עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tal.t,

שלום יש לי את המסך מסך מחשב 20 Samsung 2033SW Plus עכשיו השאלות שלי הם כאלה.. 1. איך הוא? 2.הוא תומך בכבל HDMI ניתן לחבר מהמחשב למסך כבל HDMI לשיפור איכות המשחק?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by NuXeR,

היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  4. יש ברשותי מסך שמראה כי הוא מחובר למחשב אך הוא לא מקבל אות , כלומר לא רואים במסך .. הנורה הירוקה על המסך דולקת כאשר הוא מחובר למחשב .. מישהו נתקל בבעיה כזו , ואם כן מה עושים?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה נהרס לי המסך ואני חייב לקנות מסך חדש דחוף. אז אם מישהו יכול לתת לי מסך לגיימר(בעיקר משחקים וסרטים) 19 אינצ' בסביבות ה 1000 שקל של חברה טובה ואמינה. ושיהיה בחיפה או קרוב לחיפה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצות למסך 23 או 24 לצורך עבודה של אדריכלית בתוכנות אוטוקד PHOTOSHOP ותלת מימד : טווח מחיר 900-1400ש"ח .

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  8. כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by shimronfio,

ברצוני לרכוש את המסך של סמסונג מדגם odyssey g7, ברזולוציה של 1440p@240hz, שאני מבין שהמסך יתמוך ברזולוציה הזאת אך ורק עם חיבור של DisplayPort1.4, משום שהיציאה השנייה של המסך הוא HDMI 2.0 המסך אמור להתחבר בעיקר ללפטופ גיימינג האישי שלי מדגם: ASUS ROG Zephyrus M, דגם מלא gu502gw-ah76, ובנוסף ללפטופ של העבודה Lenovo T480. לשני המחשבים שלי ישנו חיבור USB C, אני יודע שלמחשב האסוס שלי יש חיבור USB שתומך ב- dp1.4, ולגבי הלפטופ של לנובו יש לי שני חיבורי USB C, אחד לטעינה, והשני לחיבור דוקינג שמסומן עם חיבור Thunderbolt 1. האם צפוי לי בעיות תאימות? בסוף לא מתחשק לי לקנות מסך כל כך יקר ולהתאכזב שהוא לא יתאים. 2. האם אני אצטרך מתאם, או שישנו כבל עם חיבור dp1.4 …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by noel,

הציעו לי טלויזיה panasonic thl42u30 מחיר כולל הובלה והתקנה 3000 ש"ח מה דעתכם על המפרט הטכני שלה (מיועד לצפייה בטלויזיה, סרטים מהמחשב ומשחקים לא רציניים)? בנוסף- מה בדיוק הכוונה בפרוט ה- Aspect Control 480/1080

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by cad5011,

שלום כולם יש לי אפשרות לקנות מסך LG L1932P חדש ב-1100 שקל, שהוא "19 LCD, במקום המסך CRT שיש לי עכשיו. השימושים שלי הם WORD, אינטרנט, טיפה משחקים לא כבדים וקצת PHOTOSHOP. הייתם קונים אותו במחיר הזה?

13. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by ppe,

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2961

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by hj4ever,

אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  17. ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by raz002,

קניתי מסך 19 אינץ' דגם L1970HR של LG העיצוב של המסך אלגנטי ויפה, הנתונים שלו מעולים 2ms ונגדיות 2000:1 אבל עדיין התוצאה לא אופטימלית: 1. לפעמיים רואים פיקסלים בתמונות, מה אפשר לעשות? 2. קליפים וסרטים לא תמיד חלקים וגם שם רואים פיקסלים. 3. בכדי שיוכלו להבדיל בין כחול בהיר ללבן הייתי צריך להוריד את הגמא בעזרת ההגדרות של כרטיס המסך, זה בסדר? 4. הרזולוציה המומלצת למסך היא 1280X1024 אבל קשה לקרוא ברזולוציה כזאת לכן אני נשאר ב1024X724, זה בסדר? סליחה על כל השאלות,תודה מראש

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  19. ולמה זה לא מומלץ, לסרטי HDTV 720, הוא צריך להיות ברזולוציות נמוכות יותר תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by Dam0ni0N,

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by dog_foot,

אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by ShLoMi.R,

השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by artifakt,

שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  25. המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים