עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by seladlev,

הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  2. מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  3. תודה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by es88,

אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  5. Started by oren99,

בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה נהרס לי המסך ואני חייב לקנות מסך חדש דחוף. אז אם מישהו יכול לתת לי מסך לגיימר(בעיקר משחקים וסרטים) 19 אינצ' בסביבות ה 1000 שקל של חברה טובה ואמינה. ושיהיה בחיפה או קרוב לחיפה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by ofeky1,

אוקיי אני מתכונן לרכוש מסך כנראה בשבוע הקרוב! השימושים שלי הם בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט! וממש קצת סרטים שאני מוכן להתפשר על העניין! ואני מתלבט בין המסכים הבאים: ASUS 22 LCD VK222U 2Ms ASUS 22 LCD VW222S 2Ms ASUS 22 LCD VW222U 2Ms ASUS 22 LCD MW221C 2Ms מה עדיף מכל המסכים האלה? למה המחיר של הMW221C גבוה יחסית לשאר המסכים? מה מיוחד במסך של הסידרה VK של החברה(חוץ מהמצלמה 1.3 המובנית)? ולמה אי אפשר לקנות את ה VK222H בארץ שלנו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  10. ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  11. Started by BuNKeR,

שלום רב, יש ברשותי DELL UltraSharp 2007WFP ברזולוציה 1680X1050 אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג מעבד 2500K כרטיס מסך ATI 6950 השאלה האם שווה להשקיע ולהחליף למסך U2311H (ראיתי שממליצים עליו פה) או להשאר עם המסך שלי אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  12. כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  15. שלום. רציתי לבקש חוות דעת לגבי שני המסכים הנ"ל. איזה מסך טוב יותר באופן כללי לגיימינג? אני פשוט מתלבט. מצד אחד, הסמסונג הוא FHD אבל פאנל TN, בלי Pivot. מצד שני, ה-Dell הוא E-IPS, עם Pivot. למיטב הבנתי, הDell הוא מסך מושלם יחסית למחיר שלו. אבל לכן, באתי לשאול אתכם, מה יותר כדאי? Samsung: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SyncMaster2333SW Dell: http://www.skypc.co.il/sg_product~OP-RD09-2870~9~0.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  16. Started by rambo122,

שלום לכולם , קניתי בשעה טובה Samsung 22 226BW . אני מאוד מרוצה ממנו , הבעיה היחידה שהוא נמצא במצב "שכיבה" (נוטה חזק כלפי מעלה) . ניסתי להוריד אותו אבל לא הצלחתי בשום דרך , יש דבר מסוים שצריך לעשות ע"מ ליצב אותו שיהיה יותר קל לראות ? תודה וחג שמח .

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  17. חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by nikon,

שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by Men7a,

שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by ab1c3,

רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by סאונד בראש,

יש לי כרטיס מסך של ATI עכשיו יש לו 2 יציאות DVI שלא מיועדות לעבוד בו זמנית זה גורם למסכים לכבות , יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבחור איזה יציאה אני רוצה להפעיל בלחיצת כפתור ? וכמובן רזולוציה שונה בכל אחד מהם ד"א המסך השני הוא LCD שארפ 32 תודה מרא\ש

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  22. Started by iporat,

לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  23. Started by AreaDooM,

אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by timont,

אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים