מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך מומלץ על המסך הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת (גם אם היא נשמעת מעט מוזרה).
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
טוב אני רוצה לקנות את DELL 2407WFP אני שואל אם המסך הזה טוב לגרפיקה משחקים סרטים להצגת תמונות אם התמונה בו חדה וטובה והאם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תקציב : 1600 פורמט מסך : רחב צרכים : סרטים, משחקים אבל בעיקר טקסטים ואינטרנט עד היום חשבתי על 940BW אבל התחלתי לחשוב אולי יש לחברות כמו CHI MEI שאתם משבחים מסכים יותר גדולים שעונים על הנתונים שלי האם 940BW הוא הטוב ביותר בקטגוריה או שמא אני אוכל למצוא משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני יקבל את הhttp://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm ביחד עם שני 9800GTX ורציתי לדעת אם שווה לקנות כבל HDMI או ש DVI יותר טוב ההשערות שלי הן שהHDMI יותר טוב אבל רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כבל HDMI או יותר נכון אם ההבדל שווה את ה 80-120 שקל שזה עולה (הכבל) השימושים שלי הם גיימינג (crysis/COD4/UT3/כל מיני משחקי רשת) סרטים וטלויזיה (בעזרת כרטיס טלויזיה) תודה לכם העוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם =] ברצוני לקנות מסך חדש ( עדיפות 22 אינץ') ואני לא הכי מבין בכל העניין של המסכים ואשמח אם תעזרו לי הנה כמה מסכים שמצאתי בכמה חנויות: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_460&products_id=4165 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4746 http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1396~9~0.htm איזה מהם הוא ההכי שווה? ואם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לראות תודה מראש דוד.
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הי אני מחפש מסך LCD חדש לקניה בטווח מחיר 22 או 24 אינץ טווח מחיר- עד 1000 ש"ח מטרת המסך- עריכת וידאו גם בMAC וגם ב PC יהיו מחוברים 2 מסכים למחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, שימושי המסך יהיו: 50% גיימינג עכשיו ו-CAD בעתיד הקרוב 30% אינטרנט 20% אופיס מפרט המחשב שלי עדיין בבנייה אך הוא יכלול קרוב לוודאי: כ. מסך GTX 1060 מעבד Ryzen 5 1600 או המקבילה של אינטל. זיכרון DDR4 16 גיגה חשבתי על מסך קעור בגודל 27' אך התקציב שלי נמוך יחסית - 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מסך גדול וחדש! למישהו יש המלצה למסך איכותי שאפשר לשבת מולו הרבה שעות ולכתוב קוד? תודה,
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-