מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מסך דק (LCD?) הבעיה שאני לא ממש מתמצא בתחום.. תקציב - 1000-1500 ש"ח, בשאיפה לכמה שפחות.. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה מskypc.. (למרות שאם אתם אומרים לי שיש מסכים נהדרים בחנות אחרת וכל המסכים אצלם הם לא משהו/התפשרות, אז מן הסתם שעדיף ממקום אחר.. למרות שההעדפה הבולטת היא מהחנות הזאת). בנוסף, הצבתי את התקציב הנוכחי - אבל כאמור, אני לא מבין הרבה בתחום. אם קיים מסך בסקיי.פי.סי או בכלל ששווה חריגה - אשמח אם תיידעו אותי איזה ולמה. נראה לי שאני מעוניין במסך 19 אינץ'. שימושים - משחקים ועבודה שטופת (אינטרנט, סרטים מדי פעם.. קצת מכל דבר אני מניח). תודה רבה מראש, ראביב.
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחלה מסך באמת אני נהנה כל שנייה ממנו אבל השאלה שלי זה אם חייבים להתקין את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן. יש לי screen tearing (פס באמצע מסך) כשאני מנגן סרטוני youtube וגם בnetflix. היתה לי בעיה דומה בניגון סרטים לוקאליים (במחשב עצמו) ב75 הרץ אבל זה נעלם עם מעבר ל60 הרץ. עכשיו יש לי בעיה דומה ב60 הרץ רק עם סרטונים וסרטים בסטרימינג מהרשת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך geforce 230 gt, המסך שלי התקלקל ואני זקוק למסך חדש, אני בעיקר משתמש בו בשביל משחקים וסרטים. לאחר חיפוש בפורום, נראה כי המסך המומלץ הוא dell u2312hm , ואני חושב לקנות אותו, אבל בן דוד שלי אמר לי שבגלל הכרטיס מסך שלי אני אאבד כ-40% מה frame rate במשחקים במסך החדש (dell u2312hm) ורציתי לשאול האם זה משהו שאני אשים לב אליו או שלא כדי להתחשב בזה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD 37 אינצ', התקציב שלי הוא בסביבות ה10,000 שקלים. בחיפוש שערכתי בעצמי באינטרנט ובחנויות מצאתי את ה: 1) LG 37LC2r 2) Toshiba Regza 37WL68 ברור לי שיש לטושיבה יתרונות על גבי הLG אבל השאלה היא האם הם שווים את ההפרש במחיר?? או שבכלל עדיפה טלויזיה אחרת?? השימוש הוא בעיקר צפיה ממיר של YES ומעט סרטי DVD לא הבאתי קישורים לפירוט כי לא רציתי "לפרסם" חנויות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לגבי מסכים של חברת דל. התקשרתי לאייבורי והם אמרו שהם מחליפים מסך מחשב שנתגלו בו פיקסלים שרופים רק אם ישנם 3 פיקסלים ומעלה - וזה בגלל שזאת מדניות היבואן. לעומת זאת בחניויות אחרות אמרו לי שמחליפים מהפיקסל הראשון? איך זה יכול להיות? עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולקנות "בראש שקט" מחנות שנותנת מהפיקסל הראשון?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מסך גדול וחדש! למישהו יש המלצה למסך איכותי שאפשר לשבת מולו הרבה שעות ולכתוב קוד? תודה,
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז מה אתם חושבים? מי יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בארץ תצטרכו להיפרד מ-15,000 שקלים בכדי להניח ידיכם על מסך הגיימינג הקמור בגודל של 55 אינץ׳ - אך בצפון אמריקה מחירו הספיק לרדת ל-2,000 דולר אחרי שהושק במקור עם תג של 3,500 דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מזמן את המסך LG W2362TQ ורציתי לדעת מישהו יודע אולי עם יש אופציה לתלות אותו על הקיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא קיבלתי שום תגובה על הפוסט הקודם שלי, אני יכול להניח שפשוט אין לאנשים מספיק ניסיון עם המסכים שדיברתי עליהם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446812.msg3823090#msg3823090 לכן אני רוצה לשאול שאלה אחרת שאולי תעזור לי להחליט איזה מסך לרכוש מהשניים שכבר בחרתי. איזה חברה יותר עדיפה: LG או Samsung? הפרמטרים הם: שירות, אמינות ואיכות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כתוב שהוא יכול להגיע לרזולוציה של 2000X1400 (בקירוב)... אבל האם זה בכלל משתלם? כי לפי מה שהבנתי, כשנותנים רזולוציות גבוהות מאוד ל-CRT אז זה יוצר בעיות אחרות של טשטוש וכו'. אז האם ניתן לעבוד ברזולוציה הזו ולצפות לאיכות? בנוסף, חיפשתי מידע על הדגם הזה ולא ממש מצאתי (אפילו לא באתר שלהם!)... האם יש לו כניסת DVI? ושאלה נוספת - נאמר לי שיש דגמים של CRT שבהם הנקודה היא מרובעת ולכן החדות גבוהה. האם זה קרוב לחדות של LCD?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איזה מסך כדאי מ5 המסכים הנ"ל יש לציין שאת המסך אני לא קונה מהארץ לכן התקציב לא חשוב ממש... http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEJSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEXSFV/XAA http://us.lge.com/products/model/…
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-