מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אין לי אפשרות להוסיף עוד כסף... 19/17 רחב לא רחב תציגו את ההכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את מזלי וללכת במכרז על המסך IPS231P LG אבל הגובה בין השולחן שלי למדפים שלו הוא 42 סמ' (בדיוק!) עכשיו במידע על המסך נותנים מידע על גובה ללא סטנד (33.5) ומידע על גובה כולל הסטנד (47.5) השאלה שלי היא האם הגובה ללא הסטנד הוא בעצם הגובה של המסך עם הסטנד פשוט על הכי נמוך שאפשר? ואם לא אז מה הגובה המינימלי שיש למסך הזה כולל הסטנד?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחברה של אימא שלי תמסך הזה במתנה. זה המסך: http://www.aurora.se/lg/lg-575ms.htm אכשיו אני עובד עם מסך CRT 17 פשוט של AOC אז השאלה היא האם המסך הזה יותר טוב ממסך crt17 פשוט. והאם הוא שווה משו בכלל?והאם הוא טוב למשחקים או לא.ומה המקצוענות של המסך חחח כאילו נניח הוא טוב לסרטים. תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש אני גרפקאי ובונאי אתרים. מה אתם ממליצים? samsung 23a300b lg e 2441t dell u2311h תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך, אחלה מסך אפשר להגיד להתחדש עכשיו בדקתי ברזולוציות שאפשר להשים ואפשר רק 800X600, 1024X768, 1152X864, 1280X1024 ו 1680X1050. אין משהו ביניים? ב CS אני לא רגיל לשחק ברזולוציה כזאתי גבוהה וזה לא נוח לי אני יודע שזה נשמע מוזר. אבל למה אין לי למשל 1280X720 וכל הרז' ביניים בין 1280X1024 ל 1680X1050? התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המסך, צריך לעדכן גם לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-