מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה מלא אנשים שממליצים על המסך של של Dell. ואני חושב גם לקנות אותו בקרוב. אבל בכל זאת אולי יש משהו יותר טוב, אולי קצת יותר יקר מממנו, אבל שיהיה יותר טוב ממנו, בשביל צפיה בסרטים, משחקים, וגלישה באינטרנט. ההתלבטות היא: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957750&db346073=3183422&db4147=4152&db435152=435154&orderby=price או אולי המלצה אחרת שלכם
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המסך עובד בסדר. דרך מיקרוסופט הגיע עידכון אופציונלי. מישהו יודע מה זה? כדאי לקבל? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי חברים אתמול יצאתי לאכול בחוץ...וחזרתידי מאוחר בלילה אוז כשחזרתי אני רואה את המחשב פועל, הכל פועל רק המסך בצבא לבן.... ניסיתי לעשות הכל לכבות, להדליק, לנתק מהחשמל ולהחזיר...הבנתי לבד כנראה שהמסך נשרף או משהו.. עכשיו יש לי אותו בסה"כ 8 חודשים ויש לי אחריות ל- 3 שנים אם אני מביא את המסך אליהם הם מחליפים לי אותו במקום ? רכשתי אותו ב- Skypc למישהו גם קרא לו דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני מחפש מסך מתאים לעיבוד תמונה קריאת טקסטים וגלישה באינטרנט. אני מתלבט לגבי 20 אינץ רחב. האם יש חסרונות למסכים הרחבים? האם הסמסונג 206BW מתאים לצרכים שלי? אם לא, מה עדיף? התקציב הוא בין 1300-1500 שח. כמו כן רציתי לדעת איזה מסך מתאים לחדר ילדות עד גיל 10 שמטרתו גלישה ומשחקים בקטנה. אני חושב על 19 אינץ', איזה מסך נותן תמורה טובה למחיר? אשמח לשמוע דעות והמלצות והיכן כדאי לקנות. אשמח לקרוא את דעתכם ומודה לכם על זמנכם היקר. מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא רואים את דף הדפדפדן לרוחב כל המסך בזמן גלישה בדפדפן אינטרנט אלא מתקבלת תמונה לאורך בלבד. האם יש אפשרות להגדיר או לסדר את דף האינטרנט שיופיע לרוחב הדפדפן כפי שהופיע לפני הפרמוט של מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו? המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב? ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי? ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני. (ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מסך לעבודה בגרפיקה - תמונות פוטושופ הדמיות וכו' בגודל 24" ומעלה. מחפש המלצות למסך עם צבעים טובים וחדות טובה עבור העבודה בגרפיקה. האם הLED טובים? מומלצים? אם יש דגמים מומלצים לעבודה בגרפיקה אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7700684 זה עד מחר בבוקר נראה לכם שווה?? אם אתם יכולים תפרטו טיפה בתשובות כי אני לא מבין גדול במסכי LCD ואני כבר מת לקנות אחד
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL 200&WFP והUSB שלו עושה לי בעיות ! מידי פעם עובד מידי פעם לא עובד..ומה שאני מחבר אליו עובד ביציאה אחרת של USB במחשב..ולכן הבעיה אני מאמין במסך מה עושים לסדר את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם והמלצתכם לבחירת מסך מחשב. השימוש הוא לצרכים יומיומיים בעיקר. לימודים (מדעי המחשב), סרטונים ומעט גרפיקה. תקציב עד 600 ש"ח גודל: 24-27 אינץ'. חשוב חשוב חשוב מעל הכל שיהיה "בריא" לעיניים וכמה שפחות מסכן אותן. נתקלתי במסכים האלה AOC 24e1q DELL S2419H מה דעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן, יש לי דילמה בנוגע למסך מחשב. אז ככה אני כרגע עם LCD 17 כרטיס מסך 99 אחוז 9800gtx. רציתי לדעת מה יותר שווה לי.. להשאיר תמסך הזה ולקנות LCD 32 לחדר ולחבר אותו למחשב? או לקנות מסך יותר טוב למחשב ולפי מה שהבנתי הכי טוב לכרטיס הזה זה 20 אינץ' כי ככה הוא יפיק ממנו את מיטב הביצועים. בעיקרון השאלה היא איך יראו משחקים עם הכרטיס הגרפי הזה במסך גדול 32 ?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום א. האם להשאר במסך LCD E2200HD ? ב. האם לעבור לשיטת LED ? בין 2 מסכים G2222HDL או V2220 איזו סדרה חדשה יותר V או G ? בתודה גיל
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-