עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור

3. Started by online,

http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp נראה שמדובר בגירסה עדכנית של S1931. מלבד החידושים להלן לא מצאתי שינוי או חידוש מהותי. הפאנל נשאר S-PVA, יחס הניגודיות הסטטי נשאר כפי שהיה וכך גם זמן התגובה, והבהירות ירדה מעט מ-280 ל-250. 2500:1 Dynamic Contrast with ContrastEnhancer EIZOs ContrastEnhancer adjusts in real time the brightness, gain, and gamma for images that are too light or too dark to their ideal levels. With moving images it produces a dynamic contrast ratio of 2500:1, resulting in deep blacks and more lifelike images. New and Improved BrightRegulator EIZOs BrightRegulator function, which optimizes the screen brightness in accordance w…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. Started by crssa,

Dell 19 LCD 1908FP ? מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. יש איזה תוכנה או משהו כזה שעוזרת לכוון את המסך להגדרות תצוגה טובות? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. אני משחק מעט מאוד, רואה סרטים, גולש המון באינטרנט וגם שימושי טקסט לא חסרים. האם הייתם ממליצים לי עליו או שעדיף לרדת ל E2209WA? אבקש התייחסותכם, הכסף לא משחק תפקיד בשיקול.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  8. רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. בבקשה תענו לי הפעם באשכול אתם רוב הפעמים לא עונים לי. אבא שלי רוצה לקנות לי מסך מחשב בסביבות ה1000 ש"ח אבל עדיף בפחות. יש לי עוד 1500 ש"ח להוסיף אבל אני מעדיף בכסף הזה לקנות אקסבוקס (ביחד עם אח שלי). בגלל האקס בוקס חשובה לי יציאת hdmi..... בגלל זה יש לי דילמה בין 2 מסכים: LG L226WTQ בעל יציאת hdmi + dvi הייתי לוקח אותו אם הוא לא היה 21.5 אינץ..... Samsung 2243 שאין לו hdmi..... אני יקנה אותם אם לא תהיה לי אפשרות לקנות LG W2353V שהוא 23 + hdmi... מה עדיף לי לקחת את הסמסונג או lg...???????

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. שלום לכולם. נתחיל מזה שעברתי וקראתי די הרבה אשכולות פה בפורום ואני די מבולבל ולא ממש הבנתי מה כדאי לקנות. אני מחפש מסך 19 (לא WS!) עד 2000 ש"ח כאשר המטרה העיקרית היא משחקים וגלישה באינטרנט, כרגע 2000 ש"ח זה התקציב הסופי ואין לי אפשרות להוסיף כסף. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by psyco,

לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by iem,

למישהו יש מסך ולא WIDE באיזור ה- 1100 ש"ח, אמין של חב' LG או אחרת מוכרת שהוכח כבר בשוק ? תודה !

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by msrotter,

שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי מחשב לא חדש שברצוני לשדרג לו את המסך. נתוני המחשב: כרטיס מסך - Radeon X1900GT מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz זכרון - 4 ג'יגה (3 בשימוש) מה שחשוב לי הוא שהמחשב יוכל להריץ FHD 1080p ומשחקים בינונים נוטים לכבדים(לא בהגדרות מקסימליות כמובן) על המסך. בנוסף אני מתכנן לעשות עבודות בפוטו-שופ עליו. התקציב גמיש ב+- 200 ש"ח. תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by EliranC,

אבא שלי קנה תמסך הזה בלי להתייעץ איתי ב850 שקל - מסך דגם DAEWOO LM1910 19'' LCD 4MS 1:700 DVI SCREEN+SPEAAKERS DAEWOO LM1910 19'' LCD רזולוציה מקסימלית 1280x1024 גודל מקודה 0.294MM ניגודיות 1:700 זמן תגובה 4MS צבע שחור זה מסך טוב ?? מה אתם אומרים אפשר בסכום הזה להביא אחד יותר טוב? או להוסיף עוד 200 שקל בשביל אחד ממש הרבה יותר טוב?? ואם יש אותו למישהו אשמח לשמוע מניסיונכם עם המסך הזה או עם החברה . *שמתי לב שיש לו פיקסל אחד שרוף,זה רגיל שמוכרים מסכי LCD עם פיקסל שתיים שרופים??

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  19. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by yanivsk,

הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  21. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by topcat115,

יש לי מסך ישן crt הוא לא מראה צבע ירוק

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by maximz,

אני מחפש מסך שנועד לעבודה עם autocad בלבד. זה מסך עובר משרד (כך שלא רואים שם וסרטים או משחקים משחקים). המחיר כמובן כמה שיותר נמוך. והשאלה הכי גדולה וחשובה זה על סוג המסך, לפי מה שקראתי קיימים LCD TN ןגם LCD IPS וכמובן יש גם את מסכי LED. לפי מה שראיתי בעיקרון מומלצים מסכי IPS, אבל הניגודוית והזמן תגובה שלהם פחות טובים בהרבה מאשר טכנולוגיות אחרות. האם מסך למטרות autocad מחייב זמן תגובה מהיר או שזה לא כל כך חשוב ועדיך IPS? המלצות על מסכים יתקבלו בברכה , גם כן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.