מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ראיתי השוואת נתונים שעולה ממנה שהדגם הישן עולה על החדש לאין ערוך, האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז תודה לכל מי שייעץ ועזר קניתי את המסך 206BW,ואין מה להגיד זה פשוט מדהים אחרי שאני הייתי משהו כמו 8 שנים עם CRT 17 אינץ',ההבדל ענקי,במשחקים בכלל החוויה השתנתה לחלוטין!! אז רציתי לשאול משהו קטן,המסך ממש בהיר,ושיחקתי עם האפשרויות למינהן אבל בכלליות המסך עדיין נשאר בהיר,יש דרך לשנות את זה?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים לשימוש כללי (ווידאו, תמונות , גלישה, משחק) : 1. Benq GL2460MH 2. Samsung S24D300HS מה כדאי ? יש מסך עדיף בטווח המחירים הזה ? (עד 800 שח' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קראתי את FAQ - ניקוי מסכי LCD אבל מעבר לתאוריה, תוכלו לרשום כאן מניסיון שלכם על מוצרים ספציפיים? איך לנקות מבלי להשאיר סימנים? מים מזוקקים משאירים סימן. נ.ב. לצורך הנוחות האמור מנוסח בלשון רבים אך מכוון גם לכן באותה מידה. אין לי קשר עם חברה זו או אחרת.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
הנה מה אתם אומרים על הדגם הזה?כדי לקנות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה של שעות מרובות מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות את DELL 2407WFP אני שואל אם המסך הזה טוב לגרפיקה משחקים סרטים להצגת תמונות אם התמונה בו חדה וטובה והאם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה. 1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500 2. השימושים שלי הם: כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p) 3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב. 4. הדגמים שאני חושב עליהם הם: א. מסך מחשב מדגם LG E2360T ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?) ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני מחפש מסך תקציב 800-900 שקל נראה לי אני אקח את המסך הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8683 לשימושים בעיקר משחקים,סרטים,סדרות,אינטרנט.. רגיל מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את המסך LG ips224 רואים פצצה, ברזולוציה של FULL HD. הבעיה היחידה היא שהכל קטן מידי וקשה לקרוא דברים בעיקר באתרים. כשאני משנה רזולוציה או שהיא לא מתאימה ונשאר "שחור" בדפנות או שלא רואים חד ויפה. מישהו מכיר? פיתרון כל שהוא?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי אז ראיתי שעכשיו יש יותר מבחר של דגמים מה שהקשה עלי לבחור מסך בעקרון אני מחפש מסך עד ה 1000 ש"ח בגודל 22 אינץ' ומעלה, full hd ופאנל IPS וראיתי של- DELL יש המון דגמים ולכן קשה לי לבחור אשמח להמלצה על דגם איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-