עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DonHuck,

אני כרגע מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בסביבות ה1600 ל1750 שקל. קראתי בhwzone כתבה על מסכי 22 אינץ והכי מומלץ מביניהם הוא הasus. בכתבה לא הייתה התייחסות לדגם של lg 2252 שמציג יחס ניגודיות של 1:10000. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי מביניהם עדיף? תגובות דחוף!!!!!!!! מי שלא הבין בכתבה הוצג דגם אחר של lg!

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  2. נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. Started by lechko,

לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by AloN(-)KiLLeR,

1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?

5. Started by my truth,

שלום היום רכשתי מסך זה בעקבות ההמלצות בפורום שהחליף מסך CRT די ישן. תמונות וטקסט נראים בסדר גמור, אך סרטים בצפיה ישירה ו- VOD שאני רואה ברשת נראים די גרוע. האם ישנן הגדרות מסויימות שאפשר לשנות על מנת לשפר את הצפיה בסרטים? ניסיתי גם בחיבור VGA וגם בחיבור DVI ובשניהם הסרטים נראים גרוע. אשמח לתגובות והמלצות, ענבל.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  6. המועמדים הם: HP LP2475W DELL 2408 A01 Philips 240PW9EB צרכים: בעיקר משחקי ONLINE וסרטים. עדיף עם זוית צפיה כמה שיותר רחבה מכיוון שהוא הולך לשבת על ויטרינה מעל המיטה. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by myjunkmail0000,

כיום המסך שלי הוא טלוויזיה 32 אינץ... אבל בגלל הרזולוציה הנמוכה אני רוצה לקנות מסך נורמלי חשבתי 24-26 אינץ יש DELL 24" ST2410 5ms DVI HDMI FHD WIDE LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD ויש גם את הסמסונג 26 אינץ (לא עם הHD) אז מה כדי? 2408 של דל עולה איזה 3000 ש"ח ונראה לי ממש לא שווה וכנל לגבי ה 2709 שלהם. אני קורץ ל LG אבל הבנתי שהמסך 16:9 ורק 1080 פיקסל במקום 1200 אז יש פחות שטח עובדה.... אז מה כדי???

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. Started by Liran3331,

http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=244 מחיר טוב אבל אין לו DVI ... זה משנה משהו? יש משהו מומלץ יותר במחיר הזה בערך? שווה להוסיף קצת בשביל ה 1907FP ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by NTT,

שלום, ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP, ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי, וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד? ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. AOC 32 HD READY L32W451B מ IVORY הם אומרים שישנה אחריות שנתיים בבית הלקוח מחיר 3390ש"ח או 6.5MS זמן תגובה 1:1200ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות MAG JL328 32 יש 3 שנות אחריות של אמטל לא בבית הלקוח (אבל זו לא בעיה כי אני עובד איתם יחסית הרבה). לפי מה שכתוב הנתונים: 8MS זמן תגובה 1:1000ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות מחיר 3590 ש"ח אני באמת לא מבין גדול בטלוויזיות כאלו ככה שאם אתם יכולים להמליץ ולהסביר למה זה ממש יעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by rotman,

פשוט לא יאומן , בשום מקום אין את המסך הזה במלאי וכולם מדברים איתי על סוף החודש - אמצע החודש הבא... אני חייב אותו ליום ראשון!!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by taiber,

יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by ovadia10,

קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by zedisdead,

האם מישהו מכיר או יודע משהו על המסך הזה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  20. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  21. שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של חברת dell דגם: u3011 ברצוני לדעת אם המסך מגיע עם כבל dual link dvi על מנת שאני יעבוד על רזולוציה מקסימלית של 2560 על 1600 תודה. ???

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך

• 3 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים