מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני כחודש מסך DELL U2311H ובבדיקה הראשונית לא היו פיקסלים שרופים. ואתמול הבחנתי בפיקסל שרוף(שחור). הייתי רוצה לדעת מה מדיניות האחריות ב DELL למקרים כאלה? (נדמה לי שראיתי שמחליפים מעל 4 שרופים? או שהחנות יכולה להחליף גם אם מדובר ב1?) וגם שאלה כללית מדוע הפיקסלים נשרפים ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני צריך הצאות למסך דק וזול ככול האפשר המחשב הוא בשביל עבודה משרדית נטו בלי אפילו לראות סרטים אז אני צריך משהו ממש פשוט
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
ורצוי עם רזולוציה של HD Full. אם אין אני אסתפק גם ב 22" שניתן לסובב אותו ברזולוציה גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לא למשחקים,בעיקר לסרטים ואינטרנט,חשבתי על אחד הרחבים של CHI MEI או SAMSUNG 940BW. אפשר המלצות ממי שיש לו אחד מהמסכים? עריכה: גם זה נכנס חזק לשיקולים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472837
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המסך LG CRT שלי התחיל לעשות בעיות אחרי 6 שנים של פעילות אז החלטתי להתקדם טכנולוגית לעבר LCD, התכוונתי לקחת איזשהו AOC מאחר והוא זול ועם ביקורות סבירות, השאלה היא האם יש המלצה ספציפית למסך מחשב בתקציב, משהו אשר טוב יותר מהAOC או שאין כזה דבר? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני פשוט נמצא במרכז הארץ ביגלל המצב בצפון וראיתי אותו באיזה חנות פה הבעיה שהוא היה עם מפצל ולא היה על רזולוציה טבעית אז תגידו לי אתם איך המסך ועם שווה את הקניה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. אני עובד ברזולוציה 1280/800 בגלל שהרזולוציה המירבית קטנה מדי עבורי. בנוסף, המסך מאד בוהק בעיניים. ניסיתי להקטין את הבהירות עד 0 אבל השינוי לא ממש משמעותי מה גם שזה ניראה לי כשגיאה. כרגע אני בבהירות 20 וניגודיות 60 ומסתדר איכשהו. גיליתי שבעזרת הכרטיס אני יכול לעשות שינויים מורגשים יותר. האם אני רשאי להשתמש באפשרות הזו כדי להקטין את הבהירות??? האם להחיל זאת על שולחן העבודה בלבד או על הכל?? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש מסך תקציב 800-900 שקל נראה לי אני אקח את המסך הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8683 לשימושים בעיקר משחקים,סרטים,סדרות,אינטרנט.. רגיל מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-