עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nat56,

קנינו את המסך הזה האם אפשר לשפר את החדות על ידי דרייבר או לבחור רזולוציה מתאימה יותר . תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by TicTacToe,

שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by iporat,

שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  5. אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  7. Started by freezzer,

מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  10. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי בצורה מעולה, צריך מסך כמה שיותר מהיר וכמה שיותר איכותי לשימושי (גיימינג,HD,טקסטים). כמו כן ראוי לציין שזה חייב להיות מסך בעל תצוגת תמונה כמה שיותר חדה, אני כבר הרבה מאוד זמן גיימר ורואה דפקטים אפילו במסכים מהירים מאוד (2MS), לכן צריך מסך כמה שיותר איכותי לצרכיי. התקציב שלי הוא כמובן פתוח בינתיים, אבל לא רוצה לעבור את ה1500 שקל, מה שאומר תקציב עד 1500 שקל פחות או יותר. חשבתי על אחד מי 4 המסכים הבאים, לא יודע מה לבחור הרבעתם מעולים. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 כמובן זה ה2333T ששמעתי שהוא מסך מעולה וגם המחיר מצוין. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1727 האח הגדול של ה2333T, הבנתי ש…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  11. מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by xbuka,

שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by ben060,

המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by the unleashed,

אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by chenrp,

לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. Started by Dudass,

שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  20. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4153&orderby=price יש שם שתי דגמים הפרש של 100 שקל בין אחד לשני מה דעתכם על שניהם?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by guy_shalev,

שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by gggil,

צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  23. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYDLMOU2312H המחשב מיועד לגיימינג כבד אז איך המסך הזה? אם יש מסכים יותר טובים פתוח להצעות תודה מראש תקציב: 1000 שח

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by boaz_aha,

שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Mooosa2005,

קניתי מסך מדגם benq q7c3 לפני שנתיים בערך, ובזמן האחרון כשהייתי מפעיל את המחשב הנורה של המסך (תמונה למטה) היתה מהבהבת והיה לוקח למסך זמן להידלק. לפני איזה שבוע הנורה התחילה להבהב תמיד, גם כשהוא כבוי, וכשאני מדליק אות המחשב המנוטרה ממשיכה להבהב ולא נראה שהוא מגיב. ניסיתי הכל, לנתק מהחשמל, לחבר חזרה,ללחוץ על הכפתור של הנורה בכל מיני דרכים- שום דבר לא עזר. מישהו יכול לעזור לי??? *** כשהנורה מהבהבת המסך לא על סליפ.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים