מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בקרוב ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין שתי הדגמים האלו: הדגם הזה של סמסונג: http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm או הדגם הזה של ל.ג': http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm לא יודע מה לקחת.. זה בשביל הביצועים של ה-8800GT 512MB
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חשבתם שמצלמות קדמיות מכאניות הן עבור סמארטפונים ומחשבים ניידים בלבד? HP מוכיחה אחרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך של סמסונג מדגם odyssey g7, ברזולוציה של 1440p@240hz, שאני מבין שהמסך יתמוך ברזולוציה הזאת אך ורק עם חיבור של DisplayPort1.4, משום שהיציאה השנייה של המסך הוא HDMI 2.0 המסך אמור להתחבר בעיקר ללפטופ גיימינג האישי שלי מדגם: ASUS ROG Zephyrus M, דגם מלא gu502gw-ah76, ובנוסף ללפטופ של העבודה Lenovo T480. לשני המחשבים שלי ישנו חיבור USB C, אני יודע שלמחשב האסוס שלי יש חיבור USB שתומך ב- dp1.4, ולגבי הלפטופ של לנובו יש לי שני חיבורי USB C, אחד לטעינה, והשני לחיבור דוקינג שמסומן עם חיבור Thunderbolt 1. האם צפוי לי בעיות תאימות? בסוף לא מתחשק לי לקנות מסך כל כך יקר ולהתאכזב שהוא לא יתאים. 2. האם אני אצטרך מתאם, או שישנו כבל עם חיבור dp1.4 …
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש תקציב 2200 השאלה שלי האם הוא המסך הכי משתלם היום לקנות? יש מסכי 20" יותר טובים ממנו באותו תקציב ? איך אני בודק בחנות מה סוג הפאנל? איך אני בודק בחנות אם יש פיקסלים שרופים?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD טוב 19" בתקציב של 1,400-1,500. מה אתם חושבים על LG L1953TR : זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 (!!!), בהירות 300. מחיר - כ-1,450 שקל. נשמע מסך טוב במחיר סביר ביותר. או שאולי עדיף להוסיף כ-150 שקל (כ-1,600 שקל) בשביל SAMSUNG 931C או SAMSUNG 931BF, שיש להם בדיוק את אותו מפרט כמו ה-LG אבל עולים יותר. תודה..
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי מסך 19 אינץ' דגם L1970HR של LG העיצוב של המסך אלגנטי ויפה, הנתונים שלו מעולים 2ms ונגדיות 2000:1 אבל עדיין התוצאה לא אופטימלית: 1. לפעמיים רואים פיקסלים בתמונות, מה אפשר לעשות? 2. קליפים וסרטים לא תמיד חלקים וגם שם רואים פיקסלים. 3. בכדי שיוכלו להבדיל בין כחול בהיר ללבן הייתי צריך להוריד את הגמא בעזרת ההגדרות של כרטיס המסך, זה בסדר? 4. הרזולוציה המומלצת למסך היא 1280X1024 אבל קשה לקרוא ברזולוציה כזאת לכן אני נשאר ב1024X724, זה בסדר? סליחה על כל השאלות,תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שאלתי בTOMSHARDWARE לתקציב של 1500+- מה הכי מומלץ, ושניים המליצו לי על זה: asus vg248qe רציתי לדעת האם זה באמת משתלם במחיר והזה, והאם יש יותר טובים באותו המחיר. תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-