עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by לוח שנה,

שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור

2. המסך חייב להראו צבע אמיתי .כרטיס המסך הוא GTX9600 המעבד Q9950

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. Started by LielZ,

אני צריך הצעה למסך טוב שיתמוך בFH ושיהיה מעל 22 אינץ' ואם אפשרי שיהיה לו חיבור hd תקציב עד 1200 שקל ראיתי תמסך W2343T הזה , איך הוא?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. תודה להמלצות.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  7. (אני די בטוח שהשאלה נשאלה כבר, חיפשתי כמה עמודים אחורה ולא מצאתי, והחיפוש עדיין לא עובד, אז אם כבר שאלו, מצטער.) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7686&perur=2&t=19&c=408 המסך הנ"ל עולה 999 שקלים בבאג. בטוח שיש טובים יותר, אבל לא בא לי להשקיע יותר מדי, השאלה אם הוא יתן תמורה טובה למחיר? מיועד למשחקים וגלישה בלבד. אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל מחיר הזה, מה שלא ניראה לי, אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by JHONLEV,

מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by HumanFly,

שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  10. ברזולוציה 1050X1680 התמונה חדה,אבל קצב הרענון הוא רק 60 ולכן המסך מרצד,וכשאני מוריד את הרזולוציה ומעלה את קצב הרענון-המסך לא מרצד אבל התמונה לא חדה. מה ההגדרות המומלצות?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by primo,

שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  13. כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  14. אני יודע שיש 2209WA אבל הוא יחסית קצת ישן ורציתי עוד דעות!! אני לא חושב שבשביל סרטים יהיה הבדל של ממש ולהוסיף ולקנות מסך 2000-2500 ש"ח עכשיו יש לי מפרט כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW אני ייצטרך לשפר כרטיס מסך בשביל להינות ממסך איכותי? בעיקרון זה לסרטים ובקטנה משחקים שאני משחק מדיי פעם.. אבל אני משחק במשחקים חדשים גם בהגדרות דיי נמוכות!!! עדיפות מסך טוב עד …

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by dragon772,

או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by חן חן,

מה ההבדל בין DELL 2209WFPלבין ?DELL 2209WA איזה מהם נחשב טוב יותר?

17. Started by GOVNER_T.S.Y,

ננזפתי על ידי MCFLY ומכיוון שיש לי סימפתיה למייקל ג'פוקס נעתרתי לדרישתו govner

18. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by DreadMare,

שלום, יש לי מסך של chimei T39D '20 וקיבלתי איתו קבל של HDMI - חיבור רגיל, וגם חיבור DVI-D שאמור לשפר את האיכות. עד עכשיו השתמשתי ב DVI אבל שמתי לב שאי אפשר לעלות הרצים דבר שקצת הפריע לי, עכשיו אני לא יודע אם יש הפרש כזה גדול באיכות ב DVI או HDMI אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה -מה ההבדל בין HDMI ל DVI ? -למי זה באמת משנה ? רזולוציות גבוהות\נמוכות ? -אם אני מריץ את המסך על הרצים גבוהים נגיד 100 במקום 60 זה פוגע באורך חיים שלו ? -יש הבדל בין צריכת החשמל ובאורך החיים של המסך אם אני משתמש ב HDMI\DVI ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  20. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  21. זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by gilvi,

שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by נמו789,

יש לי 2 צגים אחד מסך מחשב והשני LCD LG (טלוויזיה) חיברתי את שניהם על ידי מפצל DVI והכל בסדר חוץ מדבר אחד, ה LG לא מציגה תמונה אם המסך מחשב מכובה,כלומר אני מנגן סרט דרך המחשב ורוצה לראות אותו רק בטלויזיה הLG אני חייב שצג המחשב יהיה דלוק וינגן את הסרט . זו בעיה מכיוון שהמסכים צמודים מפאת חוסר במקום וזה די מפריע לראות סרט עם 2 מסכים. איך אפשר להגדיר שצג הLG לא יכבה אם אני סוגר את מסך המחשב ?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים