עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך מחשב מיעד לגלישה בין 5 לבין 7 שעות הוא יותר וגם למשחקים שהיה גם 2 מילי שניה עדיפות לחברות samsung .lg על איזה מסך אתם ממלצים לי? תקציב עד 1000 שקל ברשותי גם כרטיס מסך gtx260

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. קניתי DELL 2405WFP , חיברתי - ראוים מצויין! מה עכשיו ? צריך הרצה כמו ב PLASMA ? כיול מיוחד ? הגדרות מיוחדות ? בעלי המסך - על איזה הוא יושב ? תיקון - קניתי 2407

4. Started by סתםאחד2,

הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  5. כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  6. האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by comandobx,

היי. אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. הדרישות שאני צריך הן: 24 אינץ', HD, עם כניסת HDMI (זה מאוד חשוב כי הוא צריך להתחבר ללפטופ). התקציב הוא כ-1000 ש"ח. שימושים עקריים הם: משחקים, גלישה, סרטים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by warthog,

מבקש עזרה בקניית מסך חדש אני מחפש מסך 17" מחברה ידועה חיבור DVI לא צריך רמקולים מובנים על מה אני צריך להסתכל ? מהירות רענון ? יש עוד פרמטרים חשובים ? עקרונית מצאתי משהו והייתי שמח לשמוע דעות מדובר במסך LG L1752TQ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1752TQ&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה מראש על העזרה....

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by _Rami_,

טוב אחרי מחקר די גדול שעשיתי בגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות את המסך הזה: viewsonic vx922 הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לראות פיזית את המסך בפעולה, טייליתי כבר די הרבה בחנויות אבל עדיין לא מצאתי חנות שמציגה את המסכים האלה, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך הזה (באזור המרכז), זה יעזור לי מאד, תודה , רמי

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by dzbeda,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם

12. אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  13. Started by yz101,

איזה מבין הדגמים הנ"ל הוא הטוב ביותר? LG L204WT MAG BP2219FW Samsung 204BW השימוש הוא אינטרנט, סרטים, קצת משחקים, קצת אופיס וקצת עריכת וידאו.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by shnit,

לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה

15. היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by alonkl,

איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by law89,

היי מה נותן לי הדברים שבכותרת? אם אני רוכש מסך מסוים שתומך רק באחד מהם, האם אני צריך גם כרטיס מסך מחברה מסוימת? (סתם לדוגמה שאני משער שאינה נכונה - אם g-sync אז רק כרטיס מסך של ג'יגהבייט)

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  18. כפי שהבנתי מסך זה שקול ל-200W6CS , אותו פאנל S-IPS , כאשר מחירו של מסך זה עומד כיום על-1500ש"ח , הדבר נראה תמוהה, כמעין מציאה. האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? ושתי בקשות נוספות: אשמח לקבל את האתר שמראה תמונות של זמן תגובה של כל מיני מסכים [ בתמונה כזאת של סמיילי נוהג במכונית ] וחנות שאולי אתם מכירים - עם שירות טוב ואמין שמוכרת את המסך הזה. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=358&aff=Zap זה אפילו דגם ה-CS!!!!!!!!! האם לדגם זה פאנל שונה? -פאנל PVA? ואם כן איזה מבין הפאנלים עדיף בעיקר למשחקים ועבודה גראפית?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  19. אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום, מחפש מסך מחשב בגודל בין 22 אינץ' לבין 24 אינץ'. תקציב עד 800 ש"ח. למטרות משחקים, תיכנות, סרטים. חשוב לי מוצר אמין ולא אחד מאיכות זולה שמתקלקל מהר. מעדיף אפילו לחרוג קצת מהתקציב בשביל זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by TerMiT_BoY,

טוב אז אני רוצה מסך חדש למחשב חדש..וחשבתי אולי תמליצו לי על משהו.. ורציתי גם לדעת מה ההבדל בין led ל lcd?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by ofirr,

אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  23. עדיפות לאזור הדרום, חיפשתי בזאפ ולא ממש מצאתי באיזור הדרום.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by rtmblog,

שלום לכולם אני צריך מסך 22 לאינטרנט, משחקים, סרטים וכל השאר... הבנתי שבפורום הזה המסך המומלץ הוא DELL 2209WA, עד כאן יופי. השאלות שלי הן: ראיתי שזמן התגובה שלו הוא 5-6ms, האם זה לא יפריע למשחקים כדוגמת COD? המסך הזה נמצא דיי הרבה זמן בשוק, האם אין משהו קצת יותר עדכני שכדאי לשקול? מה עם מסכי הלד החדשים? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  25. אשמח לעצה, יש לי מסך Acer Predator XB273K - 27 אינץ' - פאנל IPS - צבעים HDR - רזולוציה 4K - קצב רענון של 144HZ!! - זמן תגובה של 4MS - משתמש בטכנולוגיית NVIDIA G-Sync - יש רמקולים פנימיים למסך אני מוכר את המסך ורציתי להתייעץ כמה לדעתכם אני יכול למכור אותו? כי אני נגיד קניתי אותו בסביבות ה-4500 חדש עם מיסים ומשלוח מאמזון

• 0 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים