עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by solik,

אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  2. שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  4. אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by rafi1212,

שלום! אני משתמש כיום עם מסך מדגם 22" ASUS MW221C רזו' 1680:1050 שנחשב למסך טוב לפני כ 3-4 שנים . ורציתי לדעת האם המסכים של היום כדוגמת DELL U2312HM בעל רזולוציה FHD יניב לי שיפור ביצועים ?! מבחינת איכות תמונה איכות צבעים וכו ' , והאם יש הבדל משמעותי מבחינת הפאנלים החדשים חוץ מזווית צפייה לקבלת מיטב הגראפיקה במשחקים .

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את המסך הזה - LG W2261V-PF הוא אם המפרט שלו נראה לי מסך דיי נחמד והמחיר שלו טוב. רציתי לדעת אם זה מסך טוב או שיש מסכים אחרים באותו מחיר שמביאים יותר דברים אני מעוניין להריץ עליו סרטי בלוריי ומשחקים באיכות 1920X1080 מתוך קונסולת משחקים, כמו כן רציתי לדעת אם הוא גם טוב בתור מסך מחשב לכל דבר... ( אני קונה אותו בתור מסך טלוויזיה לשימוש לPS3 ולXBOX360

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  8. מה ההבדל בין Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp לבין Dell 22 LCD E228WFP ומה יותר מומלץ. כי אני גם מתלבט בין ה ASUS למרות שהוא די חדש בשוק ופעם ראשונה שומעים עליו דברים טובים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by Rin,

היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by sh0ck3r,

אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו

14. Started by elik50,

מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by below_z,

אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by עופר157,

האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  17. Started by nimrod5,

שלום, אני צריך מסך למחשב חדש חשוב לי שיהיה LED FUEL HD ולא יותר מ2ms ולפחות שני יציאות HDMI והמסך שיהיה 24' תקציב עד 1500 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. Started by eid101,

שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  19. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by erezs,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Riger,

אני מחפש מסך 22 אינץ עד 1300 ש"ח המסך הוא למשחקים ולסרטים וכמובן שאני נכנס לפורום אז שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט חשוב לי מאוד שיהיה אפשרות להטות את זוית המסך כלפי מטה הומלץ לי לקחת את המסך ASUS VW222U מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  24. שלום לכם, חזרתי לאתר אחרי די הרבה זמן, ואני צריך המלצה למסך! השימושים- PS3!! אינטרנט!! סרטים!! דברים חשובים- כניסת HDMI תמיכת בFULL HD הגבלה-פחות או יותר 6000 שקלים תיבין ותקילין! עניין הטלויזיה לא משחק פה כמעט, כי המכשיר נועד בעיקר להוות מענה למאיץ גרפי המטורף של הפלייסטישן, אבל אפשר לתת אופציות של מכשירים שהם גם טלויזיות. תודה מראש לכל העונים, העוזרים, והכותבים!

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.