עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DXT,

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636 זה לא *טיפה* מוזר? המסך הזה עולה בשאר החנויות 2300 ש"ח ומעלה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by duuuura,

אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by noam1979,

שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  5. צריך חוות דעת על מסך ‏LG W2261V 22 Inch שווה לקנות אותו ??? (למשחקים) הוא תומך Full HD !!! הוא יחסית לא יקר (1040 שקל) העם שווה לקנות ?? *כרטיס מסך שלי HD4850 512MB קישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?p...58&CatCode=524

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. יש לי שני מסכים: אחד מהם אני משתמש כמסך ראשי לאיטנרנט והשני למשחקים וסרטים (זה התיכנון בכל אופן...) עם הסרטים אין בעיה - פשוט גוררים את החלון ועושים מסך מלא. עם המשחקים יש בעיה - תמיד הם נפתחים על המסך הראשי... בקיצור, איך אני פותח משחקים על המסך השני? תודה רבה לכולם!!! עריכה: להגדיר את המסך השני כראשי זו לא אופציה.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by NoaS,

שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  8. חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!

9. Started by noodle,

שלום רב, מחפש מסך מחשב לבית: תקציב: גג 1000 ש"ח גודל מועדף: 21-24 שימושים: סרטים ב-FHD, קריאת מסמכים, משחקים פה ושם (כרטיס מסך 7600gs) מחפש מסך איכותי עם תמונה חדה. תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3 ¤4305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך). מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום רב חברים, אני בעלים של המסך EIZO S1910 המסך לאחרונה חזק מתיקון של אחריות ועדיין סובל מבעיות. יתכן ותינתן לי האופציה להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 או אולי בתוספת תשלום להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2231W השאלה שלי היא כזו : א). הפאנלים של כל מסך שונים... של ה 1910 זה PVA ה 1932 זה S-PVA וה S2231W זה S-PVA של חברת סמסונג... אני מניח ששאר הפאנלים זה של חברת איזו כי לא מצויין אחרת... האם הפאנל של חברת סמספונג נחות יותר ? האם ספקטורם הצבעים שלו והתצוגה שלו נופלת ברמה של ה S1910 ? חשוב לציין כי אני מעצב גרפיקה וטיב הצבעים, חדות ודיוקם חשוב מאוד מאוד... אז אשמח לקבל הסברים על ההבדל בין כל הפאנלים ... מה ההבדל בין PVA ל SPVA... ומה ההבדל ב SPVA של …

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Ornit_R,

אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by ackohen,

שלום, אני בונה מחשב רב תכליתי לבית והייתי שמח לקבל המלצה למסך. מכיוון שהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, קצת משחקים קלילים וכו'.. אני רוצה לשים יותר דגש על הארגונומיה מאשר על הרזולוציה / פאנל. האם קיים מסך ארגונומי בסדר תקציבי כזה של עד 600 גג (עדיף פחות..).. יש לי DELL U2311 ואני מאד מאד מרוצה מיכולות הארגונומיה שלו אז אשמח למסך עם פיטצ'רים דומים מהבחינה הזו. תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by maazg,

שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  16. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …

18. שלום, אני כרגע משתמש בכרטיס מסך של NVIDIA שאליו מחובר 2209WA המומלץ. אני משתמש ב Color Correction שיש בדרייבר, כדי לכוון את הצבעים של המסך. מה שמיוחד בדרייבר של NVIDIA זה שהוא מאפשר לסמן נקודות בגרף GAMMA כדי לכוון גאמא בצורה טובה יותר, צירפתי תמונות. אני צריך את האופצייה הזו כי הגאמא של המסך לא אחידה. לפי מה שראיתי בכרטיסי ATI, יש גרף כזה אבל אי אפשר להציב עליו נקודות, אלא רק סרגלי גאמא, בהירות, ניגודיות. כלומר לשנות גאמא בצורה אחידה בלבד. האם אתם מכירים דרך כלשהי לכוונן את הצבעים ב ATI כמו שהצגתי ב- NVIDIA? אופציה שחשבתי עליה היא תוכנה שיוצרת/עורכת פרופיל ICM בצורה ידנית, או תוכנה שמציבה נקודות בגרף בלי קשר לדריבר של ATI. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by erezs,

היי יש ברשותי מסך 24 אינץ של סמסונג.יש לי תמונות שצולמו בCanon 400D . כאשר אני מסתכל על התמונה בoffice 2010 picture viewer התמונה בצבעים בסדר. כאשר אני מסתכל על התמונה ב windows picture viewer התמונה ממש אדומה. כאשר אני מסתכל על התמונה בPhotoshop אני רואה אותה אדומה כמו בpicture viewer. רק כאשר אני משחק מתישהו עם ההגדרות של הפוטושופ ,שאין לי מושג מה שאני עושה שם , הצבע מסתדר אבל כשאני שומר הצבעים מתהפכים. בoffice 2010 הצבעים ירוקים ובpicture viewer הצבעים בסדר. רציתי לבדוק את זה באינטרנט וגם שם יצאו לי תוצאות הפוכות. העלתי את התמונה לimageshack אחרי העריכה שהצבעים התהפכו,והצבעים בפוטושופ ובpicture viewer בסדר ובOFFICE ירוק. והתמונה יצאה בצבעים שרציתי. אבל שהעלתי את אותה ת…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Teekay,

אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by asamarom,

הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by LOOSE,

הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by vid170,

איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  24. Started by yaronlevi02,

בביקורת פה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1298311 אני מעוניין לקנות את ה benq. אבל כל החנויות מוכרות בארץ דגם עם שם זהה, G2400W , אבל נראה אחרת (אפשר לשים לב לפי הרגלית, ולפי כיתוב לבן בפינה העליונה הימנית) . http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20985 יש למישהו מושג ??

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by avielsvis,

מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים