עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  2. החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. אני יודע שעם רחב רואים ביותר כיף סרטים, אבל פה זה נגמר? עם טיפה מקום מהצדדים לא עושה סתם בלאגן? רקעים למחשבים ומשחקים זקוקים לרזולוציה מיוחדת בשביל שיעבודה בצורה טובה עם מסכים כאלה. בנוסף - אני מעוניין במסך LCD 20" ומעלה, של חברה טובה ו-MS נמוך למשחקי מחשב. מתעניין במיוחד במסכי SAMSUNG. חשבתי על ה- 204BW. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by mirileh,

מחפשת מסך מחשב לעבודה בבית. בעיקר ישמש לאופיס, דוא"ל ואינטרנט (ולעתים רחוקות גרפיקה ותכנות). הכי חשוב נוחות פיזית ונוחות לעיניים בקריאה של טקסטים. חייבת שיתכוונן בגובה ובזוית. חייבת רזולוציה נוחה לקריאה של טקסטים (לווא דווקא רזווציה גבוהה, כי אחרת האותיות קטנות). כמה שפחות מעייף את העיניים (מניעת אור כחול וריצוד). צריכה אחריות באתר הלקוח רציתי מסך לא גדול ולא יקר (חשבתי סביבות 400-500 ש"ח), אבל אני רואה שהמסכים גדלו והתיקרו. מסכים שהסתכלתי עליהם - https://www.freedio.co.il/items/4476639-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-Dell-SE2422H-23-8-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9-Full-HD-%D7%93%D7%9C https://www.freedio.co.…

8. אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. מאוד רציתי 32 אבל יש לי הרגשה שאם אאילץ לשחק ב 1440p התמונה תיראה הרבה פחות חדה לעומת מסך 28 https://www.newegg.com/p/N82E16824012040?quicklink=true https://www.newegg.com/black-samsung-odyssey-g7-s28ag700-28/p/N82E16824027066 https://www.newegg.com/p/N82E16824475161 האם 4K ב 32 ייראה פחות חד לעומד 4K ב 28? בא לי על מסך גדול אבל לא כל המשחקים יכולים לרוץ ב 4K ויש הרגשה שאם ארד ל 1440P ב32 זה יהייה מאוד מורגש לעומת ה 28 אני נוטה לכיוון הסמסונג בעיקר בזכות ה portrait mode קצת באסה שאין 10bit אבל זה מה יש. יש אולי רעיון אחר מלבד לחכות לדגמים חדשים כי אני כבר מחכה מעל שנה ולא נראה שמתקמדים יותר מידי בתחום הזה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by zniibidl,

חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. המסך לא ישמש למשחקים ראיתי המלצה ל MAG L1970OHR האם יש המלצות נוספות תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by prelly,

מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  13. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by myjunkmail0000,

כיום המסך שלי הוא טלוויזיה 32 אינץ... אבל בגלל הרזולוציה הנמוכה אני רוצה לקנות מסך נורמלי חשבתי 24-26 אינץ יש DELL 24" ST2410 5ms DVI HDMI FHD WIDE LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD ויש גם את הסמסונג 26 אינץ (לא עם הHD) אז מה כדי? 2408 של דל עולה איזה 3000 ש"ח ונראה לי ממש לא שווה וכנל לגבי ה 2709 שלהם. אני קורץ ל LG אבל הבנתי שהמסך 16:9 ורק 1080 פיקסל במקום 1200 אז יש פחות שטח עובדה.... אז מה כדי???

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. Started by R9547655G,

עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by kobi31,

אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. Started by qwerty1987,

אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by Los,

שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות את המסך DELL 2407WFP אבל אם אני יעמד אותו סתם ככה על השולחן הרמקולים יסתירו אותו או שהוא יצטרך להסתיר את הרמקולים.. (הרמקולים שלי בגובה15 ס"מ מהשולחן.. האם הם יסתירו את המסך, או שאפשר לכוונן את המסך שיתחיל מ15 ס"מ??) אז יש את ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1771&products_id=10928 האם הוא מתאים למסך שאני מתכוון לקנות?? והאם יש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 500 שיהיה עדיף משמעותית?? תודה רבה מראש לעונים.. זה חשוב מאוד בשבילי..

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by NTT,

שלום, ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP, ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי, וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד? ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  21. AOC 32 HD READY L32W451B מ IVORY הם אומרים שישנה אחריות שנתיים בבית הלקוח מחיר 3390ש"ח או 6.5MS זמן תגובה 1:1200ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות MAG JL328 32 יש 3 שנות אחריות של אמטל לא בבית הלקוח (אבל זו לא בעיה כי אני עובד איתם יחסית הרבה). לפי מה שכתוב הנתונים: 8MS זמן תגובה 1:1000ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות מחיר 3590 ש"ח אני באמת לא מבין גדול בטלוויזיות כאלו ככה שאם אתם יכולים להמליץ ולהסביר למה זה ממש יעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by pilotkevin,

המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by r32,

שלום קניתי אתמול מסך lg w2042t מסך רחב שהרזולציה המקסימלית שלו היא 1680*1050 אבל שאני בא לסדר את הרזולציה במחשב (יש לי ויסטה) יש לי אפשריות של רזולציה יותר נמוכה שהאיכות לא טובה וכל התמונות מרוחות ורזולציה יותר גבוהה שהמסך כותב הודעת שגיאה איך יש לי אפשרות להשיג רזולציה המקסימלית של המסך? אני מחובר אנלוגי לכרטיס מסך ob של אינטל x3100

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  25. 226BW samsung או dell 2007fp\wfp ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.