מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך מסך שיעבוד טוב במשחקים עם הכרטיס מסך 4850hd חשבתי על 2253bw או וSyncMaster 226BWוSamsung או וVW222UוAsus או L226WTQוLG או ו2208WFPוDell * אם אני יחרוג מהתקציב 1400 התקציבב אם אתם ממליצים על משו אחר בכיף שמח לשמוע רק שלא יהיה בהיר מידי ויעשה לי כאבי עיניים זה מעיקקקקקקק.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב שלו בעיקרון דיי מיושן והמשחק הכי רציני שהוא הולך לשחק עליו זה פרו אבולושן.. הוא רוצה לקנות מאיזשהי סיבה את המסך באופיס דיפו ואלה המסכים שהוא אמר לי : *samsung 923bf * lg l196tr * mag lb2006w *xerox xm7 *samsung t20 *asus ww222u *samsung 226bw איזה מסך פחות או יותר הכי משתלם לקניה מבחינת יחס עלות/תועלת כמובן בהתייחס לזה שהבן אדם לא הולך לעשות איזה שימושים מטורפים במסך הזה.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במסך LCD מ19-20 אינטש המסך חייב להיות מזכוכית או ממשהו קשיח כי יש לי אח קטן איך המסך הזה: 20 TP2053W המסך שלו מזכוכית או chinei 958d התקציב עד 700 ש"ח תודב רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
הוא טוב, איכותי, יהיו איתו בעיות של INPUT LAG? המסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והיה תחליף לטלוזיה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום את המסך 206BW, ויש לי כמה שאלות: 1.חיברתי את שני הכבלים - RGB ו DVI למסך וזה הציג לי בתור ANALOG, אז הוצאתי את הכבל הכחול (RGB) והשארתי את הלבן הארוך (DVI) אבל אז הצג הציג מסך שחור והעביר בין ANALOG ל DVI, כאילו הוא לא מזהה אותם ואז עבר ל STANDBY. איך מחברים את המסך כ DVI? 2.האם יש מדריך לכיוונוני צבע למסך הזה? כדי שאני ידע בוודאות שזה הכי טוב שהוא יכול להגיע. אני כרגע משחק עם ה MAGIC TUNE והחלטתי שבאינטרנט (טקסט) ומשחקים זה יהיה על GAME, ובסרטים זה יהיה על MOVIE. מה אתם חושבים? 3.גיליתי שהרזולוציה המקסימלית (אופטימלית) של המסך מציג את המלל והאייקונים ממש בקטן, עד כדי כך שזה לא נוח לקרוא טקסט בגודל הזה, לכן אני נמצא על הרזולוציה של מסכים רגילים (1024)..ה…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מסך בגודל עד 32 אינצ' FULL HD או יותר הפרמטר הכי חשוב: צבעים המסך צריך להיות בעל יכולת להציג צבעים אמיתיים, לא שיפור צבע או שינוי צבע כניסות רצויות: AV - מתאר לעצמי שזו תהיה הבעייה הכי גדולה בעניין HDMI כל חיבור נוסף , מה טוב.. מבחינת תקציב, עד5000 ש"ח יש אפשרות להתגמש כמה שצריך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מיועד לשימוש אינטרנט וסרטים (לא משחקים)... מעדיף מסך בעל שם שיהיה אמין, 4ms או 2ms... חוץ מזה אין לי כל כך מושג במסכי LCD אז אני אשמח לקצת המלצות. האם כדאי לקחת מסך LCD שהוא Wide Screen? מה החסרונות והיתרונות במסך שכזה? (טוב היתרונות לסרטים הוא ברור, אבל האם יש חסרונות?). תקציב: אין לי משהו משוער, מעדיף שיהיה מתחת ל 1000 שקל, אבל אפשר להציע יותר. איך ה Samsung 731BF ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-