגר) חיברתי חשמל, חיברתי DVI (הכל בא ביחד כמובן), המסך לא מציג כלום.. הוא אפילו לא רושם ש"לא קיים אות" או משהו כזה כמו שהוא אמור לרשום ברגע שיש תקלה בחיבור וכדומה.. המנורה פשוט מהבהבת וזהו.. אי אפשר ללחוץ על התפריט אלא רק על הכפתור שמשנה את סוג האות Digtal או Analog. עכשיו מחוברים יחדיו לכרטיס מסך המסך הישן והמסך החדש ככה שאוכל אולי לסדר זאת דרך המחשב. עכשיו הדבר הכי מוזר בעניין, הוא שמסך אחר לדוגמא LCD שמתחבר למחשב דרך הDVI עובד נורא טוב והמסך שלי מתחבר למחשב אחר דרך הDVI ועובד נפלא. לא יודע כבר מה לע…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by lmlm,

אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22" רזולוציה 1600*1200 או דומה לה, שהיה מצוין למשחקים ובלי מריחות. יש לי תקציב של 1500-2000 אבל אם ב200 -100 שקל יש מסך יותר טוב אז תציעו גם. תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. למי שמכיר - מה דעתכם על המסך NEC LCD2070NX? איך הוא בהשוואה לחביב הפורום DELL 2007FP? האם היבואן יניר מערכות נחשב אמין? אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון בעבודה עם מסכי NEC ועם היבואן. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות למסכי S-IPS איכותיים אחרים.

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אני עובד ב1280 על 800 > בנייד שלי ( מסך 15.4") הדבר היחידי שהיצלחתי לעשות כדי לבטל את שני הפסים הצדדיים במצגות הוא להוריד רזולוצייה ל 1024 / 760 זה מסורבל! האם יש פטנט אחר ? איזו תוכנה/TOOL שבקליק פותרת את הבעייה? THX

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  24. הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.