מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אחרי מחקר די גדול שעשיתי בגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות את המסך הזה: viewsonic vx922 הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לראות פיזית את המסך בפעולה, טייליתי כבר די הרבה בחנויות אבל עדיין לא מצאתי חנות שמציגה את המסכים האלה, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך הזה (באזור המרכז), זה יעזור לי מאד, תודה , רמי
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: אין כמעט שאלה בפורום הזה שבה לא מוזכרת ה"איכות" של מסכי הTN למיניהם, מן הסתם לא לצד הטוב בד"כ. כרגע יש לי מחשב בבית שעדיין מחובר למסך 17" CRT, וכן מחשב נייד (טושיבה SATELLITE). והנה התהייה: אני לא רואה שום בעיה מאלה המזוהות עם מסכים דקים על המחשב הנייד שלי - למעט זוית הצפייה המוגבלת. כלומר - לא בעיית צבעים, לא מריחות, GHOSTING, דליפת אור וכיוצא בזאת - ואני משתמש בו לכל השימושים האפשריים, לרבות טקסט, סרטים ומשחקים. מסכים של ניידים הרי נדחסים לתוך נפח קטן בהרבה אף מזה של מסכי LCD, נכון? האיכות אמורה להיות בהתאם, לא? אז נכון, אני לא גרפיקאי ולא צלם, אבל אני גם לא עיוור. אם היו בעיות שמפריעות לבן אדם ממוצע, אני מאמין שהייתי מבחין בהם. לאחרונה המסך בבית התחיל ל…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך '22 איך המסך החדש של LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז תודה לכל מי שייעץ ועזר קניתי את המסך 206BW,ואין מה להגיד זה פשוט מדהים אחרי שאני הייתי משהו כמו 8 שנים עם CRT 17 אינץ',ההבדל ענקי,במשחקים בכלל החוויה השתנתה לחלוטין!! אז רציתי לשאול משהו קטן,המסך ממש בהיר,ושיחקתי עם האפשרויות למינהן אבל בכלליות המסך עדיין נשאר בהיר,יש דרך לשנות את זה?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד וכרטיס מסך מאוד חלש [מחשב מלפני 6 שנים]. האם אני יוכל לקנות מסך מחשב ( Saumsung 2333SW) ולחבר אותו למחשב ועדיין לראות ב 1080*1920 ? או שבגלל שהכרטיס ישן מאוד הוא לא יוכל להריץ רזולוציה כזאת ? השימוש של המסך יהיה לסרטים וגלישה באינטרנט דרך המחשב בחיבור VGA.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסך 27 לצורך עריכת תמונות בפוטושופ. חשוב לי מסך מדוייק ככל האפשר במסגרת התקציב. חשבתי על רכישת המסך הזה מארה"ב: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1176775-REG/benq_sw2700pt_27_photographer_monitor_with.html?sts=pi-ps מה יש לקחת בחשבון בלהביא מסך כזה מחו"ל והאם יש אלטרנטיבה עדיפה בארץ במחיר הזה? לפי חשבון שלי יוצא 540$ על המסך, עוד 110$ משלוח ועוד 17% מע"מ על ה650$....אני טועה במשהו? בברכה, אורי
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-