מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי אנו לפני רכישה לכל העובדים מסכים למחשב השימוןשים העקרים שלנו הם אופיס ואינטרנט אנו מתלבטים בין: DELL P190S ל MAG XP2011 מה אתם אומרים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לאחותי מחר יש בת מצווה, אני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות לה מסך דק(המסך שלה התקלקל לפני שבועיים..) המסך הוא למשחקי מחשב(סימס וכאלה..) וגם לאינטרנט.. התקציב שלי עומד על 1200 שקל.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי ח'ברה! שאלתי כבר כמה פעמים אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... מהו המסך המומלץ ביותר לצרכים של אינטרנט, OFFICE , תיכנות סרטים מדיי פעם לא משחקים!!! התקציב הוא עד 1600 ש"ח ( השאיפה היא כמה שפחות.....) חשוב לי שיהיה מסך על רמה , איכותי ושיהיה עם כפתורים לכיוון - הבנתי שישנם מסכים ללא כפתורים על הצג.... אשמח לקבל את עזרתכם כיוון וקניתי מחשב כבר לפני שבועיים ועדיין אין לי מסך מה שאומר שהמחשב עדיין בקופסא.... תודה עינת
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-