מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש,והוא רוצה לקנות מסך שיתאים בעיקר למשחקים (crysis,bioshock,CAD4...) בגודל 19" או 22" , מבלי להתפשר יותר מדי על דיוק הצבעים ורמת הבהירות. האם קיים מסך כזה שהוא לא TN? ואם לא - מהו המסך מסוג TN המומלץ ביותר למשחקים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
באסוס הכינו לנו הרבה הפתעות לשנה הקרובה, ואחת מהן היא מסך גיימינג מסדרת Republic of Gamers שמכיל כמה מהתכונות המבוקשות ביותר בשוק לכתבה
-
- 56 תגובות
- 11.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים אני ממש מתלבט בנוגע לאחד מהמסכים Asus PG279Q או Acer XB271HU ממש הייתי שמח לקנות מסך שהוא גם 1440P גם 144hz או יותר וגם IPS, אבל קראתי ביקורות ממש בעייתיות על הbacklight bleed במסכים האלה. ראיתי המון ביקורות של אמריקאים שפשוט החליפו שוב ושוב את המסך עד שקיבלו אחד תקין, אבל מניח שבארץ זה יהיה קצת יותר מורכב. וכמובן שאני חושב שלקנות מסך ב4000+ זה ממש לא מקרה שאתה מעוניין או אמור להתפשר בו על איכות. האם למישהו יש נסיון עם אחד מהמסכים האלה? האם הבעיה באמת כזאת נפוצה ורחבה? האם יש המלצה מחנות לקנות ממנה את המסך שנותנת שירות טוב ואפשרות החלפה במקרה של מסך לא תקין? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם יש אותו למישהו או שיש לו עליו חוות דעת תודה..
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבט, עבור מחשב חדש, בין שתי האופציות שבכותרת: מסך אחד גדול של 2408wfp או שני מסכים של 2209wa (שלהבנתי יש להם pivot). הצורך שלי הינו בעיקר פיתוח תוכנה, גלישה וכאלה. מעט התעסקות עם וידאו, בעיקר המרות וידאו ממצלמה אנלוגית וכן לראות וידאו ממצלמת וידאו חדשה (HD). היום אני עובד עם שני מסכים של 203B של סמסונג, בפיבוט, ברזולוציה של 1050 על 1400 כ"א, ז"א סה"כ רוחב 2100 על גובה 1400. הבעיות העקריות שלי הן זוויות צפיה גרועות והעובדה שהחלק התחתון של המסך, בפיבוט, לא מגיע ממש לשולחן אלא נשארים כחמשה סנטים מעליו כך שכדי ללראות אל החלק העליון של המסך אני צריך להרים את הראש למעלה. שני מסכים של 2209 ייתנו לי 1680 על 1050 כ"א, ז"א שהרוחב יישאר 2100 והגובה יגדל ל-1680 - יע…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לאדם קצר ראיה (זה אומר שהוא חייב במשקפיים מקרוב ולא תמיד יש או נוח לשים) המסך בעיקר לתוכנת שרטוטים פשוט המחשב ללא יציאת DVI מעדיף מסך פשוט שיהיה כמה שיותר גדול שיקל על המשתמש כך שלא יתאמץ תקציב עד 1400 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j1W-0JNx1shJpDxdfEAO-nm:12bbi68k5?id=tech האם המסך אמין? האם יש משהו איכותי יותר בטווח מחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני יודע שאני מצטרף לאלפיים איש שכבר שאלו את השאלה הזו אבל בכל מקרה אני מתלבט בין 2 מסכים והשלישי אני לא ממש מכיר אותו אבל מקווה שאתם כן.. המסכים: asus mw221c samsung 2234w samsung t220 בין השניים הראשונים אני מתלבט הכי הרבה כי הם המומלצים איך שהבנתי אבל השלישי הוא החדש אחרי הכל ואמור להיות טוב מאוד למרות שיש עליו כמה ביקורות לא חמות במיוחד אבל כולם מסכימים שאחרי כוונון קטנטן המסך מעולה. אני ממש לא מומחה בתחום המסכים ככה שאני מבקש את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא גמיש אבל לא להגזים.. (1200-1500) הדרישות שלי מהמסך: עבודה רגילה (אינטרנט,עבודה עם תוכנות) משחקים ולפעמים סרטים- אין צורך במצלמות או USB או קוראי כרטיסים וכל זה. אני רק רוצה מסך גדול מהיר ועם צ…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
