עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by *BYZ*,

אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by STi,

שלום אנשים! הגיע לי המסך הנ"ל אז הנה חוות דעת למי שמחפש מסך דומה. אז ככה,המסך קודם כל ממש יפה,האיכות מעולה,צבעים יפים. נוח לתפעול,את האמת אין ממש מה לתפעל,יש שם איזו פונקצייה שפשוט מכוונת את המסך ברגע שמחברים או לוחצים על הכפתור,למי שכל הזמן מחליף אין מחשבים זה מעולה,לי יש SWITCH מסכים אז כל זה כיוון את זה אוטו' וגם כמו שצריך, זהו בנתיים אני לא רואה שום חיסרון,יש גם חיבור DVI שזה מעולה! אולי חיסרון אחד זה שלא מגיע יחד כבל DVI אבל זה לא רציני,כי בהתחשב במחיר המצויין אין תלונות, 1280 משלוח לבית,וגם תשלומים למי שצריך,אז המסך מעולה,המחיר טוב ויש גם 3 שנים אחריות אז אני מרוצה! מומלץ!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by XGALX,

מי מבין שלושת המסכים הנל יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187930,187936,187949&DB346073=346074&DB4147=4919 איזה מבינהם עובד עם פאנל יותר טוב? שלושתם בקישור זה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by mtng,

הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

אם אני רוכש Dell 2407WFP-HC, מה אני צריך לבדוק לאחר הרכישה (חוץ מפיקסלים שרופים כמובן)? איזה תקלות נפוצות עלולות לקרות?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. 1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שאלה באמת שמשנה בקטע הזה האם המסכים של Nu Tech גרועים כמו שמתארים אותם? או שיש מסכים טובים ביניהם? ושאלה נוספת, היא איך המסך של Viewsonic VA912?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. פעם פתחתי פה את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235087.msg2065029;topicseen#msg2065029 אבל אחריו הסבכו קצת העניינים והמסך לא נקנה לבסוף. כיום התקציב השמין קצת, והייתי רוצה לדעת מה תהיה מדרגת המחיר הבאה אחרי המסך שהוצע שם, אם אני רוצה לטפס אל מעבר ל19" ולהישאר עם מסך באיכות טובה. תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by _Daniel_,

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by chap123,

קניתי את המסך הזה עכשיו ואני רוצה לכייל אותו לפני שאני בכלל משתמש בו... אז לאן או למי אני יכול לפנות בקשר לכיול והאם הסיפור הזה צריך לעלות כסף בהנחה שקניתי איתו גם מחשב שלם... (האם אפשר לכייל אצל החנות והאם הם ייקחו על זה כסף או שהם יוכלו לשלוח את המסך לכיול?) :s05:

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by SensatioN,

אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. Started by xena,

2007 FP A03 - Panel Code HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05: Suspected, process of elimination. זה מה שנרשם עליו. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411556 שמתי לב שבשבוע האחרון יש מלחמה גדולה בין האתרים שמוכרים את הLCD הזה והמחיר שלו צונח כל הזמן (בשבוע שעבר הכי זול היה 4129 ש"ח--ותראו לאיזה מחיר זה הגיע עכשיו!!!) מה אתה אומרים על הדגם הזה? שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  17. Started by r m,

קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  19. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?

20. Started by vc820,

שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…

21. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שמתי לב שבסרטים שאני רואה (אפילו באיכות DVDRIP) ישנה מריחה של פיקסלים במיוחד בגוונים שחורים (אך לא רק) בדרך כלל במצבים סטטיים בסרט שמתי לזה לב לאחר שהייתה קפיצת מתח ברשת החשמל בבית האם מישהו נתקל בבעיה דומה במסך הזה או אחר ? יכול להיות שזה השפיע ? אולי נדפק משהו במסך עצמו ? או שאולי הבעיה היא בכרטיס מסך (משולב על לוח של גיגהבייט עם מעבד גרפי של אינטל) ? אשמח לתגובות לפני שאני מתחיל לאכול סרטים על המסך תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by motogt,

אני מחפש מסך WS למחשב בגודל 22'-24'. המסך שיש לי כרגע הוא LG עם פאנל TN שמאסתי בו ואני רוצה להתקדם לפאנל איכותי יותר ומסך גדול יותר. התקציב עומד על אזור ה1500. - חשוב שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים (בהירות, זמן תגובה וכו') - חשוב שיהיה מחברה ידועה ומוכרת (LG, SAMSUNG...) - עדיף דגם חדש ככל שאפשר. - רזולוציה FULL HD חובה!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by yuvalkosh,

לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by EroSenin,

היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים