עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  2. אהלן! התקציב עומד על איזור ה800 ש"ח. המסך לא מיועד למשחקים אלא רק לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו') בנוסף לסרטים מידי פעם.. המסך הנ"ל מוצע נכון לעכשיו ב750 ש"ח ברשת אופיס דיפו. מישהו יודע איך הביצועים של המסך ביחס לאחרים (כדוגמאת LG W2043T)? האם יש מסך אחר תחת מסגרת התקציב שיתן יותר תמורה ביחס למחיר?

3. יש לי כרגע מסך T220 של סמסונג ואני די סובל מהגודל העצום שלו מאחר ואני עובד עם טקסטים קטנים. אשמח אם תמליצו על מסך המתאים לשימושים שלי.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס מסך 970GTX 4GB יהיה בכלל מסוגל להריץ 240HZ (לא הגדרות גבוהות)? משחקים לדוגמא, rainbow six siege או CSGO ? זה המסך המדובר: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01M9GRZQA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2LNOP4UQZJ1 המפרט שלי הוא מעבד: skylake 6700K 4.5 (OC) לוח אם: asus hero VIII SSD 500GB samsung (32GB RAM (16X2 תודה מראש לעוזרים

5. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. שלום לכם, צריך מסך בתקציב של 800-900 ש"ח, אני מבין ש-u2312hm זה המסך המומלץ בימינו בתקציב הנ"ל? האם יש אלטרנטיבות? מתכוון לרכוש מ-TMS ירושלים. מיועד לסרטים וקריאת טקסט. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omerz90,

שלום, עברתי דירה והספק כח של של המסך Samsung P2370 בגודל 23" אבד לי ואני צריך ספק חדש. פניתי לקבוצת חיון היבואנית של מסכי סמסונג והם רוצים 300 שקל על ספק חדש. כמובן שזה יקר מדי בשביל ספק ואני לא יקנה דרכם. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש את הספק הזול ביותר? לא חייב שיהיה מקורי ואפשר גם מחו"ל. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Vova34,

אני צריך המלצות למסך חדש 19 אינץ'.ממש חשוב שלא יהיה יוצר מידי יקר אבל עדיין סביר שלא יהרס לי אחרי שלוש שנים כמו המסך שלי עכשיו(למעוניינים זה LG FLATRON).התקציב שלי הוא מקסימום 1000 שקל אבל ממש ממש מומלץ שיהיה פחות.השימוש של המסך הוא בעיקר למשחקים עם זה חשוב. כמו כן אולי גם מישהו יודע מה בידיוק קרה למסך שלי?אתמול כשהדלקתי אותו הוא לא נדלק ישר.אחרי כמה דקות הלד של המסך היבהב כמה פעמים ואז המסך נדלק(לא בצורה רגילה,כאילו הוא נדלק לגמרה מחדש והראה את השם של המסך).והיום הוא פשוט לא נדלק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by x-amin,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  10. מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by DuffyDuck,

שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by ro-man,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב +מסך מחשב, הכרטיס מסך שהולך להיות לי או HD5750 או HD5770... השימוש במחשב ומסך יהיו למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD... אם לDELL היה FHD הייתי לוקח ללא התלבטות... לLG יש FHD?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pet4a,

ברשותי מחשב כ- 4 שנים עם 1 גיגה ראם geforce 210 עם חיבור DVI האם תהייה בעיה לראות סרטים על מסך מהסוג הזה ברזולוציה הטבעית של המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by yuvalsht,

מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by scot,

קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by otmr,

המסך שלי מתכבה למרות שהוא דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק וגם אז הוא מרצד הרבה. הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש). זה קשור למסך או לכרטיס? אשמח לפתרונות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jon-E,

המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by uv84,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת, בזמן צפייה בסדרות/סרטים שמתי לב שדברים שמופיעים בצבע אדום מופיעים ממש לא חד ממש ריבועים מה הסיבה? האם יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by amobi,

מה ההבדל בין שני המסכים האלו ? אני יודע שה 2312HM מאוד מומלץ אבל עכשיו ראיתי שיש גם את הדגם השני, מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף למשחקים ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by cateye,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש וגם מסך המחשב יהיה למשחקים על ההגדרות הגבוהות וגם לעריכת תמונות (ובעתיד גם לווידאו) לפי מה שבדקתי המסך הטוב ביותר הוא ה2209 IPS של DELL יש מסך טוב ממנו? והאם הוא טוב בכלל למשחקים? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  22. החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה

23. שלום לכולם... ד"א מנהל יקר בשביל מה נעלת לי את ההודע הקודמת - סתם יש עכשיו כפל הודעות....... אז ככה, שוב... היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by llrefael,

מחיפוש בפורום עלו לי שני מסכים לקניה: Dell 24 - P2414H Dell - U2414H האם ישנו הבדל בתצוגה בין שני המסכים? ללא התחשבות בusb וכד'

25. שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.