עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. במה אתם משתמשים ועל מה הייתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. מצד אחד כולם אומרים שהנפוץ ביותר והכדאי ביותר זה ה LG או ה Samsung 226 אבל מצד שני בביקורת שלכם מבין איזה 9000 מסכים אומרים שהם מאכזבים וגרועים ודווקא המליצו על asus אבל הבנתי כבר של asus יש סדרה חדשה. אז מישו יכול בבקשה להמליץ לי על מסך 22 אינצ' תקציב ממוצע 1700 שקל (אפשרות לסטיות קלות) שימוש - בעיקר אינטרנט ועבודה מרובה מול המחשב. וגם צפיה בסדרות וסרטים... כ. מסך על המחשב כרגע אם זה קשור GeForce 7900Gs. תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  4. Started by apple4,

אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by alonkl,

נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by galCool,

מסך 19 אינץ' לעבודה כללית.. ועבודה עם מסמכים.. לא צריך רחב תודה!@!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Yoniplt,

בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  9. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. תודה. עריכה: שמתי לב שממליצים פה על המסך של samsung 2243bw השאלה היא למה לא ממליצים על הדגם 2253bw?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. טוב חבר'ה!! בשעה טובה, מוצלחת ומושלמת! לאחר הזמנת המסך ביום ראשון, הגעתו ביום שני, ו3 ימי המתנה רכשתי לפני כשעה קלה (ועוד חצי שעה) את ה2007WFP. תאמינו לי שאחרי המון סבלנות, ייסורים, כאבים, קריזות. זה השתלם!! קיבלתי בול מה שרציתי ואפילו יותר / הופתעתי לטובה: מסך 20'' , מסך רחב, מחנות קרובה ואמינה (פנדה סניף ב"ש, חצי שעה נסיעה ברכב עשינו את זה מדימונה, אין צורך להזמין מרחוק/לסוע ולהיטרטר לת"א וגם אז למסך הרגיל), פאנל S-IPS, וכבונוס אין לי פיקסל/ים שרוף/ים ואין זליגת אור שנראת לעין. (וכמובן מסך עם כל החיבורים המיוחדים: רכזת USB עם 4 חיבורי USB, חיבור קומפוסיט, חיבור S-וידאו). המסך נרכש מפנדה מחשבים, סניף ב"ש. איש קשר - אמיל - בנאדם זהב. המסך לא היה במלאי של הסניף, ואמ…

• 62 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by eliorzizov,

קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  13. אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by galCool,

מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

איך האיכות שלו? יש מסכים שיותר טובים במחיר שלו ? (1300 ש"ח) ואם מישהו השתמש בו בתור מסך טלויזיה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by johnwoo,

רק עוד כמה שעות ייצא לי לפתוח את הקופסא ולחבר את המסך למחשב. מה הדברים שכדאי לעשות, ולמה צריך לשים לב כשאני מחבר את המסך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בוא נתחיל את הסיפור מהתחלה... לפני כשלושה שבועות הזמנתי את ה- Dell 2007WFP מפנדה , המסך כמובן לא היה במלאי וחכתי שהחנות תברר עם היבואן מתי המסך מגיע, אחרי הרבה התכתבויות הלוך ושוב אמרו לי שאין צפי להגעת המסך . שאלתי אותם אם המסך Dell 2007FP הוא באותו המצב כמו המסך שהזמנתי והם ענו לי שכן, אין גם לו צפי הגעה. מאוד התבאסתי מכל הסיפור ושאלתי אותם מה לגבי ה-Philips 200WP7ES אמרו שיבדקו זאת (לפני כמה ימים) ועדיין לא החזירו לי תשובה. אז אני מקווה שהם יכולים להשיג את ה-Philips 200WP7ES אבל אני לא אופטימי במיוחד בגלל שגם הייצור שלו הופסק על פי מיטב הבנתי. בדקתי כמה אופציות אחרות למסך כמו ה-NEC LCD20WGX2PRO שמחירו דיי גבוה ועולה כ-300 ש"ח יותר מאשר ה-Philips 200WP7ES , בעיקר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=1999&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE או שעדיף עליו ה226BW? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 או הSamsung 2253BW LCD 22 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1210

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בשביל חבר שלי.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by nir-z,

תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים