מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1200 ש"ח. המטרה היא אינטרנט + צפייה בסרטים. חשבתי לרכוש את הדגם שהומלץ רבות בפורום זה, DELL 2209WA אולם לאחר שקראתי מספר ביקורות סותרות בקשר לאיכות הוידאו שהוא מציג (בנגינת קובץ מהמחשב) אני קצת מתלבט. שאלתי היא, האם יש מסך אחר בתקציב דומה שיתן גם תמיכה טובה בהצגת וידאו. תודה, קובי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמסך הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אחרי 8 שנים עם אותו מסך מחשב, הגיע זמננו להיפרד ( כמובן אחרי שהוא סיים את תפקידו בעולם - קיבל דום לב באמצע פרק של "האמריקאים") מחפש כעת אחר מסך חדש למחשב,אבל קצת מאד מבולבל מעודף מסכים וחברות שיש היום.. הפרמטרים החשובים לי: 1. מחיר , החלטתי להקציב 1000 שח 2. מיועד לצפייה בסדרות/וסרטים לכן איכות התמונה חשובה לי מאד, פחות כל העניין של זוויות וכו' - מכיוון שרוב השימוש שלי מול המחשב הוא על כיסא ישירות מול המסך 3. כמו ששמתם לב אני בכיוון של מסך גדול כלומר 23 אינץ' - כי הגיע הזמן לגדול לכן בתור אזרח ישראלי מצוי לא הרחקתי לכת ופניתי ל2 אתרים למכירת ציוד למחשבים - ksp ו אייבורי. שם הצלחתי לדוג מס' מסכים שעלו בחכתי. 1. מסך מחשב AOC דגם LED E2370SD גודל "23 ניגודיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך חדש בגודל עד 20 אינץ(רחב)- אני לא רוצה גדול יותר כי יש לי גם LCD 32 אינץ בחדר לכן השימושים העקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט לאחר חיפושים אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים : Samsung SyncMaster 2043BW Samsung SyncMaster 2053BW Samsung 943BW מה עדיף מבין שלושתם או שיש לכם המלצות אחרות בשבילי .. תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
התקציב עוד 1000-1050 גג! אלה שני המסכים שאני מתלבט ביניהם SAMSUNG 2253BW http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA או LG W2261V http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= השימוש הוא למשחקים יותר וקצת לראות סרטים לפי מה שבדקתי ה LG בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר חשוב שהמסך יהיה 22 אינץ' ולא פחות
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסך מחשב דק LCD 20 בפורמט רחב - SAMSUNG 1:3000 דגם 206BW נימכר במחיר של 1600 ש"ח...שווה? או שיש יותר טובים ממנו במחיר הנ"ל.. הרצון של החבר שלי הוא 20" ככה שהוא לא מעדיף 19" איכותי יותר על פני 20" איכותי פחות.....כי כבר שאלתי אותו.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את ה-2007 באמצעות כבל קומפוזיט וידאו לממיר YES. איך אני מחבר את כבלי האודיו מהממיר למחשב(אין לי קונקטורים RCA במחשב)? ??? במצב הקיים מחוברים הרמקולים של המחשב לשקע הסאונד(פלג אוזנייה). אשמח לתשובה ;D
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברים, על אף שהתעניינתי במסך 27" 4K אני שוקל אולי כרגע לחכות מעט עם המסך. אני כרגע עם שתי מסכי Samsung SyncMaster 226BW ושוקל להחלפת מסך 1 או 2 שגודלם 24". ראיתי את מסכי הIPS של DELL, רציתי לדעת מה דעתכם? במסך הנוכחי מהירות התגובה היא 2MS בעוד שבשאר המסכים של DELL (גם היקרים יותר) מהירות התגובה היא כ-8MS, עד כמה אני ארגיש בהבדל? שימוש: לא משחק הרבה, אבל אשמח לקבל ביצועים יחסית טובים במידה ואבחר לשחק במשחקים (יחסית פשוטים וישנים), עבודה מול פוטושופ לחיתוך קבצי PSD לאתרים. התקציב הוא כ-1000 ש"ח (רוכש באילת כך שמסכים שעד ה-1300 ש"ח יתאימו). תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-