עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב 16:10 19 אינץ' אני מחפש אנשים שיש להם כזה מסך או מישהו שיכול להמליץ על כזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים עבודה עם DESKTOP. תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  2. לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by firemebad,

האם למסך SAMSUNG T240 יש מסך מבריק ? כזה שמחיר השתקפות.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by uriel1990,

אני מטלבת בין המסכים: 1.Asus VS248H LED 2.FujiCom FJ2460 LED 3.Okitec V2380 זמן התגובה לשלושתם הוא 2MS. השימושים הם לסרטי HD עם סצנות פעולה עתירות אפקטים, משחקי תפקידים גוף ראשון כדוגמת COD, וליופי(המחשב יישב בסלון חשוב שיהיה בעל עיצוב יפה-יראה טוב) אם יש מסך אחר מומלץ אשמח לשמוע... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Mario14,

שלום חברים אמרו פה הרבה פעמים שמסכי 22 אינץ' לא שווים הרבה משום שהם TN ואם אני רוצה מסך יותר גדול מ-19 אז לקנות 20' אבל זה יותר יקר. במקרה שמתי לב שיש כמה מסכי 20 אינץ' רחבים ורגילים שנכנסים מתחת ל1800 שקל. השאלה אם הם שווים משהו או שיש להם אותם בעיות כמו 22 אינץ'. הנה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506203 זה ממש ממש זול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472411 זה סמסונג רחב http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=463203 וזה סמסונג רגיל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472107 זה lg רחב שנראה טוב, ויש לו גם שטח פיקסלים גדול כמו 22'. אז יש פה איזה מסך שרואים בו טוב? האם שווה לקנות אחד כזה ולא 22' בהנחה ששניהם באותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  6. יש לי מחשב נייד. חיברתי אליו מסך עם חיבור HDMI. בWIN7 בScreen resolution -> Advanced -> Monitor היתה רק אפשרות של 60 הרץ. אבל בCatalyst control center -> Desktop Properties יש לי אפשרות לשים 75 הרץ. ולאחר שאני מגדיר 75 הרץ בתוכנה של כרטיס המסך, האפשרות מופיעה גם באפשרויות monitor של מערכת ההפעלה. בחלון האפשרויות הראשון של מערכת ההפעלה רשום שdisplay mode שלא מופיע ואם שמים אותו בכוח יכול לגרום לנזק בחומרה. האם אני צריך לדאוג לזה? ואם כן, מצד מי יכול להגרם נזק - מסך או מחשב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  8. כדאי לקנות את PHILIPS LCD 24" 240PW9EB - H-IPS ב 2811 לעיצוב גרפי מIQPC? ??? אני נוסע בצהריים לקנות מחשב אז אם כבר אני נוסע ,לקנות מסך עכשיו ולא לחכות לאופציות חדשות של 23" ומעלה IPS שסביר להניח לא יהיו בחודש -חודשיים הקרובים (כמו הVIEWSONIC VP2365wb ) :s05: הבעיה תהיה שלא אוכל להחליף מסך כנראה 3 שנים לפחות... דחוף. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי

10. מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tall978,

שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by Danman,

שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by -Tal-,

היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. יש ברשותי את המסך Lg L1760TR 17". בחלונות הייתי יכול לבחור בין 4 רזולוציות 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, בתדירות של 60HZ. עם המעבר ללינוקס אני מסוגל לבחור כרגע כל רזולוציה החל מ 640x480 עד 1280x1024(מקסימום שהמסך תומך) אך איני יכול לקבוע תדירות. לדוגמא עבור 1024X768 אני מקבל תדירויות של 55-57HZ כאשר ככל שאני עולה למעלה התדירות יורדת ועבור 1280X1024 אני יכול לבחור רק 50HZ. מהאתר של LG הוצאתי את המידע הבא: Horizontal Frequency 30~83kHz Vertical Frequency 56~75Hz זה לא אומר לי הרבה אבל אני מסיק מכאן שהתדירות המינימלית שהמסך יכול לעבוד בה היא 56, כאשר אצלי הוא עובד על 50. השאלה שלי האם זה מסוכן למסך? מקצר את חייו? והאם הרצת רזולוציות לא סטנדרטיות כגון 1280X960,…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. בעיקר קוטר ואורך ... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  19. כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by spiidx117,

אהלן אני מחפש מסך 24 אינץ' איכותי, ויש לי כמה שאלות. 1.האם התקציב מספיק? 2.האם המחשב שלי יסחוב משחקים חדשניים על רזלוציה של 1920X1200? 3.איזה מסך מומלץ? התעניינתי לאחרונה במסך הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8233 מה דעתכם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by shedokan,

אני מתכוון לקנות מחר את המססך T240 SAMSUNG מ KSP למפרט החדש שלי.. שמתי לך שיש עוד גרסא של T240 שנקראת HD, לא מצאתי אותה בארץ ולפי מה שאני רואה היא אפילו יותר זולה ב US.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001275 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001280 מה הקטע של ה HD? אני לא יוכל לראות סרטים על איכות מרבית של FULLHD, איך זה בא לידי ביטוי... ה T240 עולה ב KSP 1590 אחלה של מחיר בהתאם לביצועים :-X

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by blizzard20,

שלום קניתי מסך חדש (ASUS VS247HR) ולאחר יום אחד אני כבר רואה שיש פיקסל תקוע (פיקסל שהוא קבוע בצבע אדום). אני יודע שצריך מספר מינימאלי של פיקסלים מתים על מנת לקבל תיקון או החלפה של המסך, אבל במקרה שלי לא עברו אפילו יום יומיים מאז שזה קרה!! מה כדאי לי לעשות? להחזיר את המסך? להחליף אותו באותו אחד או אחד אחר? האם זה משהו שעובר או שזה בטוח ייתקע ככה קבוע? ניסיתי כל מיני דברים כמו לנסות ללחוץ בעדינות באיזור של הנקודה על המסך (כשאני לוחץ כמה סנטימטרים ימינה או שמאלה אז הנקודה האדומה נעלמת אבל כשאני עוזב זה חוזר), ניסיתי את http://www.jscreenfix.com/ לא עזר, ניסיתי וידאו ביוטיוב שמריץ במסך RGB מהר ברצף, גם לא עזר.. תודה מראש לעונים..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ofir38,

השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים.. צריך שתגובתו תהיה מהירה.. משחקי FPS (CS) וגם הרבה גלישה באינטרנט(שהטקטס יהיה ברור) והכי חשוב שלא יהיה פאנל TN... לא משנה לי הגודל אבל עדיף 19 ומעלה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.