מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אין לי אפשרות להוסיף עוד כסף... 19/17 רחב לא רחב תציגו את ההכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב לעבודה בלבד (תכנות), לא מעניין אותי צפייה בסרטים או גיימינג. הבנתי שיש כמה סוגי פאנלים, מה הכי מומלץ עבור מחשב לעבודה בלבד? ואיזה פרטים טכניים הכי חשובים לצורך שלי? הכוונה קצב רענון, רזולוצייה וכו' מה הכי חשוב מבחינתי? גודל מסך מומלץ איזור ה-24 אינץ'. מבחינת תקציב אשמח להצעות באיזור ה-600-800 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות, שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט. חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן, של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן, וגם שאלה: אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים? אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תקציבכם: אין לי מושג מה המחירים אבל משהו ממוצע חח אני חושב 600-700 ש"ח חריגה: (הסכום המינימלי שתרצו להשקיע בקניית המסך). מה השימושים שלכם?: גיימינג אולי לפעמים סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GeForce GTX760 בקשות מיוחדות: (תלייה על הקיר וכו', כל בקשה שתרצו). גודל מסך רצוי: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שיותר זול הערות: אני קונה מחשב חדש אז אם יש מבצע על מסך אם קונים מחשב מאותו מקום אשמח לדעת... אני גם צריך עכבר מקלדת ורמקולים אז אם חש הכל ביחד גם טוב
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק, כנראה 19 אינץ' אבל לא פוסל 17 כרגע הומלץ לי על 731BF Samsung שזה 17 אינץ' ועל 931BF Samsung שזה ה-19 אינץ' עכשיו הייתי מעוניין לשמוע תגובות והמלצות על המסכים האלו והאם באמת כדאי לי לרכוש אחד מהם בנוסף הייתי מעוניין להמלצות למסכים אחרים, חשוב לי לציין שהמחיר של המסך ינוע באזור ה-1300-1700 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-