עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by matessim,

2253BW נגד T220P ה T220P יקר באיזה 200 שקל, אבל יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( שזה מיוחד למסך 22") איזה לקחת. יש הבדל גדול?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kamikazie,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by rap 4 ever,

שני הדגמים כימעט שווים במחיר , במיפרט הם קצת שונים , איזה דגם יותר ממולץ ? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-2253bw-22-inch/4507-3174_7-32896212.html?tag=mncol;rnav http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-2243bw-flat/4507-3174_7-33303501.html?tag=mncol;psum

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Radeon38,

עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?

7. מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. מדובר על מסכים שלא מעוותים צבעים \ ניגודיות בתזוזות ראש. רצוי 22" רחבים מבוססי פאנל TN.

10. יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

חיברתי את הממיר לטלוויזיה באמצעות כבל rca‏ והכרטיס טלוויזיה, ורואים סבבה.. אבל כשחיברתי את הסוני 3 דרך אותה כניסה רואים ממש על הפנים, אני מדבר בהשוואה למסכים אחרים שאותם ניתן לחבר ללא כרטיס טלוויזיה דרך rca ( אני יודע שיש כניסה של hdmi‏ אבל נא לא להתייחס אליה) ואיך ניתן לכייל את המסך בצורה טובה? יש איזו תוכנה או משהו בסגנון שניתן דרכה לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר? ‏*ועוד שאלה, כשיש 3 אמצעים לכיול בדרך (מסך, כ.טלוויזיה והסוני. אני לא בטוח שדרך הסוני ) דרך מי רצוי לכייל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by OmerNeu,

כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. השימוש יהיה גיימינג, קריאה וכתיבה של טקסט ותכנות (נוח יותר בשני מסכים). סדר גודל תקציב 1.2K למסך עבור 2 מסכים או 1.4-1.6K עבור מסך אחד גדול יותר. אשמח לשמוע מה דעתכם? איזה אלטרנטיבה מומלצת ל-2 מסכים ואיזה ל-1? כמה אינץ' מומלץ כאשר יושבים די קרוב למסך כשהוא על השולחן?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by davidgs1,

שלום רציתי לשפר את חווית המשתמש של הבן שלי עם מסך UW, לכבוד היום הולדת, יש לו הרבה שעות משחק בשבוע , אבל גם שימושים רגילים ללימודים כרטיס המסך שלו 1050TI, אני יודע שזה מסך UW בסיסי והרזולציה 2560*1080 , אולם הוא זול מאד 240$ ועוד כ 150$ שילוח ומיסים האם כרטיס המסך מספיק חזק? באיזה רזולוציה הוא יוכל לשחק משחקים כמו PUBG איך יהיה השימוש היום יומי עם מסך UW , מבחינת חדות טקסט וצפיה באופיס וגלישה באינטרנט , עם DPI נמוך יחסית האם יותר כדאי בתנאים אלו מסך 29 דוגמת , 29UM59A או שפשוט לקנות מסך 27 טוב... תודה לעונים דוד

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. החברה האמריקאית ניצלה את CES 2018 על מנת להוסיף עוד זוג מסכים למבחר המכובד שלה לכתבה

17. מצד אחד האסוס 165HZ ,ונחשב לדגם מעולה ,הבעיה שיש הרבה תלונות על בקרת איכות ,זליגות אור ופיקסלים מתים, והטיפול בארץ סביר להניח במקרה של זליגה או פיקסלים מתים לא יהיה כמו בארה"ב. מצד שני יש את הדל ,שזול יותר אבל מוגבל ל144HZ ולא נחשב למפורסם כמו האסוס . אשמח לשמוע את דעתכם .

18. Started by red4ever,

השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ido135,

יש לי כרגע מסך DELL U2414H כשלוש שנים והוא עושה בעיות עם הצבעים במסך וירדתי מהעניין של לתקן אותו המסך לא בשימוש בגלל הבעיה שציינתי ובקרוב אאלץ לזרוק לפח כי התיקון לא נראה משתלם מחפש המלצה לזוג מסכים עד 1000 ש"ח למסך מטרות השימוש יהיו משחקים סרטים וסדרות מתלבט בין כמה דגמים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19458 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19160 או שאולי כדאי לשקול גם מסך של יצרן אחר שנחשב טוב ברמה של הדל? לא נעול ספציפית על דל ופתוח לעוד אפשרויות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הכירו את אחד הדגמים הזולים ביותר שתוכלו להשיג עם תמיכה בקצב רענון גבוה יותר מ-60 הרץ לכתבה

21. Started by yigael_o,

היי, לבית קניתי לפני שנתיים מסכים מעולים של DELL אבל עכשיו התחלתי לעבוד בעבודה חדשה והמסכים בעבודה מפריעים לי. שניהם FULL HD אבל לפעמים זה מרגיש לא מספיק (כמובן שהם TN). מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש כמה המלצות למסכים לפיתוח תוכנה UHD אבל בגודל 43' וגדלים דומים. האם למישהו יצא לתכנת בצורה מקצועית מול מסכי ענק כאלה ואיך הוא הרגיש? מה הקונפיגורציה המומלצת לדעתכם? מסך יחיד? כפול? אחד UHD ואחד FULL HD? אשמח לחוות דעת אישיות של אנשים פה.

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רציתי להזמין דגם אפשרי למחשב אחד מהם הוא PHILIPS BDM3270 שעולה בין 1000 ל 2000 ש"ח באמזון אבל דמי הטיפול והמשלוח היו בערך 4000 מה שהופך את כל העניין למעל 5000 ש"ח. זה אפשרי או שטעיתי במשהו? בקיצור אמזון כל כזה זול בסופו של דבר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום ! אני מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל 27 אינץ' שישמש בעיקר לעריכת תמונות ווידאו. התוכנות שאשתמש בהן הן Adobe Lightroom ו Adobe Premier . תקציב בסביבות 2500-3000, כמובן אם יש מסך שיכול לעשות את העבודה ועולה פחות מהתקציב גם אשמח לשמוע.. תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לגבי רזולוציה נראה לי 1920x1080. יותר מזה ה GTX970 שלי לא יתן fps גבוה על הגדרות ultra. וגם הצעה למסך ללא g sync תודה לעוזרים תקציב עד 1800

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.