עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מבין שלמסכים רחבים יש רזולוציה טבעית שעדיף לעבוד בה. האם זה כך גם במסכי LCD שאינם רחבים ? אם כן מה הרזולוציה הטבעית של מסך 19" אני משתמש במסך 15" ברזולוציה של 1024X768 כשחברתי מסך 20" רחב, ברזולוציה הטבעית שלו שמתי לב שלא היה הבדל משמעותי בגודל הטקסט ובכלל באביקטים כפי שהם מופיעים על המסך בתוכנות שונות. האם כן ארגיש בשינוי במסך 19" לא רחב? או שהשינוי יבוא שוב בשטח צפייה והכל יראה קטן ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. שלום אנשים... בשבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, ועל הדרך אני רוצה לקנות גם מסך חדש. אני יודע שכולם בזמן האחרון מתלהבים מה-Dell 22 LCD E2209WA וראיתי אותו בפנדה ב-1625 ש"ח. אבל האם שווה למתוח את התקציב בשביל המסך הזה? יש מסכים אחרים שמספקים את הסחורה בסביבות ה-1000 ש"ח? תודה אנשים...

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  3. יש לי התלבטות קשה בין הסמסונג לבן הLG . אני צריך את העצה שלכם רק ממי שיודע והתנסה עם שני המסכים. בעיקרון אני רוצה אותו למשחקים ,גרפיקה, ולסרטים מוכן להשקיע עד ה1300 ש"ח . מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4148&DB4157=4159&DB4163=181885 תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by dragon772,

או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  5. אני רוצה לדעת למה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR זול יותר מהחדש שבשתי מידות קטן יותר... ואם אפשר גם, כמה זה משתלם לקנות את המסך הזה... תודה בראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  7. קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).

8. בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  9. כותרת

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by Yarden,

שלום. ברשותי כרטיס מסך Radeon 4770HD ומסך 24 אינץ. קצב הרענון המקסימלי שאני יכול להשתמש בו הוא 60HZ. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת לעלות את קצב הרענון?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by ofir_bl,

רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by Omer DA,

לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by uv84,

כאשר המדייה פלייר מריץ סרט אני מקבל מין פס כזה בחלק העליון של התמונה כאילו היא מקרטעת כאשר אני מפעיל את אותו קובץ בתוכנת BSplayer התמונה רצה חלק הגירסה שאני משתמש במדייה פלייר היא 11 2. האם יש אפשרות להבדיל בין הרזולוציות של המסך הזה 1680x1050 לבין הטלויזיה שמחוברת אליו במצב CLONE כי פשוט הטלויזיה לא מצליחה להציג את כל התמונה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. Started by klayman,

טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by klips,

שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה, רצוי שיהיה לו רזולוציה של 1920X1080, ניגודיות של 1:50000 ויציאת כומפוזיט, גודל המסך 22-24, התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח מקסימום.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. שלום. אז אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך מסך. אני יושב הרבה זמן מול המסך ככה שמשהו שלא יכאב לעניים, מסך שייתן מראה טוב מאד במשחקים כבדים ובגדלים של 19 עד 22 אינץ' ובתקציב של עד 1.8K. שאלה אחת יש לי, "22 זה לא גודל מוגזם? הוא לא כואב לעניים מרוב גודלו וכאחד שיושב מולו הרבה... זהו. תודה מראש, אלן.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by lital1,

היי..... אני רגע לפני רכישת מסך 940NW samsung ורציתי לשמוע חוות דעת עליו ומאיפה הכי ממולץ לרכוש... תודה...

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by matanf,

מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by QQQ,

האם יש קשר בין תדר הרענון של מסך CRT (HRZ) לבין כמה שהוא מזיק/לא מזיק לעיניים? כלומר האם זה מזיק יותר לעיניים אם אני על 60 HRZ לעומת 85 HRZ? יש לי מסך CRT 17" והתרגלתי לרזולוציה של 1280*1024 (ברזולוציה זו יש לי רק אפשרות אחת - 60HRZ) ורק ב1024*768 יש לי 85HRZ עריכה: אני הפוך לגמרי תעבירו ל"תצוגה וגרפיקה" התבלבלתי בפורום

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by clown,

השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. אני צריך המלצה למסך 20' רחב הטוב ביותר בסכום עד 1000 שקל ובעל יכולת כיוונון לצדדים ולגובה. הקניה מ-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005MOQPpEHlyEWXi-SlBzTs10:12bbi68k5?No=0&Ntt=%d7%9e%d7%a1%d7%9a&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2&Nty=1 תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by roisg,

שלום, האם על מנת לצפות בסרט HD אני צריך ציוד מיוחד פרט למסך מתאים? האם צריך כונן DVD מיוחד או כרטיס מסך ספציפי (יש לי NVIDIA 8500)? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים