מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אלן אלן אני הולך לקנות מסך או 20 או 22 ברזולוציה 1680 על 1050. המקומות הזולים יותר מן הסתם מופיעים בחנויות אונליין - וזה הגיוני. הבעיה שלרוב אין אפשרות לבוא ולבדוק את המוצר אלא רק לאסוף אותו או לקבל אותו הביתה. מה שמפחיד אותי זה לקבל מסך עם פיקסל שרוף (או עייף או whatever), וזה משהו שלא בא בחשבון אצלי. לא בא לי להתחיל להסתובב עם הקופסאות ולהתרוצץ בין הספק לחנות למעבדה ולקבל מסך שגם בו יש עוד פיקסל בעייתי (או יותר) יש למישהו מקום שבו אפשר לבדוק את המסך ולקנות ממנו וגם יחסית זול ? מה אני יכול לעשות כדי לצמצם למינימום את האפשרות שזה יקרה ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש זוג מסכי 24 אינץ עבור צפייה בגרפים (לא משחקים) מסכים שאפשר לצפות בהם שעות , מינמום התעיפות בעיניים! אשמח לקבל הכוונה תודה רבה שי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט, איזה מבין המסכים vp930 וסמסונג 971 עדיף? השימושים הם אינטרנט,אופיס,פוטושופ וצפיה בסרטים. (משחקים מעט פה ושם.) ממה שהבנתי יש במסכים האלו מריחות, במיוחד ב971 האם המריחות הם רק במשחקים או גם בסרטים? חשוב לי מאוד שלא יהיו מריחות בסרטים!!! אז מה עדיף לקנות מבין שניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
ננזפתי על ידי MCFLY ומכיוון שיש לי סימפתיה למייקל ג'פוקס נעתרתי לדרישתו govner
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לבני דודים שלי נשרף (במילים עדינות) המאג CRT שהיה להם 10 שנים כבר והם מחפשים מסך LCD טוב שיהיה לרוב לעבודות שוטפות מול office ומידי פעם למשחקים, התקציב המתבקש 1000 ש"ח עם חריגה קטנה, על מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום מחפש עזרה בהמלצה על כל סוג טלויזיה שיש לה חיבור ישיר למחשב שאוכל להנות משני העולמות אני לא צריך מסך גדול עד 24 אינץ שיהיה לפחות ברזולוצית 1680x1050 ויותר וחייב שיהיה לה חיבור של אנטנה . אשמח על כל עזרה ולשמוע מה אתם אומרים על הדגמים האלה . M228WA LG FujiCom FJ2202 .
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ראיתי את המסך 22" הזה של proview ב1390 ש"ח : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 לא כתוב עליו יותר מידי פרטים ולא מצאתי עליו בכלל יותר מידי ביקורות ופרטים , בחיפוש בגוגל מצאתי רק 2 אתרים בארץ שמוכרים את המסך הזה. מישהו מכיר את המסך? יש אותו למישהו? מחיר מפתה מאוד לא? :
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.flatpanels.dk/panels.php
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ובהצעה שנתנו לי יש מסך של LG זה המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 יש לי איתו שתי בעיות: 1) אני מעדיף מסך רחב כי אני עובד עם CUBASE ופוטושופ וזה הרבה יותר נוח לי במוד רחב 2) אני מעדיף שלא לרכוש LG מטעמי אחריות ונסיון לא טוב אני אשמח לקבל הצעות למסך שישמש בעיקר לשימושים שאמרתי, אני לא גרפיקאי מקצועי או משהו - פוטושופיסט מתחיל למדי והמחשב ישמש בעיקר לעבודה על CUBASE ואינטרנט. מה שכן אני רוצה שתהיה אפשרות לצפות בסרטים כמו בנאדם ואם פעם בעשור יתחשק לי משחק - שאני לא אבכה מעלבון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אבא שלי רוצה להפתיע את אמא שלי עם טלוויזיה חדשה בחדר שינה... דרישות: LCD 21" (אם זה קריטי אז 20.1") בין היתר (איכות וכו') צריך שהיא תיהיה עם הכנה לזרוע + זרוע (או שלפחות יהיה ניתן לרכוש באותה עסקה שלה זרוע) כי הטלוויזיה לא תיהיה על שידה... תקציב בסביבות ה3K (זה אומר שחריגות אפשריות, אבל בוא לא נגזים אל מעבר ל500 ש"ח כולל הזרוע...ההתקנה עם הקדיחות על חשבון בן דוד שלי ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש ברשותי מספר שנים מסך CRT של 20 אינטש V1000 של חברת קומפק לשעבר. http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10587_div/10587_div.HTML אני מתלבט האם לרכוש במקומו מסך LCD בגודל כ 22 אינטש אני יושב מספר שעות כל יום מול המסך לשימושים רגילים - גלישה, קריאת טכסטים וכו. אינני גיימר (לצערי...). בכוונתי לחבר את המסך בנוסף למחשב גם לממיר של יס ע"מ לאפשר צפיה בטלויזיה . קרי, המסך ישמש כמסך מחשב בזמן שאני עובד במחשב וגם , לא במקביל, כטלויזיה בחדר בזמן שאני הולך על ההליכון. איכות הצפיה בשימוש כטלוויזיה לא משמעותית כי מדובר בשעה ביום לכל היותר להבדיל מגלישה שהיא מספר שעות בכל יום. שאלתי: 1. האם מסך CRT הקיים הוא הכי מתאים ואיכותי לדרישותי או ש LCD עדיף. 2. אם LCD עדיף - איזה מומלץ …
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
[הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-