עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע . ? קונה מחשב לגרפיקה, מחפש מסך 22"-24" אבל יותר חשוב מהגודל זה הדיוק צבעים שלו והיכולת שלו להראות את התמונה באיכות גבוה בכל ההספקטים. קראתי את הנעוצים, ראיתי ביקורת של anandtech והם המליצו בסיכום שלהם שבשביל איכות תמונה כדי את המסך של Dell 2408WFP זה היה נכון למאי 2008. הם דיברו שם על שני סוגי פאנלים למסכים NT S-PVA אמרו שהNT עדיף למשחקים (שזה פחות חשוב לי) 1) מה ההבדל בין הפאנלים האלה 2) האם גם היום המסכים של dell נותנים איכו תמונה מהטובה שקיימת ? 3) על מה אתם ממליצים ? במומלצים לא ראיתי התיחסות לתחום של הגרפיקה ספציפית. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GameGems,

היי לכם אני מחפשת מסך לגרפיקה בגודל 22"-24" (בעיקר ציור וגרפיקה לבניית אתרים בפוטושופ). במחיר של עד 3000. עברתי כבר על מליון מסכים אבל אני פשוט לא יודעת מה באמת טוב :[ האם 2408WFP Dell 24" הוא מסך טוב? או שאולי משהו של EIZO? עזרה בבקשה? >:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hali,

הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  7. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by vmaddog,

אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rlsf,

מחפש מסך מחשב לילד, תיכף נער. כמה התלבטויות: איזה גודל מסך כדאי? 24, 27? יותר? הוא ישב די קרוב למסך, השולחן בעומק 60 ס״מ כדאי ללכת על מסך קעור או ישר? הבנתי שקעור יותר טבעי לראייה, אבל לא ניתן לתלות אותו על הקיר, מצד שני לא בטוח שמסך מחשב הגיוני לתלות על הקיר. ראיתי המלצות על המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/117702?appkey=4819&param=hardware אבל אם מסך 24 מספיק, אולי גם זה בסדר: https://ksp.co.il/web/item/63083

10. נכון להיום אני מוצא עצמי יושב שעות רבות מול טקסטים על מסך NT שלי (SAMSUNG SYNCHMASTER T200 ברזולוציה 1680X1050) ואני אכן מרגיש סוג מסוים של עיפות בעיניים, עכשיו השאלה שלי היא האם מעבר למסך מסוג VA או IPS והשיפור באיכות המסך מצדיק קנייה של מסך חדש? או במילים אחרות, לא הבנתי כל כך עד כמה מסך IPS עדיף לישיבה ממושכת מול טקסט (דבר שאני לא יכול לבדוק אותו בחנות, מאחר ואני לא יכול לשבת 8 שעות מול מסך מחשב בחנות ...) כך שאם משהו יוכל לחלוק איתי את ההתנסות שלו עם הפאנלים הנ"ל בתחום השימוש הנ"ל אשמח מאוד.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by rotemm001,

שלום אני ירושלמית רציתי לשאול אם עדיף לקנות בחנויות כמו Ivory/ksp או שעדיף בחנות כמו מחסני חשמל. הגודל הרצוי 23/21 אינץ, דגמים ממולצים? (עד מחיר של 600 ללמידה וסרטים )

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by madror,

שלום, מבקש את עזרת הפורום בחיפוש מסך מחשב (בעדיפות LCD אבל אם יש בעיה גם CRT הולך) למוגבלי ראיה. התקנתי מערכת יפה מאוד במשרד עבור מוגבלי ראיה (לרוב מדובר בבעלי קטרט למי שמבין) הבעיה שבמסך (מסך 19 אינץ רחב) הם טוענים שהכתב קטן מידי ולא ניתן לקראיה רק ממרחק של ממש 40 ס"מ מהמסך עצמו. שחקתי עם ה DPI העלתי ל 120 אבל זה לא עוזר (בעיקר בגלישה באינטרנט). האים יש למשהוא רעיון מה לעשות משהוא קבוע שיפעל על כל האפלקציות (אינטרנט ווורד ואקסל בעיקר) ? האים החלפת מסך ? (לאיזה ?) תשפר את גודל "האותיות". אשמח לכול תשובה או כייוון , דרור.

• 11 תגובות
    • 8.3k צפיות
  13. Started by dorbend,

אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by d195,

שלום לכולם- אני מתכנן לרכוש XBOX ומאחר ויש לי טלוויזיה מצו'וקמקת אני מאמין שאני חייב לשדרג את המסך- ממון לטלוויזיה LCD טובה אין, כך שנראה לי טוב לקנות מסך מחשב איכותי (22) ולחברו לXBOX. שאלותי: 1. מה דעת המומחים כאן? אני באמת קטונתי, זה סתם נראה לי רעיון טוב... 2.המלצות למסך? ה chimei באמת קורצים עקב המחיר הנוח- 225D די זול- זהו רק מסך מחשב או גם טלוויזיה? בכל מקרה אני אשמח לראות גם סרטים על המסך. אשמח לתשובות! תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. אהלן, לא יצא לי להיות בפורום כמה שנים אבל בעברי התעסקתי הרבה בחומרה ובניית מחשבים. בשנים האחרונות אני מתעסק בעיקר בעבודה שלי בלכתוב קוד וכל מני עיסוקים דומים. יום ממוצע שלי נראה שאני יושב כמות מכובדת של שעות מול מסך וכותב קוד או בוהה בחלונות של IDA. לכן יש לי כמה דרישות ספציפיות מהמסך. דבר ראשון חשובה לי רזולוציה יחסית גבוהה. מעל 1440p בתקווה. מבחינת הביצועים של המחשב שיהיה מחובר אין לי בעיה גם למסך 4k כל עוד הוא תומך בשישים הרץ והוא לא מהשיקוצים המוקדמים שהיו שלא תמכו כל כך טוב או עם שני פורטים וכו. אני לא הולך לשחק עליו בכלל אז לא באמת צריך משהו יותר מהיר או קצב רענון יותר גבוהה. חשוב לי מאוד איכות הבנייה שלו. בין השאר שהוא יה…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת. אני זקוק להמלצה למסך 24 או 26 אינץ' בתקציב 2000-3000 שח למשחקים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב 24אינצ' שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800. (1600-1800 לשניהם)

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by sababchik,

כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by assafch,

שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. הגעתי למסקנה שמתאים לי הכי טוב זה 24 אינץ משחק משחקים בקטנה ועיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט וקידוד סרטים. על סמך המסך אני ירצה אחרי זה להרכיב מפרט בהתאם. חשבתי על האופציה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936345 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 לא כל כך הבנתי את ההבדל ביניהם עד 1500 שח אפשר גם הזמנה מאמזון או כל אתר אחר שיכול להוזיל עלות יחסית לארץ.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני רוצה בבקשה המלצה למסך מחשב ממומלץ למשחקים וסרטים ברזולוציה 1080*1920 תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  25. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים