מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אז ניסיתי לחבר את המחשב בחיבור VGA לטלויזיה _ (כי רק VGA נותן לי תמונה מדוייקת ומתוחמת לגודל המסך,) (HDMI תמיד נותן תמונה גדולה יותר, ולאחר התאמה הרזולוציה שלו יורדת) אז חברתי ב VGA והמחשב לא נותץן לי 1029X1080 אלא פחות מכך (משהו כמו 1666) במפרט המסך כתוב שיש 1920X1080 גם בHDMI וגם ב VGA _ (אבל לא כך הדבר) אז אולי אני עושה משהו לא נכון? ניסיתי כבלים שונים אבל קבלתי אותה תוצאה. אודה למי שמבין ויוכל לבאר מעט. תודה רבה מדובר על טלויזיה JVC-LT-32N350
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4153&orderby=price יש שם שתי דגמים הפרש של 100 שקל בין אחד לשני מה דעתכם על שניהם?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.
-
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' ברמה גבוהה, הייעוד הינו למשחקים עם הרבה תלת מימד ועתירים בגרפיקה כגון Battlefield 3, ARMA, וסימולטורים. אני מתאר לעצמי שצריך מהירות תגובה טובה, דהיינו 2ms . תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב אבל יש לי שאלה.. המסך שאני משתמש בו כרגע הוא מסך 17 אינץ' CRT של NEWRON והוא עובד מצויין. עדיין, אני מעוניין במסך חדש מכיוון שמסך זה תופס מקום רב על השולחן שלי וגם 17 אינץ' לא מספק אותי. השימוש הוא שימוש ביתי כמובן. לרוב גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, וגם משחקים מדי פעם. כרגע אני מתלבט בין 3 מסכים: ASUS PW191 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 השאלה שלי היא כזאת - אני יודע שהמסך של אסוס יתפוס את המקום השלישי מבחינת איכות אבל אני נוטה אליו מכיוון שהוא מסך רחב. עכשיו, כמו שהסברתי אני לא הולך להשתמש במסך הזה לעיבוד גרפי או לא יודע מה, שימוש ביתי רגיל.. האם כדאי לי להתפשר ולהעדיף אותו? או שהעובדה שהוא מסך רחב לא משתווה להבדל בין האיכויות של המסכים האחר…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רואה שאין אפשרות לשנות למעל 60 הרץ למרות שהמסך תומך ביותר. האם בצפייה בסרטים, פעילות רגילה (כלומר לא גיימינג) יש משמעות למעל 60 הרץ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שתי החיבורים מחוברים אצלי , עכשיו יש כפתור במסך , הכי שמאלי וכשאני מעביר ל DVI הוא לא מזהה , כאילו המסך לא מחובר למרות שהוא מחובר גם בDVI . יש איזה הגדרות שאני צריך לשים ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסף טלוויזיה 32'' של גרונדיג גם למחשב וגם לטלוויזיה.. העיניים כבר יצאו לי והוא גם לא הכי איכותי (בהירות לא טובה, רזולוציה מעיקה, גדול מדי). אני צריך מסך בעיקר לעריכת תמונות (אני צלם) ולכן הPIVOT דרוש, חוצמזה לקריאת מסמכים. מחפש בין 22-24, עד 1300 ש"ח פלוס מינוס. בנוסף, אני לא מבין כ"כ, אם DVI יודע להציג רזולוציות גבוהות, מה היתרון של HDMI מלבד העברת סאונד?! שמתי לב שלמסכי PIVOT אין HDMI.. האמת שגם לכרטיס המסך שלי אין בכל מקרה, אבל עדיין מסקרן אותי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהאתר הרשמי לא הצלחתי להוריד... אם ישנם אתרים נוספים בהם ניתן להוריד את הדרייבר העדכני ביותר ע"מ שXP תזהה את המסך בשמו האמיתי?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 13:24:09 הסתדרתי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה למסך 34" Ultrawide ברזולוציה של 3440x1440, רצוי IPS צרכים: עבודת עריכה כבדה (אודיו/גרפיקה), עבודה משרדית ולעיתים רחוקות גיימינג דגש על צבעים וחדות. תקציב - עד 3K, רצוי מחו"ל כי המחירים בארץ לא שפויים חשבתי על המסך הבא מה דעתכם? https://www.amazon.com/LG-34UM88C-P-34-Inch-21-UltraWide/dp/B01CDYB5CW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1547301019&sr=8-2&keywords=34UM88C-P
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מסך 22,וחשבתי על ה dell2209wa,כי יש לו אפשרות לזויות צפיה מצויינות. המסך בעיקר לסרטים (HD) ומשחקים.על כרטיס 9800gx2. השאלה היא האם ה T22 של samsong מתעלה באיכות הצבעים על ה 2209 ? מה הייתם מציעים לי לקחת בתקציב של 1400 ש"ח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820907 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817701 אם יש משהו יותר טוב, אשמח להצעות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כן היו לי מסך עם תאורת LCD ,ועכשיו זה LED והצבעים עם גוונים די שונים וצריך להתרגל . הלבן של המסך יותר מדי קר ונוטה לגוון כחול . שלזה בעיקר מה שצריך להתרגל . 1.הייתי שמח אם מישהו יכתוב לי הגדרות לכיול איכותי של המסך . 2.אני רוצה להתקין דרייברים מהדיסק שהיה מצורך למסך אבל בהתקנה זה רושם שזה לא מזהה חיבורים משהו כזה ולא נותן לי להמשיך צירפתי תמונה מה שזה רושם ,למה זה ואיך מסדרים את זה? נ.ב: המסך מחובר עם כבל חשמל +DVI-DVI + כבל USB שהיה מצורף. 3.כמו שאתם רואים לפי התמונה יש לי שני סוגי התקנות התקנה רגילה של monitor drivers (כשאני לוחץ על זה מופיע לי חלון בתמונה שלא מזהה חיבור) והתקנה שניה שנקראת PowerNap software מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך נוסף למחשב הנייד שלי לצורכי עבודה מהבית, למחשב יש פורטים של HDMI (שנראה לי כאופציה הטבעית לחיבור המסך) ואחד של miniDP (שאין לי הכרות איתו כל כך) חשוב להדגיש שאני מתעסק באדריכלות ככה שאיכות התמונה היא שחשובה ביותר והמסך עצמו יהיה בעל פאנל IPS. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חשבתי על 931C מה אתם חושבים עליו? השימושים שלי למסך זה סרטים/טלויזה אינטרנט אופיס ומידי פעם משחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-