עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by EagleX2,

שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  2. במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by liel3,

אני קונה מחשב חדש, וראיתי הרבה המלצות על ה - VP930 האם VP93O מתאים למשחקים כמו פיפא NBA?

4. השאלה בכותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. כבר חרשתי כאן על הפורום בקשר למסך הזה, אבל עדיין יש שאלות. אני משתמש בחיבור DVI. חדר יחסית חשוך. איך אני יודע איזה פאנל זה באמת? רשום שיוצר בצ'כוסלובקיה. REV A00. אילו ערכים צריך לכוון מחדש בהגדרות? מה מומלץ? בהירות ניגודיות הגדרות מצב הצבעים וכל צבע בנפרד sharpness pixel clock phase מה זה DCC/CI? מה ההבדל בין FACTORY RESET ל-DISPLAY RESET? האם רצוי להשתמש ב-IMAGE MODES? זהו בינתיים... :

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. יש לי Geforec 6600. אני אוכל לראות עליו תכני HD?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 22:59:11 עוד שאלה, כדי לנצל את הפוסט שכבר פתחתי.יש לי רמקולים Creature של JBL. הסאב יושב ממש מימין למסך. זה יכול לדפוק את המסך בצורה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by ranran,

טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  8. לחבר שלי יש את אחד מהמסכים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680884 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501189# ורואים לא רע בכלל עכשיו רציתי השוואה בין המסכים הנל לאומת ה DELL 20" ולאומת ה 226BW

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  9. רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים הנ"ל, ואיזה מהם הוא יותר טוב. (את שניהם אני יכול להשיג במחיר של כ-1,500) תודה.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  11. אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  12. אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  13. שבוע טוב לכולם, בחלומי אני רוצה מסך אחד בבית שישמש גם לטלוויזיה וגם למחשב. ראיתי סטרימרים של WD אבל ממה שהתרשמתי זה לא בדיוק זה( וגם שהכוונה שלהם הפוכה.. טלוויזיה ומחשב). לי כרגע אין טלוויזיה ויש לי מסך BENQ t221W( אגב, מסך מעולה לטעמי) יש לו רק חיבורי VGA וDVI. רציתי לדעת איך ניתן לראות בו גם טלוויזיה? האם על-ידי סטרימר? האם יש פתרון טכנולוגי אחר(כרטיס טלוויזיה? ). האם מישהו הרכיב משהו דומה? (שמעתי שיש היום מסכים שמגיעים עם מערכת TV מובנית, מישהו משתמש בכזה?) כמו כן, התקציב שלי נמוך מאוד ומאידך אני לא צריך איכות צפייה מדהימה. (בעיקר חדשות וכו, בטח לא 3D) מחפש פתרון פשוט וזול.. תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. אני מחפש להחליף את הLG E2360 שלי במסך 23" אחר כי אני עובד הרבה מול המסך בקריאת טקסט ואני מוצא שהמסך הזה מאמץ מאוד את העיניים והן נהיות אדומות במהירות, יש למישהו המלצה למסך בגודל 23"-24" במחיר זול יחסית שאני אוכל לשבת מולו כמה שעות כל יום בלי בעיה? אני צופה גם בסדרות וסרטים מדי פעם אז אל תמליצו על מסך E-ink או משהו כזה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מסך, שיתאים את הצרכים שלי בתור עורך וידיאו ואנימטור. מן הסתם אני רוצה שהמסך יהיה משהו טוב, לא חייב שהמסך יהיה ענק, אני יכול להסתדר גם עם 23-24 אינץ'. אני כן רוצה לחבר את המסך החדש יחד עם מסך אחר, שמחובר עם כניסה כחולה/לבנה למחשב (סליחה, אבל שכחתי את שם הכניסה הזאת), מה שבדרך אומר שהמסך החדש צריך להיות עם כניסת HDMI, אלא אם כן אפשר משהו אחר? הכרטיס מסך שכרגע יש לי על המחשב הוא: sapphire 7870 xt 2gb gddr5. טווח המחירים שלי מגיע לפחות עד 1200 ש"ח למסך. המסך כמובן מיועד לעריכת וידיאו ואנימציה, בעיקר לתוכנות Premire ו-After Effects אבל אני גם משתמש במסך לגיימינג, אבל יותר חשוב לי העריכה ואנימציה. אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. [h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung‏, גודל: 27''‏, רזולוציה: 1920x1080‏, 16:9‏, צבע: שחור‏, חיבורים: VGA‏, DVI‏,DisplayPort‏, USB 2.0‏, תכונות: LED‏, PLS‏, תמיכה בתקן VESA‏, Pivot‏, זמן תגובה: 4ms‏, משך אחריות: 3 שנים‏, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות מסך, התקציב שלי למסך עומד על מקסימום 1500! אלו שתי האופציות שהציעו לי בינתיים: מסך של DELL 23 אינץ' http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1126 מסך של LG 24 אינץ' http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1744 אשמח לדעת מה אנשים פה חושבים על המסכים, איזה כדאי לי לקחת אם בכלל כדאי לי לקחת אחד מהם.. חשוב לציין שקניתי מחשב שיתמוך ברזולוציה של 1920x1080. המסך אמור להיות בשביל משחקי גיימינג כבדים. ברצוני מסך של מינימום 22 אינץ'. אם יש המלצה גם למסך מחשב וטלוויזיה (באותו מכשיר) - עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by talisman,

ובפרט מה דעתכם על הממך LG W2486L ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by hck,

שלום, לאחר שלא קיבלתי שום תגובה על הפוסט הקודם שלי, אני יכול להניח שפשוט אין לאנשים מספיק ניסיון עם המסכים שדיברתי עליהם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446812.msg3823090#msg3823090 לכן אני רוצה לשאול שאלה אחרת שאולי תעזור לי להחליט איזה מסך לרכוש מהשניים שכבר בחרתי. איזה חברה יותר עדיפה: LG או Samsung? הפרמטרים הם: שירות, אמינות ואיכות. תודה.

20. האם יש מסך יותר טוב ממנו ב1500 ש"ח ? 24-25" וFHD. למשחקים ובנוסף גם שימוש כללי.

21. לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by miz,

אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  23. Started by Or94,

אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by David34,

בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[

דיונים חדשים בפורומים