עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nanus,

שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by irina20,

ערב טוב אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב בגודל של 20 או 19 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח הנה 2 דגמים שבעיקר אהבתי ונראים לי טובים אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מבינהם טוב יותר או בכלל תמליצו על מסך מחשב אחר מומלץ יותר מאלה בתווך המחירים האלה הדגם הראשון W1952TQ LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/W1952TQ.jhtml והדגם השני L207WT LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/l207wt_1_6.jhtml המסך הולך לשמשללימודים סרטים וחשוב מאוד שהמסך יתאים למשחקים אולי יש מסך MVA במחיר הזה? תודה רבה לעונים =)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2252TQ_PF קניתי בוואלה שופס ב 1500 ש"ח (המכירה עדיין קיימת) תשלום אחד . את ה LG 2252TQ ( מחיר בזאפ מינימום מתחיל ב1788 ש"ח!!! ) באמת המסך האיכותי ביותר כיום ל 22 פאנל TN ותאמינו לי שחרשתי את האינטרנט כבר בחיפושים והשוואות ;D... מחיר מצחיק למסך מדהים !!! בדר"כ אני מעריץ של סמסונג - אבל הפעם LG לוקחת אותה ובגדול . נ.ב לגיימרים שביננו --- הוא אכן מהבודדים (כמו ה 226BW פאנל S) שבאמת נותנים 75 HRZ ברזולוציית 1600 ב-ל-י FRAMES DROP !!!!

• 49 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by evgeni_hellboy,

מישהו ניסה את המסך הזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kaki,

הנושא אומר הכל, חשיבות בינונית לסרטים\וידאו וחשיבות נמוכה למשחקים. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by galCool,

מסך 19 אינץ' לעבודה כללית.. ועבודה עם מסמכים.. לא צריך רחב תודה!@!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by EF,

שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. דיברתי הרגע עם נציג החנות לגבי 2407WFP והוא אמר לי שבניגוד למה שהיה קודם כבר לא מחליפים מפיקסל אחד שרוף אלא רק מ- 2 וגם המשלוח חינם שהיה בעבר לחברי הפורום מבוטל וכעת נאלץ לשלם כמו כולם 50 ש"ח לשליח UPS (והרי אף אחד נורמלי לא שולח מסך בטח לא כזה יקר דרך הדואר) האם תופסים תחת? האם סתם נציג לא נחמד או לא מעודכן? אולי סתם מבאסים ואם כן חבל

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. לאחר שלא הצלחתי להשיג את הWFP בשום חנות... צריך לחפש מסך אחר :\ התקציב הוא 2000 שקל + -, אני יחרוג במידה וזה יהיה ממש הכרחי, המסך צריך להיות רחב והוא ישמש בעיקר לסרטים ולמשחקים. תודה מראש, אם צריך עוד פרטים רק תבקשו.

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך 2243BW. שמעתי שקיימת תוכנה שמבצעת בדיקה של פיקסלים למסך (בדיקה שלוקחת כ - 20 דקות +/-) רציתי לדעת באיזו תוכנה מדובר ואילו ממצאים התוכנה מביאה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. בוא נתחיל את הסיפור מהתחלה... לפני כשלושה שבועות הזמנתי את ה- Dell 2007WFP מפנדה , המסך כמובן לא היה במלאי וחכתי שהחנות תברר עם היבואן מתי המסך מגיע, אחרי הרבה התכתבויות הלוך ושוב אמרו לי שאין צפי להגעת המסך . שאלתי אותם אם המסך Dell 2007FP הוא באותו המצב כמו המסך שהזמנתי והם ענו לי שכן, אין גם לו צפי הגעה. מאוד התבאסתי מכל הסיפור ושאלתי אותם מה לגבי ה-Philips 200WP7ES אמרו שיבדקו זאת (לפני כמה ימים) ועדיין לא החזירו לי תשובה. אז אני מקווה שהם יכולים להשיג את ה-Philips 200WP7ES אבל אני לא אופטימי במיוחד בגלל שגם הייצור שלו הופסק על פי מיטב הבנתי. בדקתי כמה אופציות אחרות למסך כמו ה-NEC LCD20WGX2PRO שמחירו דיי גבוה ועולה כ-300 ש"ח יותר מאשר ה-Philips 200WP7ES , בעיקר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by arik100,

מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Inzagi,

אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

ניסיתי לשאול פעם בתוך שירשור אחר אבל לא ענו אז אני אשאל בניפרד.תמיד ממליצים על מסכים של כל אחת מהן בנפרד ואני לפחות קיבלתי את הרושם ואני לא יודע אם אני טועה שאלו שתי חברות נפרדות לחלוטין. לא מזמן ראיתי באתר העולמי והרשמי של דל שמוצגים גם מסכים של NEC רציתי לדעת אז מה הקשר בין החברות אם מישהו יודע או למה ומצגים שם מסכים של שתי החברות יחד? http://accessories.us.dell.com/sna/category.aspx?c=us&category_id=5792&cs=19&l=en&s=dhs

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by PyroGhost,

ולכן אני פונה אליכם בשאלה, איזה עוד מסך מומלץ בטווח המחירים 2000-2500 שקל ומתאים לעבודה עם גרפיקה ועריכת תמונות? נ.ב. רצוי שיהיה בגודל 20" לפחות, רחב יכול להיות נחמד, אם יש אופציה לתליה על הקיר - תתקבל בברכה, והכי חשוב - שיהיה זמין במלאי בארץ (אני כבר חודשיים מנסה להשיג את הDELL ללא הצלחה)

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by mc_elad,

בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. מישהו כאן יודע האם ה2007WFP/FP אמורים להגיע תוך חודש לארץ הקודש? או שתם עידן סופית? אגב, חוצפה של DELL לתת ל2009W את השם ULTRA SHARP, לי נראה שזה כדי להטעות אנשים בכדי שירכשו את המסך ויחשבו שזו הסדרה היוקרתית עם הפאנלים האיכותיים.

• 47 תגובות
    • 4k צפיות
  24. המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by NTT,

שלום, על כל מסך שרשום עליו שהוא TFT,זה אומר בהכרח שהוא TN? או שTFT זה יכול להיות גם S-IPS וS-PVA(ושאר הסוגים)? כי יש מסכי TFT שהם TN,ויש מסכי TFT שהם מציגים 16מיליון צבעים,וזה כבר לא TN.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.