עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי

מה נותן לי הדברים שבכותרת?

אם אני רוכש מסך מסוים שתומך רק באחד מהם, האם אני צריך גם כרטיס מסך מחברה מסוימת? (סתם לדוגמה שאני משער שאינה נכונה - אם g-sync אז רק כרטיס מסך של ג'יגהבייט)

פורסם

gsync זה של נבידיה.

freesync של AMD.

ה-gsync החדשים יכולים לתמוך גם ב-freesync. לי זה עובד. אבל זה תלוי, לא יכול להבטיח.

אלו טכנולוגיות שמבצעות סנכרון תמונה מהרגע שהכרטיס מסך מוציא את הפלט ועד שמגיע למסך. בלעדי זה, מה שבעצם יקרה זה תופעה של "קריעת תמונה" או בשמו הלועזי screen tearing.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאם אני לוקח מסך שיש בו רק אחד מהם אני נעול על רכישת כרטיס מסך בעתיד מחברה ספציפית?

שואל כי אני כבר שנים רבות לא גיימר ומדגדג לי קצת לחזור לשחק.

מי כרגע נחשבת לחברה המובילה בשוק מבחינת עלות תועלת? אנוידיה או amd?

פורסם

לא, כמו שהסברתי המסכים החדשים שתומכים ב-gsync תומכים גם ב-freesync. אבל תבדוק לפני שאתה רוכש.

ציטוט של law89

מי כרגע נחשבת לחברה המובילה בשוק מבחינת עלות תועלת? אנוידיה או amd?

לא יודע. תיצור דיון חדש ותציין תקציב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

לא, כמו שהסברתי המסכים החדשים שתומכים ב-gsync תומכים גם ב-freesync. אבל תבדוק לפני שאתה רוכש.

לא יודע. תיצור דיון חדש ותציין תקציב.

אני לא מחפש כרגע לרכוש כרטיס מסך. כן מחפש לרכוש מסך, לכן אעדיף לקחת משהו שיתאים לכרטיסי המסך שטובים יותר מבחינת עלות תועלת.

דרך אגב, מה הכוונה לקריעת תמונה? בימים שהייתי גיימר (לפני איזה שני עשורים) לא היה פרי סינק וג'י סינק וכו'. לפחות לא זכור לי

פורסם

תופעת קריעת תמונה מתרחשת כאשר זזים בצורה אופקית במהירות.

תוכל לראות כאן: https://www.displayninja.com/what-is-screen-tearing/

הייתה אפשרות להפעיל בזמנו VSYNC אבל זאת טכניקה נחותה שמוסיפה עיכוב בהצגת הפריימים, ככה שזה לא היה כדאי להפעיל אותה.

לגבי המסך, תפתח דיון נפרד.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים