מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי. התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך. כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה. הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'. לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'. בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים. מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה. כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בדומה ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340791.0 גם לי כבר אין מושג מה לעשות . הייתי אמור לקנות 24 אבל בסוף שיניתי קצת סדרי עדיפויות ועכשיו אני מחפש 22 אינץ'. מה שהולך בשוק פשוט לא נורמלי - לכל חברה גדולה יש 7-8 מסכי 22, אי אפשר לדעת מה קשור למה בכלל. כל אשכול כאן מקבל המלצות אחרות, בורסת הימורים שלמה סביב ה-26BW, תמיד יהיה מישהו שיזכיר איזה דל שכבר אי אפשר להשיג אבל אם בכל זאת אז ללכת עליו... אני רוצה מסך טוב, בעיקר למשחקים, קצת סרטים. זה הכל. שום דבר מעבר - אבל שיהיה איכותי, אחריות נורמלית,ויעשה את המעט שאני צריך.... קראתי כבר מיליון השוואות - כל דבר מחולק ל2-3 כתבות והם אף פעם לא מסכמים בין החלקים השונים של אותה כתבה מה יותר כדאי :s05:. בבקשה לה…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG. לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג. אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט: דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות), הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה. את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט. יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ביום שישי בבוקר היתי בחנות notebookclub בפ"ת. באתי בשביל לחפש תשובות, ובעיקר בשביל להחליט אם אני הולך על ה- 2007FP או אחיו הרחב, ה- 2007WFP. לתדהמתי, יצאתי עוד יותר מבולבל מאשר לפני שנכנסתי לחנות, תנו לי להסביר. הסתכלתי שם על ארבע מסכים: 2007FP, 2007WFP (שניהם IPS), E228WFP (מסך TN כידוע) וה- 2407WFP שהוא PVA. קודם כל, נאמר לי שם ע"י בחור, שנראה שהוא מבין דבר או שניים במסכים (כך אנ מקווה לפחות), שאם אני רוצה להשתמש במסך בתור טלויזיה עדיף לי ללכת על מסך TN יותר גדול (מה2007 שהם "20) עם כרטיס טלויזיה בגלל שהם מהירים יותר ואני עלול לראות מריחות וגהוסטינג בפאנל ה- IPS. זה די ביאס אותי מכיוון שתכננתי להשתמש באחד מדגמי ה- 2007 בשביל לראות טלויזיה בשל זוויות הצפייה הרחבות של…
-
- 36 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנטייה הראשונית של היא לכיוון 2408 של dell אבל אני מבין שיש לו גם לא מעט חסרונות (לדוגמא, input lag בהקשר של משחקים) מה גם שהמחיר לא זול :'(. אילו מסכים נוספים מומלצים, אולי אפשר להתפשר על TN אם אני לא עובד על גרפיקה יותר מאשר פוטושופ מזדמן? יש לי מסך 17" LCD של סמסונג מ-2004 שהוא TN מיושן והוא גרוע ביישומי טקסט, זוויות צפייה צרות, ובעיקר גוון הטקסט לא אחיד. הייתי שמח להימנע מתופעות כאלה. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המסך הבא עד 1500? "LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 מתאים לגרפיקה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות בנפרד/להאריך את הכבל VGA של המסך ? אני מעוניין בגדלים בסדר גודל של 10 מטר בערך אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
תנו לי המלצה על מסך 22 אינז' עד 2000 שקל אפשר המלצה ... עדיף כמה שפחות כסף ואני לא רוצה פחות מי 22 אינז' יענו אין מצב
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056# מסך טוב למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אינני מבין הרבה במסכים אז DO YOUR BEST ;D
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר יומיים שאני חורש את הפורום פה ופשוט לא הצלחתי למצוא תשובה. בכל נושא אני מקבל חוות דעת שונה ופשוט לא הצלחתי לשים את האצבע על מה שאני רוצה.. אז ככה, אני עובר חדר, ברשותי טלוויזיה LCD 37 שמתחברת ב HDMI למחשב HTPC ( לכרטיס מסך יציאת HDMI VGA ו SVIDEO ). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים ( לLCD 37 ולמסך קטן יותר שבעזרת מקלדת נוספת ועכבר ישמש כמחשב רגיל ). המסך הקטן הוא בעיקר לאינטרנט ( כמעט נטו ), ואני מעוניין במסך רחב. פשוט לא הצלחתי להבין מה האופציה הטובה ביותר בשבילי, חשבתי על 22 אינץ' של ASUS עם המצלמה המובנית, על 20 רחב על 19 רחב, ואני פשוט לא יודע! מה אתם יכולים להמליץ..? מסך רחב בגודל כלשהו ( =) ) בעיקר לאינטרנט במחיר סביר :]. בתודה גדולה מראש! גיא.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למי שלא מכיר שיריץ חיפוש , מדובר במסך דומה במפרט ל 2007FP של דל. המסך אינו משווק לפרטיים בארץ. אע"פ שאני כרגע בודק אופציות ייבוא מקבילי אם תהיה דרישה . המסך הגיע ארוז כמו שצריך ועבר טלטלות לא קטנות בדרך לארץ. בתוך האריזה יש 2 כבלי DVI ל DVI ועוד 2 כבלים DVI ל VGA. פרט לכך עוד מתאמים של חשמל, USB וכל תוספות הסטנדרט שאמורים להגיע עם מסך כזה. http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01273st6.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01279dm9.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01274nw1.jpg ההרכבה ממש פשוטה כך שחששתי שאולי משהו לא בסדר . המסך די כבד וגם עבה למדיי. אני עברתי מ 17" CRT ששירת נאמנה כך שהשינוי דרסטי עבורי. ולכן הגודל של 20.1" מתאים לי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המסך לא בשבילי אלא בשביל חבר. הבקשה בכותרת. הוא מתלבט בין המסכים הבאים: SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms ב-1,543 שקל Dell 22" E228WFP Value Flat Panel Midnight Grey Monitor ב-1,666 שקל. מה דעתכם על המסכים הנ"ל? כמובן שתתקבל בברכה גם כל המלצה על מסך אחר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אפשר לעשות דואל מוניטור בויסטה כאשר מסך אחד מחובר ל DVI והשני (טלוויזיה) מחוברת ב SVIDEO?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-