מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מסך שישמש גם בתור מסך מחשב, וגם יהיה בעל חיבורים מתאימים לממיר. גודל המסך שחשבתי עליו הוא 22", אבל זה יכול לנוע לפה ולשם במסגרת התקציב (1500-2000 ש"ח). כרגע האופצייה המרכזית שחשבתי עליה היא ה Chimei 222H, שמתאים לכל הדרישות, אבל כאמור אני רוצה לראות אם יש דגמים נוספים שיכולים להתאים לי, ולבחור מביניהם, ולא מתוך דגם אחד. תודה רבה על העזרה. עדכון: שתי אפשרויות נוספות שמצאתי - Dell 2007WFP: יותר איכותי מבחינת טכנולוגיית הפאנל, ביקורות טובות, אך קטן יותר (20") ועולה 300 ש"ח יותר. LG M228WA: פאנל בטכנולוגיה זהה ל Chimei, אותו גודל, אך עולה 800 ש"ח יותר. מה הפשר להבדל במחיר? האם איכות התמונה טובה יותר מה chimei?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אילו מסכים 19-20 אינץ באים עם פאנל טוב של PVA או S-PVA? אילו מסכים בגודל אז מומלצים בכלל?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך VIEWSONIC VX2262WM זמן תגובה 2 מילי שניות יחס ניגודיות 1:20000 לעריכת ווידיאו וגרפיקה ? תודה מראש: BARAKUSH
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5329 ראיתי ביקורות שרק משבחות את המסך בצבעים וזמן תגובה מה אתם אומרים שווה? או שעדיין הדל עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב עם דגש על רמת קרינה נמוכה ושיעייף כמה שפחות א העיניים כי אני הולך לשבת מולו הרבה עבודה לא בגרפיקה אלא בכתיבת קוד תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כיום המסך שלי הוא טלוויזיה 32 אינץ... אבל בגלל הרזולוציה הנמוכה אני רוצה לקנות מסך נורמלי חשבתי 24-26 אינץ יש DELL 24" ST2410 5ms DVI HDMI FHD WIDE LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD ויש גם את הסמסונג 26 אינץ (לא עם הHD) אז מה כדי? 2408 של דל עולה איזה 3000 ש"ח ונראה לי ממש לא שווה וכנל לגבי ה 2709 שלהם. אני קורץ ל LG אבל הבנתי שהמסך 16:9 ורק 1080 פיקסל במקום 1200 אז יש פחות שטח עובדה.... אז מה כדי???
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שמעתי שיש כאלו שלא מרוצים מ WS בגלל שקשה לקרוא מסמכים איתם ובכלל זה נוח רק לסרטים למרות שבמסכים FS ממש לא מפריע הפסים השחורים למטה שמיועדים לכתוביות האם השטח המסך יותר נמוך ? מ FS ? מה דעתכם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מישתמש לרוב במחשב למישחקים,סרטים ואינטרנט כרטיס מסך: (מפרט מלא בצד) 8600GTS 256mb המליצו לי על ה 206BW Samsung , אבל אני רואה שהמון ממליצים פה על ה Dell 2007WFP ועוד שאלה , איך מישחקים מיסתדרים עם מסכים רחבים? , העם כידי לקחת מסך רגיל (3:4)? , ועם כן אז איזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-