עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Jimboy,

בהתחלה חשבתי שהתקציב שלי יצליח לכלול את המסך DELL 2007WFP אך במהרה גיליתי שאין לי מספיק כסף ונאלצתי להסתפק במסך Samsung 931BW אתמול הצלחתי להרוויח עוד איזה 1000 ש"ח וכעת אני מוצב בפני דילמה קשה אני יכול לשדרג למסך של DELL או שאני יכול לקנות ממיר של HOT Magic - למי שלא יודע זה הממיר שיכול להקליט תוכניות לעצור ולהעביר אחורה בזמן אמת וכו', יותר פרטים פה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2022〈=he מה לפי דעתכם יותר כדאי לי?? להשקיע במסך יותר טוב? או אולי להשקיע בממיר קסום בבקשה תעזרו לי! זה משגע אותי!!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום לכולכם חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS. אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ? וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  4. היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  5. קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Goolip,

היי אני מחפש מסך טוב במחיר של עד 1500 שקלים, באיכות שתספיק לי להריץ משחקים באיכות סבירה + ,ולצפות בסרטים באיכות טובה תודה לכם מראש !

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. שלום לכולם באתר הזה http://62.90.166.152/lg/ ראיתי דגם חדש של LG שהגיע לארץ במהדורה מיוחדת. לפי דעתי הוא ממש יפה, ובעל עיצום מיוחד. ראיתי שאת הכאבל לא מחברים בעזרת חוטים, מה זאת אומרת בדיוק? המחיר שלו טיפה יקר - יש סיכוי שהוא ירד בחודשים הקרובים? איך המסך הזה במשחקים לעומת מסכים כמו CMV וDELL. עוד שאלה : האם אפשר להפוך מסך LCD, לדוגמא הנ"ל או CMV וכ'ו, לטלוויזיה? יש אפשרות לחבר ממיר וכ'ו? ומה זה בדיוק פאנל ואיך הוא משפיע על המסך? ראיתי שלל סוגי פאנלים ולא הבנתי מה השימוש שלו ..... תודה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  8. קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by נמשל,

לפני שבועיים הגיע המחשב החדש, עם מסך דל 2407 ברזולוציה 1920:1200. בעזרתכם רכשתי את כרטיס המסך של G FORCE 8600GT 512 שבועיים הכל עבד טוב עד שהמחשב שבק חיים. הוא חזר היום מתיקון עם הבחנה שמשהו גרם לשיבוש בכרטיס המסך ובהארד דיסק ווינדוז הותקן מחדש והחליפו לי כרטיס מסך לאותו אחד, רק פסיבי במקום אקטיבי. הבעיה: נכנסתי לאתר הזה להוריד תמונה כרקע עם רזולוציה מתאימה http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date&id=&page=1 ובניגוד לפעם הקודמת שעשיתי זאת, לפני שבועיים, הפעם התמונה עלתה ממש מטושטשת, לא ברורה, כאילו שהמחשב לא קורא את הרזולוציה המתאימה. כאמור, זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. אני שם לב שגם באתרים אחרים, כמו למשל YNET, אני רואה את הת…

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  10. צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  12. לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  13. מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  14. קודם כל שלום וחג שמח. אז ככה אני מתלבט בין המסכים vk222h mk221h mk241h t240 המסך יחובר לx360 והשימושים יהיו חוץ מזה לעבודה משרדית ואולי קצת משחקים עקב זה שהמחשב לא מספיק חזק כדי להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה שתהיה חשוב להבהיר שאני לא משתמש בתוכנות עריכה או משו כזה למשל photoshop. עכשיו לכמה שאלות: 1 האם אני ארגיש בהבדל שבין 720P ל1080P בין מסכי ה22 ומסכי ה24 שאני אחבר את X360?? 2האם יש הבדל גדול בין vk222h לבין mk221h? 3 למה המחיר של t240 כל כך נמוך הוא עד כדי כך מסך גרוע?? והאם ההפרש שבין mk241h לבין T240 שווה את המחיר?

15. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

16. Started by אבשה,

אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by LOOSE,

כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  20. שאלתי בTOMSHARDWARE לתקציב של 1500+- מה הכי מומלץ, ושניים המליצו לי על זה: asus vg248qe רציתי לדעת האם זה באמת משתלם במחיר והזה, והאם יש יותר טובים באותו המחיר. תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  22. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?

23. שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by tamari,

שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by Doron404,

ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)

• 5 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים