עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  3. שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי המלצה חד משמעית האם יש מסך מומלץ - אולי של Viewsonic >ודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by amirxbox,

האם המסך בלינק הבא http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1860865&comp=1 הוא הדגם עליו אתם ממליצים? יש סיכוי שזאת הונאה וזה לא פנאל VA?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

יש ברשותי סאמסונג 260T ושמתי לב שאם אני מסתכל עליו מלמעלה הצבעים הופכים לנגטיב כזה, ואם אני מסתכל מהצד יש לפעמים קטעים שרואים צבעים ממש חרא כאילו 16bit ישן כזה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  7. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by LiL Gangster,

שלום אני קונה 3 מסכים 20" אחד למשחקים, ושני האחרים יותר למסמכים וקצת סרטים אם אפשר המלצה על מסכים שיעשו את העבודה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by psyco,

לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by jazzman,

בשביל מסך שצריך להיות גם טלויזיה, מה יותר חשוב - ניגודיות טובה (1:1000 ומעלה) או מהירות תגובה טובה ( 2MS)? מה מתאים יותר: ניגודיות 1:700 תגובה 2MS או ניגודיות 1:2000 תגובה 5MS ??

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by matanf,

LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by b3ta0,

שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. Started by BH20062,

יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by dino,

אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  15. היי ח'ברה! שאלתי כבר כמה פעמים אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... מהו המסך המומלץ ביותר לצרכים של אינטרנט, OFFICE , תיכנות סרטים מדיי פעם לא משחקים!!! התקציב הוא עד 1600 ש"ח ( השאיפה היא כמה שפחות.....) חשוב לי שיהיה מסך על רמה , איכותי ושיהיה עם כפתורים לכיוון - הבנתי שישנם מסכים ללא כפתורים על הצג.... אשמח לקבל את עזרתכם כיוון וקניתי מחשב כבר לפני שבועיים ועדיין אין לי מסך מה שאומר שהמחשב עדיין בקופסא.... תודה עינת

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by pcGamer,

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  17. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by joel2012,

שלום אני מחפש לקנות מסך טלויזיה שאולי ישמש גם בתור מסך למחשב לחדר שלי וצמצמתי את האפשרויות לשני הדגמים האלה : http://ksp.co.il/?uin=16078 או http://ksp.co.il/?uin=17509אני צופה במרחק בין מטר ל2.5 מטר בעיקר בספורט וסרטים באיכות HD אשמח לייעוץ

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by [NOS],

הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. אני יודע שיש לו פאנל מסוג S-PVA ומחירו בסביבות 1600 ש"ח. האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא שווה את הכסף? תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by R9547655G,

עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה

25. 1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים