עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הבאתי כאן כמה דגמים....איזה מהם מומלץ...אם תוכלו לדרג לי אותם.... בעיקרון המסך שאני רוצה הוא בעיקר לסרטים ומשחקים עם גרפיקה גבוהה.... ומה עדיף סמסונג או LG?? sumsong P2350 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XY sumsong P2370 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23EFHKFV/XY# LG w2353 http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=110

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. HDMI זה בעצם DVI עם יכולת להעביר קול יחד עם תמונה. אם אין הבדל באיכות התמונה בהשוואה בין כבל DVI ב-20 שקלים לבין לכבל DVI עצבני של MONSTER ב-500 שקלים, למה קיימים סוגים רבים ויקרים להחריד של כבלים HDMI? על אותו עיקרון כבל HDMI ב-20 שקלים אמור להציג איכות תמונה זהה לחלוטין בהשוואה לכבל HDMI ב-600 שקלים, אז למה רוכשים כבל HDMI יקר? האם מדובר בניצול חוסר ידע של לקוחות על ידי היצרניות שרוצות לשכנע אותנו שיקר יותר בהכרח טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  3. יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  4. המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by טלס,

אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23 שימש אותי לצפייה בסרטים באיכות FULLHD. ההתלבטות שלי היא בין הדגם BX2335 של סמסונג: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4121&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG לבין הדגם 2333t של סמסונג: http://www.freakm.co.il/product.asp?productid=898 מה לדעתכם עדיף? במידה ויש דגמים טובים יותר בתקציב הנ"ל, בבקשה לציין.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. שמתי לב למסכים של אפל יש תצוגה מאד ייחודית, בין אם מדובר במסך, במאקים (אפילו ישנים יחסית), במחשב נייד אפל ואפילו באייפון, סוג של בהירות\הברקה מסוימת. רציתי לשאול אם זה סוג של טכנולוגיה שקיימת במסכים נוספים או שזה האופי הייחודי של מסכי אפל ? תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by erro,

שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני חושב לקנות מסך 23" וכנראה אני ייקח את DELL U2311. עכשיו הבעיה שלי היא שהמסך יעמוד על שולחן יחסית צר(50 ס"מ) ואני מפחד שבסוף המסך יהיה קרוב מדי לכן חשבתי לתלות את המסך על הקיר, אז רציתי לדעת אם יש לו אפשרות כזאת ומאיפה אני יכול לקנות מתלה בשבילו. חשבתי על תליה בגלל שהמסך שיש לי עכשיו המעמד שלו מקרב לי את המסך בבערך 20 ס"מ. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  11. חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  12. כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. אני מאמין כי הכותרת מספיק עיניינית, תשובה קצרה עם הסבר / מידע יעזור מאוד, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by +Eliran+,

על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  16. קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  17. יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by UV1,

דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. *הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD של NU. 19'' יש למסך נורה כחולה כשהוא דלוק ועובד, והנורה אמורה להפוך לכתומה כשהוא לא פעיל (כשהמחשב מכובה, כשמוציאים את הכבל מהמחשב וכו'...), ואמורה להופיע כתובת: No Signal - Going To Sleep. הנורה כל הזמן כחולה, וכשמדליקים את המחשב יש לשנייה מסך לבן, ואחר כך הוא נהיה שחור. צריך להדליק ולכבות את המחשב בערך 30 פעם עד שהמסך מואיל בטובו להידלק. אחי מצא פיתרון. הוא מיקם בקצה שולחן העבודה את המשחק Quake 3, המשחק עובד על רזולוציה יותר נמוכה, וכשהמשחק עולה, אפשר לראות במסך. אחרי כמה זמן כשהמסך "מתחמם" אפשר לצאת מהמשחק ולהמשיך לעבוד ב-Win. (זה לא קשור באמת להתחממות כי כי כשמאתחלים את המחשב, עדיין יש את הבעיה) הבעיה היא במסך. ולא במחשב, דרייברים, כרטיס מסך וכו'... כל ה…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by Oranili,

שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Wideblade,

היי, לדוד שלי הלך המסך והוא מחפש מסך חדש... הוא משתמש במחשב לקריאה\תמונות\סרטים, ואני חושב ש19" יספיק לו... אני עדיין לא יודע על תקציב כלשהו, אבל התקציב לא הכי גבוה בעולם.. מצד שני 19" בדרך כלל לא עולים כל כך הרבה.. יש לכם המלצות למסך מחשב איכותי בשבילו? אה ובבקשה שלא יהיה מסך רחב, שיהיה 4X3 רגיל.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למסך LCD - עד 1200 ש"ח חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472490 , זה נראה לי המחליף של ה-1732TQ מישהו מכיר את הדגם ????? תודה .!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  25. יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.