עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tom123p,

שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by noel,

הציעו לי טלויזיה panasonic thl42u30 מחיר כולל הובלה והתקנה 3000 ש"ח מה דעתכם על המפרט הטכני שלה (מיועד לצפייה בטלויזיה, סרטים מהמחשב ומשחקים לא רציניים)? בנוסף- מה בדיוק הכוונה בפרוט ה- Aspect Control 480/1080

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  3. Started by danielta,

שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  5. היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה. אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש. השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים. המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי. אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24" תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by segev22,

מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by bsphere,

אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. חשבתי על BenQ FP92W ללכת עליו? יש המלצות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  13. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by qt1h00,

היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by סער_שי,

קניתי את הדגם הזה והוא פשוט מדהים ביופיו! אבל גם בחנות וגם בבית לא הצלחתי לקפל בחזרה את ה"מעמד". כלומר, הצלחתי לקפל אבל הוא לא נשאר במקום ונפתח חזרה. יש אפשר לנעול אותו כשהוא מקופל? בנוסף, בחלקים הכהים (צבעים כהים ובעיקר בשחור) יש ריצודים של נקודות לבנות קטנות. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואת הדרייבר של המסך וזה עדיין ככה. מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by EAD,

אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני מחפש מסך LCD בשביל מחשב חדש לחבר, מצאתי את הדגמים האלה: BenQ FP91GP - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1545627&comp=1 או זה: Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 (שעליו הומלץ פה בפורום ע"י מישהו לא זוכר מי) הראשון הוא 19" אבל הם אותה רזולוציה, זה לא מוריד מהאיכות שלו נכון? אם יש לכם הצע יותר טובה מאלה אשמח לשמוע אותה! ;D

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by הלווין,

זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by cad5011,

שלום כולם יש לי אפשרות לקנות מסך LG L1932P חדש ב-1100 שקל, שהוא "19 LCD, במקום המסך CRT שיש לי עכשיו. השימושים שלי הם WORD, אינטרנט, טיפה משחקים לא כבדים וקצת PHOTOSHOP. הייתם קונים אותו במחיר הזה?

20. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by NoaS,

שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  22. שלום. אני צריך המלצה למסך מחשב העדפה היא ל22 אינץ והמטרה היא למשחקים... המפרט של המחשב שלי הוא INTERL E6750 זיכרון 2 גיגה לוח P35-DS3 כרטיס מסך 8800GTS 320MB יש לי עדיפות למראה חיצוני טוב כדוגמאת הדגמים של סמסונג... תודה לעוזרים ויום טוב

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by itay145,

קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  24. מסך זה יתאים לשימושים שלי?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.