עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך בגודל 50 אינצ' 1080P לתצוגה חיצונית. המסך יעמוד בשמש ויציג וידאו כשחלק מהזמן הוא יהיה תחת שמש ישירה (בתוך מסגרת ברזל ופרספקס) ולכן אני מחפש מסך עם בהירות גבוהה. ראיתי מסכים במחירים של 2000 ש"ח, אך אני לא מכיר כל כך את האיכויות. האם לקחת את המסך הכי זול או שיהיה הבדל רציני בבהירות בין מסך ב2000 למסך ב4000 של טלוויזיות סמארט וכו'? השימוש יהיה לוידאו, רזולוציה בפועל של הוידאו היא 480P, כנראה בחיבור VGA. תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by yakirr4,

היי אנשים, אני גרפיקאי שעובד על תכנות אדובי ותכנות תלת ממיד... אני מתלבט בין שני מסכים ולא בדיוק מבין את ההבדל בניהם, אשמח להסבר. והאם בכלל שווה להשקיע את הכסף במסך היקר יותר. בין זה.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dell-u2515h-monitor?c=il&l=he&s=bsd&cs=ilbsdt1&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=1&~ck=dellSearch לבין זה.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dell-up2516d-monitor?c=il&l=he&s=dhs&cs=ildhs1&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=1&~ck=dellSearch תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by idan oren,

הu2312hm הישן והטוב התחיל לרצד ולעשות בעיות והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. בינתיים חושב על ה dell s2316h כי הצבעים של דל הם הטובים ביותר שראיתי, טבל, אני כבר הרבה זמן לא מעורה בשוק המסכים ואין לי מושג איזה מסך נחשב לטוב ביותר עד 900 ש"ח (אם אפשר בלי חריגות, עדיין סטודנט )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Screw_Master,

מסך 25", QHD, גודל הנקודה כנראה יהיה זערורי, במקור רציתי 24" 1920X1200. האם מדובר במסך מוצלח של הבחרה והמחיר הזה משתלם עבורו? http://www.iqpc.co.il/?product=dell-ultrasharp-24-p2516d-qhd-ips

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by daniel86,

לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ניסיתי לחבר את המחשב בחיבור VGA לטלויזיה _ (כי רק VGA נותן לי תמונה מדוייקת ומתוחמת לגודל המסך,) (HDMI תמיד נותן תמונה גדולה יותר, ולאחר התאמה הרזולוציה שלו יורדת) אז חברתי ב VGA והמחשב לא נותץן לי 1029X1080 אלא פחות מכך (משהו כמו 1666) במפרט המסך כתוב שיש 1920X1080 גם בHDMI וגם ב VGA _ (אבל לא כך הדבר) אז אולי אני עושה משהו לא נכון? ניסיתי כבלים שונים אבל קבלתי אותה תוצאה. אודה למי שמבין ויוכל לבאר מעט. תודה רבה מדובר על טלויזיה JVC-LT-32N350

7. שלום אני מתלבט לקנות אחד מהמסכים הנ"ל , המסכים למטרת גיימינג ,סרטים , אינטרנט וכדומהוהחלטתי שאני רוצה מסך ips שהנתונים שלו גם יהיו טובים למשחקיות חוץ מהאיכות הטובה לכן ה ms שלהם 5-6.מה אתם ממליצים מביניהם? והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב שעדיפה , אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by BenSmall Brown,

אני חושב לשדרג את המוצג בתמונות לhttp://gaming.viewsonic.com/XG2703/ האם זה מסך טוב? https://www.youtube.com/watch?v=MRLKnftChaQ איך מסכי הגביש שלהם? הם טובים כמו השפופרת? ד"א אני כנראה יעשה שילוש ב-28 לחודש הבא וישדרג את מערכת מ7 ל10 (מה שלא יכולתי חומרתית כרגע) בינתיים קניתי ARES III וקירור מים וספק 1250W של SeaSonic

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מנהלים נא למחוק את הפוסט . הופסט התברר כטעות , בדיעבד .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by galza,

היי לכולם, מבקש המלצה על מסך לשימוש של עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ואולי בעתיד גם צפייה בסרטים.בגדול חשוב לי איכות תמונה גבוהה,טקסט נקי ברור וקריא ורזולוציה טובה.עדיף ללא חריגה גבוהה בתקציב..גודל בסביבות 24 אינץ

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by razy,

למישהו יש מושג איפה, אם בכלל, ניתן למצוא את המסך Acer XB270HU בארץ? https://www.amazon.com/gp/product/B00UPVXDA8

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מסך lcd dell u3014 היו לי המסך כתמים שונים וניקיתי אותו באמצעות נוזל לניקוי מסכי lcd בשם lexsus cl-420 לאחר הניקוי נשארו לי סימנים לבנים על המסך וניקיתי אותו לאחר מכן עם מטלית לניקוי מסכים מסכים וטיפה מים והסימנים עדיין לא נעלמו ברצוני לציין שהמסך מגיע עם ציפוי anti-galre ששומר על המסך האם זה נורא שנשארו לי הסימנים על המסך והאם זה פוגע באיכות שלו באיזשהו אופן למרות שלי זה לא מפריע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by leahd3,

סקירה על מסך חדש מבית AOC תיהנו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב רגיל ו 6 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב FAST . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24/25" עבור עריכה גרפית (תמונות) כך שחובה פאנל IPS ורצוי מאוד שיגיע מכוייל מהמפעל כי כרגע אין לי מכייל. מבחינת תקציב, עד 2000 ש"ח. ראיתי את הדגמים הבאים, מה דעתכם? DELL U2515H DELL U2415 DELL UP2516D HP Z24s וגם Z24n אם יש משהו עדיף שפספסתי אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by .AloN,

היי חברים, אני מחפש לקנות מסך 27" 2K לשימוש כללי (עריכה גרפית, יוטיוב, מסמכים וקצת משחקים) ה- U2717D מתומחר באמזון ב420$ לעומת ה- U2716D שמתומחר ב650$ האם יש הבדל ששווה את תוספת המחיר ל16D? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by The incredible,

כמה שווה מסך של AOC LM728?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Uzi Cohen,

היי צדיקים, יש ברשותי מחשב נייח, לפטופ ומסך מחשב Dell UltraSharp P2416D 23.8'' LED IPS. למסך ישנם חיבור HDMI וחיבור DP. האם אפשרי לחבר מחשב אחד דרך חיבור ה-DP והשני דרך ה-HDMI ולעבור בין התצוגות של המחשבים על-גבי המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by ASI89,

מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Crapy,

חבר שלי קנה תמסך ב2015 ונשאר עוד איזה שנה אחריות והוא קונה עכשיו מסך של 4K והציע למכור לי אותו ב1200 שקל המסך מבחינת הכל במצב חדש הכל עובד תקין אין שריטות וכו, מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. התבלטות בין שני המסכים האלה אני נעול על אסוס אבל הפרדטור נכנס לי ללב ואני בדילמה אש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by prager,

מחפש מסך מחשב "27 מעולה לצורך עריכה גרפית. עדיפות ל-Dell ו-Samsung.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Monopoly,

לצערי לא ארכוש אבל מצאתי מחיר משוגע על מסך LG רחב 21:9 בגודל 34" באתר MASSDROP המוכר MassDrop LG 34" מדובר על 660$ ועוד 70$ משלוח = 730$ ועוד 33% מיסים הגענו ל 970.9$ שזה בערך 3800ש"ח.. בזאפ הוא נמכר ב7290! כמעט 50% פחות. תהנו

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.