עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מתלבט בין שלושת המסכים האלו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 מי מהם טוב יותר ?! אני צריך מסך 22' בתקציב שבין 1000 -1300 ש"ח ... המסך מיועד למשחקים ( לא רציניים הכי רציני יהיה GTA החדש כשהוא יצא ו- fifa וכאלה ) ובעיקר לסרטים ........... *אודה לכם אם תפרטו גם למה בחרתם במסך מסוים . תודה רבה לעוזרים , ויום טוב .

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by miz,

אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  3. Started by online,

שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by מיכאלס,

רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by gil_sh,

שלום, האם מישהו מכיר את הדגם הזה? mag 32" lcd tv דגם bk3201u האם שווה במחיר 1190 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך 19" חדש ורציתי לדעת מה מומלץ עד סכום של 2100 ש"ח שיש ברשותי.. ראיתי כמה דגמים ורציתי להתייעץ (אתם מוזמנים להוסיף אם יש משהו מומלץ יותר ממה שראיתי) : LG L1970HR Samsung 960BF (במה הוא שונה מה931? ) ViewSonic VX922 תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by natu,

אז מה אתם חושבים? מי יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  9. יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  10. אני בדרך לקנות מסך או טלוזייה LCD עכשיו השיקולים שלי הם איכות דבר ראשון ומה הכי מתאים לי מה אתם חושבים על שתי הבחירות ? עכשיו אם אני לוקח את המסך מחשב לא בטוח אם אפשרי ואם בכלל זה שווה להפוך אותו לTV בחדר... בין האיזו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371027 לבין המארנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391904

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  12. לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה. השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה lg הוא oled? הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב? חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.

13. Started by tenana,

מסך 20 אינץ' במחיר דווקא סביר מאוד של 1850-1860.. השאלה איך הוא?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by ofir38,

צריך מסך שישמש אותי למשחקים(כל סוגי המשחקים כבדים וגם פחות) צפייה בסרטים במחשב באיכות גבוהה צפייה בטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הגודל גם די קובע.. אני מעדיף כמה שיותר גדול ואיכותי.. 20 אינץ' גם יספק אותי אבל רק אם הוא באמת איכותי. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  15. תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by s.os,

אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by nadavbu,

האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  18. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by avinatbezeq,

סקירה מעניינת על מסכים בגדלים 23 עד 28 http://www.digitalversus.com/article-357.html

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by teasider,

שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  21. במה חיבור DVI יותר טוב מהחיבור הקודם שנחשב כבר ישן?(שכחתי את שמו)?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  22. האם מסך LCD בן שש שנים (במקרה שלי 2405WFPD DELL)מאבד מאיכותו, ומהו אורך חיים ממוצע של מסך כזה? תודה מידד

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by mikyl,

אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  24. אהלן. יש לי screen tearing (פס באמצע מסך) כשאני מנגן סרטוני youtube וגם בnetflix. היתה לי בעיה דומה בניגון סרטים לוקאליים (במחשב עצמו) ב75 הרץ אבל זה נעלם עם מעבר ל60 הרץ. עכשיו יש לי בעיה דומה ב60 הרץ רק עם סרטונים וסרטים בסטרימינג מהרשת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by foxil,

מאוד התלהבתי במספר יתרונות לגבי מסך בעל גודל של מסך רחב (WIDESCREEN) הלכתי לכל חנויות שיש להם מסך רחב, אך מה שהיה חסרונות לכל חנויות -כרטיס מסך שמחבר לכל צגים - חלש, ולכן הוא לא נתמך ברזוליציה טבעית של מסך רחב כפי שנאמר להיראות "1440x900". אם יש חנויות שמציגה מסכים רחבים או בודדים עם ברזולוציה הטבעית שלהם? אני באיזור ת"א. שאלה שיש להם מסך רחב - טקסט שאתם קוראים במסך רחב (למשל בדפדפת, בוורד...), האם הוא טקסט נקי או קצת מטושטש? לעונים - אנא ציין שם של יצרן ודגם. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים