עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idan007,

אני רוצה לקנות תמסך הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by Monopoly,

חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

4. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. האם כדאי לרכוש מסך 32 אינץ' שעולה סביבות ה3000-3500אלף שקל ולחבר למחשב?? האם הטקסט יהיה חד וברור והתמונה תהיה סבירה ולא מרוחה או "חלשה" והכי חשוב האם יהיה בריא לעיניים לקרוא שעות ארוכות. והאם ידוע לכם מה גודל הנקודה DOT PITCH של טלויזיות אלו? ראיתי שהPROVIEW זה 0.5 בערך, שזה פי 2 מבמסכי מחשב.. אבל יש מבצעים על טלויזיות טושיבה ואחרות אבל לא מצוין בשום מקום גודל נקודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח פלוס-מינוס. מראה אסטטי יתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Avi Levin,

נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by simon_hr,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 22 אינץ ושהיה טוב, וכמה שיותר זול עם אפשר.. תודה שמעון

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by liranmi,

אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום. ברצוני לקנות מסך חדש בגודל של לא יותר מ-20" או 20.1" זה לא ממש משנה. התקציב הוא עד 1200 שקלים. מחפש את להוציא את הטוב ביותר מהכסף שלי אז אנא המליצו לי על משהו כזה. ישנה אפשרות לחריגה של של לא יותר מ-1400 שקלים אבל בעדיפות שנייה. אני בעיקר משחק במשחקים. אני גר בראשון אז החנות SKYPC יכולה להיות טובה לי או כל חנות באיזור ראשון שהיא אמינה ושמחליפה מסך על פיקסלים שרופים אם בכלל מחליפים. תודה לכל העוזרים וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  12. איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  13. איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  14. אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  15. Started by tsahiii,

איזה מסך 22 הכי טוב לתקציב של עד 1200 למטרות סרטים משחקים וכו' (לא לעבודה אם תוכנות של גרפיקה) ?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by udi,

שלום לכולם אני כבר למעלה מחודש מתלבט לגבי מסך, שואל שאלות דן איתכם על סוגי מסכים מ DELL המפורסם כאן ו VS והאחרון חביב EIZO נאשרתי בהתלבטות בין ה VS 930 לבין הEIZO { אני לא שואל את ההבדלים בינהם כי כבר אני יודע זה נשאל המון כאן } שאלתי היא ממש פשוטה אבל אני לא מצליח למצוא הסבר להבדלים בין מסכי ה EIZO השונים : EIZO LCD 19 Flexscan S1931SH EIZO LCD 19 Flexscan S1931H EIZO LCD 19 Flexscan S1931A EIZO LCD 19 Flexscan S1931SA ההבדל כאן הוא רק בסיומת H , SH , A, SA והבדל במחיר של 50 ש"ח הצלחתי להבין שההבדל בין ה S ללא ה S היא שוני הרגל שמחזיקה את המחשב אבל מה ההבדל בין ה H ל A ומה יותר מומלץ ? והאם משהוא מכיר את השירות של היבואן { חלק חשוב מרכישת מכשיר אלקטרוני } ? ושוב ת…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by nency,

אולי מישהו יכול להסביר מה זה הפאנל הזה וההבדל בינו לבין הTN :s05:

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. שלום, תצוגה עקומה במסך מחשב LG 17 אינץ. מסוג פלטרון F700B . הבעיה היא שפס שורת המשימות נראה עקום על המסך, וחלקו העליון של המסך מוסתר. בעת ניסיון לשפר את התצוגה (ללא הצלחה) ע"י משחק בלחצנים שבחזית המסך, האפשרות היא לעלות להוריד גם מצד שמאל וגם מימין, כלומר לא ניתן להוריד צד אחד או לעלות צד אחד בלבד, (לא ניתן ליישר) הנה תמונה http://www.israup.net/images/5e2c10c9a820d7aab9613140db2bc8ca.JPG

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by Dalga,

שלום, אני מתלבט בין מס' דגמים והייתי שמח לקבל קצת אינפורציה וחוות דעת, שני הפרמטרים שהכי חשובים לי זה, חדות ודיוק צבעים, גם כיול המסך בפשטות יתרום ללא ספק לנוחות העבודה. השימוש העיקרי יהיה עבודה ב CS3 ו CS4 , עם תמונות סיטלס המסך ישודך לכרטיס GTX260, הכיוון הוא '20 (הבנתי שב 1600X1200 גודל הנק' קטן יותר והמסכים האלו חדים יותר) Dell 2007fp כמובן, ממולץ על ידי רבים LG L200CP למרות למרות שהפרמטרים זהים ל Dell, לא יודע למה אני לא שקט לגביו... NEC MultiSync LCD 2070NX האם שווה למתוח את התקציב עבורו? ולמשהוא קצת שונה... EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2201W EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 תודה. גל

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by or1020,

אני מעוניין בקניית מסך 24" ואיני יודע כיצד לבחור. בהודעות אחרות ששואלים נשלחו להביט בסטיקים. מה זה והיכן אמצא אותם? אשמח לקישורים....

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. המסך יהיה בעיקר למישחקים והרבה שעות על המחשב גם לסרטים אבל פחות חשוב לי החיבור HDMI בכדי שאוכל לחבר את הכבל לכרטיס מסך HD והמשחקים והסרטים ייראו הרבה יותר טוב המסך מבוקש ליהיות FHD פתוח להצעות תודה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by redead,

זה התשובה שקיבלתי מחיון במייל.. כמה עצוב וחובבני זה.. עכשיו אני צריך לחכות עוד חודש מינימום למסך החדש.. יש אולי דגם אחר שכדאי לי לבדוק במצב שנוצר?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  25. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.