עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by rafip77,

שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by Men7a,

שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  5. שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by Nahum2,

קניתי את המסך המעולה! הזה לפני שנה שנתיים. התחיל לעשות בעיות לפני כמה ימים כל פעם שהוא נכנס לHIBERNATE או נכבה לחלוטין הוא מסרב להדלק ל 20-30 דקות. כשהוא דלוק הנורת הPOWER מהבהבת בהפסקות ארוכות. אני לא יודע ממש מה לחפש בגוגל אז החלטתי לשאול כאן.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by ab1c3,

רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by dolev16,

לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by lesForce,

לפי הניתונים ל-T220P יש הרבה יותר ניגודיות והוא יותר זול. מה ההבדל בין המסכים חוץ מהגודל? ואיזה יותר כדאי?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by הלווין,

זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by duuuura,

אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by ofeky1,

אוקיי אני מתכונן לרכוש מסך כנראה בשבוע הקרוב! השימושים שלי הם בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט! וממש קצת סרטים שאני מוכן להתפשר על העניין! ואני מתלבט בין המסכים הבאים: ASUS 22 LCD VK222U 2Ms ASUS 22 LCD VW222S 2Ms ASUS 22 LCD VW222U 2Ms ASUS 22 LCD MW221C 2Ms מה עדיף מכל המסכים האלה? למה המחיר של הMW221C גבוה יחסית לשאר המסכים? מה מיוחד במסך של הסידרה VK של החברה(חוץ מהמצלמה 1.3 המובנית)? ולמה אי אפשר לקנות את ה VK222H בארץ שלנו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך 19" אני עובד הרבה מאוד על המחשב, ואני מחפש משהו איכותי עד 1700 שקל הדגם הזה של סוני הומלץ לי ע"י המוכר בחנות המוכר טוען שהדגם הזה עדיף מ- LG L1970HR וגם עדיף מסמסונג 931BF מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  14. שלום, לפני מספר דקות דיברתי עם נציג של LCDTV לגבי סוג הפאנל במסך 2007FP של דל. הנציג אמר לי שאין לי מה לדאוג ואצלהם זה בטוח S-IPS. שאלות: האם יש את הבעיה של הפאנלים גם בדגם הלא רחב(זה) או רק בדגם הרחב(2007WFP)? והאם להאמין לנציג של LCDTV, שאני יכול לקנות את ה2007FP בעיניים עצומות וזה יהיה S-IPS? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  16. לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  17. אז ככה...אני רוכש בקרוב GTX 580. ואמרתי שיש שתי אופציות או לרכוש מסך 27" ברזולוציה של 2560 כדי לנצל אותו או יותר טוב לקנות מסך עם תמיכה ב120HZ כדי לשחק בתלת מימד עם המשקפיים של NVIDIA. נתקלתי במסך : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-T27A750-27-Smart-HD-TV-3D-Monitor-3D-Glasses-Free-Expedited-/320921351422?pt=Computer_Monitors&hash=item4ab86734fe#ht_6297wt_1163 השאלה שנשאלת אם הוא תומך 120HZ אז למה אי אפשר לשחק איתו ? השאלה הנוספת שנשאלת - האם אני חייב את המשקפיים של NVIDIA כדי לשחק משחקים בתלת מימד ? והשאלה האחרונה - אם יש למישהו המלצה ? למשל זה נראה סביר במחיר - אבל הוא פיצי : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-S23A950D-23-FULL-HD-3D-MONITOR-3D-Glasses-Free-Shipp…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  18. מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  19. ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  20. מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by elay shreder!,

אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by meowmix,

כאשר מסתכלים בזאפ בהשוואת מחירים על 2407WFP אז הכי זול הוא E248WFP ב 2620 ש"ח והבא אחריו הוא ה 2407WFP HC ב 3197.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by דניאל99,

במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by doronha,

שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים