מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חבר מעוניין לרכוש LCD בסכום של 1000 ש' לאחר שראה מספר מבצעים ברשת על מסכים ברמת המחיר הזו. הסיבה השנייה היא שמסך ה CRT שלו כבר מתחיל להראות סימני עייפות והוא מעוניין להחליף אותו. האם יש המלצה למסך המיועד לעבודה משרדית בלבד, כלומר עבודה על טקסטים, אימיילים וכו', ללא צפייה ממושכת בסרטוני וידאו ובוודאי ללא משחקים עתירי גרפיקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האחריות וגם לא יודע מאיזה חנות נקנה.אז אמרתי אני יקח את המסך לחברה עצמה.
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. הדרישות שאני צריך הן: 24 אינץ', HD, עם כניסת HDMI (זה מאוד חשוב כי הוא צריך להתחבר ללפטופ). התקציב הוא כ-1000 ש"ח. שימושים עקריים הם: משחקים, גלישה, סרטים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר כדאי לי לקנות, בהתחשב בכך שהמחשב נועד למשחקים חזקים וצפייה בסרטים, כמו גם גלישה באינטרנט ודברים בסיסיים אחרים. בעניין המחיר חשבתי בסביבות ה1500 ש"ח ורציתי לדעת איזה מסך יותר יתאים לי: 1. מסך 19 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956) של LG 2. מסך 20.1 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=479778) של DELL לפי מה שהבנתי בגלל שהם מאותו פאנל (TN) ההבדל המשמעותי הוא שהDELL הוא מסך רחב.. אז מה בעצם יותר כדאי לי לקנות?? או שאולי בכלל כדאי לי לחסוך ולקנות מסך עם פאנל יותר טוב? ודרך אגב קחו בחשבון שאני כנראה יחבר את המחשב מידי פעם לטלוויזיה שלי, וישחק עליה, אבל לא תמיד..
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי. 2408WFP עולה 3400 2007WFP עולה 2000 ואז עלה לי רעיון . ה 24 הוא כמעט כפול במחיר... אולי שווה לי לקנות זוג? מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה .
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מסך חדש של NEC http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=322196 מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מסכי LCD האם קיים אתר העושה השוואות וביקורות על מסכי LCD לצורך עריכה? ואם כן אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים תודה: BARAKUSH [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שכת אבק החליטה להשתכן אצלי על המסך. איך אני אמור לנקות בלי לפגוע או לשרוט משהו?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-