עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by Miros,

איזה מסך טוב יותר? למשחקים וקריאת טקסטים.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עם פאנל כמו שיש לDEEL 2007/* S-IPS * עם אותו הפאנל מה אתם מציעים עם המסך האחר יהיה אפילו יותר יקר ואיכותי מה DELL והתמונה שהוא מציג יותר טובה המחיר יכול לתגמש עריכה : לא חייב את אותו נפאל מאני רוצה אות איכות תמונה כמו שיש לDELL המסך ישמש לצפיית סרטים קצת אופיס ולגלישה בנ'ט עד 3 אלף ש'ח עם חריגה קטנה ;D

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 20 אינץ' עם פאנל TN לרוב השימושים? ומהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 22 אינץ' עם פאנל TN לאותם שימושים. תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. יש לי שאלה טכנית, יש לי מצלמת רכב שמצלמת וידאו ברזולוציית 2K. האם אני אוכל לצפות בוידאו ברזולוציה הזו במחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה ? או שאני חייב צג תומך 2K כדי שאוכל לראות את הוידאו ? תודה

6. Started by Guarding angel,

היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by dato,

שלום לכולם =] ברצוני לקנות מסך חדש ( עדיפות 22 אינץ') ואני לא הכי מבין בכל העניין של המסכים ואשמח אם תעזרו לי הנה כמה מסכים שמצאתי בכמה חנויות: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_460&products_id=4165 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4746 http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1396~9~0.htm איזה מהם הוא ההכי שווה? ואם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לראות תודה מראש דוד.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by iNtro7,

יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by ashraf,

שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה. 1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500 2. השימושים שלי הם: כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p) 3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב. 4. הדגמים שאני חושב עליהם הם: א. מסך מחשב מדגם LG E2360T ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?) ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  11. Started by monya2007,

שלום לכולם, בקרוב אני יקבל את הhttp://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm ביחד עם שני 9800GTX ורציתי לדעת אם שווה לקנות כבל HDMI או ש DVI יותר טוב ההשערות שלי הן שהHDMI יותר טוב אבל רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כבל HDMI או יותר נכון אם ההבדל שווה את ה 80-120 שקל שזה עולה (הכבל) השימושים שלי הם גיימינג (crysis/COD4/UT3/כל מיני משחקי רשת) סרטים וטלויזיה (בעזרת כרטיס טלויזיה) תודה לכם העוזרים =]

12. חשבתם שמצלמות קדמיות מכאניות הן עבור סמארטפונים ומחשבים ניידים בלבד? HP מוכיחה אחרת לכתבה

13. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

14. Started by tzahi04,

מה דעתכם על המסך הזה בתור מתחרה לDELL2007WP שלנו? - PHILIPS 200W6CS LCD - מסך 20 אינ'ץ רחב גם לו יש פאנל IPS ועולה אותו מחיר, אולי האחריות שלו טובה יותר?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  15. http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by alfus73,

התחדשתי. תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  17. אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  18. היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  19. אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  20. היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מסך מחשב שיש לו חיבור DVI (מהסיבה שלכרטיס המסך במחשב זה החיבור היחיד שיש לו), אם אתם ממליצים על מסך ללא החיבור הזה ובסופו של דבר לקנות גם מתאם DVI ל-VGA אז גם טוב, וזה אפשרי - אז אקבל גם את הפתרון הזה. גודל מסך - עד 23' מהירות תגובה ובהירות טובים לעבודה משרדית. מחיר - עד 1000 ש"ח (ע"פ מחירי אילת ) בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by summer69,

מצאתי את המסך הזה סתם בגלישה בזאפ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14662 הלוח הזה שווה את הכסף שלו? היעוד העיקרי הוא משחקים.... כמובן שאפשר כל לוח אחר בתקציב של 1500 ש"ח עדיף שיהיה WideScreen(אבל הבנתי שמסך WideScreen נורמלי עולה לא מעט ) באלי על WideScreen כי הייתי לא מזמן במסיבת רשת ואיזה אחד הביא לשם מסך WideScreen אמנם של MAG ( ) אבל בכל זאת זה היה אחד הקטלניים, אמרתי לעצמי שאם אני קונה בעתיד מסך LCD זה חייב ליהיות WideScreen תודה מראש לעונים

23. כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה

24. Started by bilbo,

רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי. 2408WFP עולה 3400 2007WFP עולה 2000 ואז עלה לי רעיון . ה 24 הוא כמעט כפול במחיר... אולי שווה לי לקנות זוג? מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה .

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by J0n1,

אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים