מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך בסביבות ה1000 ש"ח. הוא מיועד בעיקר לאדם העובד עבודה ממושכת מול מחשב בקריאת וכתיבת מסמכים, תכנות וקצת סרטונים אונליין. הייתי רוצה לקבל את הגודל המקסימלי האפשרי של מסך איכותי בתקציב הזה. מבדיקה קצרה ראיתי שיש מסכים של DELL בגודל 23.8'' סביב ה-1K ואילו 24'' סביב ה1.4K. עד כמה ההבדל בגודל מורגש? איך DELL? אשמח ל-2\3 אלטרנטיבות איכותיות. חשוב שיהיה כבל DVI, מתחבר לכרטיס די ישן. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב של 23"-24" שישמש בעיקר לגלישה ולעבודה עם תוכנות אופיס וכתיבת קוד. משחקים אני מעדיף בקונסולה על גבי הטלויזיה. ממה שקראתי עד עכשיו יש המלצה גורפת על מסכים של DELL, השאלה הראשונה היא למה בעיקר כאשר את הפנלים ממה שאני מבין מספקת דווקא LG? בינתיים שמתי עין על Dell E2414H שעולה 825 שקל. המינוס העיקרי הפאנל TF אופציה נוספת היא Dell P2414H שיעלה כבר 970 אבל עם פאנל IPS והשאלה היא עד כמה הפאנל קריטי לשימושים שלי? במקביל, בסביבת המחיר הזו יש מסכים של LG, Samsung, Philips....שמגיעים כבר עם HDMI. למשל Philips 234E5QHAW אשמח לחוות דעת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לרכוש בקרוב טלוויזת 32 אינצ' מחיפוש קצר עולה ששתי הטלוויזיות שבערך עונות על צרכיי הם: 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852123 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823866 אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ובמה כדאי לבחור. אגב, האם טלוויזית 32 אינצ' מתאימה לחלל בגודל 10 מ"ר?? אשמח אם תעזרו לי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פרטים Samsung P2250 רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים LG W2253TQ רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים באתו מחיר(1000 ש"ח) איזה מבניהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסכים שציינתי Dell P2314H vs. P2414H, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם מסכים מהדגמים הנ"ל. האם יש יתרונות ל 24" על ה 23" מלבד הגודל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש מסך 22-מתעסק בצילום-גרפיקה-פוטושופ עד1500 ש"ח תודה מראש חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת הנתונים זה נראה מסך מאוד מרשים! מבחינת המחיר 1800 בזאפ, זה נראה מאוד תמוה, איך מסך עם נתונים כ"כ טובים יכול להיות כ"כ זול. (אפילו רק בחנות אחת) מה אתם אומרים על המסך הזה? ולמה אני קורא כאן בכל מקום שהBF לא מומלצים, מאיזה סיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 חודשים בערך קניתי מחשב חדש והשלב הבא שהיה מתוכנן כבר אז הוא לקנות מסך חדש, התקציב לא גבוהה, 1000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. אני צריך מסך בגודל 23 אינץ' כאשר גם 22 אינץ יהיה בסדר אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. חובה שיהיה FHD וחובה שיהיה לו חיבור HDMI. אני רואה הרבה סרטים בFHD ומשחק משחקים ברזולוציות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא HIS 5770 1GB. אשמח לדגמים, תודה רבה ! ניצן נ.ב. חשוב לציין שאני חושב שאחבר את המסך לכ.מ. בחיבור הHDMI כי אני מניח שהאיכות תהיה גבוהה יותר, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ המחירים בשמיים (בסביבות ה80 ש"ח) אבל באיביי אפשר להשיג בזול, הבעיה שיש שם יותר מדי אפשרויות ואני לא יודע בדיוק איזה מהם לבחור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-