מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כמה חברים המליצו לי על המסך הבא של סאמסונג, 24 אינץ'. http://www.iqpc.co.il/Home/showitemmenu.asp?id=5813 שעולה 1195 16:9. האם המסך הזה נחשב טוב, מה ההמלצות עליו, והאם יש הבדל גדול בין מסך 16:10 ל-16:9. כי ראיתי שהרבה מעדיפים את ה-16:10 . אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
זה הדגם המלא LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ומה זה אומר 16MS בין שחור ללבן ו6MS בין אפור לאפור? זה טוב? רע? לא משו?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 לשימושים משרדיים בעיקר אך גם לעריכת וידאו וצפייה בסרטים. מה מומלץ? התקציב הוא באיזור ה1500 עם אפשרות חריגה.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מאיזה גודל מתחילים מסכי מחשב להצגת FULL HD ואיזה נחשבים לטובים?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן נתנו לי המלצה על המסך Dell 2007WFP וקניתי אותו כבר... אבל אני סתם רוצה לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה? קראתי עליו איפשהו שהוא אחלה מסך, למישהו יש עליו איזה חוות דעת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 תודה מראש, אדם
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעדיף פנל איכותי (לא TN) האם עדיף מסך 2007 של DELL למשל או להשקיע יותר עבור מסך 24" העבודה היא בעיקר עם TEXT תוכנות שונות לא גרפיקה, לא עריכת ווידאו, משחקים אולי.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ניקיתי אותו עם חומר בשביל חלונות (Ajax למי שמכיר). וכנראה חלק מהחומר שזלג למטה נכנס לתוך המסך מלמטה, עכשיו זה מפריע לתמונה וממשיך לגדול. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-