מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 איזה פנאל יש לו למה המחיר שלו היה יותר מ2000 וירד בעוד ה1970HR עלה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני יודע שעם רחב רואים ביותר כיף סרטים, אבל פה זה נגמר? עם טיפה מקום מהצדדים לא עושה סתם בלאגן? רקעים למחשבים ומשחקים זקוקים לרזולוציה מיוחדת בשביל שיעבודה בצורה טובה עם מסכים כאלה. בנוסף - אני מעוניין במסך LCD 20" ומעלה, של חברה טובה ו-MS נמוך למשחקי מחשב. מתעניין במיוחד במסכי SAMSUNG. חשבתי על ה- 204BW. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3561
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354339.msg3060665#msg3060665 אני עומד לפני קניית מסך וזה המסך שהוצע לי Samsung 971P הצרכים הם אותם צרכים חשוב מאוד שיהיה יציאת VGA כי אין לי DVI בכרטיס מסך. רק מה שמפריע לי שהמסך מיושן גילו בערך עומד על שנתיים או יותר. האם זה משנה? האם יש מסך 19" באותו טווח מחיר שהוא יותר טוב מבחינת איכות?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
AOC 32 HD READY L32W451B מ IVORY הם אומרים שישנה אחריות שנתיים בבית הלקוח מחיר 3390ש"ח או 6.5MS זמן תגובה 1:1200ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות MAG JL328 32 יש 3 שנות אחריות של אמטל לא בבית הלקוח (אבל זו לא בעיה כי אני עובד איתם יחסית הרבה). לפי מה שכתוב הנתונים: 8MS זמן תגובה 1:1000ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות מחיר 3590 ש"ח אני באמת לא מבין גדול בטלוויזיות כאלו ככה שאם אתם יכולים להמליץ ולהסביר למה זה ממש יעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם חימור HDMI בכרטיס מסך, אבל במסך אין חימור HDMI, יש רק DVI והרגיל, השאלה שלי כזאת, עם אני יקנה את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26936 זה יתן לי איזשהו שיפור ? כי המסך תומך ב FULL HD תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר. והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הייתי רוצה מסך בגודל 22"-24" אבל ה-22" כרגע הם לא איכותיים וה-24" היחידי שאני מתעניין בו הוא ה-2407 של Dell שהוא כרגע קצת יקר מידי בשבילי אז אני מוכן לחכות עד שה-2407 יהיה זול יותר או עד שיצאו מסכי 22" איכותיים, מישהו יודע מתי זה יקרה עם מסכי 22"?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לאחותי מחר יש בת מצווה, אני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות לה מסך דק(המסך שלה התקלקל לפני שבועיים..) המסך הוא למשחקי מחשב(סימס וכאלה..) וגם לאינטרנט.. התקציב שלי עומד על 1200 שקל.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש בירשותי מסך chimei 22ND אני חושב ואני רוצה לחבר אותו רק לממיר האם יש אפשרות כזאת בכלל ( אפילו קומבינה זה לא כל כך משנה איך העיקר שיפעל עם ממיר)
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-