עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by EF,

שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nanus,

שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by psycho killer,

מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1107&CatCode=398 שווה לקנות? והאם החברה הזאת AOC טובה ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by gal,

אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. ASUS MW221C 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,475.00 ¤ ASUS VW222U 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,309.00 ¤ ASUS VW222S 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,199.00 ¤ Dell E228WFP מחיר בחנות: 1,419.00 ¤ LG L222WS 22'' LCD 1:2000 5MS DVI מחיר בחנות: 1,315.00 ¤ LG L2242T 22'' LCD 5MS 1:8000 DVI מחיר בחנות: 1,490.00 ¤ SAMSUNG SyncMaster 2243BWX 22'' DVI WIDE מחיר בחנות: 1,609.00 ¤ SAMSUNG 2253LW 22'' 2MS 1:8000 BLACK מחיר בחנות: 1,569.00 ¤ SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2MS 1:8000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,660.00 ¤ SAMSUNG T220 22'' LCD 2MS 1:20,000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,680.00 ¤ ASUS 22 LCD VK222U 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222S 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222U 2Ms מחיר …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מבין שלמסכים רחבים יש רזולוציה טבעית שעדיף לעבוד בה. האם זה כך גם במסכי LCD שאינם רחבים ? אם כן מה הרזולוציה הטבעית של מסך 19" אני משתמש במסך 15" ברזולוציה של 1024X768 כשחברתי מסך 20" רחב, ברזולוציה הטבעית שלו שמתי לב שלא היה הבדל משמעותי בגודל הטקסט ובכלל באביקטים כפי שהם מופיעים על המסך בתוכנות שונות. האם כן ארגיש בשינוי במסך 19" לא רחב? או שהשינוי יבוא שוב בשטח צפייה והכל יראה קטן ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה בצבעים של המסך... הם לא הצבעים המקוריים...(אני יכול לראות כשאני מדפיס או משתמש במחשב אחר....) העברתי תמונה למחשב עם הצבעים אדום ירוק כחול למחשב והשוותי למחשב אחר ואפשר לראות שזה לא אותו הדבר.... המחשב הוא R60e של לנובו (מדובר על המסך שבא מובנה עם המחשב...) אני יודע שאני יכול לשנות את הצבעים דרך אנטל גרפיק מדיה אקסלרייטור אבל אין לי מושג איך... זה מסובך מידי... יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה לבד? או לפחות מדריך כלשהו? אם לא אז אפשר הסבר של מה כל אחד מהפונקציות בתוכנה עושה? (גאמה, ניגודיות?) תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, קניתי תמסך ASUS VW222U 22" לפני חודש בערך, קצת פחות.. לא הייתי בבית תקופה ועכשיו המסך כל כמה שניות מרצד בעת צפייה בדף לבן. מה יכולה להיות הבעייה? אני חושב שזו בעיית חומרה ושוקל להתקשר לחנות שיבדקו את זה, אבל אני מעדיף להתייעץ פה עם החברה לפני כי החנות לא בדיוק קרובה אלי, וזה חתיכת תיק לשלוח תמסך בחזרה ולחכות לבדיקות וכו' וכו'...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by davidreznic,

אפשר לעשות דואל מוניטור בויסטה כאשר מסך אחד מחובר ל DVI והשני (טלוויזיה) מחוברת ב SVIDEO?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by shlompis,

שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by evy_s,

המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shirNoshe,

בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by yl111,

הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by TOMMYB1,

איך האיכות שלו? יש מסכים שיותר טובים במחיר שלו ? (1300 ש"ח) ואם מישהו השתמש בו בתור מסך טלויזיה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by apple4,

אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by liav12,

היי, שמתי לב לזה שמסכי LCD בדרך כלל מוציאים קצת ריח של פלסטיק כזה מלמעלה שכנראה נובע מהחום של המסך (והיות ושלי לא היחיד הבנתי שזה בסדר), אך שמתי לב שכשאני נוגע במסך, החלק האמצעי והתחתון חמים כזה אך החלק העליון ממש חם (שצמוד לפלסטיק וכולל הפלסטיק!) כאילו לגעת בליבה של כרטיס מסך שעובד ללא מאמץ! רציתי לדעת האם הדבר תקין, אם לא אממש אחריות לפני שהמסך ידפק בעוד חודש חודשיים (המסך כולה בן 7 חודש) תודה!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. במה אתם משתמשים ועל מה הייתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.