מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לאחרונה יצאה גירסה חדשה ל-971P. הסקירה של X-Bit Labs ביוני עמדה על השיפורים שלה לעומת הגירסה הישנה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7.html אני מנסה להבין אם הגירסה החדשה כבר הגיעה ארצה. אפשר לזהות אותה על ידי שם הדגם המלא, שרשום כנראה על המדבקה שבגב המסך. 971P PXHV: גירסה ישנה (שחור) 971P PXFV: גירסה ישנה (לבן) 971P XXFV: גירסה חדשה (שחור) 971P XXHV: גירסה חדשה (לבן) מקור: http://www.terralab.ru/video/335897 מה רשום אצלכם?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה מסכי 22 למטרת משחקים וסרטים בתקציב עד 1500 יש לי כרטיס מסך 7950gx2 אני ראיתי המלצות למסכים הבאים:Asus MW221C , Asus VW222U , Samsung SyncMaster 226BW , Samsung 2253BW אשמח לדעת את ההבדלים המשמעותיים במסכים אלו ואיזה מהם הכי כדאי לרכוש ולמה? אשמח לקבל גם כן מידע על מסכים שאינם מופעים ברשימה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המסך הזה :http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-Sony-PlayStation-3D-Display-24-inch-LED-Monitor-W-MotorStorm-Game-/370668464158?pt=Computer_Monitors&hash=item564d8fe81e השאלה היא איך הוא יתפקד בתור מסך מחשב? יש לי גם PS3 אני גם ישתמש בו . תודה לכולם. אורן.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מסך למשחקי מחשב וטלוויזיה 22 אינץ' אני כרגע מתלבט בין ה chimei 222h לבין ASUS VW222u אני יודע שלchimei יש חיבור מובנה לטלוויזיה ולASUS אין מה שאומר שאני אצטרך לקנות כרטיס טלוויזיה... אבל ראיתי בביקורת שהזמן תגובה של ה chimei איטי מדי ושל ה ASUS מצויין אז השאלה מה יותר כדאי לי לעשות ועל מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
עד שחשבתי שמצאתי את המסך המושלם בשבילי ( dell 2007fp) עושה רושם שנורא קשה להשיג אותו ובנורא אני מתכוון אולי לא אפשרי בארץ (שזה לא אפשרי מבחינתי). לכן אני מקדים תרופה למכה ואני כבר אתחיל לתכנן תוכנית ב': דרישות: גודל ''20 - ''22 עדיפות לא רחב (בעיקר אם הוא בגודל ''20) צרכים: מסמכים גלישה סרטים ומעט עיצוב גרפי (ואולי בעתיד משחקים) וכמובן אין מה להציע לי את ה dell שעליו במקביל אני מברר אם אפשר להשיג או לא.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אלו הם המועמדים הסופיים מהסינון הנ"ל בזאפ. שניהם לא מושלמים, אבל זה מה שנכנס במסגרת התקציב(1500 בחריגה ל-1600). ב-MM19TE מה שמדאיג אותי היא זווית הצפיה והרמקולים חסרי התועלת(שסתם מעלים את המחיר) וב-L1950SQ(מצורף מפרט PDF) הדאגה העיקרית היא חיבור ה-D-Sub שע"פ הדביק למעלה פוגע באיכות התמונה. אשמח לשמוע את דעתכם. עריכה: לינק ל-MM19TE. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-