מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את הצבעים וגאמה והכל....במה להשמש?בתוכנה שהגיע עם המסך?בקונטרול פאנל של נוידיה?בהגדרות בתוך המסך עצמו?(דרך הכפתורים שלו)? ואתם יכולים להגיד לי במדוייק כמה אחוז\מספר לכל דבר במדיוק? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המסך ברזולוציית 1920*1200 האם השם הזה טוב ? מה הרזולוציה המקסימלית לHD4850 ? מה המסך המומלץ עד 1300 שקל לHD4850 ? תודה רבה וחג שמח עריכה : יש לי עוד שאלה קיבלתי עם הכרטיס מסך מן מתאם כזה ששמעביר מהDVI לHDMI עכשיו זה ישנה משהו אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ככה DVI->DVI או DVI->HDMI או שזה לא ישנה ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, מצאתי דגם (בעצם שני דגמים) שמצאו חן בעיני: LG 1972H שבמבחן השווה יצא מתאים עבור גיימרים: http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/19inch-11_19.html#sect0 הבעיה היא שמצאתי שני דגמים בעלי שם כמעט זהה ונתונים זהים (לפחות על הנייר) ואפילו זולים יחסית (סביבות ה1100 ש"ח). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706939 - L1972HR http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 - L1972H מישהו יודע מה ההבדל בין שני הדגמים? באיזה כדאי לבחור? ואם יש המלצה למסך מתאים יותר למשחקים ושימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, Office) בסביבות המחיר שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קנינו את המסך הזה האם אפשר לשפר את החדות על ידי דרייבר או לבחור רזולוציה מתאימה יותר . תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה.. אני כבר מחכה לקנות מסך HD טוב כבר חודשיים בהתחלה רציתי לקנות זול.. ואז אמרו שבמחיר זול אין HD שהוא טוב.. ולרוב המסכים הזולים יש פאנל TN. מפה לשם.. התגלגלתי להחלטה שאני הולך לקנות מסך DELL 24.. שעולה 3 אלף שקל. ותאמת כבר הייתה בידי ההחלטה ללכת ולקנות אותו ביום ראשון הקרוב.. אבל עכשיו כשאני חושב על זה פעמיים.. כאילו.. דוגרי זה רק מסך מחשב.. מה באמת ההבדל (כמו משתמש בכינוי גפרור ששאל פה כמה נושאים מתחת ) בין מסך עם רזולוציה של 1200*1900 של 22 ושל 24 אינץ.. בין של 700 או 1080P .... זה באמת כולה מסך מחשב.. אתם מחפשים לראות סרט בן ז*** עם איכות HD לא נורמלית של 1900*1200 עם 1080P .. לכו תביאו טלויזיה של טושיבה 47 אינץ פול HD בבקיצור.. עכשיו אני יחזור לבעייה שלי. ב…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כי שאני רואה סרטי HD אני לא ממש מרגיש בהבדל חוץ מזה שהסרט מתפרס על כל המסך
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה אלפי דיונים בנושא ושאולי תגידו לי שהנושא כבר נחרש, אבל מכל ההודעות אני רק נהיה יותר מבולבל. אני משתמש במסך בחדר בבית, בעיקר למשחקים, אבל גם יוצא לי לקרוא הרבה ואני רואה בו סדרות וסרטים מהמיטה -> מה שיוצר בעיה עם TN בגלל הזויות היום יש לי MAG 776, לא משהו. רחב או לא רחב נראה לי פחות קריטי כי אם לוקחים מסך שאפשר לסובב אז אם צריך לקרוא מסובבים ואם רואים סרטים או משחקים אז ברחב. חוו דעתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם אפשר אז להצביע בבחירה שלך ואז בתגובה לרשום מקום ראשון שני ושלישי יום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך לאחר תגובות עליו בפורום ובמקומות אחרים בגלל הפאנל pva שלו ולמען האמת דיי התאכזבתי כשהבאתי אותו הביתה... ראיתי כמה מסכים שאיכות התמונה לא נופלת ממנו ועולים פחות... אני שוקל להחזיר אותו וללכת על benq או asus. רציתי להתיעץ בקשר למסך הזה... בחנות הכל עבד מצויין (התקנתי אותו והטקסט היה בסדר אפילו בלי magic tune) אך בבית הטקסט נראה מרוח והצבעים לא כאלה יפים כמו בחנות. האם התקנת התוכנה במחשב שלי יכולה לעזור ? (כרטיס מסך שלי בלי חיבור dvi) או שרק קניית כרטיס עם dvi תפתור את הבעיה ? אני לא ראיתי איך היה מחובר המסך בחנות..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי מסך LCD 20" ואני משתמש ברזולוציה של 1680*1050. כשאני גולש באינטרנט אקספלורר כל האותיות פשוט קטנות לי מדי ואני לא מצליח לקרוא ממרחק סביר כמו מקודם. איך מגדילים את הפונט בלי לפגוע ברזולוציה? כמו כן ניסיתי להגדיל את הפונט באמצעות לחיצה באקספלורר על הצג--> גודל טקסט ושינוי הגודל ל'הכי גדול' אך זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי את כל השיטות של ההגדלה באמצעות Ctrl+ וכו' אך זה לא עזר כי אז כל האתר מתבלגן והכל ביחד גדל. לכן, אני מעוניין בפתרון שנותן מענה רק להגדלת הפונט ולא יותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך מפה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6473&perur=2&t=19&c=407 והשאלות : 1. צריך להגדיר את המסך ? אני חיברתי הכל , התקנתי את הדרברים וזהו . יש עוד משהו שצריך לעשות ?? אם כן , מה ? 2. כל משחק שאני נכנס אליו זה ממזער לי אותו , אז מצאתי לזה פיתרון , צריך להיכנס לתוכנה שהביאו עם הדיסק כדי לשחק , אז יש פיתרון אחר ?? שלא צריך את התוכנה ? 3. אמרו שיש אחריות של 3 שנים לפיקסלים שרופים , ומצאתי 10 פיקסלים שרופים !! עכשיו כדאי לי להגיד להם שיחליפו לי או שהם יחליפו לי למסך לא טוב . או שעדיף שאני יחכה שנתיים וחצי ויגיד להם שיש לי 10 פיקסלים שרופים והם יחליפו לי לחדש . אז מה לעשות ?? 4. היה לי מסך CRT ועכשיו החלפתי למסך רחב חדש 22 אינטש ושאני כותב הרבה או ק…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הוא טוב, איכותי, יהיו איתו בעיות של INPUT LAG? המסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והיה תחליף לטלוזיה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם למסך SAMSUNG T240 יש מסך מבריק ? כזה שמחיר השתקפות.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
[הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מבקש את עזרת אלו המתמצאים בנושא (מבלי לפגוע ) כיצד מבצעים כיול צבעים, קונטרסט, וכו' למסך DELL 2007WFP . האם ניתן לבצע פרוצדורה זאת לבד או האם עלי להעזר במומחים בעלי מקצוע, מה האפשרויות העומדות בפני.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-