עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by iem,

למישהו יש מסך ולא WIDE באיזור ה- 1100 ש"ח, אמין של חב' LG או אחרת מוכרת שהוכח כבר בשוק ? תודה !

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי מחשב לא חדש שברצוני לשדרג לו את המסך. נתוני המחשב: כרטיס מסך - Radeon X1900GT מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz זכרון - 4 ג'יגה (3 בשימוש) מה שחשוב לי הוא שהמחשב יוכל להריץ FHD 1080p ומשחקים בינונים נוטים לכבדים(לא בהגדרות מקסימליות כמובן) על המסך. בנוסף אני מתכנן לעשות עבודות בפוטו-שופ עליו. התקציב גמיש ב+- 200 ש"ח. תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  4. שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. שלום לכולם,המסך שלי נפטר ולכן אני צריך להחליף אותו במהירות המירבית. המסך מיועד לסרטים,גלישה בעיקר למשחקים(FPS) ולכן עניין המריחות חשוב. אז כמו שהבנתי המסך VP930 הוא מסך מאוד מומלץ לפי הדיונים שפורום ולכן דיברתי עם נציג TMS שמצאתי אצלהם את המסך והוא אמר לי שהפאנל של המסך הוא I(לא 100%)PS או משהו כזה ומחא הוא יוכל להקריא לי בדיוק מן המדבקה מפפני שצריך להביא אותו מן המחסן. עוד מסך הוא המסך הנ"ל : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=190P7EG אזר יצר דיון ממושך מפני המחיר שלו. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  6. אני יודע שעם רחב רואים ביותר כיף סרטים, אבל פה זה נגמר? עם טיפה מקום מהצדדים לא עושה סתם בלאגן? רקעים למחשבים ומשחקים זקוקים לרזולוציה מיוחדת בשביל שיעבודה בצורה טובה עם מסכים כאלה. בנוסף - אני מעוניין במסך LCD 20" ומעלה, של חברה טובה ו-MS נמוך למשחקי מחשב. מתעניין במיוחד במסכי SAMSUNG. חשבתי על ה- 204BW. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Iv0ry,

לצערי לא יכולתי לקנות את מסך הדל שרציתי ולכן חיפשתי ומצאתי תחליף ובנוסף העלתי את התקציב ל-1000 שקלים. יש אישור לקנות את הסמסונג 943BM שהוא 19". מספיקים לי האינצ"ים תודה רבה לעונים, למנהלים וגם לאבירם שעוזר לי הרבה בזמן האחרון

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by yamamoto,

יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של חברת dell דגם: u3011 ברצוני לדעת אם המסך מגיע עם כבל dual link dvi על מנת שאני יעבוד על רזולוציה מקסימלית של 2560 על 1600 תודה. ???

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. Started by ofekd23,

אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by asaf_azar,

יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  12. עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום לכולם היום התחדשתי בדל ורציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאיכות מרבית מבחינת הבהירות חדות וכודומה לבדוק פיקסלים הילה סגולה סוג פאנל וכדומה וכמו כן לשמוע מה יש לכם להגיד עליו תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  14. הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by reviZor,

מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. Started by tal_p,

אם אפשר בבקשה חוות דעת עליו, או המלצות?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  17. יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, יש ברשותי מסך LCD 20' של benq fp202wv3, פשוט ולא יותר. ברצוני לדעת אם בכלל ניתן להפעיל על המסך סרטים באיכות HD, והאם יהיה אפשרי במלוא האיכות? או שיש צורך בחיבור חיצוני כלשהו או במסך שתומך ספציפית בסוג סרטים זה? אני מדבר על סרט שימצא בתוך המחשב שהוא HD. תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. AOC 32 HD READY L32W451B מ IVORY הם אומרים שישנה אחריות שנתיים בבית הלקוח מחיר 3390ש"ח או 6.5MS זמן תגובה 1:1200ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות MAG JL328 32 יש 3 שנות אחריות של אמטל לא בבית הלקוח (אבל זו לא בעיה כי אני עובד איתם יחסית הרבה). לפי מה שכתוב הנתונים: 8MS זמן תגובה 1:1000ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות מחיר 3590 ש"ח אני באמת לא מבין גדול בטלוויזיות כאלו ככה שאם אתם יכולים להמליץ ולהסביר למה זה ממש יעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by FearAge,

צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by shay820,

שלום לכולם מחפש זוג מסכי 24 אינץ עבור צפייה בגרפים (לא משחקים) מסכים שאפשר לצפות בהם שעות , מינמום התעיפות בעיניים! אשמח לקבל הכוונה תודה רבה שי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by r32,

שלום קניתי אתמול מסך lg w2042t מסך רחב שהרזולציה המקסימלית שלו היא 1680*1050 אבל שאני בא לסדר את הרזולציה במחשב (יש לי ויסטה) יש לי אפשריות של רזולציה יותר נמוכה שהאיכות לא טובה וכל התמונות מרוחות ורזולציה יותר גבוהה שהמסך כותב הודעת שגיאה איך יש לי אפשרות להשיג רזולציה המקסימלית של המסך? אני מחובר אנלוגי לכרטיס מסך ob של אינטל x3100

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by ronitti.e,

היי רכשתי מסך מחשב Proview FV926W חדש. כבר בשימוש הראשון אחרי 10 שניות בהן לא מזיזים את העכבר או עושים פעולה כלשהי, המסך כבה, כלומר נכנס למצב של שומר מסך. אני התקנתי שומר מסך רק אחרי 10 דקות של חוסר פעולה וכאן המסך כבה ללא שום שומר מסך. כמו כן אני לא רואה תמונה חדה למרות שעשיתי התאמה אוטומטית. האם קניתי מסך פגום או שיש דרך אחרת לשנות את הכיבוי אחרי 10 שניות??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.