עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by xMyDarckSide,

שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by oDot,

שלום, אני מעוניין במסך 24", התקציב שלי לא מוגבל. לפי מה שאמרו לי המסכים של אפל הם מאוד טובים, אפילו שה2408 יותר זול, יש איתו הרבה פאקים לפי מה שהבנתי. עוד 2 שאלות: 1.יש מידע בנוגע לזמינות של מסכי AMOLED? 2.למה ה2409 כל כך זול? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by MiOB,

שלום לכולם! ;D אולי שמעתם כבר ואולי לא: הכבלים יצאו במבצע חדש, שבו מוצע מסך LCD רחב של Proview, דגם FV926W, ב-99 ש"ח. (בדקתי טווח מחירים: 1100-1500 ש"ח.). חיפשתי בפורום לגבי הדגם הנ"ל בפרט, ולגבי Proview בכלל, אך לא מצאתי אף נושא שבו דנו ב-"למה לא/למה כן", אלא רק "לא לקנות בחיים!!!" וכאלה. תוכלו בבקשה לפרט יתרונות וחסרונות במסכי Proview ובדגם הנ"ל בפרט? כולל חוות דעת אישית אם ישנה. ;D. עריכה: ועוד משהו - אם כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה המיטבית (1440X900), אז הרזולוציה הבאה שתראה היטב היא 720X450? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  4. היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by Avivf88,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  6. שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by Bartleby,

אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by מאפיונר,

כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1080. מחפש מסך 27-32 אינטש לגיימינג בעיקר וקצת עריכה תמונות ווידאו. מפרט שיכלול ips 144hz gsync qhd התקציב 2500 בערך. אם יש בפחות משהו איכותי עדיף. אם צריך עוד 100 שח כדי להשיג משהו איכותי גם בסדר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by godfather5114,

שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by tom123p,

שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  12. לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by barakmitz,

ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  14. מסך זה יתאים לשימושים שלי?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by guybz72,

מבקש המלצה למסך שמשמש בעיקר למשחקים ( 80% מהזמן flight simulator x ו 20% משחקים אחרים) חשוב לי נושא הצבעים והרזולוציה. תודה מראש

16. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום. ברצוני לשדרג את מסך הCRT הישן שלי למסך LCD. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג ועבודה עם טקסט אך לא חסרים רגעים בהם אני רואה סרטים ומתעסק ב3D. כרגע יש לי מסך 19' ובגלל שהמסך ימוקם בגומחא קטנה בשולחן המידות המקסימליות שלו יכולות ליהיות אורך- 44ס"מ רוחב- 47 ס"מ. התקציב המקסימלי שלי הוא 1000 ש"ח. אין לי העדפה לחברה מסויימת. מפרט ניתן ליראות בצד.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  18. חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by LOOSE,

הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  20. אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by גיא123,

מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by doryeshua,

LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by QQQ,

אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..

• 6 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים