עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ClubCaliber,

אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by dya,

שלום, לאחר מחקר ממושך, עדיין נותרה ההתלבטות הבאה, הצורך - פיתוח קוד בסביבת VS ,MATLAB. גלישה לקריאת מסמכים וגרפים. עבודה ממושכת מדי יום בתנאי תאורה משתנים. עקרונות - רכישה ל- 5 שנים. משקל גבוה ינתן לאיכות תצוגת הטקסט בפרט ואיכות התצוגה בכלל. שלושת החלופות שעלו לקו הגמר וחסרונותיהן: EIZO S1931SH - כמות אינפורמציה מעטה מדי (1280*1024). לטעמי, פונטים מעט גדולים מדי. LG L2000C - ניגודיות פחות טובה ממסכי איזו (SIPS/1:800 מול SPVA/1:1000). ללא כיוונון בהירות אוטומטי. להערכתי, פונטים מעט קטנים מדי. EIZO S2100 - עבור הצורך שלעיל, לכאורה מושלם אבל המחיר גורם להיסוס. האם אכן נטול חסרונות? ראוי להשקעת 5300 ש"ח? כל התייחסות שתתרום לבחירה נכונה מבין השלוש תתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by niravr01,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב בתקציב של עד 1400 שקלים. מה יותר כדאי לקנות? samsung 2494HS או samsung 2443BW האם יש מסכים אחרים משהם טובים? יכול להיות גם מסך מ- 22 אינצ' ועד 24 אינצ'. השימוש העיקרי הוא למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. Started by msrotter,

שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  6. שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by ofir38,

שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by yz101,

למרות שרציתי מסך 20" רחב, אני חושב שעדיף ללכת על איכות מאשר גודל. ומאחר והסמסונג 971 לא בתקציב, והDELL 2007WFP בכלל, ואני לא רוצה צג עם פאנל TN אני חושב שהSONY הוא הדבר שהכי מתאים לי. (התקציב שלי לא גמיש אל מעל לגבול ה1800 ש"ח כי קונים לי את המסך במתנה, ככה שאין לי אפשרות להוסיף כסף בעצמי). למישהו יש את הX95F ויכול לתת עליו חוו"ד אני רוצה לדעת שאני הולך לקנות משהו טוב. כמו כן, אם למישהו יש חנות באיזור המרכז (כפ"ס/רעננה/הרצליה/ת"א וכד'...) שיודע שהמסך בא שם עם אחריות כמו שצריך ובמחיר טוב. אני מתכוון ללכת לקנות מחר, אז זה יכול לעזור מאד אם אני אדע איפה לקנות ושאני עושה קניה נכונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. 226BW samsung או dell 2007fp\wfp ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by royossef,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by tamirushb,

שלום לכולם, לאחרונה יש באז סביב מסכי המחשב ה 22 ומעלה. לאחר שמסך ה17 הישן שלי התחיל לגמגם מייד ניצלתי את ההזדמנות כדי להשים את ידי על אחד מהמסכים החדשים והגדולים. חשוב לי שאוכל לחבר את המסך ל PS3 שלי .הבעיה היא שכמעט כל המסכים האלו (24 ) לא כוללים רמקולים מובנים. ואם אני מחבר את הPS3 שלי ב HD למסך , מאיפה ייצא הסאונד.אני לא רוצה לשגע אף אחד , אני פשוט לא מצליח להגיע לפתרון בנושא הסאונד בחיבור ל PS3 , ראיתי גם דיון של 3 עמודים באחד הפורומים בנושא , אבל עדיין משם לא הצלחתי לקחת פתרון. יש לי רמקולים למחשב (2 רמקולים וסאב Creative SBS380) שאני מאוד מרוצה מהאיכות ומההספק שלהם והייתי רוצה מאוד להשתמש בהם לסאונד ב PS3 ביחד עם המסך - באיזה דרך אני יכול לעשות את זה , איזה כב…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. יש את המסך הזה: VP930B Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 ואת זה : samsung 971p http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469017 חבר שלי אמר לי שהמסך הראשון עדיף בגלל שב971 יש טיפה מריחות השימושים של המסך הם בעיקר סרטים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  14. שלום.. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח. עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?) השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by topcat115,

יש לי מסך ישן crt הוא לא מראה צבע ירוק

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by tiestoboy,

שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by pcGamer,

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by [NOS],

לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. אני משחק מעט מאוד, רואה סרטים, גולש המון באינטרנט וגם שימושי טקסט לא חסרים. האם הייתם ממליצים לי עליו או שעדיף לרדת ל E2209WA? אבקש התייחסותכם, הכסף לא משחק תפקיד בשיקול.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  21. קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by D-Bang,

אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם ממיר HD של הוט למסך מחשב הבנתי שמסך בעל כניסת HDMI יוצא יקר יותר בגלל המכס. כרגע אני עובד עם מסך סמסונג 2243BW בעל כניסת DVI+VGA כאשר לVGA חיברתי קופסת טלוויזיה חיצונית ואת המחשב לDVI. קיימים מסכים עם 2 כניסות DVI? רצוי בגודל 23-24" FULL HD

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by Los,

שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.