מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
התבלטות בין שני המסכים האלה אני נעול על אסוס אבל הפרדטור נכנס לי ללב ואני בדילמה אש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריי hwzone יש למישהו מושג מתי יוצא המסך הבא של דל 24 איניץ? דגם 2409 UltraSharp WFP אני נורא רוצה לקנות אותו, והבנתי שיש בעיות עם הדגם הקודם: 24008WFP תודה מראש בר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של NU. 19'' יש למסך נורה כחולה כשהוא דלוק ועובד, והנורה אמורה להפוך לכתומה כשהוא לא פעיל (כשהמחשב מכובה, כשמוציאים את הכבל מהמחשב וכו'...), ואמורה להופיע כתובת: No Signal - Going To Sleep. הנורה כל הזמן כחולה, וכשמדליקים את המחשב יש לשנייה מסך לבן, ואחר כך הוא נהיה שחור. צריך להדליק ולכבות את המחשב בערך 30 פעם עד שהמסך מואיל בטובו להידלק. אחי מצא פיתרון. הוא מיקם בקצה שולחן העבודה את המשחק Quake 3, המשחק עובד על רזולוציה יותר נמוכה, וכשהמשחק עולה, אפשר לראות במסך. אחרי כמה זמן כשהמסך "מתחמם" אפשר לצאת מהמשחק ולהמשיך לעבוד ב-Win. (זה לא קשור באמת להתחממות כי כי כשמאתחלים את המחשב, עדיין יש את הבעיה) הבעיה היא במסך. ולא במחשב, דרייברים, כרטיס מסך וכו'... כל ה…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המסך יהיה לשימושים הבאים 60% אינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R 5% צפייה בסרטים 5% שימוש בפוטושופ וורד
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
*לא רחב כמובן אז אלה הדרישות. ראיתי שה 971P המומלץ חזר לשוק... השאלה היא אם מאז שהוא יצא, לא הגיעו מסכים טובים כמוהו כבר לשוק? אני לא ממש מעודכן, אך אני מניח שהתשובה היא "לא במחיר הזה". תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה זה קונטרסט "דינאמי" וקונטרסט "אמיתי"? (אני יודע מה זה קונטרסט) וכיול זה איפוס צבעים במסך? (תתקנו אותי) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.tftcentral.co.uk/articles/variable_refresh.htm עוד לא יצא לי לקרוא אבל אולי יעניין מישהו.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116375 מה אתם אומרים יש אחד יותר זול או שזה סתם זול ומעפן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בהדלקת מחשב, נורית ה- POWER נדלקת בכחול, לאחר מספר שניות נדלקת בצהוב, על המסך מופיע הכיתוב: "ANALOG POWER SAVING MODE" ולא מוצגת תמונה. אין תגובה גם לכל כפתורי כיוון המסך. למסך שתי כניסות: VGA ו- DVI, לחיבור המסך לכרטיס המסך אני משתמש בכבל VGA מסך אחר שאני מחבר, עובד תקין לחלוטין ב-2 סוגי החיבורים, כלומר הבעיה במסך. המסך בן כ-5 שנים השימוש במסך לצרכים ביתיים כלליים ולא למשחקים כבדים. עצה לתיקון? היכן?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי טלויזיה שפורפרת ומסף lcd 17 אינט למחשב ...וזה תופס לי מלא מקום אני רוצה לאחד את העיניין... מה ההמלצות שלכם לטלוויזית lcd בגדלים בין 21-25 אינט' שתתאים גם למשב וגם לראות בזה טלויזיה???
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך שהמליצו לי בפורום הזה ואני מאוד מרוצה ממנו - U2312HM DELL רציתי לדעת אם יש מסך יותר טוב שאתם ממליצים עליו או שהוא מספיק טוב תקציב 900-1800 ש"ח שימוש לעיצוב - פוטושופ/פלאש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-