מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום , נמאס לי מהמסך crt והחלטתי להתקדם .. אני עובד הרבה מאוד מול המחשב , בעיקר אינטרנט ותכנות , וגם משחקים עם גרפיקה ( cod , dirt , crysis וכו.. ). מחפש מסך בגודל 22 , עדיף שתהיה כניסת hdmi . תקציב עד 1000 ש"ח ( לא , אני לא יכול להעלות את התקציב ל 1200 בשביל ה dell2209wa ). אשמח לקבל המלצות למסכים שעונים לדרישות .. תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני עובד במעבדה באוניברסיטה המריצה ניסויים הקשורים לתפיסה וקוגניציה בהם יש צורך בחשיפה לגירויים וויזואליים אשר לעיתים מתחלפים מאוד מהר (תוך מדידה של זמני תגובה ופרמטרים שונים אחרים במהלך הביצוע של הנבדק). מאז הקמת המעבדה אנחנו משתמשים במסכי CRT מאחר ויש להם קצבי רענון מהימנים ומדויקים. לצורך העניין ברוב המקרים אנחנו צריכים שהמסך יוכל לעבוד בקצב רענון של 100hz אך בניסויים מסוימים השתמשנו גם בקצבי רענון גבוהים יותר (ברזולוציה מתאימה כמובן). מאחר והמסכים שברשותנו כבר מיושנים למדי והם דועכים בהדרגה וכבר לא ניתן לרכוש מסכי CRT אנחנו בתהליך של בדיקה האם ניתן למצוא מסכי LCD אשר יהוו פתרון הולם לצרכים שלנו. הבעיה כמובן תמונה בכך שלמסכי LCD יש Rise Times גבוהים למדי, לצורך ה…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, תצוגה עקומה במסך מחשב LG 17 אינץ. מסוג פלטרון F700B . הבעיה היא שפס שורת המשימות נראה עקום על המסך, וחלקו העליון של המסך מוסתר. בעת ניסיון לשפר את התצוגה (ללא הצלחה) ע"י משחק בלחצנים שבחזית המסך, האפשרות היא לעלות להוריד גם מצד שמאל וגם מימין, כלומר לא ניתן להוריד צד אחד או לעלות צד אחד בלבד, (לא ניתן ליישר) הנה תמונה http://www.israup.net/images/5e2c10c9a820d7aab9613140db2bc8ca.JPG
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לפי הנתונים הוא טוב יש לו 2 ms וניגודיות 1:2000 מישהו פה קנה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום את המסך 206BW, ויש לי כמה שאלות: 1.חיברתי את שני הכבלים - RGB ו DVI למסך וזה הציג לי בתור ANALOG, אז הוצאתי את הכבל הכחול (RGB) והשארתי את הלבן הארוך (DVI) אבל אז הצג הציג מסך שחור והעביר בין ANALOG ל DVI, כאילו הוא לא מזהה אותם ואז עבר ל STANDBY. איך מחברים את המסך כ DVI? 2.האם יש מדריך לכיוונוני צבע למסך הזה? כדי שאני ידע בוודאות שזה הכי טוב שהוא יכול להגיע. אני כרגע משחק עם ה MAGIC TUNE והחלטתי שבאינטרנט (טקסט) ומשחקים זה יהיה על GAME, ובסרטים זה יהיה על MOVIE. מה אתם חושבים? 3.גיליתי שהרזולוציה המקסימלית (אופטימלית) של המסך מציג את המלל והאייקונים ממש בקטן, עד כדי כך שזה לא נוח לקרוא טקסט בגודל הזה, לכן אני נמצא על הרזולוציה של מסכים רגילים (1024)..ה…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא רציתי להידחף לדיון שפתחו פה שנושא את הכותרת הזאת, אז פתחתי אחד משלי. לפני כמה חודשים התייעצתי פה לגבי רכישת מסך בתקציב של 2-2.5K, השימוש שלי הוא פחות למשחקים ויותר לצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) ולעבודה בפוטושופ (אני צלם חובב ועובד הרבה מאוד על עריכות) וכמובן לכתיבת מסמכים, אינטרנט וכו' , בפעם הקודמת המליצו לי על הDELL 2007WFP, רציתי לדעת אם יש כיום מסך יותר ממולץ ממנו בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-