עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by alonkl,

רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  3. ראיתי מטליות כאלה זולות באופיס דיפו ואני סקפטי האם הם באמת מספיק עדינות. כעקרון יש לי מטליות מיקרו פייבר אבל היא לא מורידה כתמים ואני מנסה למצוא פיתרונות אחרים.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by SmurFin,

טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by sasa,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

אז ככה יש לי מחשב חדש עם מסך CRT ישן ורציתי לשדרג, אני רוצה מסך שתומך ב 1080 HD ושלא יהיה יקר מדי תודה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by haim1440,

מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  10. אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב

11. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by do_k,

הי קראתי קצת וראיתי שככל שהמסך גדול יותר, הכרטיס מסך "מתאמץ" יותר. אני מתכונן לקנות מסך "27 ויש לי ATI 1950XT. תהיה לי בעיה כלשהיא ברזולוציה טבעית ( 1920X1200 )? או כל בעיה אחרת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by daniel_com12,

שלום! המסך הוא צריך להיות 50% אינטרנט 35% משחקים כבדים 15% עבודות התקציב הוא עד 850 ש"ח מקס' תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by lader,

אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  15. קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  16. Started by EagleX2,

שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  17. Started by galai198777,

שלום אני צריך לקנות מסך מחשב 24 אינץ 4k לגיימינג וחיבור לזרוע מה מומלץ ? תקציב 2000 שקל

18. אז ההתלבטות היא בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14622 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& בעיקר בין אלה... פתוח להצעות בעקרון שיהיה מסך ממש טוב בנוי טוב בלי בעיות ושיהיה אחריות טובה לפיקסלים שרופים והכול. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by dya,

האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  20. ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  21. שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by eegg,

מה יותר טוב בשביל המסכים האלו בעיק'ר בשביל משחקים ואינטרנט LG LCD 19 L1970HR 2Ms Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by GeForce,

אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, וורד ומעט בשביל משחקים.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=581

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by lader,

מה שרשום בכותרת ועדיף רחב. השימוש הוא משחקים בעיקר. האם אפשר למצוא משו טוב בתקציב שלי או ש CRT יהיה יותר איכותי? ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים