עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idan007,

המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. שלום לכולם. אני צריך עזרה. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי, הוא ישמש אותי להרבה אינטרנט (HWZone וכאלה), משחקים וסרטים/סדרות. רציתי ללכת על מסך גדול ורחב. קראתי הרבה בפורום פה ויש התלהבות כללית מ-Dell 2407WFP-HC. אני מאוד רוצה אותו. יש לי בעיה אחת קטנטנה... אני נורא מוטרד מההפרש במחירים לעומת 22". אני לא מצליח לעכל את העובדה שהוא עולה כמו שני מסכים עם פאנל TN. הלכתי היום לראות אותו, הוא אחלה והכל, אבל לא הצלחתי להבין כל כך לאן הולך הכסף הזה... גם ה-TN סבירים. מצד שני, אני לא רוצה לקנות TN ולהתבאס על זה אח"כ. ובכל זאת אני, כמו כל גיק, רוצה לדעת שקניתי איכות. אז אני צריך עזרה: 1. תסבירו לי בדיוק איך לבחון את המסך בחנות ואיפה הנקודות שבהם אני רואה הבדל מול מסכים נחותים …

• 54 תגובות
    • 6k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי DELL 24407 ואני רוצה לחבר לו רמקולים בכדי לראות טלויזיה . יש לי logitech x210 איך אני מחבר אותם בשביל שאני יוכל לשמוע ??? תודה לעוזרים !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by freerider,

שלום לכולם, אני מנסה לרכוש שלושה מסכים מהדגם הנ"ל, ללא הצלחה. מישהו יודע איפה עוד נשאר ? או לחילופין מסך אחר באותה רמה (עם חיבור וזה 100) ? תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. אהלן כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מסך 19 או 20 אינצ' שיתאים באופן עקרוני לכל השימושים (חוץ מעריכת גרפיקה). ז"א- משחקים מהירים, סרטים וטקסט. שלושת הדגמים שביניהם אני מתלבט הם: viewsonic pb30 dell 2007FP dell 2007WFP לא כל כך ברור לי מה ההבדל בין שני המסכים האחרונים, אז אני אשמח אם תאירו את עיניי גם בעניין הזה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by J0n1,

כאשר אני צופה בעמודים שחורים/תמונות שחורות רואים שהמסך מרצד (2007fp) הדרייורים של הכרטיס מסך מותקנים והמסך מחובר בVGA האם לדעתכם זאת בעיה במסך? מה אפשר לעשות בקשר לזה? :-[ תודה

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by RAPTOR22il,

שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by ceyal99,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך 19 שטוח, אין לי דרישות לאיכות גבוהה - רק אופיס ואינטרנט חצי שעה ביום. יש מלא מסכים של 1100-1200 שקל. מי הכי טוב? איזה חברה הכי טובה? תודה! אייל

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. VP950 האם ידוע למומחי הפורום בוודאות מהו סוג הפנל ? האם הוא עדיף על VP930 בכל הקשור לקריאת טקסט? מה מחירו ? תודה שמי

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אני הולך לקנות מחשב כנראה מ skypc ורוצה לקנות מסך 22", עדיף מאותה חנות. הייתי בוחר את ה Asus221C שהומלץ באתר אבל אין אותו בחנות. יש שם 15 מסכים 22", עם הפרשי מחירים של יותר מ 100% בין הזולים ליקרים. אני מתכוון להשתמש במחשב לעבודה (תכנות) ומשחקים (crysis ;D). חסם עליון למחיר 1841ש"ח (אבל כמובן אני מעדיף לקנות ב1225 אם כדאי...) וזה משאיר 12 מסכים: איזה מסך כדאי לי? [table] [tr][td]Proview 22" EP2230AFJW 5ms LCD WIDE[/td][td]₪ 1,225.00 [/td][/tr] [tr][td]Chimei 22" 221D 5ms[/td][td]₪ 1,369.00 [/td][/tr] [tr][td]Asus 22" VW222S 2ms LCD[/td][td]₪ 1,370.00 [/td][/tr] [tr][td]Daewoo 22" HL220WA 5ms LCD[/td][td]₪ 1,484.00 [/td][/tr] [tr][td]Mag 22" AI2237W 2ms[/td][td]₪ 1,490…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  14. אני שוקל לקנות בקרוב את הצג Dell 2407WFP. פתאום ראיתי שיש עוד צג 24 אינץ' של דל במחיר נמוך בהרבה (בערך 700 ש"ח פחות...) - E248WFP רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם. אני מניח שה-2407WFP טוב יותר כי הוא גם יקר בהרבה, אבל האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by J0n1,

בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש חיה כזאת ? אני יודע שיש רק שהבנתי שהמסכים האיכותיים עולים קצת יותר. כרגע יש לי PW191 של ASUS והוא מסך מדהים רק שנכנס לי ג'וק להחליף למסך גדול יותר. את המסך שיש לי רכשתי ב 2500 ש"ח בזמנו, 0 תקלות אין לי תלונות . היום הוא עולה אלף שקל פחות. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by amitzig,

אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים. מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08 זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  18. לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by DorM,

Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1814 VS מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2096 הצרכים של הבנאדם : משחקים כבדים,תוכנות כבדות(פוטושופ וכאלה),סרטים,אינטרנט. אני מריץ בד"כ הרבה תוכנות כבדות ביחד. דעה שלי : הייתי הולך על הדל הזה או על הדל הרחב או אפילו על הדל ה22 אבל משום מה הוא מתעקש על מסך 22, אז מה עדיף? אחד מהשניים או הדל 22 הרחב גירסת 2008? אשמח לתשובות ודעות כדי שאני אוכל להפנות אותו לפה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני יודע שהמסכים האלו לא איכותיים, בעלי פאנל TN( חוץ מה EIZU) . אבל זה לא משנה לי, המסך הוא לא בשבילי, מי שביקש ממני לבדוק בשבילו לא מוכן להתפשר לשום מסך אחר אז אני לא טורח להסביר לא ופשוט לתת לו את ההמלצה למסך הכי טוב שיש בטווח מחירים הנ"ל. אם רוב הישראלים מסתדרים עם המסך הזה אני מניח שגם הוא יסתדר. תודה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by avi_dogs,

לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. מחפשת מסך 22 אינץ טוב בעיקר לסרטים ואינטרנט בתקציב של 1500 תמיד אפשר קצת יותר שיהיה טוב גם למשחקים כמו גי טי אי סאן אנדרס. אני מקווה שתוכלו לעזור זה ממש דחוף לי המסך שלי על הפנים.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Ferrari599,

כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by shashkavil,

הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.