עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TaLTooL17,

יש לי שתי שאלות: 1. מהי אחריות הפיקסלים השרופים של דל? 2. האם בSKYPC המסכים באים עם פאנל S-IPS או S-PVA?(אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  2. רציתי לדעת איך המסך שלהם, וביחס למחיר האם הוא שווה? הכי חשוב לי שלא יהיו לי בעיות בצבעים כמו ב-ASUS (עיוות קיצוני של צבע) ושיהיה בלי GHOSTING שנראה לעין או אפקטים מעצבנים אחרים. את האמת שעד היום חשבתי בכיוון של הדל, אבל בגלל המחיר המפתה אני שוקל לקנות את המסך הזה, השאלה שלי האם זה משתלם, כי זה כבר לא הבדל קטן במחיר. המסך הוא מסך ה-22" שלהם -W2221A- שאני יכול להשיג אותו במחיר שהיבואן קונה אותו, פחות או יותר... http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=51&subcatid=177&prodid=1000&keySearch= תודה, דור לוי

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  3. Started by b127,

אני צריך מסך לגרפיקה לחנות צילום, ומסך זה משמש לפיתוח התמונות וכיון הצבעים שלהם, כך שהוא חייב להיות עם איכות צבע טובה מאוד. תקציב באיזור ה1.5K. הבנתי שה2007FP יכול להיות טוב, אבל הוא חורג מהתקציב, האם זה שוה את זה? או אולי 1907 זה אותו דבר, רק קטן יותר? עדיפות ל19אינץ ומעלה, אבל אם אין ברירה גם 17 יכול להתאים. כמובן שהיאכות באה לפני המחיר, אבל לא לאבד פרופורציה.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  4. אהלן אני מתלבט בין 2 מסכים עם תקציב עד 1000 ש"ח: האחד הוא הDELL U2211H מסך בעל 21.5" עם פאנל IPS שעולה 965 ש"ח השני הוא הSAMSUNG 2333T מסך בעל 23" עם פאנל PVA, שעולה כ100 שקל פחות - 845 ש"ח האם שווה להקריב 1.5 אינץ' לטובת פאנל IPS שעולה קצת יותר?? השימושים העיקריים הם עיבוד תמונות וגיימינג. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by amitozer,

שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  6. כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אני כרגע חוסך למסך LCD בגודל של לפחות 32 אינצ'. התקציב הוא עד 5 אלף, אני חושב שגם יקח לי דיי הרבה זמן להגיע לסכום כזה. מטרת המסך יהיה לחבר את הקונסולה X360 שאני יקנה בעתיד גם כן חוסך, ומחשב. ראיתי שכל מסכים של FHD עולים הרבה והם גם מעל 42 אינצ' למה זה? אפשר לקנות מסך נורמאלי בסכום הזה? חשבתי גם על הדל 24 אינצ' אבל לדעתי זה קטן מידי. עריכה: רציתי גם לדעת אם יש הבדל גדול בין RHD to FHD?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  9. אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומעוניין לקנות את ה LG 204wt, יש לי שאלה אחת שהיא ממש קריטית בבחירת המסך הזה, או במסך רחב בכלל: האם יש אפשרות (במסך עצמו או בדרייברים שלו) לגרום למסך להציג תמונה בפורמט מסך רגיל? (ז"א, להשאיר שוליים שחורים בצידי המסך, כמו בטלוויזיה במסך רחב שמציגה תמונה רגילה) זה קיים בטלוויזיות, אבל לא ראיתי לזה עדיין איזכור בשום מקום לגבי מסכי מחשב, ומדובר פה בנושא די קריטי, כי אני מתכוון להשתמש במחשב לדברים שדורשים תצוגה לא מעוותת בפורמט מסך רגיל (בעיקר משחקים ישנים, אבל לא רק...) לצורך העניין, כרטיס המסך שאני רוכש הוא ATI 1900 GT של Sapphire.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by tenana,

אני חושש מלקנות את המסך בעיקר בגלל העובדה שהוא רחב, ולפי המסך שראיתי של ה19, הוא היה לי פשוט קטן מדי באורך שלו. השאלה שלי לאיזה סוג של מסך רגיל אני יכול להשוות את האורך (רק של הצג בלי המעמד) של המסך? כלומר אם האורך של מסך 17 אינץ' באורך (סתם זורק מספר) הוא 20 סנטימטר ואם נגיד במסך הזה של ה20 אינץ' האורך הוא 19 סנטימטר אז זה יהיה פחות או יותר סביר לעבוד עליו.. יהיה לי קשה לעבוד פשוט עם מסך רחב אבל קטן לאורך..

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  11. שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by Toxin II,

אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. Started by whitiger19,

מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by oren99,

בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by iporat,

לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  18. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מסך לסרטים ומשחקים. אני גם יעבוד איתו קצת עם סולידוורקס(שירטוט) אבל לא נראה לי שזה חשוב כל כך וגם לקריאת טקסט. חשבתי על L1970HR של LG, אבל בחרתי אותו רק על פי הנתונים הטובים לכאורה, אך לא יצא לי לראות בו וגם כנראה לא ייצא לי לראות במסך לפני הקניה.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Before this month draws to an end PC maker Lenovo is going to release three new widescreen monitors which feature LED backlighting and an UL Environment SPC Gold certification, the 19-inch ThinkVision LT1952, the 22-inch LT2252p and the 24-inch LT2452p. The LT1952p comes with a native resolution of 144 x 900 pixels, a 1,000:1 contrast ratio and 170°/160° viewing angles, while the LT2252p tops 1680 x 1050 pixels. the LT2452p is a Full HD (1920 x 1080) model, it utilizes an IPS panel enabling 178°/ 178° viewing angles, and includes a built-in four-port USB hub and a stand allowing for tilting, swiveling and lifting actions.The ThinkVision LT1952, LT2252p and LT2452p will c…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  20. שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*

21. Started by Delvadar,

ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.

23. שלום לכולם באתר הזה http://62.90.166.152/lg/ ראיתי דגם חדש של LG שהגיע לארץ במהדורה מיוחדת. לפי דעתי הוא ממש יפה, ובעל עיצום מיוחד. ראיתי שאת הכאבל לא מחברים בעזרת חוטים, מה זאת אומרת בדיוק? המחיר שלו טיפה יקר - יש סיכוי שהוא ירד בחודשים הקרובים? איך המסך הזה במשחקים לעומת מסכים כמו CMV וDELL. עוד שאלה : האם אפשר להפוך מסך LCD, לדוגמא הנ"ל או CMV וכ'ו, לטלוויזיה? יש אפשרות לחבר ממיר וכ'ו? ומה זה בדיוק פאנל ואיך הוא משפיע על המסך? ראיתי שלל סוגי פאנלים ולא הבנתי מה השימוש שלו ..... תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני חושב לקנות מסך 23" וכנראה אני ייקח את DELL U2311. עכשיו הבעיה שלי היא שהמסך יעמוד על שולחן יחסית צר(50 ס"מ) ואני מפחד שבסוף המסך יהיה קרוב מדי לכן חשבתי לתלות את המסך על הקיר, אז רציתי לדעת אם יש לו אפשרות כזאת ומאיפה אני יכול לקנות מתלה בשבילו. חשבתי על תליה בגלל שהמסך שיש לי עכשיו המעמד שלו מקרב לי את המסך בבערך 20 ס"מ. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  25. מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים