עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אתמול (1.4) הגיע מלאי ליבואן דל בארץ!!! הגרסא A04 פאנל S-IPS תודה לכל הממליצים מסכים מדהימים. אין מריחות והכל מצויין.תודה ולהזכירכם היו לי שני מסכים חדשים של סמסונג 931C שהוחזרו לחנות עקב תצוגה כואבת לעיין.....אין מה להשוות. שוב תודה לכל משתתפי הפורום.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. שלום חברים אשמח לדעתכם\ידיעותכם בנושא. אני מעוניין להאריך את את הכבל מהמחשב שנמצא מרחק 20 מטר מהטלויזיה. אני רוכש כבל מאריך של VGA ומחבר אותו למתאם DVI עבור כרטיס מסך מסוג 8800 GT האם יש צורך במגבר עבור ההארכה של ה20 מטר? תודה חברים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  3. האם המסך טוב, אמין? האם הוא יכול להתאים גם לטקסט(וורד וכדומה)

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  4. מחפש מסך 19 אינץ' למשחקים בעיקר וגם לקראית מסמכים שזה אומר כמו פה באינטרנט... יש לכם המלצה?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. מטרות : גלישה באינטרנט - אופיס - סרטים - משחקים (פחות ) עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים ובסדרות באיכות של ( divx (300 - 1500 mb ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לראות בצורה נורמאלית כבר ממרחק של שישים ס"מ ועד ל מטר וחצי לפחות. מפרט מחשב: יש לי כרטיס מסך Gforce 8600GTS מעבד Intel עם ליבה כפולה של2.66Ghz ו - 2gb של ram קראתי פה הרבה שמציעים את ה dell 2209wa אבל הבנתי שזה המסך האחרון לבחור אם אתה רוצה לראות סרטים http://www.tomsguide.com/us/Monitors-Samsung-LG-ViewSonic,review-1345-3.html אז אולי זה לא המסך בשבילי.. ותקנו אותי אם אני טועה אבל אין הבדל משמעותי בין 1080P לבין 720P בגודל הזה של המסכים אז לא הכרחי שהמסך יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by חננב,

אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  8. ולא 1600X900? איפה ההיגיון פה?? יש לי במחשב רק תרזולוציה הרחבה 1600X900 וזה לא מציג לי טוב כ"כ... כתוב שצריך 1440X900 אבל אין לי!! מה הולך פה? הכרטיס מסך לא מובנה, אבל ישן, רק עם חיבור של VGA אחד... קיצר אם הבנתם יש פה 2 בעיות למה מסך 16:9 תואם רק 1440X900 ולמה המחשב שלי לא מאפשר לי לשים תרזולוציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. כותרת =] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר שקראתי המון באתר הזה והרבה כבוד מגיע לאתר הזה הנה ההתלבטות שלי, עזרו לי לפתור אותה: השימושים שלי הם גלישה/אינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי ומאוד מעוניין לקנות מסך 24" שיש לו כידוע לכם רזולציה טבעית של FULL HD. וגם כמובן שטח עבודה יותר גדול. לאחר קריאה רבה המסקנות הם, שאם ארצה מסך כזה לא כדאי להתפשר, וכדאי להגדיל את התקציב(אפילו אם קשה)ולקנות מסך מומלץ כגון DELL2408. ובנוסף נאמר, שכדאי להמתין לגרסת הקושחה החדשה שתצא. וכאן ההתלבטות שלי: 1.האם כדאי לחכות לעתיד הקרוב(עד שהקושחה החדשה תגיע) ולשלם הרבה למסך זה,ואז ייתכן שהטכנולוגיה החדשה (כמו OLED) תפרוץ פנימה לשוק ואזי ההמתנה לא הייתה שווה? או, 2. שכדאי כבר עכשיו להתפשר …

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. אני מחפש מסך מחשב /טלוויזיה שישמש לחיבור מחשב וגם פלייסטישן 2 אין צורך ב HD , גודל מקסימלי 22-23 גודל מינימלי 20 איזה מומלץ מקסימום תקציב 1500 ש"ח עם עדיפות ליותר זול

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. אוקי אז ככה ראיתי שבמסך הזה http://hwzone.co.il/reviews/22inch/8/ מדיניות הפקסלים המתים היא 0 בהירים בשנה הראשונה עכשיו מה ההבדל בין בהירים ללא בהירים? מה אמור יותר להפריע בהירים או לא בהירים? והאם בכל חנות שבה אני יקנה תהיה מדיניות של הפקסלים המתים?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by xena,

2007 FP A03 - Panel Code HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05: Suspected, process of elimination. זה מה שנרשם עליו. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי מסך סמסונג 24" T240 אך הוא לא הגיע בזמן שהובטח שיגיע ולכן ביטלתי את ההזמנה, ולפי הביקורות פה אני רואה שעשיתי בשכל. השאלה היא מה מומלץ 24" במחיר של עד 2000 ש"ח? אם יש משהו ממש משמעותי הבדל של 200 ש"ח יותר בוא נאמר לא יעצור אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Shickolinisys,

אני מעוניין לקנות מסך חדש כאשר ישנם כמה דגשים. אני אשתמש במסך בעיקר כדי לראות סרטים במחשב ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לקבל תאורה חזקה, גוונים מרובים של שחור ושיהיה גמיש מבחינת זווית הצפייה. גדול המסך פחות קריטי ואני מאמין שכל גדול בטווח 20-26 יספק אותי, כאשר העדיפות מאחר והשימוש העיקרי זה סרטים זה 16:9 או 16:10 (תקנו אותי אם אני טועה ועדיף אחרת) התקציב נכון לעכשיו די מוגבל, 1500 ש"ח ומטה זו העדיפות. החיבור לכרטיס מסך מאפשר יציאת DVI או HDMI. יש חיה כזאת או שכדאי להגדיל את התקציב? בקרוב תצא סדרה חדשה של מסכים ששוה לחכות לה? דגשים שכדאי לשים לב אליהם? תודה!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.

19. שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by Domovoi,

רציתי לדעת אם יש את הקטע של ה NATIVE RES ב OLED כמו ב LCD . או שכל הRESOLUTIONS נראות טוב כמו בCRT.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Digtaly,

שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by ilya.k,

שלום לכולם השאלה שלי בקשר לחיבור HDMI האם עדיף לחבר מסך בעל חיבור HDMI לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI מאשר חיבור רגיל של מסך??? ואם כן במה זה עוזר?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by smulikon,

אחרי שבוע של התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה, התקשרי לבאג לברר כמה הוא עולה אצלהם (1250 דרך אגב) אבל הנציג אמר לי שבתור המלצה אישית לא כדאי ללכת על המסך הזה כי היו איתו המון בעיות, מלא מסכים מגיעים עם פיקסלים שרופים או שנשרפים להם פיקסלים כבר בימים הראשונים. גם את הבעיה עם הרגלית של המסך הוא סיפר לי שהיא נשברת מהר ושלהרבה נשברה הרגלית (ראיתי את המסך בחנות ובאמת היא לא הכי יציבה הרגלית...) עכשיו אני תקוע... ללכת על זה כל זאת ולהתחיל בריצות לחנות על כל פיקסל או שאולי ללכת על מסך אחר עם אותם נתונים בערך? דרך אגב הנציג לא ניסה לשכנע אותי לקנות אחד אחר יותק יקר, להיפך. הוא המליץ לי על אחד יותר זול רק שהוא 4 ms. אז אם למישהו יש רעיון \עצה\ חוות דעת אישית או ניסיון עם העיניין …

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.