האם יש מסך שיודע לעבוד ברזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
̶ש̶ל̶ו̶ם̶ ̶ר̶ב̶ ̶ח̶ב̶ר̶י̶ ̶ה̶פ̶ו̶ר̶ו̶ם̶ ̶ה̶י̶ק̶ר̶י̶ם̶!̶ ̶ר̶צ̶י̶ת̶י̶ ̶ל̶ע̶ד̶כ̶ן̶ ̶א̶ת̶ ̶א̶ל̶ו̶ ̶מ̶כ̶ם̶ ̶ש̶ע̶ד̶י̶י̶ן̶ ̶מ̶ח̶כ̶י̶ם̶ ̶ע̶ם̶ ̶ש̶ד̶ר̶ו̶ג̶ ̶ה̶מ̶ס̶ך̶ ̶ש̶ל̶ה̶ם̶ ̶(̶א̶נ̶י̶ ̶ע̶ד̶י̶י̶ן̶ ̶ע̶ם̶ ̶ה̶D̶e̶l̶l̶ ̶2̶0̶0̶7̶F̶P̶ ̶<̶s̶p̶a̶n̶>̶<̶i̶m̶g̶ ̶a̶l̶t̶=̶"̶:̶P̶"̶ ̶d̶a̶t̶a̶-̶e̶m̶o̶t̶i̶c̶o̶n̶=̶"̶"̶ ̶h̶e̶i̶g̶h̶t̶=̶"̶2̶0̶"̶ ̶s̶r̶c̶=̶"̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶h̶w̶z̶o̶n̶e̶.̶c̶o̶.̶i̶l̶/̶c̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶t̶y̶/̶a̶p̶p̶l̶i̶c̶a̶t̶i̶o̶n̶s̶/̶c̶o̶r̶e̶/̶i̶n̶t̶e̶r̶f̶a̶c̶e̶/̶j̶s̶/̶s̶p̶a̶c̶e̶r̶.̶p̶n̶g̶"̶ ̶s̶r̶c̶s̶e̶t̶=̶"̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶h̶w̶z̶o̶n̶e̶.̶c̶o̶.̶i̶l̶/̶c̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶t̶y̶/̶u̶p̶l̶o̶a̶d̶s̶/̶e̶m̶o̶t̶i̶c̶o̶n̶s̶/̶t̶o̶n̶g̶u̶e̶@̶2̶x̶.̶p̶n̶g̶ ̶2̶x̶"̶ ̶t̶i̶t̶l̶e̶=̶"̶:̶P̶"̶ ̶w̶i̶d̶t̶h̶=̶"̶2̶0̶"̶ …
-
- 13 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי כמעט ביקורות רציניות על המסך הזה. נראה בכללי שהוא יותר נפוץ באירופה, מאשר בארה"ב, גם גם באמאזון או NEWEGG לא ראיתי שהוא נמכר. הבנתי כבר שלא ניתן לשחק עם הגובה שלו. לא חושב שזו תהיה לי בעיה. אני גם יושב די קרוב למסך. כרגע עם 23 אינץ של דל (מאוד מרוצה) ורוצה לשדרג ל 27 ויש לי כמה שאלות 1. מבחינת תקציב, המסך במחיר מעולה ל 27 אינץ 1440P. אם למישהו יש את המסך ויוכל לתת את דעתו בעיניין שהמחיר פה לא חשוד מדי לנתונים שלו. 2. אני עובד הרבה בדסקטופ (גלישה, מיילים, אופיס). האם רזולוציה של 1440P, לא תהפוך את האייקונים לממש קטנים ובכך יגרום לעיניים להתאמץ? אני כבר בגיל שהעיניים לא כמו פעם, אבל שוב, אני יושב די קרוב ואני לא יודע עד כמה…
-
- 29 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צלם חובב, עובד עם תוכנת לייטרום במחשב נייד. זאת המטרה העיקרית , מעוניין לרכוש מסך מחשב , התקציב שלי +- 1400 ש"ח, הציעו לי לרכוש מחשב DELL 2412M, קראתי בפורום שהוא מסך מומלץ, אבל לא ראיתי התייחסות לעיבוד תמונות. האם הוא מתאים? האם יש מסכי מט? הוא לא גדול מדי לעבודה מול מסך? מה המרחק שצריך לשבת ממנו? יש המלצה למסך אחר יותר מתאים? תודה,
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מחבר מסך שהרוזולוציה שלו היא 4K בחיבור HDMI למחשב נייד בעל רזולוציה נמוכה יותר, האם המסך יציג לי ב4K או כפי היכולת של המחשב הנייד? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך לצורך כזה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. ViewSonic Vp930 מסך 19" בעל נתונים טובים ופאנל P-MVA . 2. DELL2007 WFP מסך 20" רחב בעל נתונים טובים מגיע עם פאנל IPS/PVA. 3. DELL 2007FP זההל מסך למעלה רק שהוא אינו רחב אלא בפורמט 4:3 רגיל. 4. Philps 200W6CS מבחינת פאנל זהה ל DELL 2007WFP בגירסת ה IPS, ללא כניסות נוספות כגון SVIDEO,Composite וללא האב USB.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-