עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by sor,

שלום, קראתי שאיני היחיד עם הבעיה הזאת במסך זה. עם זאת, הפתרון המוצע לא עזר, שכן ממשיכות להופיע ההודעות, לסירוגין נעול/לא נעול, כל 2-3 שניות... בנוסף, הלחיצה הארוכה על OK לא תמיד מגיבה הושיעונא... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  4. עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  5. אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by comandobx,

היי. אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. הדרישות שאני צריך הן: 24 אינץ', HD, עם כניסת HDMI (זה מאוד חשוב כי הוא צריך להתחבר ללפטופ). התקציב הוא כ-1000 ש"ח. שימושים עקריים הם: משחקים, גלישה, סרטים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עם פאנל כמו שיש לDEEL 2007/* S-IPS * עם אותו הפאנל מה אתם מציעים עם המסך האחר יהיה אפילו יותר יקר ואיכותי מה DELL והתמונה שהוא מציג יותר טובה המחיר יכול לתגמש עריכה : לא חייב את אותו נפאל מאני רוצה אות איכות תמונה כמו שיש לDELL המסך ישמש לצפיית סרטים קצת אופיס ולגלישה בנ'ט עד 3 אלף ש'ח עם חריגה קטנה ;D

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  8. היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by summer69,

מצאתי את המסך הזה סתם בגלישה בזאפ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14662 הלוח הזה שווה את הכסף שלו? היעוד העיקרי הוא משחקים.... כמובן שאפשר כל לוח אחר בתקציב של 1500 ש"ח עדיף שיהיה WideScreen(אבל הבנתי שמסך WideScreen נורמלי עולה לא מעט ) באלי על WideScreen כי הייתי לא מזמן במסיבת רשת ואיזה אחד הביא לשם מסך WideScreen אמנם של MAG ( ) אבל בכל זאת זה היה אחד הקטלניים, אמרתי לעצמי שאם אני קונה בעתיד מסך LCD זה חייב ליהיות WideScreen תודה מראש לעונים

10. Started by Guarding angel,

היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by arikar,

שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  12. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים וסרטים. Dell E207WFP LG L204WT Samsung 204BW אני מעדיף 1680x1050 על פני 1280x1024 (רבוע ולא נוח לסרטים) או 1440x900 (נמוך ולא נוח לאופיס) אבל המחירים של המסכים הם על הקצה של הגבול העליון של התקציב. האם הבנתי נכון שהדל הזה לא מומלץ? אילו עוד אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by com,

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by RevBlue,

רציתי המלצה למסך חדש. אני אשתמש בו גם לגיימינג ולצפיית HD על המחשב. בסביבות ה- 22-23 אינטש. אשמח להמלצה הציעו לי את זה: http://tms.co.il/product/8854 מה דעתכם עליו? או שיש משהו יותר טוב בתמורה?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

16. Started by tzahi04,

מה דעתכם על המסך הזה בתור מתחרה לDELL2007WP שלנו? - PHILIPS 200W6CS LCD - מסך 20 אינ'ץ רחב גם לו יש פאנל IPS ועולה אותו מחיר, אולי האחריות שלו טובה יותר?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  17. לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  18. Started by Eli_1982,

שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by warezman,

יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by VortexD,

מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  22. אני לא מוצא את האחריות וגם לא יודע מאיזה חנות נקנה.אז אמרתי אני יקח את המסך לחברה עצמה.

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by unf,

המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by OStyle,

היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by smoke_man,

מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים