עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by ronin,

האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ?? אם כן, זה חיסרון לטעמי. האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"ל אני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכון מבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  5. אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.

6. Started by dya,

האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  7. ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  8. Started by Avi Levin,

אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)

9. Started by indescrimonous,

שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by rino,

מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב שבסביבות 1600 ש"ח לא למשחקים בכלל, רק אינטרנט ועיבוד תמונות דיגיטליות ממצלמה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by AMD-Z,

אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, בזמן האחרון יש יותר מידי דיבור והשוואת נתונים יבשים לגבי המסך הנ"ל. וגם לא ברור לי איזו חברה מוציאה מסכים באותו דגם עם פאנלים כל כך שונים ?!?! אבל זה לא העיניין. אני מבקש ממישהו יש לו את המסך DELL2007WFP רוויזיה אחרונה + IPS שירשום מה הוא חושב על המסך... וגם תמונות אם יש מצב. אני מקווה שמישהו ירים את הכפפה. חוץ מזה, lcdtv הוזכרו כספק - אבל באתר שלהם סכום המסך עומד על 2700 ... האם , לדעתכם, הקנייה כדאית ?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by metalfolks,

השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by sasa,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by blindhorse,

שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by ydca,

לאחר בדיקה וחיפוש בפורום ה'מלומדים' הזה, נראה לי שבתקציב שלי ולצרכים שלי, מסך זה יתאים לי, אלא שמחלק מן התגובות אני למד שהמסך כפי שהוא מגיע מהקופסה אינו מוגדר טוב וצריך כיוונים וכייול. העניין הוא שאני חושש מזה שלא אסתדר עם הגדרותיו ואינני מקצועי! האם יש לי ממה לחשוש או שזה חשש מוגזם? יש דרך להתגבר על זה? לחילופין אשמח לשמוע על המלצות אחרות סביב סכום זה, שימושי העיקריים הם: סרטים וטקסט, ואני רוצה מסך שיתן לי בשני שימושים אלו את החדות והצבעים הטובים ביותר [הDELL 2007 גם יקר יותר בכ500 ש"ח וגם מלחיץ בגלל מדיניות הפיקסלים] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. מסך חדש של NEC http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=322196 מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by schwartsa,

הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  22. אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  23. תקציב 1500-3000ש"ח גמיש רצוי מאמזון יש ברשותי את המסך הזה https://www.amazon.com/gp/product/B078GSH1LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 משרת אותי מ 2018 לצערי המסך אני רוצה לקחת אותו במקום המסך בעבודה (כן השווי שלו 2000-2300ש"ח) לכן צריך לרכוש מחשב לבית. צרכים: תכנות, למידה ויוטיוב מדגיש שצריך מסך גדול ככל הניתן שיהיה תחליף לנוכחי, ולא curved ! מקווה שיהיו הנחות האפשרות הכי טובה שמצאתי היא https://www.amazon.com/gp/product/B09TMKSN73/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 מדובר על ריענון מטורף (יש G-Sync לא שאני משחק) לצערי יש רק 32" אבל עדיין לדעתי מדובר במוצר הכי טוב סטנד פח אבל בשביל הבית לא רע, גם ה3…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  24. האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by qt1h00,

אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.

דיונים חדשים בפורומים