מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חוסר במסכי 2007FP/WFP אצל פנדה, וגם אצל היבואן. מה עושים? חבר'ה אני בבעיה... כל כך תיכננתי על הקנייה של ה2007FP, לעבור מCRT 17'' למסך LCD 20'' ועוד איכותי. אח"כ שיניתי את דעתי ל2007WFP (הן מחיר, והן ראיתי במציאות שה20'' הרגיל גדול מאוד). אתמול אחה"צ התקשרתי לפנדה, לשאול האם המסך זמין, מה התנאים של האחריות. וואלה...לא תאמינו אבל שמחתי.. הם מתחייבים לS-IPS ולאחריות על 0 פיקסלים שרופים ליום-יומיים הראשונים, ואם המעבדה תיהיה זמינה אז אני אבדוק שם. רק מה? לצערי הרב אין להם במלאי לא את ה2007WFP ולא את ה2007FP. בעיה? רצינית...רצינית מאוד בשבילי. ואם זה לא מספיק, בנוסף לזה שאין להם... אחרי בדיקה שלו, נאמר לי שגם אצל היבואן "אין במלאי, ואין צפי הגעה לארץ", אין תאריך אין כלום. בני…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP, ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי, וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד? ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של chimei T39D '20 וקיבלתי איתו קבל של HDMI - חיבור רגיל, וגם חיבור DVI-D שאמור לשפר את האיכות. עד עכשיו השתמשתי ב DVI אבל שמתי לב שאי אפשר לעלות הרצים דבר שקצת הפריע לי, עכשיו אני לא יודע אם יש הפרש כזה גדול באיכות ב DVI או HDMI אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה -מה ההבדל בין HDMI ל DVI ? -למי זה באמת משנה ? רזולוציות גבוהות\נמוכות ? -אם אני מריץ את המסך על הרצים גבוהים נגיד 100 במקום 60 זה פוגע באורך חיים שלו ? -יש הבדל בין צריכת החשמל ובאורך החיים של המסך אם אני משתמש ב HDMI\DVI ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום את המסך הנ"ל - נראה מדהים. ניסיתי לסובב את המסך ככה שהוא יהיה אנכי בעזרת אופציית הPIVOT שבו - אך המסך לא מסוגל להסתובב במלואו מבלי לפגוע בבסיס העגול. גם אם אני מרים את המסך הכי למעלה הוא עדיין נתקע. האם כדי לסובב אותו עליי לפרק אותו מהבסיס העגול שלו או שיש דרך יותר פשוטה לעשות זאת? פשוט נראה לי קצת מגוחך שבכל פעם שארצה לסובב אותו לצורה אנכית ולהחזיר למאוזנת אני צריך לפרק אותו מהבסיס העגול... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי טלוויזיה LCD של GRATEZ 32 אינץ'. אני מתקשה לחבר אותה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9500/9700 עם יציאת DVI. כשאני מחבר את החיבור DVI למחשב אני שומע צפצוף כמו כשמחברים התקן USB והטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב HD. הבעיה היא שאין תמונה.. המסך הרגיל שמחובר למחשב נכבה, ואני רואה תמונה שחורה בטלוויזיה. יש רעיונות? המערכת עובדת על WINDOWS XP. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
התלבטות בין 2 מסכים של סמסונג 917P / 932B? מה מחליטים ולמה? 971P: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp 932B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp בעבור משחקים / סרטים ... ועובדה שוטפת.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1934 זה בטח פאנל TN לא?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מישתמש לרוב במחשב למישחקים,סרטים ואינטרנט כרטיס מסך: (מפרט מלא בצד) 8600GTS 256mb המליצו לי על ה 206BW Samsung , אבל אני רואה שהמון ממליצים פה על ה Dell 2007WFP ועוד שאלה , איך מישחקים מיסתדרים עם מסכים רחבים? , העם כידי לקחת מסך רגיל (3:4)? , ועם כן אז איזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף מסך מבחינה בריאותית? תודה..
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-