עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 6600GT,

שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  2. Started by robicon,

יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  3. היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  4. המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by kolp,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום על המסך הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא עדיף על הסמסונג T220, אני נוטה לכיוון ה-LG בעקבות כניסת ה HDMI שעלולה לשמש בעתיד. המסך נמכר בשקם אלקטריק ב 1190 ש"ח. מה עדיף ? קישור לפרטי המסך בוואלה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2261V. תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום רב, הוצע לי מפרט מחשב שמותאם למסך 144Hz, ועד היום השתמשתי למחשב במסך טלויזיה. דגם המסך טלויזיה 48H6400, וראיתי במפרט שלו באתר סמסונג שרשום ערך 400 ל Clear motion rate. האם זה בעצם תדר המסך? במידה ולא, אבקש המלצה למסך מחשב.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  8. אפשר לקבל המלצה למסך 17 אינ'ץ בסביבות 1000 ש"ח ? השימושים הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by harel_22,

אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by kip,

אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by daniel1234,

אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  13. כמה חברים המליצו לי על המסך הבא של סאמסונג, 24 אינץ'. http://www.iqpc.co.il/Home/showitemmenu.asp?id=5813 שעולה 1195 16:9. האם המסך הזה נחשב טוב, מה ההמלצות עליו, והאם יש הבדל גדול בין מסך 16:10 ל-16:9. כי ראיתי שהרבה מעדיפים את ה-16:10 . אודה לכם מאוד.

14. Started by Orong,

היי, בעיקרון אין הגבלת תקציב. פשוט כרגע אני עומד לקנות מערכת מחשב חדשה לגמרי למשחקים. המשחק העיקרי שאני בונה עליו שעתיד לצאת הוא Battlefield 3. אין לי בעיה עם מסך 22 או 23 או אפילו 24 העיקר שיהיה מסך איכותי למשחקי מחשב. קבלתי המלצה על LG W2284F הבנתי שהוא 22 אינצ' הוא נחשב טוב? או שיש משהו טוב יותר גם 23 או 24 זה בסדר... מבחינתי לא משנה העיקר שיהיה טוב איך הוא? יש לכם המלצה למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by fp581,

זה הדגם המלא LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ומה זה אומר 16MS בין שחור ללבן ו6MS בין אפור לאפור? זה טוב? רע? לא משו?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח אבל לא רחב 4:3. אני צריך שיהיה לו חיבור ישיר לתקע חשמל ולא חיבור שהוא לוקח חשמל מהמחשב כי אני הולך לחבר אותו לנייד. אני מעוניין שלמסך תיהיה רזולוציה שאני אוכל לראות HD זאת אומרת לפחות 1280x720 יש לי תקציב של עד 1300 שקל - אם אפשר פחות זה טוב. ד"א אפשר לנעול או למחוק את האשכול הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316380.0

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by lesForce,

אהלן יש לי את הדל 2311 ופתאום החלה לי בעיה שאין לי גישה לתפריטים. על כל כפתור שאני לוחץ מופיע לי סמן של מנעול ואין לי גישה לתפריטים. יש דרך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. מישהו יודע אם המסך L1970HR הזמן תגובה שלו 2MS זה מאפור לאופר או שזה משחור ללבן לשחור בגלל שחיפשתי באיזה 20 אתרים ובאףאחד לא רשום.. מישהו אולי יודע ויש לו הוכחה (לא סתם להגיד..)

21. Started by NeWorld123,

קבלתי מסך ממישהו שעושה בעיות וגורם לריצודים לא כל הזמן אבל מדי פעם הוא נכבה לכמה דקות איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by Usagi,

שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אשמח להצעות כמו כן, ניתן להתפשר כך שגם פאנל TN הוא בגדר פשרה עדיפה על מחיר יקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  25. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים