עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  2. אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  3. שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by big bos,

אוקי אני משדרג קצת המחשב שלי קצת לאחרונה והגיע הזמן לשדרג את המסך אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש עד עכשיו היה לי mag 19 די ישן (בערך 5 שנים) ואני מתלבט בין שני מסכי מחשב, אני מעוניין במסך לשימוש למשחקים וגם לשימוש רגיל אינטרנט וכ"ו הראשון הוא Asus vs239n הוא 23 עם פנל ips אבל זמן תגבוה שלו מאוד גבוה 14ms http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16083&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 השני הוא vLG ips 231p גם 23 פנל ips ופה הזמן תגובה שלו יותר טוב 5ms http://ksp.co.il/?uin=14734 השאלה האם שווה להשקיע עוד 100 שקל על מסך רק בגלל זמן תגובה ובכלל האם איזה מסך יותר טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by wariror42,

בעיה במסך DELL U2713H היי חברים.צריך את עזרתכם יש לי את המסך הזה ועכשיו קורה שהוא נכנס למצב שינה למרות שבטלתי ושיניתי לאף פעם עדיין הוא נכבה ואני מזיז את העכבר מנתק אותו ואז לוקח לו פוול זמן לחזור לעצמו.מה כן שאני מנתק את ה HDMI לשניה הכול מסתדר. אז מה אתם מציעים לי לעשות? אשמח לעזרה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  6. בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by eltoro,

תודה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

שלום, מבקש את המלצתכם למסך גימיינג 144Hz. התקציב עד 1500 ש"ח, אבל לא לגמרי נעול על זה. אם יש משהו משתלם משמעותית וכדו' אולי אפילו העלה את את התקציב. כרגע עם כרטיס מסך RX580, מתוכנן לשדרג ל RTX3060. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  9. ראיתי שהרבה כותבים שגם במחיר של 1000 ש"ח אי אפשר לקנות מסך שהוא באמת טוב כי כולם עם פאנל TN ואז זה לא משנה אם זה חברה טובה או סתם איזה שם כי גם ככה זה TN וזה חרא... מה זה אומר פאנלTN? ובאמת פשוט לא שווה לקנות מסך כזה ב1000 שקל כי אפשר גם פחות כי במקרה כזה המותג לא משנה? וכמה אמור לעלות מסך עם פאנל יותר טוב?? תודה

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  10. אחלה מסך באמת אני נהנה כל שנייה ממנו אבל השאלה שלי זה אם חייבים להתקין את הדרייבר שבא עם המסך?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by unf,

המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מסך חדש.השימוש העיקרי שלי יהיה משחקים אבל מן הסתם חשוב לי שייראו בו גם סרטים טוב וגלישה והכל.. אני שמעתי הרבה דברים טובים על Dell 2007WFP והבנתי שהוא כרטיס מאוד משתלם לצרכים שלי. מישהו יכול לאשר אותו?הוא יכול להריץ את המשחקים החדשים כמו crysis , creed וכאלו ללא שום האטות או ירידות ב FPS שיכולות לחול בעקבות המסך? יש אולי דגם יותר מתקדם ששווה לקנות עכשיו?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  13. אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by J0n1,

אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by _Rami_,

טוב אחרי מחקר די גדול שעשיתי בגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות את המסך הזה: viewsonic vx922 הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לראות פיזית את המסך בפעולה, טייליתי כבר די הרבה בחנויות אבל עדיין לא מצאתי חנות שמציגה את המסכים האלה, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך הזה (באזור המרכז), זה יעזור לי מאד, תודה , רמי

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by evman007,

לא למשחקים,בעיקר לסרטים ואינטרנט,חשבתי על אחד הרחבים של CHI MEI או SAMSUNG 940BW. אפשר המלצות ממי שיש לו אחד מהמסכים? עריכה: גם זה נכנס חזק לשיקולים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472837

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  17. http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 בשביל ה XBOX360

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  18. האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by barnea,

לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  20. הוא עדיף על ה DELL 2007WFP ? זה נכון כל הדיבורים על ביצועים מדהימים ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  21. יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  22. DELL E228WFP 22-inch Widescreen Flat Panel Monitor הוא יחסית לא יקר... 3000 ש"ח מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  23. מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by zeez100,

מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by dya,

האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים