עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בדפדפן . היי במסך רחב דפי האינטרנט מופיעים צרים ,האם יש אפשרות להגדיל את מסך הדפדפן באופן קבוע , או שיש דרך טובה לגלוש במסך רחב שהתצוגה תתפרס על כל המסך. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by SixSatori,

או שצריך לקנות בנפרד? או שזה גם תלואי מאיזו חנות קונים?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by amirxbox,

האם המסך בלינק הבא http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1860865&comp=1 הוא הדגם עליו אתם ממליצים? יש סיכוי שזאת הונאה וזה לא פנאל VA?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Legend_of_Zelda,

ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..

8. Started by nbav,

Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?

9. אני ניסיתי למצוא ברשת קצת יותר פירוט עליו, אבל לא הצלחתי. ועוד שאלה, אם הוא כל כך טוב למה הוא זול יחסית? האם הבעיה שמי שנותן שירות זה היבואנים המשניים כמו לייף מחשבים ויבואנים פרטיים אחרים?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by amir.shani,

דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מסך מחשב lg w2486l ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר של הוט ישירות אליו בלי כרטיס טלוויזיה. במידה וכן, למסך אין רמקולים built in אז יש אפשרות להשתמש ברמקולים של המחשב שישמשו גם את הממיר?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש עבור משחקים וצפיה בסרטים וביחד איתו מסך עבור המחשב, אני חייב לציין שאיני מעוניין במסך גדול מ22inch מכיוון שהחדר שלי לא גדול, ויהיה קצת צפוץ לדחוף בתוכו מסך 23inch. אשמח להמלצות על מסכים אחרים באותו סכום עבור מסך בגודל 19~22inch. התקציב למסך הוא די דל עד 650 שקלים. כרטיס המסך שיופעל עליו הוא SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מפרט המחשב: TMS.co.il - תצוגה מקדימה - מפרט המסך היחידי שהוא בעל יכולת HD וחיבור DVI במחיר הזה שמצאתי בTMS.CO.IL הוא Mag 21.5" LED 5ms 1:10M DFC DVI. המפרט שלו: גודל מסך 21.5'' סוג פאנל LCD Backlight LED זמן תגובה5ms בהירות 250cd/m² ניגודיות 1:1,000 רזולוציה מקסימלית 1080x1920 כמות צבעים16…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  15. לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by שמול,

אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dark Respect,

דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. וכמובן אם שכחתי לציין במחיר שפוי , כמו 2000 +/- ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב רב תכליתי (ללא גיימינג) בתקציב יחסית נמוך. חשוב לי שיהיה בעלת יציאת DVI. אני רוצה לחסוך כמה שניתן אולם אני תוהה האם החיסכון שווה את הסיכון בלקנות מסך גרוע. יש לי כבר מסך DELL u2311 שאני מרוצה ממנו מאד. אבל לא אקנה עוד אחד מפאת התקציב. ראיתי שב - KSP מוכרים מסך אסוס VE198T, שדווקא נראה קוסם עבורי - מחיר 560, רזולוציה 900X1400, רמקולים מובנים, יציאת DVI. מכיוון שאין לי צורך באיכות שמע רצינית במחשב הזה, אז דווקא רמקולים מובנים יכול להיות אופציה לא רעה עבורי. מעבר לזה אני מתלבט אולי על מסכים של סמסונג באזור התקציב הזה של בין 400 - 600.. האם יש דגם מומלץ במיוחד לצרכים שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by דודי המלך,

אהלן חברים אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שהשימושים בו הם גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, לא משהו רציני (סרטים אני רואה בטלויזיה שלי שמחוברת למחשב ומשחקים יש לי סוני 4) מה שהיה חשוב לי זה שהפאנל יהיה ips לאחר חיפוש קצר ברשת עם טווח מחיר די מוגבל הגעתי ל- LG 22EA53T-P דף הרכישה באייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 לי זה נשמע דיי נחמד חברה: lg (חברה מוכרת אך אין לי מושג איך הם במסכי מחשב) גודל מסך 21.5 אינץ׳ (מספיק לשימושים שלי) רזולוציה 1920x1080 זמן תגובה 5 ms והכי חשוב פאנל ips בגלל שהידע שלי במסכי מחשב די מוגבל אשמח לחוות דעת לפני רכישה + עלות-תועלת (670-700 שקל) תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by AlterEgo,

אני רוצה לקנות widescreen (Benq FP92W), ומעניין אותי אם יש גם חיסרונות לדבר? אני אשתמש בזה להרבה גיימינג, צפיה בסרטים ו.. אינטרנט. הכל, כשאני חושב על זה. הרבה מהכל. קיצר, יש לזה גם חיסרונות שאני צריך להיות מודע אליהם? יש סיבה לקחת רגיל ולא widescreen?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  24. היצרנית הקוריאנית ממשיכה להרחיב את היצע אמצעי התצוגה הקעורים שלה עם שלושה מסכי מחשב במחירים קורצים יותר מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by erezpp,

יש ברשותי מספר שנים מסך CRT של 20 אינטש V1000 של חברת קומפק לשעבר. http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10587_div/10587_div.HTML אני מתלבט האם לרכוש במקומו מסך LCD בגודל כ 22 אינטש אני יושב מספר שעות כל יום מול המסך לשימושים רגילים - גלישה, קריאת טכסטים וכו. אינני גיימר (לצערי...). בכוונתי לחבר את המסך בנוסף למחשב גם לממיר של יס ע"מ לאפשר צפיה בטלויזיה . קרי, המסך ישמש כמסך מחשב בזמן שאני עובד במחשב וגם , לא במקביל, כטלויזיה בחדר בזמן שאני הולך על ההליכון. איכות הצפיה בשימוש כטלוויזיה לא משמעותית כי מדובר בשעה ביום לכל היותר להבדיל מגלישה שהיא מספר שעות בכל יום. שאלתי: 1. האם מסך CRT הקיים הוא הכי מתאים ואיכותי לדרישותי או ש LCD עדיף. 2. אם LCD עדיף - איזה מומלץ …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.