עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  2. האם מסך samsung 2253bw ניתן לתליה על הקיר איך אני יכול לדעת אם ניתן לתליה או לא אני חיפשתי באתר סמסונג ולא מצאתי משפט שיגיד לי אם זה ניתן לתליה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA&fullspec=F ומה לגבי מסך השני של סמסונג 2243bw האם ניתן לתליה והאם מתקן תלייה כמו זה יכול לתמוך במסכי LCD רחבים ורגילים או מדובר רק במסכי טלוויזיה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCD101A&Cat2Cat1ID=117&Cat2ID=558&aff=Zap〈=HE ???

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. מסך לעבודה בגרפיקה - תמונות פוטושופ הדמיות וכו' בגודל 24" ומעלה. מחפש המלצות למסך עם צבעים טובים וחדות טובה עבור העבודה בגרפיקה. האם הLED טובים? מומלצים? אם יש דגמים מומלצים לעבודה בגרפיקה אשמח לשמוע. תודה!

4. Started by liordavid,

קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by Bear Cub,

יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Shiker,

מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד

10. Started by alonkl,

איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by fire1ce,

צריך המלצה למסך לסרטים וגלישה. האם יש מסכים בתקציב זה שהם לא פאנל TN המומלצים לסרטים? 22 כולם TN וזה בעדיפות שניה. בעדיפות ראשונה 20" לא wide לא בעל פאנל TN. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by wariror42,

בעיה במסך DELL U2713H היי חברים.צריך את עזרתכם יש לי את המסך הזה ועכשיו קורה שהוא נכנס למצב שינה למרות שבטלתי ושיניתי לאף פעם עדיין הוא נכבה ואני מזיז את העכבר מנתק אותו ואז לוקח לו פוול זמן לחזור לעצמו.מה כן שאני מנתק את ה HDMI לשניה הכול מסתדר. אז מה אתם מציעים לי לעשות? אשמח לעזרה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by CrossFireX,

כשאני מנסה לשחק במשחקים ברזולוציה נמוכה (חייב נמוכה אין גבוהה פשוט), זה מכניס לי מידיי פעם את המסך לכזה הודעה זזה שכל המסך שחור שרשום בה שהרזולוציה האופטימלית היא 1920X1200 אבל אייןןןןן וזה מציקקקק ואני צריך כל פעם לשנות לאנאלוגי ואז בחזרה לדיגיטלי .. מה לעשות ? איך אני מונע מהמסך לבקש רזולוציה אופטימלית ? אגב זה קורה במשחק הזה רק אחריי הפירמוט שעשיתי היום, וכשניכנסתי הווינדוס הקפיץ לי הודעה על אי-תאימות משהו,ניסיתי לפתור את הבעיה דרך האי-תאימות שהוא הקפיץ לי אבל לא היה שם כלום ...

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by ViralDude,

מה אתם אומרים עדיף שני מסכי 20 רגילים או 24 רחב? שימושים הכל גרפיקה אופיס (עבודה במקביל על מספר קבצים) אינטרנט סרטים ומשחקים

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  15. המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by oriyellow,

אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. הי, אני מחפש מסך מחשב 23' - 24' אינץ עם רמקולים עד 1500 ש"ח. צריך שיראו טוב גם מהצדדים כמובן, יש מקרים שבהם מציגים לכל העובדים וצריך שיראו טוב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  18. יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by shnit,

לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה

20. היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  21. Started by royossef,

האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  22. הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בתקציב של 1600 שקל שהוא יעמוד על הכטיס מסך 4870x2 שיצא בקרוב(המסך למשחקים) עכשיו רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת דיוק צבעים ואיכות תמונה לא ממש אכפת לי pivot וזויות תמונה רק שיראו טוב במחשקים בלי מריחות אז מה אתה אומרים על המסך הזה?Chimei 22 LCD 222H אם יש לכם הצעות אחרות בשבילי לי אני ישמח לקבל.....

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  24. Started by Candy,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה

• 5 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים