מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מסך מחשב עם רזולוציה 1920x1080 זה נחשב FUII HD ? כמו כן,אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה איכותיים ביותר? (למרות ש-VIEWSONIC יקרים לי מדי אז ההתלבטות היא בין סמסונג ל-אל.ג'י).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך של המחשב הישן שלי (7 שנים!!) נשרף, ולכן החלטתי לקנות מסך חדש Dell U2211H.. הבעיה שהצבעים במסך מרצדים בצורה קשה.. רואים מעין גלים מאוזנים על כל המסך, רואים שהצבע לא נתפס טוב, בייחוד בצבעים בהירים. האם הבעיה היא בהגדרות? או שפשוט כרטיס המסך המאד ישן והמסך החדש לא מסתדרים ביחד? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולמה זה לא מומלץ, לסרטי HDTV 720, הוא צריך להיות ברזולוציות נמוכות יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD ? איך שומרים עליו, ממה צריך במיוחד להזהר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
2007 FP A03 - Panel Code HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05: Suspected, process of elimination. זה מה שנרשם עליו. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לדעתי כדאי לעשות סטיקי של מסכים מומלצים לפי שימוש ומחיר בדומה למה שיש בפורום כרטסיי מסך\פריסה כזאת של שלל המסכים הפרוסים על פני התקציבים השונים תתן בסיס ראשוני למידע על כיוונים למחפשים למינייהם ותמנע המון שאלות וגם תראה בעצם איזה מסכים מתמודדים מול איזה מסכים מבחינת מחיר ושימוש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
צהריים טובים קניתי את המסך הזה סה"כ מרוצה אבל כשאני צופה בסרטים יש מריחות מטורפות וגוסטינג . למישהו יש מושג איך אני נפתר מהתופעה הזו? וגם איך אני מפעיל את הOVER במסך הזה. תודה אוהד
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עכשיו בדיוק קונה מחשב חדש, ככה שרציתי בבקשה עזרה במסך איכותי וטוב. הדרישה שלי תיהיה, שהמסך יעבוד ברמה גבוהה על משחקים וגם על סרטים. אני יותר רוצה כנראה 22-23 אינצ'. באשכול שעזרו לי לבנות את המחשב, המליצו לי בחום על המסך 2333T מבית סמסונג. בבדיקה שראיתי, המסך מגיע עם זמן תגובה מאוד נמוך (8MS), האם משהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית בנושא של המסך הזה? האם הוא יתאים למשחקים ברמה גבוהה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-