מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תקציב : 1600 פורמט מסך : רחב צרכים : סרטים, משחקים אבל בעיקר טקסטים ואינטרנט עד היום חשבתי על 940BW אבל התחלתי לחשוב אולי יש לחברות כמו CHI MEI שאתם משבחים מסכים יותר גדולים שעונים על הנתונים שלי האם 940BW הוא הטוב ביותר בקטגוריה או שמא אני אוכל למצוא משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ורצוי עם רזולוציה של HD Full. אם אין אני אסתפק גם ב 22" שניתן לסובב אותו ברזולוציה גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בדיוק קיבלתי את ה 240PW9EB , הכל מעולה מסך מצוין, רק שעקב קשת הצבעים הרחבה שלו, הטקסט הכחול ב google נראה טיפה סגלגל... זאת לא בעיה חמורה , אבל יהיה נחמד עם הצע יהיה כחול בדיוק. כדאי לציין שאני משתמש ב fireFox3 שהותקן בו color Managment . מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה (גם אם אין פיתרון, הייתי רוצה לשמוע אם עוד אנשים נתקלו "בבעיה" הזאת )
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך מחשב 23' - 24' אינץ עם רמקולים עד 1500 ש"ח. צריך שיראו טוב גם מהצדדים כמובן, יש מקרים שבהם מציגים לכל העובדים וצריך שיראו טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אחי קונה מחשב והתקציב קצת לוחץ אני חייב לקחת מסך ושיהיה זול מאוד יחסית כדי שיהיה מקום לדברים טובים אחרים אני יכול פשוט למצוא את הדבר הכי זול בזאפ ולגמור עיניין אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שווה משהו, ואתם הכי מבינים בזה אז אני צריך המלצה למסך תקציבי שיהיה בכל זאת לא רע אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אממ חשבתי על W2261V LG http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 איך הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-