מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך ה-MO27U2 של GIGABYTE מנגיש בין בקשות רבות של איכות תמונה לתוך מוצר אחד, ומספיק סיבוב מהיר בשביל להבין שחווית ה-27 אינצ' עם מוצר הסוג הזה הגיע לשיא שיקח זמן רב לעבורלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב רב תכליתי (ללא גיימינג) בתקציב יחסית נמוך. חשוב לי שיהיה בעלת יציאת DVI. אני רוצה לחסוך כמה שניתן אולם אני תוהה האם החיסכון שווה את הסיכון בלקנות מסך גרוע. יש לי כבר מסך DELL u2311 שאני מרוצה ממנו מאד. אבל לא אקנה עוד אחד מפאת התקציב. ראיתי שב - KSP מוכרים מסך אסוס VE198T, שדווקא נראה קוסם עבורי - מחיר 560, רזולוציה 900X1400, רמקולים מובנים, יציאת DVI. מכיוון שאין לי צורך באיכות שמע רצינית במחשב הזה, אז דווקא רמקולים מובנים יכול להיות אופציה לא רעה עבורי. מעבר לזה אני מתלבט אולי על מסכים של סמסונג באזור התקציב הזה של בין 400 - 600.. האם יש דגם מומלץ במיוחד לצרכים שלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכוון מחדש את הצבעים במסך, והוא רושם לי על חלק מהאפשרויות LOCK, בעצם על הכל חוץ מעל הקונטרסט והבהירות רציתי לדעת כיצד אפשר לתקן זאת, אם יש צורך העלה תמונה תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לילה טוב, בתור בעל מחשב Apple iMac 27 inch (מסך OLED LCD) במשך כשנה וחצי ושעדין אין ברשותו טלויזית LCD/LED/Plasma (טלויזית CRT מדגם Sony Trinitron 29" לשילטון!), עלתה בי תהיה כחלק ממחשבותי בהרכבת מחשב PC רגיל... ניתן להשתמש במסך טלויזיה LED/LCD כצג הראשי של המסך (לדוגמא 32/37/42 אינץ')? החדות והניגודיות בטלווזיות מאפשרות הבחנה טובה בטקסט? קצב ריענון המסך מספיק לשם מניעת עייפות העיניים וכאבי ראש? יש תחום כלשהו בו אני ארגיש חיסרון רציני מול צג מחשב טוב? ובגדול - זה דבר כדאי או שאני מכניס ראש בריא למיטה חולה ועדיף פי אלף מונים לרכוש צג מחשב וזהו? תודה מראש והמשך שבוע נעים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחליף את המחשב השולחני בנייד ורוצה שיהיה לי מסך גדול לעבוד עליו בבית. חשבתי על המסך של דל Dell U2311H. הנייד שאני קונה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htm יש לו כניסת VGA לחיבור מסך חיצוני. נראה לכם יהיה הבדל באיכות לבין הDVI? או האם כרטיס המסך מסוגל לתמוך ברזולוציה המקסימלית של המסך (בעקרון כתוב באתר של אינטל שזה תומך עד 2048x1536)? http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למטרות לימודים מסך מגע שאוכל לכתוב עליו באמצעות עט דיגיטלי. ראיתי שהחברה המובילה לגרפיקאים היא wacom, שמציעה או טאבלטים שכותבים עליהם אבל לא רואים על גבי אזור הכתיבה את המסך או מסך שכותבים עליו אבל שמחירו הוא באזור ה10000 ש"ח שזה מופרז לחלוטין בשבילי. מצד שני, ראיתי שיש בשוק מסכי מגע, חלקם באים כמסכי מגע מוכנים וחלקם זה ערכות בשיטת DIY שמאפשרים לקחת כל מסך מחשב בגודל הרלוונטי ולהפוך אותו למסך מגע. העניין הוא שאני לא בטוח שמסכי המגע האלה מתאימים לכתיבה וקישקוש באמצעות עט גרפי. אני מחפש את המסך הזה למטרות לימודים כמו שכתבתי, יצירת סכמות של שרטוטים וכדומה. לא נוח לי לעבוד על אזור כתיבה ולהסתכל על המסך בשביל לראות את התוצאה ולכן אני מחפש מסך שאפשר לכתוב עליו…
