עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום. הבנתי שיש כמה גירסאות, וכעת נמכרות גירסה ישנה וחדשה. רציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזו גירסה יש לי , ומה ההבדלים בינהן. תודה

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  3. שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי המלצה חד משמעית האם יש מסך מומלץ - אולי של Viewsonic >ודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. חוסר במסכי 2007FP/WFP אצל פנדה, וגם אצל היבואן. מה עושים? חבר'ה אני בבעיה... כל כך תיכננתי על הקנייה של ה2007FP, לעבור מCRT 17'' למסך LCD 20'' ועוד איכותי. אח"כ שיניתי את דעתי ל2007WFP (הן מחיר, והן ראיתי במציאות שה20'' הרגיל גדול מאוד). אתמול אחה"צ התקשרתי לפנדה, לשאול האם המסך זמין, מה התנאים של האחריות. וואלה...לא תאמינו אבל שמחתי.. הם מתחייבים לS-IPS ולאחריות על 0 פיקסלים שרופים ליום-יומיים הראשונים, ואם המעבדה תיהיה זמינה אז אני אבדוק שם. רק מה? לצערי הרב אין להם במלאי לא את ה2007WFP ולא את ה2007FP. בעיה? רצינית...רצינית מאוד בשבילי. ואם זה לא מספיק, בנוסף לזה שאין להם... אחרי בדיקה שלו, נאמר לי שגם אצל היבואן "אין במלאי, ואין צפי הגעה לארץ", אין תאריך אין כלום. בני…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by oDot,

שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by 12w23e,

שלום אני מעוניין במסך מחשב לעבודות תיכנות. (לא משחק בכלל, רק אינטרנט ובעיקר תיכנות). אני חושב על גודל של 21-22 אינץ , אבל אשמח להמלצות. הבנתי שבגדלי ה-24 ממולץ ה-dell 2407. יש המלצות על גדלי ה-21, 22 ?? תודה, ליאור .

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by Razkap,

שלום לכם, אשמח לקבל מכם המלצות למסך עבור PS5. גודל : 27 - 28 אינץ' קצב רענון : 120 -144 HZ עדיפות שיתמוך ב-AMD Freesync וכמובן זמן תגובה של 3ms (או נמוך מזה). אין צורך ברזלוציה של 4K. תקציב עד 2500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by ronit54,

שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by R_G,

שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

ננזפתי על ידי MCFLY ומכיוון שיש לי סימפתיה למייקל ג'פוקס נעתרתי לדרישתו govner

14. Started by yanivsk,

הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by daphne_n,

שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  18. אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by Inzagi,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. אז, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך LCD בגודל 22, שיוכל להתחבר לממיר טלויזיה. ממיר רגיל, לא HD. (אין צורך בשלט או בהיפרבנד כמובן) איזה מסכים עם מצוידים בכניסות המתאימות? ומה מהם, הממולץ ביותר? (היחידי שמצאתי הוא הH222) תודה

22. Started by pms1,

שלום אני מתלבט בין U2212HM לבין U2312HM שתי שאלות: עד כמה גרוע full hd בגודל 22 אינץ הרי אפשרלהגדיל פונטים תצוגה ? (עיקר השימוש לעבודה משרדית וקריאת מסמכים ) מישהו אמר שהחלוקה הטיבעית ברזולוציה הזאת זה בגודל 22 אינץ האם זה נכון ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by okarmi,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.