עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם. אחי מעוניין לרכוש מסך LCD. השימוש: גלישה מרובה באינט', הקלדה (WORD EXCEL), ומעט מעט מאוד משחקים(ממש לא כבדים). לדעתי מסך מדגם LGL1900R מספק את הצרכים. האם יש מסכים נוספים בטווח מחירים הזה? תודה, מוטי.

2. Started by redead,

המחשב שלו בעיקרון דיי מיושן והמשחק הכי רציני שהוא הולך לשחק עליו זה פרו אבולושן.. הוא רוצה לקנות מאיזשהי סיבה את המסך באופיס דיפו ואלה המסכים שהוא אמר לי : *samsung 923bf * lg l196tr * mag lb2006w *xerox xm7 *samsung t20 *asus ww222u *samsung 226bw איזה מסך פחות או יותר הכי משתלם לקניה מבחינת יחס עלות/תועלת כמובן בהתייחס לזה שהבן אדם לא הולך לעשות איזה שימושים מטורפים במסך הזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by ronif,

שלום למומחי הפורום לאחר התלבטות רבה ( גם כאן בפורום ) אני לקראת רכישה של המסף הנ"ל. אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בתמונות וסרטים. רציתי לקבל אישור סופי שאכן המסך איכותי ולא אמור לצאת בקרוב דגם של DELL או חברה אחרת ואולי כדאי להמתין עם הרכישה. בנוסף, אשמח לחוות דעת לגבי החנות הרצ"ב : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19032 מה כוונתם ב - "דגם החדש" ?

4. יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by megapuzik,

שלום לכולם קניתי מסך חדש : asus vw192s זה מסך 19 אינצ' wide screen. עם המסך לא הגיעו דרייברים ובחוברת ההפעלה כתוב רק איך לחבר את המסך לבסיס, אין שום מידע על ההגדרות. איזה רזולוציה מומלצת למסך כזה? כרגע אני על 1152x864 ובהגדרות המקסימלי זה 1280x1024 יש לי בנתיים כרטיס מסך מצ'וקמק : msi ms star force mx4000 הבעיה היא שאני רואה הכל קצת מפוקסל, אין תצוגה "חלקה". מה עלי לעשות? איזה אופציות להגדיר כדי שאני אראה הכל "חלק"? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. היי, סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם. אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT. אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך. כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??) רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים. לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הז…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  7. Started by Sheshet,

כשאני מחבר את המסך (Dell 2007WFP) למחשב באמצעות DVI אני לא רואה כלום פרט להודעת No Signal. המסך מזהה שזהו חיבור DVI ומתריע על כך, אבל בד בבד מודיע שאין אות. בכרטיס המסך שלי לעומת זאת אין בכלל יציאת VGA אלא שני יציאות של DVI. כאשר אני מחבר את המסך למחשב באמצעות VGA עם מתאם לחיבור ה DVI במחשב אני רואה תמונה. כרטיס המסך הוא GTX8800 של לידטק. חיפוש באינטרנט הראה לי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה זו, אבל גם לא מצאתי פתרון לה... מישהו ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  8. קראתי כאן את רוב השירשורים בנושא (אני מתעניין ב Samsung 226BW או בדל הדומה לו) והבנתי שהוא יתאים לי לאינטרנט וללימודים אבל לגבי סרטים - אני רוצה לצפות מהם במיטה, מה שאומר שהמסך יהיה קצת מעלי. עד כמה אקוטית הבעיה של הזווית צפיה מלמטה ? בחלק מהביקורות שקראתי (בעיקר בזאפ) חלק אומרים שכן ניתן להטות כלפי מטה וחלק לא, אני קצת מבובלב לחלוטין (לגבי הסאמסונג) אז... מי מבין המסכים האלה יתן לי להטות אותו כך שאני אוכל לצפות בו מהמיטה ? ועוד שתי תתי שאלות : שאלו את זה עכשיו בפורום אבל לא ענו והאמת לא חשבתי על זה בכלל . יש לי GFROCE 6600 - הוא יסחוב ? ו לגבי מחיר - בזאפ הרבה אנשים רושמים שהם קנו את המסך ב 1500 לפני 4 חודשים...כרגע רוב המקומות מוכרים ב1700 ... המחיר שלו עלה ? ועוד תת ש…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by composite,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך (מעדיף רחב), לא יותר גדול מ- 22". השימושים: בעיקר משחקים (לא סרטים, עריכה גראפית), אולי עבודה משרדית בהיקפים קטנים מאוד. חשוב: זוויות צפייה סבירות, שיאפשרו לשני אנשים שיושבים מול המסך להנות מתמונה טובה במשחקים. תקציב: סביבות 1000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  10. חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. Started by 0noname1,

טוב אז ככה אני רוצה ליקנות מסך מחשב חדש עד תקציב של 1500 שקל למשחקים תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by R0tem1,

הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by fp581,

אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by tsahiii,

איזה מסך 22 הכי טוב לתקציב של עד 1200 למטרות סרטים משחקים וכו' (לא לעבודה אם תוכנות של גרפיקה) ?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by xroil,

שלום, ברצוני לקנות מסך FULL HD בסביבות 22" של LG או SAMSUNG. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by HeroesCut,

שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by XMB,

יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by roadkill15,

המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.

20. חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by AlterEgo,

איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. Started by chaim_f,

את 2209wa אני מכיר הדגמים של 22 שיש עכשיו זה U2211H השאלה היא האם הוא גם באיכות טובה או שנופל מהקודם?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by ilanb0,

לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. ברשותי מסך LG 1960 חדש. הבעיה היא שיש הבדל קטן בבהירות בין החלק העליון של המסך לתחתון. בחלק העליון של המסך הבהירות נמוכה יחסית,וככל שמסתכלים יותר לתחתית- התצוגה בהירה יותר. השינוי בבהירות הוא לא גדול,אבל מורגש. אני מחובר ע"י כבל DVI לכרטיס מסך Geforce 6600 gt. תופעה טבעית למסך LCD? או שנראה כמו בעיה ספציפית במסך? אשמח לקבל עזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. היי, אני מחפש מסך מחשב בגודל הנ"ל אבל חשוב שיהיה מתכוונן (במיוחד לגובה), ציפוי מט, עם USB HUB וכמובן עם רמקולים מובנים לפחות 2 של 2W. פעם אחרונה שהחלפתי מסך הייתה המלצה גורפת על פאנל IPS, האם זה עדיין נכון לגבי מחשב לשימוש ביתי ולא למשחקים? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים