עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by bsphere,

איזה מבין השניים עדיף? (ולמה?) מיועד גם למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. <כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by EagleX2,

שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  5. Started by omri09,

היי חברים, אני משתחרר מצה"ל בימים הקרובים והגיע הזמן להשקיע קצת בעצמי ולהחליף את המסך 19'' העתיק שלי. אני מחפש מסך עד 1000 ש"ח למטרת משחקים/ סרטים/ עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ללכת על u2312hm או שיש סדרת מסכים חדשה בקרוב ושווה לחכות?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  6. חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי ראיתי היום את המסך החדש הצבעים שלו לא רעים כלל והNATIVE RESO שלו היא 2048x1152 המסך מסתובב על צירו (בסיס מסתובב) עד כמה זה פרקטי רזולוציה כזאת במסך כה קטן?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by Msys,

המסך LG CRT שלי התחיל לעשות בעיות אחרי 6 שנים של פעילות אז החלטתי להתקדם טכנולוגית לעבר LCD, התכוונתי לקחת איזשהו AOC מאחר והוא זול ועם ביקורות סבירות, השאלה היא האם יש המלצה ספציפית למסך מחשב בתקציב, משהו אשר טוב יותר מהAOC או שאין כזה דבר? תודה!!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by RonCohen,

בהתחלה רציתי לקנות את הU2711 של דל אבל עקב בעיית תקציב אז ירדתי ממנו והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות אבל אני לא מוצא שום מסך טוב בסביבות ה26-27 אינצ' שעולה עד 2300 שקל למשחקים זה או זה או לקנות 3 מסכים אבל זה יצרוך תקציב בסביבות 5000 כולל כרטיסי מסך שיעמדו בשלוש מסכים...

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by smartbei,

שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  11. שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  14. השאלה בכותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by gman_il,

הי חברים. אני כנראה הולך על המסך הנ"ל. האם למישהו יש אותו? יכול להמליץ? אני יודע שהוא יצא לפני כמה חודשים כבר , אולי יש מסכים דומים של LG (אותם מאפיינים + העובדה שהמסך הוא עם GLOSS) שעדיפים יותר? תודה מראש.

16. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 20 אינץ' עם פאנל TN לרוב השימושים? ומהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 22 אינץ' עם פאנל TN לאותם שימושים. תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by galav1,

הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by Dvir1441,

מחפש מסך 24' IPS LED שימוש עיקרי - סרטים שימוש משני - קריאה אפשרויות שעלו לי: 1) http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=801778 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849266 מה יותר טוב? הצעות אחרות? תקציב 950 - 850 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  19. אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by gabi_y,

היי אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מסך עבור TV ומחשב,שלמחשב עיקר השימוש הוא סרטים די הייתי נעול על 2407 של דל,ולא מזמן ניסיתי לחפש משהו יותר גדול, יש את את 3007 של דל,שנמכר בארץ ב 7000+ קיצר ראיתי ב EBAY את המסך HP LP3065 מחיר 875$ משלוח לארץ 190$ מיסים 280$ סה"ב 4900 ש"ח מישהו מכיר את המסך?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  21. שלום כולם , יש לי היום יומולדת והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U ! 22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ? לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ? תודה רבה , דור

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by J0n1,

אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by barnea,

לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by מיכאלס,

רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. שאלה קצת מוזרה: אין כמעט שאלה בפורום הזה שבה לא מוזכרת ה"איכות" של מסכי הTN למיניהם, מן הסתם לא לצד הטוב בד"כ. כרגע יש לי מחשב בבית שעדיין מחובר למסך 17" CRT, וכן מחשב נייד (טושיבה SATELLITE). והנה התהייה: אני לא רואה שום בעיה מאלה המזוהות עם מסכים דקים על המחשב הנייד שלי - למעט זוית הצפייה המוגבלת. כלומר - לא בעיית צבעים, לא מריחות, GHOSTING, דליפת אור וכיוצא בזאת - ואני משתמש בו לכל השימושים האפשריים, לרבות טקסט, סרטים ומשחקים. מסכים של ניידים הרי נדחסים לתוך נפח קטן בהרבה אף מזה של מסכי LCD, נכון? האיכות אמורה להיות בהתאם, לא? אז נכון, אני לא גרפיקאי ולא צלם, אבל אני גם לא עיוור. אם היו בעיות שמפריעות לבן אדם ממוצע, אני מאמין שהייתי מבחין בהם. לאחרונה המסך בבית התחיל ל…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים