עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  2. אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  3. Started by yuvaliat,

אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  6. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-4.html

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  7. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים וסרטים. Dell E207WFP LG L204WT Samsung 204BW אני מעדיף 1680x1050 על פני 1280x1024 (רבוע ולא נוח לסרטים) או 1440x900 (נמוך ולא נוח לאופיס) אבל המחירים של המסכים הם על הקצה של הגבול העליון של התקציב. האם הבנתי נכון שהדל הזה לא מומלץ? אילו עוד אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  8. טוב חברים אני במצוקה קשה, בהמשך ל thread אחר שפירסמתי כאן אני כרגע מתעניין במסך dell 2007fp, ברם אני לא אוהב לקנות חתול בשק (ובטוח לא חתול כזה יקר). אני צריך רשימת חנויות בהם מציגים מסך זה על מנת שאני יוכל להתרשם ממנו פיזית ואוכל להחליט סופית ללכת או לא ללכת על המסך ואם אפשר אז באזור המרכז וכמה שיותר קרוב לראשל"צ יותר טוב. ורק שלא תגידו שלא שניסיתי: ניסיתי כבר כמה חנויות, חלק גדול לא מציג בכלל מסכים רק אפשר להזמין מהם בעוד חלק אחר מציגים רק את המסכים הזולים (panel TN) אפילו חנויות שמוכרות את המסך הזה לא מוכנות להציג אותו אלא רק לאפשר הזמנה שלו ולמרות דברי איש המכירות ה"אמין" : יש לי כזה בבית אני מעדיף לראות את המסך בעצמי לפני הקניה (ותסלחו לי שאני ספקן)

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  9. הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  10. שלום כולם , יש לי היום יומולדת והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U ! 22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ? לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ? תודה רבה , דור

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by Shiker,

מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד

13. שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  15. מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  16. קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  17. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

18. המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by אביטלתל,

שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by AMD-Z,

אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  21. אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by ShOw-Time,

אז תודה לכל מי שייעץ ועזר קניתי את המסך 206BW,ואין מה להגיד זה פשוט מדהים אחרי שאני הייתי משהו כמו 8 שנים עם CRT 17 אינץ',ההבדל ענקי,במשחקים בכלל החוויה השתנתה לחלוטין!! אז רציתי לשאול משהו קטן,המסך ממש בהיר,ושיחקתי עם האפשרויות למינהן אבל בכלליות המסך עדיין נשאר בהיר,יש דרך לשנות את זה?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  23. יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  25. איך מסך למשחקי מחשב וסרטים אתם ממליצים? תקציב עד 800 ש"ח.. רצוי בין 20" ל 22" חשבתי על LG E2240T 21.5'' מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.