מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ראיתי שהיה פה דיבור על ניגודיות נמוכה במסכי LCD של המחשב, אבל לא הסברתם למה זה ככה, הרי מסכי מסך הרבה יותר מתקדמים וטובים מהמסכי טלויזיה. אז איך זה של 2407/8WFP לדוגמא יש איזה 1200:1 (בתור מסך HIGH END זה אמור להיות הרבה יותר...) בקשר לשאלה השניה נניח שרזולוציה טבעית של LCD כלשהו הוא 1900X1200, מה קורה כאשר עובדים עם תוכנות/ משחקים שעובדים עם פחות. ננגיד כשאני רואה טלויזיה איתה על חצי מסך (רזולוציה של זה משהו כמו 400*300) או רואה סרט DVD משחק במשחק של 640*480 וכל השטויות האלה.. כמובן מלבד תמונה לא חדה...
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה הוזמן המסך מהאתר הרישמי של דל, היום בבוקר כבר קיבלתי מייל שהמסך נשלח והוא אמור להגיע לייעדו תוך 3 ימים. המסך נשלח לאחי הגדול שאמור לבוא לארץ לקראת פסח, כמובן שהוא יפתח אותו וייבדוק שהכל בסדר לפני שיגיע. עלות: 624$ כולל משלוח חינם ואחריות ל-3 שנים שאין לי מושג עד כמה היא תופסת בארץ. ברגע שהוא יגיע מבטיח להעלות תמונות ולתת ביקורת (עד כמה שהידע שלי במסכים מאפשר), במידה ואחד מתותחי הפורום מעוניין להגיע אליי ולתת ביקורת קצת יותר מקיפה אשמח לארח אותו בביתי הדל (כפל משמעות) והצנוע.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יושב כמטר ממנו, אפשרי? בכלל ניתן להגדיר מסך בגודל כזה כמסך מחשב? והוא ניתן להגדרה של "מסך עבודה" כשמדברים על מרחק ישיבה סביר ועם שולחן סביר וכו', במרחקים הרגילים שרובנו יושבים (חצי מטר עד מטר וקצת), ולא עבור מרחקים כמו בסלון של 3 מטר ? נראה מאוד מדהים שיש לו רזולציה כול כך אדירה וכו', אבל כמה זה פרקטי? בתודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי השבוע אזוס vw221u ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לכוון המסך בכדי להוציא ממנו קצת יותר...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני מדבר על מסך dell 2007WFP ולמה אי אפשר להפעיל אותה זה פשוט נשאר על pc agp?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 19" PHILIPS 190P7EG ושמעתי שיש כמה דגמים שלו 01/00/10 - ורק הדגמים עם מהירות תגובה 8MS הם עם פאנל PVA. על האריזה של המסך רשום 190P7EG /10. אז הבקשה שלי היא דרך לגלות את מהירות התגובה של המסך ובכך אני יוכל לדעת את סוג הפאנל.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כל כך הרבה מסכים מציפים את השוק ואני לא יודע מה לבחור. מה שכן זה חייב להיות LCD 19 אינץ', שיהיה איכותי בעיקר מבחינת צבעים וניגודיות ויהיה עם חיבור DVI. עברתי על המאמרים פה באתר והבנתי שנתונים כמו זמן תגובה וניגודיות משתנים לפי היצרן ואי אפשר להשוות כמו בן אדם, אז אני סומך על המילה שלכם בעניין הזה. השימוש של המסך הוא כללי, אבל בעיקר משחקים ואיכות [והרי פועל יוצא ממסך טוב למשחקים זה שהוא טוב גם לאינטרנט וקריאה וכאלה לא?]. עוד דבר, לאחותי יש LG 1932S כבר כמה זמן והוא אחלה מסך, בזמנו הוא עלה 2000 ש'ח וכאשר השתמשתי בו אצלי בעריכת וידאו וגרפיקה [אפטר אפקטס, פוטושופ פרימייר וכאלה] הוא נתן רמת צבעים יוצאת מהכלל ותמונה מעולה, למרות שהוא פנל TN [הבנתי שהוא אמור להיות פחות איכ…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-