מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש לשמחתי.והתקציב עומד על 4000 ש"ח. אחרי גישוש ברשת הבנתי שבסכון כזה לא אוכל לקבל גם מסך טוב וגם מערכת חזקה. לכן לדאבוני החלטתי לוותר על מסך ולקנות בעתיד בעזרת השם, ובנתיים אקנה לי CRT. הכרטיס מסך שאקנה: Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 Sapphire השאלה שלי זה האם בזמן שאחבר את המחשב ל CRT לא אוכל בכלל לשחק משחקים? או שפשוט האכות תהיה ירודה... תודה רבה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי מהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 20 אינץ' עם פאנל TN לרוב השימושים? ומהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 22 אינץ' עם פאנל TN לאותם שימושים. תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלומות רבות אנשים יקרים, יש לי מסך LiteOn K17AN הידוע גם כ M17 בשמו השני, והצלחתי להתעלל מידי בכבל ה VGA שלו הבעיה היא שזה מסך שבו הכבל נכנס לתוך הבפנוכו שלו ולא מתחבר לטרמינל חיצוני... מסך מראשית 2005, קורה... כנראה שזה משהו שחשוב לבדוק לפני שקונים מסך! ניסיתי לברר אצל היבואן ואין להם כבל חלופי. גיגול העלה ש NEC accusync LCD7V נראה בול אותו דבר ונושא את שם הדגם K17AN כנ"ל אבל גם המעבדה שלהם לא עזרה. האם מישהו מכם אי פעם נתקל בכבל מהסוג הזה? כאן המסך נראה מפורק ליד הכבל. הלוח הקטן מזוהה כ E157925 לפי הכיתוב מאחורה. החיבור מתבצע לטרמינל שכתוב עליו p302 על הלוח הזה. מישהו מכם אי פעם ראה כבל כזה איפשהו? (חיפושים ברחבי האינטרנט לא עזרו... יש איזו חנות בקליפורניה …
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב http://tms.co.il/preview/spec/rl8v41ht המסך בעיקר למשחקים ולסרטים. תודה
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות לאחותי מסך LCD. השימוש העיקרי שלה יהיה יותר קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. כרטיס המסך שלה הוא פשוט. עד כמה שזכור לי משהו on board. אני רוצה לקנות מסך שלא יעייף לה את העיניים ויהיה איכותי ברמת המחיר (עד 1500 ש"ח). לבינתיים, המסכים שהכי נראים לי הם אלה שכתבתי בנושא. הסמסונג הוא 20 אינץ' וה LG הוא 19 אינץ'. האם למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ על אחד מהם או אפילו על מסך אחר שיתאים לדרישות שלה? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי אז ראיתי שעכשיו יש יותר מבחר של דגמים מה שהקשה עלי לבחור מסך בעקרון אני מחפש מסך עד ה 1000 ש"ח בגודל 22 אינץ' ומעלה, full hd ופאנל IPS וראיתי של- DELL יש המון דגמים ולכן קשה לי לבחור אשמח להמלצה על דגם איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' במחיר דווקא סביר מאוד של 1850-1860.. השאלה איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך, שיתאים את הצרכים שלי בתור עורך וידיאו ואנימטור. מן הסתם אני רוצה שהמסך יהיה משהו טוב, לא חייב שהמסך יהיה ענק, אני יכול להסתדר גם עם 23-24 אינץ'. אני כן רוצה לחבר את המסך החדש יחד עם מסך אחר, שמחובר עם כניסה כחולה/לבנה למחשב (סליחה, אבל שכחתי את שם הכניסה הזאת), מה שבדרך אומר שהמסך החדש צריך להיות עם כניסת HDMI, אלא אם כן אפשר משהו אחר? הכרטיס מסך שכרגע יש לי על המחשב הוא: sapphire 7870 xt 2gb gddr5. טווח המחירים שלי מגיע לפחות עד 1200 ש"ח למסך. המסך כמובן מיועד לעריכת וידיאו ואנימציה, בעיקר לתוכנות Premire ו-After Effects אבל אני גם משתמש במסך לגיימינג, אבל יותר חשוב לי העריכה ואנימציה. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המסך LG W2362TQ ורציתי לדעת מישהו יודע אולי עם יש אופציה לתלות אותו על הקיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מחשב חדש לאמי, ואני מחפש מסך LCD. במסגרת התקציב אין ברירה אלא לקחת TN, אבל השאלה איזה גודל. אני חושב שמסך 19/20" עם אפשרות לPIVOT יהיה עדיף מאשר מסך 22", משום שהשימושים יהיו עבודה בOFFICE וגלישה ברשת. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים הנ"ל, ואיזה מהם הוא יותר טוב. (את שניהם אני יכול להשיג במחיר של כ-1,500) תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן athlon XP 2000+ radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית. שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום). ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי. בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19"). אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים. התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך. חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע). מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך? אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4147=4150 בזאפ ^^ מה הכי עדיף..? השימושים משרדיים כמובן. לא צריך רמקולים מובנים, אם יש לא נורא.. בראל.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-