מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
איזה פאנל הוא? Dell E228WFP . האם הוא מומלץ? בטוח יש פה איזשהו קאץ' לא? השימושים הם אך ורק קריאת טקסטים ועבודה עם תוכמות שמראות גרפים של הבורסה.. שום סרטים ומשחקים. האם הוא טוב למטרות אלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: אין כמעט שאלה בפורום הזה שבה לא מוזכרת ה"איכות" של מסכי הTN למיניהם, מן הסתם לא לצד הטוב בד"כ. כרגע יש לי מחשב בבית שעדיין מחובר למסך 17" CRT, וכן מחשב נייד (טושיבה SATELLITE). והנה התהייה: אני לא רואה שום בעיה מאלה המזוהות עם מסכים דקים על המחשב הנייד שלי - למעט זוית הצפייה המוגבלת. כלומר - לא בעיית צבעים, לא מריחות, GHOSTING, דליפת אור וכיוצא בזאת - ואני משתמש בו לכל השימושים האפשריים, לרבות טקסט, סרטים ומשחקים. מסכים של ניידים הרי נדחסים לתוך נפח קטן בהרבה אף מזה של מסכי LCD, נכון? האיכות אמורה להיות בהתאם, לא? אז נכון, אני לא גרפיקאי ולא צלם, אבל אני גם לא עיוור. אם היו בעיות שמפריעות לבן אדם ממוצע, אני מאמין שהייתי מבחין בהם. לאחרונה המסך בבית התחיל ל…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! המסך הוא צריך להיות 50% אינטרנט 35% משחקים כבדים 15% עבודות התקציב הוא עד 850 ש"ח מקס' תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16601 מישהו יכול להסביר מדוע הוא אינו קיים באתר הרשמי של LG? http://www.lge.com/products/category/list/computer%20products_monitor.jhtml
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אחלה מסך באמת אני נהנה כל שנייה ממנו אבל השאלה שלי זה אם חייבים להתקין את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב חדש בגודל 21.5 אינץ -23 זה הגודל שאני מסכים עכשיו התקציב הינו 700 שקל עם חריגה של כמה שקלים אם צריך .. לפי zap ובחנות TMS ישנם כמה דגמים של מסכים בתקציב ובגודל המדובר : lg e2241T-BN LED samsung s22b300b אלו הדגמים שאני מצאתי אם יש לכם הצעות נוספות שיותר טובות אני אשמח רק תגידו לי מי מבין כל הדגמים כאן/שתרשמו הכי טוב ?! aoc e2243fw lg e2242Tc led
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז תודה לכל מי שייעץ ועזר קניתי את המסך 206BW,ואין מה להגיד זה פשוט מדהים אחרי שאני הייתי משהו כמו 8 שנים עם CRT 17 אינץ',ההבדל ענקי,במשחקים בכלל החוויה השתנתה לחלוטין!! אז רציתי לשאול משהו קטן,המסך ממש בהיר,ושיחקתי עם האפשרויות למינהן אבל בכלליות המסך עדיין נשאר בהיר,יש דרך לשנות את זה?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף מסך למחשב, ואני צריך אותו בעיקר למשחקים ומדי פעם לסרטים (המחשב שלי מחובר ברשת לXBOX 360 שמחובר לטלויזיה) ועריכה גראפית קלה. הכי חשוב לי שתהיה איכות תמונה מעולה ושלא יהיו מריחות ושזוויות הצפייה יהיו סבירות. גודל המסך עדיף בין 20-22", אבל אפשר גם 19 אם זה הכרחי מאוד. שהמחיר לא יעלה על 1300-1400 שקל. אגב, שמעתי שהמסכים של דל די טובים, אז הם אופציה בכלל? אני לא מבין בגרוש במסכים ולכן אני לא רושם התלבטות בין מספר מסכים, אני מבקש שתמליצו לי אתם מה יהיה הכי טוב. אם זה חשוב, הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 320MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מסך עבור TV ומחשב,שלמחשב עיקר השימוש הוא סרטים די הייתי נעול על 2407 של דל,ולא מזמן ניסיתי לחפש משהו יותר גדול, יש את את 3007 של דל,שנמכר בארץ ב 7000+ קיצר ראיתי ב EBAY את המסך HP LP3065 מחיר 875$ משלוח לארץ 190$ מיסים 280$ סה"ב 4900 ש"ח מישהו מכיר את המסך?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש מסך תקציב 800-900 שקל נראה לי אני אקח את המסך הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8683 לשימושים בעיקר משחקים,סרטים,סדרות,אינטרנט.. רגיל מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
<כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-