מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כבר מזמן רציתי לקנות מסך גדול בגלל המחיר הזול יחסית של מסכים כאלה כיום (לא אכפת לי לקנות מסך עם פאנל TN כי במילא השימוש העיקרי הוא למשחקים). הדבר היחידי שמעכב אותי זה העניין של הרזולוציות הגבוהות והדרישות שלהם על כרטיס מסך. כרגע יש לי כ"מ מיד ריינג' (8600GT) שמסתדר יפה עם משחקים חדשים, אבל אני משחק ברזולוציה של 12X10 או לפעמים 10X7 על מסך ה17 אינץ' שלי. ממש לא בא להתחיל לשדרג כל חצי שנה לכרטיס מסך היי-אנד רק כדי שאני אוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. לכן רציתי לדעת, איך אתם באמת מסתדרים עם הרזולוציות הגבוהות של המסך? עם איזה כרטיס מסך אתם משתמשים והאם נאלצתם לשדרג בגלל המסך כרטיס מסך? האם אתם משחקים ברזולוציה הטבעית הגבוהה של המסך, או שאתם משחקים ברזולוציות יותר נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כמו בכותרת. ניסיתי לחקור טיפה. יוצא לי אותו מחיר (הפרש של 50 ש:ח) מצד אחד יש את 27" ומצד שני יש 24". אני במרחק של כ-50 ס"מ ממסך המחשב. יש לי טלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. מעוניים לדעת מה אתם הייתם בוחרים. בהתאם אני יכול לקנות AOC 24PQU ב-250 ש"ח פחות מה-BENQ. ממש מתלבט. מעוניים ב-144 HZ אבל לא סגור עדיין אם אני אעשה 3DVISION של NVIDIA.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הטלויזיה היא : http://www.aoc-europe.com/lcdtv_L32W451.html רואים סבבה עם ה XBOX360 אבל עם ה PS2 רואים מטושטש והכתב נמרח בצורה מוזרה כאילו מריצים משחק תלת מימדי עם כרטיס לא תלת מימדי, ומן הרבה נקודות כאלה כמו שמפעילים משחק מחשב שאמור לעבוד על 32 סיביות על 16 סיביות רק יותר גרוע, בקיצור תמונה חרא, יש איזה ממיר בין ה PS2 לטלויזיה שיכול לתקן את זה ? או כבל מיוחד ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נקנה כמסך יד שנייה. AOC 27" 27G2U5/BK - מחובר למחשב דרך DISPLAY PORT. שלושה שבועות עבד בסדר גמור. אחרי 3 שבועות הופיעו פסים. הפסים מופיעים שנייה אחרי כניסה לחלונות/עליית מערכת הפעלה. כלומר בהתחלה יש תמונה בסדר גמור. אחרי חצי שנייה - יש פסים. 1. ניסינו להחליף כבל 2. ניסינו להעביר יציאה בכרטיס מסך 3. ניסינו להעביר לחיבור כבל HDMI 4. ניסינו לחבר למחשב אחר. הופעה חוזרת על עצמה. - תמונה עולה בסדר בהתחלה - אחרי חצי שנייה שהתמונה בסדר - מופיעים הפסים. מצרף תמונות. אשמח לעזרה האם יש דרך לטפל? לתקן? או שאבוד? ץודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
- 2 followers
-
-
עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול מסך ''24 ואני מנסה להתאים את הצבעים הניגודיות , בהירות וכו'. עד כה לא הצלחתי להגיע למראה הטוב ביותר. האם למישהו יש ניסיון עם מסך זה ויכול להמליץ על המספרים הטובים ביותר שכדאי לכוון לפיהם? תודה מראש , עירית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך פיליפס 200W6CS. לאחר כיול עם מכשיר eyeone display 2 שנעשה פעמיים לא הצלחתי להגיע לאיזון של הבהירות. גם כאשר הבהירות במסך מכוונת על 0 עדיין יש פער של 25 דרגות של עודף בהירות מול תוכנת הכיול. בקיצור התוכנה מבקשת ממני להוריד עוד בהירות אבל אין יותר נמוך. מה עלי לעשות? האם זה אומר שיש בעיה במסך? חוץ מזה המסך נראה מבטיח ביחס לתמורה שלו. תודה מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות את המסך 932B ואני לא יודע לכמה צריך לכוון כל דבר. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה יחס הניגודיות של המסך הנ"ל. בכל אתר מפורסם אחרת: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=100&keySearch= http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR-BF.jhtml http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=752 http://www.karish.co.il/ProductInfo....=980&catId=185
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אפתח פה כי המטרה שלי ברכישת המסך היא לעבודות מחשב. בכותרת המוצר נטען שהמסך הינו ברזולוציית FULL HD - להבנתי מדובר על 1920X1080 (הדיוט בתחום) בתוך הפירוט נטען שהטכנולוגיה היא HD READY, זה לא בעצם HD רגיל? דף הקנייה: http://www.bigmaster.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=545432&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he השאלה שלי היא האם כאשר אחבר את המסך למחשב, אקבל רזולוציית 1080p או HD "מורחב" סטייל 1366X768? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD לצרכי אינטרנט ולימודים בעיקר ומידי פעם גם לצפייה בסרטים. אני יושב מול המחשב מספר שעות דיי גדול כל יום. ראיתי מסך שנראה לי נחמד של סמסונג דגם 931BF אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עליו ולקבל המלצה למסכים נוספים. מחיר רצוי : עד 1400 ש"ח. תודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגבי קניית מסך עבור גיימינג ו צפית סרטים אני רואה שיש הרבה פידבקים על מסכים כמו asus pg-279q ו- acer 27xbh samasung cfg70 בעיקר רעים. אני מוכן להשקיע את הסכום שרשמתי השאלה עם זה שווה את השקעה וכמובן עם ההבדל בסוג הפנאל הוא כל כך מורגש עבור השימושים שציינתי. דבר נוסף למיטב הבנתי רזולציית 4K פחות רלוונטית במסך בגודל הזה תקנו אותי עם אני וטועה. אני משחק ב wow,whtw2,diablo3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-