עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)

2. Started by Tommy,

קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by daniel_com12,

שלום! המסך הוא צריך להיות 50% אינטרנט 35% משחקים כבדים 15% עבודות התקציב הוא עד 850 ש"ח מקס' תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by MrCheese,

שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by ppe,

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2961

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by avinatbezeq,

סקירה מעניינת על מסכים בגדלים 23 עד 28 http://www.digitalversus.com/article-357.html

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. בביקורת זאת נבחן מסך שולחני עדכני שמתיימר להיות בין המשתלמים ביותר בקטגוריה שלו, עם מספר תכונות מבוקשות מאוד בתג מחיר שפוי לשם שינוי - בואו לגלות האם ניתן לאכול את כל העוגה וגם לשמור עליה שלמהלכתבה

9. Started by big bos,

אוקי אני משדרג קצת המחשב שלי קצת לאחרונה והגיע הזמן לשדרג את המסך אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש עד עכשיו היה לי mag 19 די ישן (בערך 5 שנים) ואני מתלבט בין שני מסכי מחשב, אני מעוניין במסך לשימוש למשחקים וגם לשימוש רגיל אינטרנט וכ"ו הראשון הוא Asus vs239n הוא 23 עם פנל ips אבל זמן תגבוה שלו מאוד גבוה 14ms http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16083&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 השני הוא vLG ips 231p גם 23 פנל ips ופה הזמן תגובה שלו יותר טוב 5ms http://ksp.co.il/?uin=14734 השאלה האם שווה להשקיע עוד 100 שקל על מסך רק בגלל זמן תגובה ובכלל האם איזה מסך יותר טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by below_z,

שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  11. לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ

12. Started by Jviega,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה והמלצות, קראתי קצת פה ובאינטרנט אבל זה מבלבל אותי, אשמח להמלצות תכלס אני רוצה מסך 27 אינץ', בשביל סרטים וגיימינג, כעיקרון אני הייתי רוצה מסך 2K אבל אין לי מושג איך לבדוק אם המחשב שלי יוכל להריץ שחקים ברזולוציה הזאת, אם לא 2K אז 1080P מה שאני רוצה מהמסך שיהיה הכי טוב שאפשר לסרטים ולמשחקים אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by mikyl,

אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  14. אהלן חברה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R, ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI, עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה כלום .. בבקשה עזרה !!!

15. Started by net4500,

אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  16. שבוע טוב לכולם, בחלומי אני רוצה מסך אחד בבית שישמש גם לטלוויזיה וגם למחשב. ראיתי סטרימרים של WD אבל ממה שהתרשמתי זה לא בדיוק זה( וגם שהכוונה שלהם הפוכה.. טלוויזיה ומחשב). לי כרגע אין טלוויזיה ויש לי מסך BENQ t221W( אגב, מסך מעולה לטעמי) יש לו רק חיבורי VGA וDVI. רציתי לדעת איך ניתן לראות בו גם טלוויזיה? האם על-ידי סטרימר? האם יש פתרון טכנולוגי אחר(כרטיס טלוויזיה? ). האם מישהו הרכיב משהו דומה? (שמעתי שיש היום מסכים שמגיעים עם מערכת TV מובנית, מישהו משתמש בכזה?) כמו כן, התקציב שלי נמוך מאוד ומאידך אני לא צריך איכות צפייה מדהימה. (בעיקר חדשות וכו, בטח לא 3D) מחפש פתרון פשוט וזול.. תודה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  17. אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by Micx,

היי יש לי מסך Samsung 2253BW והוא ממש מטונף אז קניתי איזה חומר לנקות אותו זה המוצר שקניתי http://ultrapro.co.il/products/89290 רציתי לדעת האם בטוח לנקות עם זה כי שמעתי שחומר מבוסס אלכוהול הורס משהו במסך או משהו כזה בטוח לנקות עם זה?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  19. אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  20. שלום, כמו שנאמר, היעוד הוא קצת כוללני: קצת סרטים, קצת משחקים. מפה גודל המסך ההתלבטות היא בין viewsonic vx2640w לבין samsung t260, שניהם באותו טווח מחירים מישהו מכיר את המסכים? המלצות?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  21. Started by OFIRLEVY66,

כותרת

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by ang369,

לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by xeyt,

כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx

• 3 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים