מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם . אשמח להמלצה למסך 20 אינץ (אני יודע שהרוב זה 19 אבל אם לא תהיה ברירה אז ניקח 19). שחור מבריק (שיהיה מרשים מבחינה חיצונית). לעבודה ממושכת מול מחשב (בעיקר אינטרנט מידי פעם סרטים וגיימינג קליל ). ובעל חיבור DVI +VGA בתקציב 700-800 , גמיש עד 850. מה דעתכם על זה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755081 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751068 הסמסונג נראה מהסדרות הישנות,אני צודק? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך התלת מימד החדש של lg באמזון http://www.amazon.com/LG-W2363D-PF-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B0043D2OEA/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 ואת המוצר הזה כן שולחים לארץ... תנסו ותיראו בארץ בכל מקום רוצים עליו 2200 פה 400 דולר ועוד משלוח של משהו כמו 50 דולר ביחד יוצא משהו כמו 1600 שקל חסכתם 600 שקל מישתלם... אני כנראה מזמין נישארו 3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך טלויזיה קטנה לחדר משחקים, מרחק צפייה של מטר מטר וחצי, האם KTC היא האופצייה היחידה למסך שכזה ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Dell 2209WA LCD VS Dell U2311H LCD לא סגור איזה מהם לבחור מה ההבדלים חוץ מהגודל ? יש מצב כדי לחכות לBenQ XL2410T יש עליו פול ביקורות טובות מסך ראשון 3D 120herz ביקורות : http://www.pcmonitors.org/monitor-reviews/benq-xl2410t http://apcmag.com/first-look-the-benq-xl2410t-.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_xl2410t.htm יש שאלה נוספת יש עכשיו 2 מסכים של LG עם פנל IPS וLED 22" lg ips226v, 23" lg ips236v מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך לעבודה שוטפת שכוללת מבחינתי הרבה זמן וורד וגלישה. כמו כן יוטיוב וצפייה בסרטים. ראיתי כאן הרבה המלצות על dell P2419H ראיתי היום את המסך הזה של דל: SE2416H הוא עולה 100 ₪ פחות, אבל מצד שני יצא כבר ב-2016. מה ההבדלים בין המסכים ומה עדיף? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון עם זוג מסכים רחבים בעריכת וידאו, או שעדיף שני 19" רגילים (צמודים כמובן). תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז יש לי את המסך הנ"ל כבר איזה חצי שנה ובכמה חודשים ראשונים הוא היה על הבסיס שלו ואחרי כמה חודשים קניתי זרוע לתלייה על הקיר ותליתי, פירקתי את הבסיס אבל יש עוד חלק, מה שמחבר את המסך לבסיס (ראו תמונות מצורפות) ואותו אני לא מצליח לפרק! אני לא רוצה להפעיל יותר מידי כוח כי אני פוחד שזה יישבר . אין לי מושג איך להוציא את זה, מישהו יכול לעזור? צירפתי תמונות שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מסך שישמש בעיקר לפיתוח תוכנה, ושימוש משרדי(קריאה מרובה וכו'). כמו כן קצת פוטושופ, אבל לא ברמה מקצועית. המסך (או המסכים) יחובר למקבוק פרו. מתלבט אם כדאי לקחת את ה U2719DC ברזולוציה 2K , או לחבר 2 מסכי U2419HC ברזולוציית 1080p. אשמח מאוד להמלצות ממי שהתנסה עם הקונפיגרוציות, הרזולוציות והמסכים הללו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב מדגם horizon 1904s שיש לו רמקולים מובנים, ואני לא יודע איך להפעיל אותם. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי שני מסכים, אחד סמסונג 931BW ואחד חדש LG M228WA. חיברתי את שניהם ב-DVI למחשב, והפעלתי אותם יחד הסמסונג עובד בלי בעיות, אבל LG לא מוכן לפעול על הרזולוציה הטבעית שלו (1050X1680) ואם אני מנסה להפעיל על רזולוציה גבוהה יותר מ-1024X768 הוא פשוט מציג מסך שחור. בדקתי את ה-LG על מחשב אחר, עבד שם ברזולוציה הטבעית. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות קצב רענון ולא עזר... כרטיס מסך 7800GT. הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מנסה להציג עליו סרט 16:9 זה מותח אותו כאילו אני מנסה להפעיל סרט 3:4 (שני המסכים 16:9). יש למישהו הצעות? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 16:11:31 UP
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-