עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by 0noname1,

טוב אז ככה אני רוצה ליקנות מסך מחשב חדש עד תקציב של 1500 שקל למשחקים תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !

8. Started by eldad82,

יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. אסוס : http://www.skypc.co.il/pl_product~51430~9~0.htm LG : http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm סמסונג : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm איזה מסך הכי כדאי למשחקים כבדים ולמחשב שיהיה בו 8800GT?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  10. ההתלבטות היא בין המסכים בגלל שהמחירים דומים. אני עובד עם גרפיקה 3D ותכנות. אני מבקש את דעתכם המקצועית על כל אחד מהם כולל איזה פנל יש להםץ תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  11. האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. אני קונה היום מסך חדש מחנות רגילה, והאפשרויות שלי זה רק בין המסכים האלה (22" עד 800 ש"ח) Fujicom W2206S עולה 775 ש"ח Proview ‏FP2226W עולה 749 ש"ח Fujitsu Siemens SL3220W עולה 770 ש"ח Acer V223HQB עולה 769 ש"ח Philips 220E1SB עולה 799 ש"ח על מה אתם ממליצים? אני לא רואה סרטים רק חשוב לי שיהיה נוח לעיניים כי אני הרבה שעות על יד המחשב.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by liranmi,

אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  14. שלום לכולם , לפני שנה קניתי מסך LCD 22" LG , עד היום תפקד לא רע , חוץ מקצת בעיה בסרטים בסצנות חשוכות . היום התיישבתי לראות סרט פתאום אני רואה פיקסל בצבע כחול\לבן שלא משנה את הצבע , זה נקרא פיקסל שרוף ? יש לי אחריות 3 שנים מה זה אומר ? קראתי בדביק שיש אחריות ל5 פיקסלים ומעלה , מה אני צריך לחכות עד שישרפו לי עוד 4 ? מבאס לי את כל הסרט , העניים כל הזמן מתמקדות על הפיקסל הזה . אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by ofekd23,

איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by dubilev,

מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אודה להמלצתכם וכן האם יש אפשרות להשיג במחיר זה מסך עם יציאת HDMI או שזה דרישה לא אפשרית במחיר זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by amd@ati,

שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by ronzilca,

ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by Trin1ty,

שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..

• 6 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים