מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לפני שבועיים הגיע המחשב החדש, עם מסך דל 2407 ברזולוציה 1920:1200. בעזרתכם רכשתי את כרטיס המסך של G FORCE 8600GT 512 שבועיים הכל עבד טוב עד שהמחשב שבק חיים. הוא חזר היום מתיקון עם הבחנה שמשהו גרם לשיבוש בכרטיס המסך ובהארד דיסק ווינדוז הותקן מחדש והחליפו לי כרטיס מסך לאותו אחד, רק פסיבי במקום אקטיבי. הבעיה: נכנסתי לאתר הזה להוריד תמונה כרקע עם רזולוציה מתאימה http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date&id=&page=1 ובניגוד לפעם הקודמת שעשיתי זאת, לפני שבועיים, הפעם התמונה עלתה ממש מטושטשת, לא ברורה, כאילו שהמחשב לא קורא את הרזולוציה המתאימה. כאמור, זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. אני שם לב שגם באתרים אחרים, כמו למשל YNET, אני רואה את הת…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מסך לסרטים ומשחקים. אני גם יעבוד איתו קצת עם סולידוורקס(שירטוט) אבל לא נראה לי שזה חשוב כל כך וגם לקריאת טקסט. חשבתי על L1970HR של LG, אבל בחרתי אותו רק על פי הנתונים הטובים לכאורה, אך לא יצא לי לראות בו וגם כנראה לא ייצא לי לראות במסך לפני הקניה.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון קיבלתי את המסך בשבוע שעבר והמסך פשוט מדהים!! 1. יש זליגת אור בצד ימין למטה של המסך. אפשר להבחין בה רק כשרואים תמונה שחורה ככה שזה לא ממש מטריד אותי, אבל האם זה נחשב תקלה, או שלכל מסך תהיה זליגת אור מסוימת? 2. סרטים שהם לא באיכות גבוהה נראים עכשיו יותר גרוע אפילו מבמסך הקודם שהיה לי (2243) - למשל יש סרטונים ב YOUTUBE שנראים ממש "מפוקסלים"- הכוונה שהתמונה ממש לא חדה (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) האם צריך להתרגל למצב הזה או שיש מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19" אני עובד הרבה מאוד על המחשב, ואני מחפש משהו איכותי עד 1700 שקל הדגם הזה של סוני הומלץ לי ע"י המוכר בחנות המוכר טוען שהדגם הזה עדיף מ- LG L1970HR וגם עדיף מסמסונג 931BF מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר דקות דיברתי עם נציג של LCDTV לגבי סוג הפאנל במסך 2007FP של דל. הנציג אמר לי שאין לי מה לדאוג ואצלהם זה בטוח S-IPS. שאלות: האם יש את הבעיה של הפאנלים גם בדגם הלא רחב(זה) או רק בדגם הרחב(2007WFP)? והאם להאמין לנציג של LCDTV, שאני יכול לקנות את ה2007FP בעיניים עצומות וזה יהיה S-IPS? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני הולך לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- Gigabyte GTX560 Ti (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 9500GT) אז החלטתי לקנות גם מסך מחשב חדש תקציב - עד 900 ש"ח שימושים עיקריים - גיימינג (BF3, MW3) גודל מבוקש - 23 אינצ', לא יותר ולא פחות.. ושהמסך יהיה Full HD עדיפות למסכים של Samsung !!! המליצו לי בFXP על המסך Samsung T2333, שהוא 23 אינצ', Full HD', ניגודיות 1:50000, אבל יש לו 8MS.. והוא עם פאנל אני מבקש שתגידו לי מה דעתכם על המסך שהמליצו לי עליו בFXP ותתנו לי שמות של מסכים שיהיו טובים לשימושים שלי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם באתר הזה http://62.90.166.152/lg/ ראיתי דגם חדש של LG שהגיע לארץ במהדורה מיוחדת. לפי דעתי הוא ממש יפה, ובעל עיצום מיוחד. ראיתי שאת הכאבל לא מחברים בעזרת חוטים, מה זאת אומרת בדיוק? המחיר שלו טיפה יקר - יש סיכוי שהוא ירד בחודשים הקרובים? איך המסך הזה במשחקים לעומת מסכים כמו CMV וDELL. עוד שאלה : האם אפשר להפוך מסך LCD, לדוגמא הנ"ל או CMV וכ'ו, לטלוויזיה? יש אפשרות לחבר ממיר וכ'ו? ומה זה בדיוק פאנל ואיך הוא משפיע על המסך? ראיתי שלל סוגי פאנלים ולא הבנתי מה השימוש שלו ..... תודה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למסך 19 עדיפות לרחב. לא למשחקים אלא לעבודה במחשב וכ'ו... צריך משהו גדול ונוח. איך המסך הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3086014 ?? או זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068169 בתודה איתי.
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני חושש מלקנות את המסך בעיקר בגלל העובדה שהוא רחב, ולפי המסך שראיתי של ה19, הוא היה לי פשוט קטן מדי באורך שלו. השאלה שלי לאיזה סוג של מסך רגיל אני יכול להשוות את האורך (רק של הצג בלי המעמד) של המסך? כלומר אם האורך של מסך 17 אינץ' באורך (סתם זורק מספר) הוא 20 סנטימטר ואם נגיד במסך הזה של ה20 אינץ' האורך הוא 19 סנטימטר אז זה יהיה פחות או יותר סביר לעבוד עליו.. יהיה לי קשה לעבוד פשוט עם מסך רחב אבל קטן לאורך..
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה האם מסכי המחשב (CRT או LCD) פולטים גם אור בתחום האינפרא אדום כתוצר לוואי ?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מסך עם יחס 16:9 ומסך עם יחס 4:3 ואני רוצה להגדיר אותם לתצוגה אופקית, אבל אז המסך הרחב יותר נראה מרוח ואילו המסך השני בסדר גמור. האם יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טוב ובעל שטח עבודה גדול לגרפיקה ווידאו עד מחיר של 2000 ש"ח.. מה דעתעם על אלה, ומי יותר טוב? VX2235WM Viewsonic VG2230WM Viewsonic
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-