עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by starnet,

מכל מה שאני קורא פה על לבדוק את סוג הפנל לפני הרכישה שהמוכר יתחייב ועוד הייתי רוצה לדעת עם למסך זה יש פנל אחר ? ועם כן איזה כי הנושא הזה די מפחיד אותי וגורם לי להסס עם לרכוש אותו . ידוע לי מהמוכר שהספק שלו זו חברת CMS עם מישהו רכש וקיבל את הפנל S-IPS ויוכל לומר לי כמה עלה ואיפה רכש אודה לכם מאוד על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. Started by pavel3108,

מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by omer_hatchek,

מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

מה זה אומר: פאנל S-IPS ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by orozer,

אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. לאחר שהשכלתי מהמאמרים ומהדיונים בפורום החלטתי לקנות את המסך הנ"ל. ברוב החנויות נתקלתי במסך זה בצבע לבן בלבד. במקום אחד הוא הופיע בצבע שחור וגם היה זול יותר. שאלתי: האם הדגם השחור זהה בכל הפרמטרים ללבן או שקיימים הבדלים (מלבד המחיר) ?

9. Started by frogman,

תקציב עד 1400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by wwll soldier,

יש לי התלבטות אם לקנות מסך מחשב 22 אינץ' או טלויזיה 32 LCD אני בעיקר רואה סרטים וסדרות ומשחק הרבה, רציתי לדעת איך יראו משחקים על טלויזיה בגודל כזה המרחק של הטלויזיה ממני בסרטים יהיה משהו כמו 3 מטר אבל במשחקים זה יהיה מטר...לא בריא.. מצד שני יש מסך מחשב שהוא קטן הרבה יותר אבל למשחקים יותר טוב וסרטים פחות.. אני רוצה טלויזיה כי שלי בחדר כבר גמורה ורואים מטושטש... מה אתם אומרים כדאי? במקרה ואני אלך על המסך samsung 226Bw או dell 2007wfp האם אני אצטרך 8800gtx או שהGTS 640 יספיק לי למשחקים כבדים עם פילטרים מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by אמיר_ה,

היי, בעקבות מדיניות הפיקסלים של דל אני שוקל לקנות את הViewSonic 930 במקום ה2007FP. לפי המדריך השלם לLCD מסכי S-IPS מציגים צבעים וזוויות צפיה טובות יותר, בעוד שלMVA יש יחס ניגודיות טוב יותר. מישהו יכול לפרט קצת ולתאר את ההבדל בין המסכים בכל מה שקשור למשחקים? מבחינת זמן תגובה ו-ghosting הם אותו דבר? אני זוכר שקראתי פה שהיוסוניק סובל מבעיית קורונה, הייתי שמח אם מישהו יכול לתאר את הבעיה הזו ולהעריך כמה היא בולטת\מפריעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  12. רציתי לדעת עד איזה גודל של כבר האיכות לא נפגעת? האם כבל של 5 מטר יציג בדיוק אותה איכות כמו כבל של 2 מטר??

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. Started by ofir38,

האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. Started by drorr,

הייתי רוצה המלצה על מסך LCD 19 עד 1500 שקל

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by Jesper,

אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by דורי,

שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. נדמה לי קוראים לה DPV J חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי כל מני שטויות רק לא את התוכנה.... :-\

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  19. הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ?...כלומר, על האמינות שלהם או משהוא אחר אילהם?...תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. Started by ovadia10,

האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by NETANELKOREN,

מה ההבדל בין מסך L1900J LG לבין L1900r LG ואיזה מסך יותר עדיף. איך המסך הזה מבחינה תכניט. והאם יש מסכים יותר טובים ממנו במחיר הזה ומטה. תודה רבה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. Started by daphne_n,

שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. אשמח לקבל מידע והמלצות לגבי הנ"ל

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.