עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח להמלצות על מסך 27 לצורך עריכת תמונות בפוטושופ. חשוב לי מסך מדוייק ככל האפשר במסגרת התקציב. חשבתי על רכישת המסך הזה מארה"ב: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1176775-REG/benq_sw2700pt_27_photographer_monitor_with.html?sts=pi-ps מה יש לקחת בחשבון בלהביא מסך כזה מחו"ל והאם יש אלטרנטיבה עדיפה בארץ במחיר הזה? לפי חשבון שלי יוצא 540$ על המסך, עוד 110$ משלוח ועוד 17% מע"מ על ה650$....אני טועה במשהו? בברכה, אורי

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום, נשרף המסך במחשב שהשימוש בו הוא בעיקר אינטרנט. התקציב הוא 700 שקל, וראיתי ב 650 את המסך הזה Samsung EX2020X LED 20 Inch 5ms DVI WideScreen Black איך הוא ביחס לתקציב? האיכות באמת לא חשובה, שלא יהיה טישטוש באותיות זה די חשוב. אני יודע שסאמסונג לא עושים זבל בתחום המסכים גם לא בדגמים הזולים... אשמח לעצות. המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות עיצוב אירועים ועיצוב בכללי, מה שאני עוסק בו בתור תחביב יומי ובצורה מקצועית עם הרבה מעצבי אירועים פופולריים תודה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by hardgore1,

מה שאני יודע בנתים: יתרונות: גודל מסך עצום חסרונות- כל פיקסל הוא בגודל בלטה חח, אז לכן שמים אותו רחוק. איך מבחינת פנאלים? גם פה יש tn ו ips? איך האיכות בסרטים, משחקים, קריאה? ראיתי אתזה לדוגמא בחיפוש קליל בזאפ http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=2825&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=26&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יש פה כאלה שכבר עושים ככה, מחוברים למסך טלויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  5. אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  6. אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  7. קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by metalfolks,

השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by J0n1,

אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  10. מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  11. Started by crak100,

היי יש לי התלבטות קטנה כרגע יש לי מסך 22" SAMSUNG BX2235 וכרטיס מסך 6950 2GB אני משתמש במחשב רק למשחקים כמו COD MW3 וכו , כרגע יש לי תקציב להחליף אחד מהשניים ,וההתלבטות היא מה עדיף מסך 24" (אם כן מה אתם ממליצים) ואם כ.מסך (תנו המלצה) תודה חברים ויום טוב

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. חשוב שיהיה מפנל איכותי. גם לצפיה בסרטים, פיווט יתרון

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by barnea,

לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  14. בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by rene,

ראיתי תמונות בהם המעמד בצבע שחור וראיתי תמונות עם מעמד בצבע כסף... האם קיימים 2 מודלים?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by אור*,

מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by s.os,

אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by yo-c24,

היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  20. המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  21. עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית

22. Started by Jviega,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה והמלצות, קראתי קצת פה ובאינטרנט אבל זה מבלבל אותי, אשמח להמלצות תכלס אני רוצה מסך 27 אינץ', בשביל סרטים וגיימינג, כעיקרון אני הייתי רוצה מסך 2K אבל אין לי מושג איך לבדוק אם המחשב שלי יוכל להריץ שחקים ברזולוציה הזאת, אם לא 2K אז 1080P מה שאני רוצה מהמסך שיהיה הכי טוב שאפשר לסרטים ולמשחקים אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by אביטלתל,

שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עם פאנל כמו שיש לDEEL 2007/* S-IPS * עם אותו הפאנל מה אתם מציעים עם המסך האחר יהיה אפילו יותר יקר ואיכותי מה DELL והתמונה שהוא מציג יותר טובה המחיר יכול לתגמש עריכה : לא חייב את אותו נפאל מאני רוצה אות איכות תמונה כמו שיש לDELL המסך ישמש לצפיית סרטים קצת אופיס ולגלישה בנ'ט עד 3 אלף ש'ח עם חריגה קטנה ;D

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  25. חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.