מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
איך המסך הזה אנשים Benq LCD 22 FP222W 5ms? יחזיק מעמד הרבה זמן? הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16394 תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שיש כמה גירסאות, וכעת נמכרות גירסה ישנה וחדשה. רציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזו גירסה יש לי , ומה ההבדלים בינהן. תודה
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחזיק מסך samsung 931bw ואני מפסוט ממנו חבל זמן... אבל בסרטים ולפעמים בתמונות קורה שהצבע עור יוצא קצת זוהר ומוזר איך אני יכול לסדר אתזה בלי לשנות יותר מדי בהירות מסך (עד שהתרגלתי...) תודה רבה לכולם והמשך יום טוב ...
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי המלצה חד משמעית האם יש מסך מומלץ - אולי של Viewsonic >ודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-