מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לשניהם נתונים פחות או יותר זהים אבל בתכלס מה עדיף ? יש להם כניסות VGA ? יש גם מסך סמסונג 23 אבל בעל נתונים פחות טוב ו5 MS לעומת 2 הדגמים שהבאתי המסך הולך לשמש גם לאקס בוקס ובגלל זה הMS חשוב לי מה אתם אומרים מה עדיף מבינהם ? הנה קישורים למסכים פיליפס http://www.arcmedia.co.il/philips/?ToolId=BDQG8D&website=Zap LG http://www.skypc.co.il/pl_product~W2353V~9~0.htm
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
סיפור ארוך...אז אני יקצר כדי שלא ישעמם...אבל הנושא רציני ומאוד דחוף, מתלבט בין 3 מסכים... T240 חינם או 2333HD חינם אוHD T260 בתוספת של כ-400-500 ש"ח, מה הכי כדאי לי,גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכות מסך , אני חייב תשובה באופן דחוף!!! ו...תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מפרט בחתימה. עיקרון אני רוצה רזולוציה של 1920*1080\1200 נגיד 22" אין לי בעיה לשנות את הגודל אין עדיין מחיר... משהו נגיד 1000 גמיש, איך P2250? מסך טוב?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לאחר הרבה מאד התלבטויות קניתי את הP2250 של סמסונג. קניתי אותו ב WALLA SHOPS ב875 שקלים. קבלתי את המסך היום והוא פשוט נפלא הבדל עצום מהמסך הקודם שלי 931bf שהיה לגמרי לא רע. אני לא משתמשת כמובן במקסימום הרזולוציה שלו אבל התמונות יפות וחדות מאד,ניתן לכוון כמעט כל פרמטר,כולל את זוית המסך. בסך הכל נראה לי שעשיתי קניה טובה. תודה לכל העוזרים והמיעצים הסבתא מחיפה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים ,כתבתי כבר שאני קונה מחשב נייד בחודשיים הקרובים , ראיתי בעיתון של השבוע ,מבצע בקניה של הנייד שאני נעול עליו ניתן לקבל טלויזיה LCD של 22 אינץ של חברת MAG ב 1000 שקל הנייד עולה 3190 , fujitsu esprimo v6535-4 דגם ה טלווזיה הוא BF22 , בדקתי כבר והיא לא בדיוק מיוצר ע"י MAG עלה proview ,עצלי בבית יש CRT 17 שלהם כבר מספר שנים ותאמת אני מרוצה לא יודע איך ב LCD , הנה לינק http://www.amtel.co.il/product.asp?Prod ... p;CatID=22 כדי ,או לא כדי? כי 15.6 לסרטים זה לא הרבה ..זה יהיה מחובר לנייד רק לצורך סרטים ולממיר של יס
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מסך. השימוש הוא בעיקר לעבודה סטנדרטית (אינטרנט, אופיס) וסרטים, ואולי בעתיד משחקים כי כרגע המחשב וכרטיס המסך ישנים מידי (x600 של ATI עם AMD 3200 וג'יגה זיכרון). אין לי ממש מגבלת תקציב (נקנה במימון העבודה- עד 1000$) משיטוט קצר הבנתי שהמסך 2209wa מומלץ, וכך גם אחיו הגדול 2408wfp. יש דגמים אחרים שמתאימים יותר לצרכים שלי? אצל מי משניהם הכתב יראה גדול יותר ברזולוציה הטבעית? איפה אני יכול לראות את שניהם (ב- live) כדי לקבל סדר גודל? (תבינו, כרגע אני עם 19" CRT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום, קניתי את המסך הנ"ל אחרי חיפושים רבים, ואני אכן מאוד מרוצה! אני לא מומחה, וקשה לי להבחין בדברים שאנשים דקדקנים או כאלה שעוסקים בתחום שדורש דיוק מירבי מבחינים בו - אבל מזויית הראיה שלי: זה מסך מצויין. האמת שעוד לא התקנתי את התוכנה שבאה איתו, ועדיין לא כיילתי אותו, אבל בינתיים הוא מעולה. איך אני מכייל אותו בצורה מקצועית? לגבי הפיקסלים, רציתי להתייעץ אתכם: מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש שני פיקסלים שרופים: אחד, בצד המסך (בערך בשישית הימנית של המסך, ובחמישית התחתונה של המסך, כלומר יחסית די בפינה), שהוא די שחור (כלומר לא לגמרי, אבל כן אפשר להבחין בו...לא הכי בקלות, אבל אם מסתכלים טוב אז כן). השני, בפינה השמאלית למעלה של המסך, והוא יותר בהיר (יש סיכוי כזה? …
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך מחשב איכותי שיכול לשמש גם למשחקים ברמה סבירה עד טובה וגם לטלויזיה ואינטרנט. קראתא הרבה תגובות על פנלים שונים שעונים לצרכים שונים. אני מחפש בדרישות שציינתי תמורה טובה ביותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-