עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך חדש של NEC http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=322196 מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by moran679,

שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר. והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by gogoman,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך בגודל 20-22 אינצ' שאני יוכל לחבר אותו גם למחשב וגם לממיר הדיגיטלי{כלומר שישמש אותי כטלויזיה לכל דבר} האם זה אפשרי בכל מסך או שצריך מסך ספציפי? אשמח להמלצות. התקציב לא מאפשר לי הרבה דברים אם בכלל,חשבתי על חברה לא ידועה. ד.א קרובים שלי נוסעים לסין ,האם מומלץ לתת לה דגם של מסך כלשהו ושתביא לי אותו משם? אם כן איזה דגם ? הידד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.

7. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by gimdy,

מה ההבדל בין BW2243 22 אינץ' ל 20 אינץ BW2043 ( מלבד הגודל ?)

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by davidreznic,

ביום שישי הגיע המסך הנ"ל, ההתרשמות-לפניכם. המסך הזה בגודל 20 אינץ' דומה מאוד ל Dell2007WFP (שלצערי לא התאפשר לי לרכשו). מאפיינים טכניים לפי אתר Dell: גודל: 20 אינץ' רזולוציה מקסימלית: 1680*1050 יחס ניגודיות דינמי: 1:2000 בהירות: 300cd/m2 צבע: 16.7 מליון צבעים, עם מכלול של 102% זוויות צפיה:170° / 160° => פאנל TN זמן תגובה: 5 ms חיבורים: VGA, DVI, 4 USB 2.0 ארגונומיה: כיוון גובה, סיבוב, הטייה, PIVOT במסך יש הגדרת צבע לגרפיקה או לווידאו. הגרפיקה כוללת מצב של: Desktop, Multimedia, Game, sRGB, Warm, Cool, Custom RGB ומצב וידאו כולל Movie, Game, Sports, Nature. בכל אחד מהשימושים המצב התאים. אבל בגלל המעבר די מייגע בין המצבים החלטתי להישאר על Custom RGB, שלאח…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Ruya,

שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. אני מתלבט בין שלושת המסכים האלו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 מי מהם טוב יותר ?! אני צריך מסך 22' בתקציב שבין 1000 -1300 ש"ח ... המסך מיועד למשחקים ( לא רציניים הכי רציני יהיה GTA החדש כשהוא יצא ו- fifa וכאלה ) ובעיקר לסרטים ........... *אודה לכם אם תפרטו גם למה בחרתם במסך מסוים . תודה רבה לעוזרים , ויום טוב .

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by Aternus,

ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by athi,

^^^

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה

18. שלום רב אני מתכוון בזמן הקרוב לעשות שידרוגים קטנים אני מחליף כרטיס מסך ל 260GTX או 4870 וכמובן בהתאם אני צריך מסך עקב המחירים הדיי נמוכים של המסכים אז אני צריך 22 אינץ לא ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך זה? יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by Eli100,

הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום לכולם! אני יכול לקנות אותו ב1000 ש"ח או יותר שווה ללכת על 2243bw או asus? תקציב שלי עד 1300

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by mike-mt,

שלום! קניתי מסך סמסונג T220 בבאג הוא מחובר לכרטיס מסך ATI 1950 PRO הוא מסך מצוין, צבעים יפים והכל.... אבל, במשחקים אני רואה שיש מריחה קלה, במיוחד במשחק של PES 2008, ניסיתי גם משחק מירוצים GRID, במשחק עצמו דווקא לא כל כך יש מריחה, אבל כשאני רואה סרטון של המשחק הזה יש קצת האם זה אומר שהמסך הספציפי שקניתי פגום ועלי להחליפו? או שעדיין אין מסכים אם זמן תגובה מהיר מספיק שלא יהיה לגמרי מריחות? ניסיתי לשחק אם RTA ועדיין יש בעיה תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by llime,

מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום רב חברים, אני בעלים של המסך EIZO S1910 המסך לאחרונה חזק מתיקון של אחריות ועדיין סובל מבעיות. יתכן ותינתן לי האופציה להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 או אולי בתוספת תשלום להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2231W השאלה שלי היא כזו : א). הפאנלים של כל מסך שונים... של ה 1910 זה PVA ה 1932 זה S-PVA וה S2231W זה S-PVA של חברת סמסונג... אני מניח ששאר הפאנלים זה של חברת איזו כי לא מצויין אחרת... האם הפאנל של חברת סמספונג נחות יותר ? האם ספקטורם הצבעים שלו והתצוגה שלו נופלת ברמה של ה S1910 ? חשוב לציין כי אני מעצב גרפיקה וטיב הצבעים, חדות ודיוקם חשוב מאוד מאוד... אז אשמח לקבל הסברים על ההבדל בין כל הפאנלים ... מה ההבדל בין PVA ל SPVA... ומה ההבדל ב SPVA של …

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  24. טוב אני חושב שהכותרת אומרת הכל... אני רוצה 19", לא גדול מדי. אני מעדיף מסך רגיל, לא רחב, הרחבים נראים לי לא נוחים לצפייה, למרות שלא ניסיתי אחד באמת. השימושים זה עבודה משרדית, אנטרנט, וקצת סרטים ומשחקים. המליצו לי בחום על samsung 971P אבל ראיתי ביקורות לא מתלהבות בזאפ (לא על הביצועים אלא על הכיוונונים של המסך, התוכנה וכו') התקציב הוא 1500 ש"ח. אפשר שיהיה פחות מזה. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. אשמח לתשובות כולל כאלו ששפכו בטעות מים על המסך ולא קרה להם כלום. תודה גלעד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.