מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך T260HD באמלצת אחד בפורום אני די מרוצה..אחשב אני יודע שיש אופציה לראות גם ו גם בו זמנית אבל זה לא פועל לי מישהו יודע למה זה קורה??? תודה VEXX
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך מחשב בגודל בין 22 אינץ' לבין 24 אינץ'. תקציב עד 800 ש"ח. למטרות משחקים, תיכנות, סרטים. חשוב לי מוצר אמין ולא אחד מאיכות זולה שמתקלקל מהר. מעדיף אפילו לחרוג קצת מהתקציב בשביל זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש מסך 24' IPS LED שימוש עיקרי - סרטים שימוש משני - קריאה אפשרויות שעלו לי: 1) http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=801778 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849266 מה יותר טוב? הצעות אחרות? תקציב 950 - 850 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לסרטים ועבודה משרדית בעיקר וקצת למשחקים בגודל 19" ומעלה במחיר 1000-1100 ¤ מה שחשוב, זה שיהיו צבעים טובים ועדיף רחב. זמן תגובה לא כל כך חשוב. אני יודעה שה-Samsung SyncMaster 932B הוא טוב מאוד, אבל הייתי רוצה רחב ו-20 או 22 תודה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח תרד פה ולשאול איזה מסך מומלץ לעבודה מסוג כזה על המחשב. אני מתארת לעצמי שהעבודה היא רבה מול המחשב ולכן צריך מסך איכותי אבל בגבול התקציב. היא רוצה מסך 19', אתם חושבים שזה מספיק? העדפה לסמסונג, אבל אם יש מסכים טובים מהם לעיצוב גרפי, נשמח לשמוע גם תודה על העזרה מראש מורן
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב http://tms.co.il/preview/spec/rl8v41ht המסך בעיקר למשחקים ולסרטים. תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מחשב חדש לאמי, ואני מחפש מסך LCD. במסגרת התקציב אין ברירה אלא לקחת TN, אבל השאלה איזה גודל. אני חושב שמסך 19/20" עם אפשרות לPIVOT יהיה עדיף מאשר מסך 22", משום שהשימושים יהיו עבודה בOFFICE וגלישה ברשת. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי היתלבטות בין שתי המסכים האלה, הLG בעל מסך 21.5" עם רזולוצייה ענקית 1920x1080 ותומך Full HD הSamsung בעל מסך 22" עם רזולוציה של 1680x1050 ולא תומך בHD.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם כדאי לקחת את הLG עם הרזולוצייה הענקית רק בגלל שהוא תומך בHD? שזה היתרון לעתיד (?) או עדיף לקחת את הסמסונג רק בגלל שהרזולוציה נורמלית לגודל וזה עדיף מבחינת הקלה בהרצת משחקים. אני בהתלבטות רק בגלל הקושי שיהיה לכרטיס המסך (ATI HD4850 512MB) להריץ משחקים (אם אין קושי אז אין התלבטות..) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט וקניתי את המסך SONY x95f, ואז חשבתי אולי בכל זאת ללכת על איזה מסך CRT טוב, מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, משחקים סרטים וכו'. בעיקר מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי, פחות כל השאר(נוחות,יופי). התקציב שלי הוא באיזור ה-1500+- מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במפרט היה כתוב intel 950 upto192 עכשיו שקיבלתי את המחשב אני רואה שכתוב ככה Intel® 82945G Express Chipset Family זה אותו כרטיס או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4147=4150 בזאפ ^^ מה הכי עדיף..? השימושים משרדיים כמובן. לא צריך רמקולים מובנים, אם יש לא נורא.. בראל.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלומות רבות אנשים יקרים, יש לי מסך LiteOn K17AN הידוע גם כ M17 בשמו השני, והצלחתי להתעלל מידי בכבל ה VGA שלו הבעיה היא שזה מסך שבו הכבל נכנס לתוך הבפנוכו שלו ולא מתחבר לטרמינל חיצוני... מסך מראשית 2005, קורה... כנראה שזה משהו שחשוב לבדוק לפני שקונים מסך! ניסיתי לברר אצל היבואן ואין להם כבל חלופי. גיגול העלה ש NEC accusync LCD7V נראה בול אותו דבר ונושא את שם הדגם K17AN כנ"ל אבל גם המעבדה שלהם לא עזרה. האם מישהו מכם אי פעם נתקל בכבל מהסוג הזה? כאן המסך נראה מפורק ליד הכבל. הלוח הקטן מזוהה כ E157925 לפי הכיתוב מאחורה. החיבור מתבצע לטרמינל שכתוב עליו p302 על הלוח הזה. מישהו מכם אי פעם ראה כבל כזה איפשהו? (חיפושים ברחבי האינטרנט לא עזרו... יש איזו חנות בקליפורניה …
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני פשוט נמצא במרכז הארץ ביגלל המצב בצפון וראיתי אותו באיזה חנות פה הבעיה שהוא היה עם מפצל ולא היה על רזולוציה טבעית אז תגידו לי אתם איך המסך ועם שווה את הקניה?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מדוע שנכנסים נניח לפורום בתפוז אז לא רואים את הקווים שמפרידים בין השורות?אם אתם מבינים למה הכוונה? המסך הוא VS VA912 על רזולוציה טבעית.ניסיתי לשחק בהגדרות וזה ממש לא נוח לצפיה.ככה רואים כיתוב?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-