עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש LCD 32 אינטצ' עם תמיכת HD מלאה לחדר על מה אתם ממליצים?(עד 4000 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  2. חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.

3. חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by mrmoti,

ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  6. עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מהו המסך 22" עם פאנל TN הכי מוצלח היום, עד 1500 ש"ח . הוא בעיקר למשחקים ועבודה באינטרנט , הייתי רוצה לקנות פאנל יותר איכותי אפילו אם זה לרדת ל20 אינץ אבל אין בתקציב הנ"ל אין לי להשקיע. הוא ירוץ עם 8800GTS 640 MB (לסרטים תהיה לי בקרוב טלוויזיית LCD )

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by mhnuemhnue,

איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  11. איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by VortexD,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5329 ראיתי ביקורות שרק משבחות את המסך בצבעים וזמן תגובה מה אתם אומרים שווה? או שעדיין הדל עדיף יותר?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by Los,

שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. Started by קיפוד,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22" לשימושי פוטושופ וקצת משחקים התקציב שלי הוא 1400 שקל בערך תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעונין לקנות את המסך הנ"ל אבל שמעתי שיש לו בעיות של מריחות (ghosting) ,את הדגם הקודם לא ניתן להשיג . דיברתי עם כמה חנויות וכולם אמרו שה-HC טוב יותר מהקודם ושאין בעיה של מריחות . השימושים שלי הם משחקים , סרטים ו-CAD . רציתי לדעת האם למישהו יש את המסך הזה , והאם יש בו איזושהיא בעיה שבגללה לא כדאי לרכוש אותו . תודה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by AreaDooM,

אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by david2k,

מה אומרים? יש ביקורות המלצות?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  22. היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. Started by misha275,

שלום לכולם. יש לי מסך פיליפס 200W6CS. לאחר כיול עם מכשיר eyeone display 2 שנעשה פעמיים לא הצלחתי להגיע לאיזון של הבהירות. גם כאשר הבהירות במסך מכוונת על 0 עדיין יש פער של 25 דרגות של עודף בהירות מול תוכנת הכיול. בקיצור התוכנה מבקשת ממני להוריד עוד בהירות אבל אין יותר נמוך. מה עלי לעשות? האם זה אומר שיש בעיה במסך? חוץ מזה המסך נראה מבטיח ביחס לתמורה שלו. תודה מיכאל.

25. Started by natu,

היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים