מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני קנייה של אחד משני המסכים הללו. לצרכים שלי ה2408 יהיה מצויין, אך השאלה היא איך ה2707 יהיה לעומתו? יש איזשהו פרט שבו ה2408 עולה על ה2707? (כמובן שהמחשבה על ה2707 הגיעה בשל הגודל שלו...) הצרכים הם: משחקים (FPS...), סרטים, HD וגלישה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברי פורומים בחו"ל מדווחים על Revision A01 של המסך Dell 2408wfp. למישהו יש עוד מידע בנושא? האם נכון ומה תוקן? לפי מה שהבנתי אחד התיקונים הוא כנראה אפשרות לקפיצה בערכים של 10 ב-Sharpness, במקום 25 (הרבה משתמשים התלוננו ש-0 חד להם מידי אבל 25- מטושטש מידי).
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קראתי קצת וראיתי כי מדובר בפי 2 רוחב פס לטובת כבל הדיואל לינק : http://www.datapro.net/products/1142.html האם באמת מדובר בהבדל כלשהו ? האם כדאי להשקיע בכבל שכזה ? והדבר החשוב יותר האם ישנה תאימות מלאה לכבל שכזה ? (יש לציין שכרגע במסך LCD שלי יש כבל DVI סינגל לינק...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחר סקר מעמיק החלטתי מהמלצות הרבות פה ללכת לכיוון של lenovo l192p עם פאנל mva. שימושים עיקריים: תיכנות, גלישה וכד' (פונקציית הפיוט באה פה לעזרה...) ובשעות הפנאי המממון סרטים וסדרות (צופה בסדרות אך ורק מהמחשב) באותו תקציב אך ללא פאנל mva ראיתי גם את ההמלצות/דחיות של: 221D 22'' CHIMEI. המסך יהייה מחובר באופן קבוע לנייד עם כבל DVI ולו כרטיס מסך GEFORCE GO 6200 עם 128 מגה. ומערכת הפעלה UBUNTU 7.04 האם הכרטיס חזק מספיק בשביל להחזיק רזולוציה טבעית למסך 21? הדילמה היא החלוקה הלא הגיונית בין טקסט לסרטים (ללא משחקים), האם למישהו יש ניסיון בעבודת תיכנות מטישה על מסך 21 רחב (פתיחת שניי חלונות אחד ליד השני יכול להיות פתרון מעניין...) בתודה מראש על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-