מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ביום שני אני מקבל את המחשב שהזמנתי מRSM . המסך מיועד אך ורק לגיימינג . עכשיו המפרט שלי הוא : INTEL CORE I5 760 P55M-UD4 4GB RAM 460GTX SLI שמעתי רק דברים טובים על ה2333T של סמסונג והוא גם ממש זול ! 890 שקל . עכשיו האם כדאי לקנות אותו או ללכת על משהו יותר יקר ??
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לגבי מסכים של חברת דל. התקשרתי לאייבורי והם אמרו שהם מחליפים מסך מחשב שנתגלו בו פיקסלים שרופים רק אם ישנם 3 פיקסלים ומעלה - וזה בגלל שזאת מדניות היבואן. לעומת זאת בחניויות אחרות אמרו לי שמחליפים מהפיקסל הראשון? איך זה יכול להיות? עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולקנות "בראש שקט" מחנות שנותנת מהפיקסל הראשון?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך. הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח) אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap). לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד 500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיון תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בתקציב של 1600 שקל שהוא יעמוד על הכטיס מסך 4870x2 שיצא בקרוב(המסך למשחקים) עכשיו רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת דיוק צבעים ואיכות תמונה לא ממש אכפת לי pivot וזויות תמונה רק שיראו טוב במחשקים בלי מריחות אז מה אתה אומרים על המסך הזה?Chimei 22 LCD 222H אם יש לכם הצעות אחרות בשבילי לי אני ישמח לקבל.....
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
בארץ תצטרכו להיפרד מ-15,000 שקלים בכדי להניח ידיכם על מסך הגיימינג הקמור בגודל של 55 אינץ׳ - אך בצפון אמריקה מחירו הספיק לרדת ל-2,000 דולר אחרי שהושק במקור עם תג של 3,500 דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
-
המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב שבסביבות 1600 ש"ח לא למשחקים בכלל, רק אינטרנט ועיבוד תמונות דיגיטליות ממצלמה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני קונה איתו מסך 22" עכשיו יש שני מסכי ASUS שאני מתלבט ביניהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. מסך מחשב Asus 22" VK222U 2ms LCD ¤1171 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51435 השאלה שלי היא האם יש הבדל מהותי בין השניים שאני ירגיש ששווה את ה-200 שקל האלה? וגם ליותר זול יש מצלמת אינטרנט מובנית שזה די מתאים לי כי אני לא רוצה להשקיע עוד במצלמה. אז מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה טכנית יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4800 Series עם 2 יציאות DVI אני מחבר את מסך ה LCD מסוג HITACHI 42LX01 ואת מסך המחשב כאשר אני משחק במשחק PES 2009 יש לי גלים במסך , זה מתחיל מלמעלה ונמשך לאמצע וחוזר למעלה למטה כמו גלים של מתח חשמל שאלתי טכניים רבים אמרו לי שזאת בעיה של ערכה או מתחים שונים חיברתי את כל המכשירים שיש לי לאותה 6 ( נגן DVD , מסך טלוויזיה , ממיר , מדפסת , ) המחשב מחובר לאל פסק מסך הטלוויזיה מחובר למחשב באמצעות כבל HD עם מתאם למחשב , במחשב יש 2 יציאות DVI המתאם הופך את ה DVI ל HD האם ניתקלתם בבעיה כזאת של מתחים ומה אפשר לעשות ? כמו כן המחשב חדש והטלוויזיה כנ"ל מבקש עזרה לא יודע מה לעשות... tal_tal9@yahoo.com
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז השמועה אכן מבוססת ו-DELL 2209WA אכן לאט לאט אוזל בכל החנויות. האם ידוע על הדגם שצפוי להחליף אותו? אני מתלבט אם לחכות או לקנות. מה דעתכם? בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב DELL 2408WFP במיוחד בשביל ה XBOX360 ובשביל סרטים וסדרות שאני רואה ב HD אבל הבנתי שיש לו LAG ממש רציני ( ) וזה ממש יפריע בכל הקטע של המשחקיםיש לזה פתרון ? או דגם דומה אחר ?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-