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חזרתי הביתה, באתי למחשב אני גולש לי באינטרנט ואני שם לב שהמסך מביא הבהוב כל בערך 4 שניות, וגם הבהירות השתנתה למקסימום, ניסיתי להוציא מהחשמל, את הכבל DVI הגדרות הכול לא עוזר. ועוד דבר הוא כשניסיתי לשנות את הבהירות הכפתור של ה - Menu של המסך נתקע כזה, לא פיזית אלא צריך ללחוץ עליו מלא פעמים והוא נתקע באיזה חלון בהגדרות וכ'... עצות ? ועוד דבר - כנראה שאני אצטרך להתחדש במסך חדש, יש לי בעיה אחת, אני רגיל ל - 16:10 .. (1920x1200) והמסך "24 של Dell שתומך ברז' הזאת עולה 2200 שקל שזה הרבה בשבילי .. יש חלופה למסך הנ"ל מבחינת הרז' ? (חוץ מ - http://tms.co.il/product/10396 כי הוא לא נראה לי משו ..) ועוד דבר, במידה ואני אתפשר על "23 1920x1080, על איזה Dell ללכת ? http://tms.co.il/produ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגדלתי בתצגה בעוד חמישים אחוז אבל זה לא מספיק לי ורוצ הלהגדיל עוד את שורת המשימות טאבים מעלה וכן סרגל כלים של מועדפים למעלה גם כמו גם את הכפתורים למעלה... בשביל מה לי מסך גדול רק כדי שהכל יהיה גדול ויהיה מספיק מקום להכל. אשמח לעזרה בעיניין....
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים רכשתי מסך מחשב של סמסונג 24" לא ידעתי אז שהיבואן הוא חיון ,(יבוא מקביל, או כל מסכי המחשב של סמסונג?) עכשיו המסך התקלקל, נתבקשתי לשים אותו במעבדת שירות, זמן תיקון - שלושה שבועות! כשהתקלקל מסך הטלוויזיה של סמסונג לחבר, שירות מיניליין\רטפון באו אליו לקחת את המסך והחזירו אותו בתוך כמה ימים. מדוע ההבדל הגדול בשירות? בגלל שמדובר במסך מחשב או בגלל שזה חיון ולא מיניליין? רן
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1317112577&rss
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז אני מחפש מסך זול יחסית (<1100 ש"ח) שישמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר חשוך, וחיפוש קצר כאן בפורום נתן לי הרבה מאוד מידע שעזר לי לצמצם את האופציות שלי לאחד משני המסכים הנ"ל, אז דבר ראשון תודה רבה לכל התורמים הרבים שכאן אני לא גיימר בכלל והבנתי ששניהם מצויינים לעבודה משרדית אז לכן צפייה בסרטים תהיה הנקודה שעליה אני אחליט על מסך. אני יודע שהרבה מאוד כבר נאמר כאן בפורום לגבי כל אחד מהמסכים, אבל עוד אין לי תשובה איזה מסך עדיף לסרטים אז אני אשמח לתשובה. את הסמסונג אני יכול לקנות ב-780 ואת הדל ב-1040 אז מבחינת מחיר ההבדל לא נורא אם הדל באמת טוב יותר. בנוסף אני מחבר אותו לכרטיס GeForce 7600GT ישן יחסית, זה יהווה בעיה? תודה רבה אביאל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מסך של סמסונג מדגם 971P והוא לא מציג כלום על המסך. נורת ה POWER מהבהבת כל הזמן גם כשהמסך לא מחובר למחשב. האם יש למישהו פתרון או שצריך להחליף מסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-