מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
DELL U2311H או את ה2209WA שמעתי שהU2311H לא מוצלח כמו ה2209WA... יש זליגות אור... וזמן תגובה יותר איטי
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הדגם הזה? mag 32" lcd tv דגם bk3201u האם שווה במחיר 1190 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הוא עדיף על ה DELL 2007WFP ? זה נכון כל הדיבורים על ביצועים מדהימים ?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 זה נכנס לי בידיוק בתקציב.... זה מסך טוב?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אוקי אני משדרג קצת המחשב שלי קצת לאחרונה והגיע הזמן לשדרג את המסך אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש עד עכשיו היה לי mag 19 די ישן (בערך 5 שנים) ואני מתלבט בין שני מסכי מחשב, אני מעוניין במסך לשימוש למשחקים וגם לשימוש רגיל אינטרנט וכ"ו הראשון הוא Asus vs239n הוא 23 עם פנל ips אבל זמן תגבוה שלו מאוד גבוה 14ms http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16083&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 השני הוא vLG ips 231p גם 23 פנל ips ופה הזמן תגובה שלו יותר טוב 5ms http://ksp.co.il/?uin=14734 השאלה האם שווה להשקיע עוד 100 שקל על מסך רק בגלל זמן תגובה ובכלל האם איזה מסך יותר טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי יש בערך 5 מודלי מסכי מחשב בגודל 30 למחשב. יש את זה של DELL זה של EIZO של NEC ושל SAMSUNG וגם אחד (ישן כבר) של APPLE העניין הוא, שלעומת מסך 24 או 26 איכותי (נניח כמו שלי), הם ממש מאכזבים. אולי עבור משחקים זה נחמד ורזולציה גבוהה ומסך גדול, אבל לרוב יש להם בעיות כמו GHOSTING (DELL לדוגמא) או בעיות אי אחידות צבע, או לבן בוהק, בקצוות, או כל מיני בעיות אחרות. אני ממש לא הראשון שאומר את זה, יש פורומים בחול (ארה"ב) ושם המסכים עולים לפחות 30 אחוז פחות מפה, ואנשים שיש להם מסכי 24 ו26 ו30, לרוב די מאוכזבים ממסכי ה30. ואני מדבר על אנשים גרפיקאים או GAMERS רציניים, אנשים שיש להם בבית איזה 3-4 מסכי מחשב מ24 אינץ ומעלה אז למה זה ככה? האם 30 אינץ מתחיל להיות "גדול על" טכנו' LCD שאנו …
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את הU2711 של דל אבל עקב בעיית תקציב אז ירדתי ממנו והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות אבל אני לא מוצא שום מסך טוב בסביבות ה26-27 אינצ' שעולה עד 2300 שקל למשחקים זה או זה או לקנות 3 מסכים אבל זה יצרוך תקציב בסביבות 5000 כולל כרטיסי מסך שיעמדו בשלוש מסכים...
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי תמונות בהם המעמד בצבע שחור וראיתי תמונות עם מעמד בצבע כסף... האם קיימים 2 מודלים?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך ואני מתלבט בין 2 המסכים הבאים של LG: שניהם מסכים רחבים ואני שואל איזה יותר משתלם מבחינת המחיר לעומת האיכות ובהתחשב בכרטיס מסך שיש לי. W2042T 690 ש"ח 20 אינץ ניגודיות 8000:1 רזולוציה 1680X1050 מהירות תגובה 5ms או W2261V 1055 ש"ח 22 אינץ רזולוציה 1920x1080 ניגודיות 20000:1 מהירות תגובה 2ms הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE ATI RADEON 4870 512MB אני אשתמש במסך למשחקים ולסרטים באיכות HD. אז מה משתלם לי יותר? (השיקולוים שלי הם שאולי הכרטיס מסך לא יהיה טוב למשחקים הכבדים בעוד שנתיים ואני אצטרך להקטין ממילא לרזולוציה נמוכה יותר שאמרו לי שלא כדאי לעשות במסכים האלה, לעומת זאת שהמסך ה22 אינץ יהיה טוב לעוד הרבה שנים מבחינת הרזולוציה ושאולי אין בעיה להקטין.)
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-