עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ATL321,

יש לכם מושג?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by jungle-man,

בשעה טובה נרכש אתמול הU2312. אני מחפש זרוע לחיבור המסך לקיר והדרישה היא כמה שיותר שהמסך יהיה צמוד לקיר, זרוע בעלת המרווח הקטן ביותר האפשרי. רכשתי אתמול בKSP את הזרוע הכי קטנה שהיתה להם ‏Screen Player B - LCD Wall Mount TKLA-3012‎ אולם גם בזרוע הזו ישנו מרווח של 10 ס"מ (!) בין הקיר למסך. אשמח להמלצות לפי נסיונכם לזרוע העונה על הדרישות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. U/P2414H שני הדגמים האלה מומלצים בטירוף בפורום כבר זמן רב. מסכי IPS 1080P איכותיים ללא ספק. (הגמור של האחרון והפורטים שונים) אני מחפש לעכשיו מסך לא למשחקים אלא לעבודה רצופה (תיכנות) שמציג תמונה איכותית (וטיפה יוטיוב) - האם יש מסך טוב יותר מבלי לעלות במחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. המסך - מסך 20' רגיל של VIEWSONIC מבוסס TN ברזולוציה טבעית של 1400X1050 (ללא כניסת DVI). התמונות המצורפות הם עם ClearType ברזולוציה הטבעית עם חיבור VGA וכרטיס מסך 7300GS עם דריברים מעודכנים (מאתר "הארץ"): [] טקסט גדול יותר נראה סביר בהרבה אבל גם לא משהו: וללא CT עוד הרבה יותר גרוע:

• 68 תגובות
    • 8.9k צפיות
  5. Started by wombat,

שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ביצה,

שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  9. אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!

10. האם יש הבדלים בין המסכים או שהם זהים?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by Alex2003,

היום קיבלתי את המסך רחב שלי וכאשר אני מדליק סרט בפורמט רחב עדיין הוא מוצג על חלק מהמסך עם פסים שחורים מישהו יודע איך להציג את הסרט על כל המסך ? תודה, אלכס

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by esaly,

היי! רכשתי היום את המסך ועושה רושם אחלה מסך רציתי לשאול האם קיימת דרך מהירה להוריד את הבהירות ולעשות בו שימוש בלילה. ניסיתי להוריד את הבהירות של המסך והיא עדיין גבוהה למדי. המון תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Obzr,

האם שווה להשקיע במסך סמסונג T23B350 שמשווק תחת השם "מחשביזיה"? אני מעוניין במסך בעיקר בשביל משחקי קונסולות אבל מתכנן גם לקנות מחשב נייח חדש בעוד כך וכך זמן, אז על הנייר זה נראה פתרון מצויין להימנע מהוצאה כפולה. מישהו התנסה במוצר הזה? או שכדאי פשוט להסתפק במסך מחשב "רגיל" עם חיבור HDMI?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by EagleX2,

שלום, מי יכול להסביר לי מה ההבדל בין matt ו glossy במסכי LCD? חיפשתי בגוגל ובוויקפדיה, אבל לא ממש מצאתי מידע על זה... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. השאלה בגוף האשכול.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  18. יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. Started by alonkl,

אני מחפש מסך בסביבות 1400 שקלים לעבודה משרדית על מסמכים, לעיתים ממושכת. חשוב יל שיהיה חד וממותג אמין. תודה לכל עוזר.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עושה רושם שמדובר בחברה גרמנית עם מוצרים טובים אבל לא ראיתי שום מבחן על המסכים שלהם, לפחות לא באנגלית. מישהו ראה הדגמה או מבחן של המסך הספציפי או של החברה בכלל?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by orel.z,

שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך vp930B של viewsonic או 971P של סמסונג. מה שהיה חשוב לי זה פאנל איכותי (זויות צפיה זה גורם מאוד מכריע בחדר שלי) ואיכות תמונה. לא בחרתי מסך רחב כי אני צופה בממש מעט סרטים על המחשב. מישהו מכיר עוד דגמים שיכולים לעניין אותי לפני שאני קונה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.