עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by boaz_aha,

פרסום של מגה, 22 אינץ של דל ב 1700? זה יכול להיות? הם לא כותבים את הדגם. מישהו מכיר את המסך? קראתי קר על ה24 בקורות מעולות, אבל לא על ה22.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. :lamer: אני מבקש עזרה דחופה, אני בדרך לקנות מחשב, ואין לי מסך. דרוש מסך טוב לעבודות גרפיות ותלת מימד. מה מומלץ עד 1500ש"ח

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by vourt,

הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  4. Started by ShaySolomon,

שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  5. Started by kola,

מעוניין לרכוש מסך שטוח בגודל 17-19 אינץ מחנויות באזור המרכז (ת"א) והשרון - רעננה אשחמ לקבל הצעות לדגמים וחנויות שמוכרות במחירים סבירים תקציב עד 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by avi2006,

האם רק התוספת של DVI שווה את ה 100 שקל הנוספים בשביל המסך או שישנם עוד הבדלים בין שני המסכים? בעקרון, המסך מיועד להוריי כך שהוא יותר עבור גלישה ועבודה משרדית (אולי לכל היותר צפייה מועטה בסרטים פה ושם שבמחשב).

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.

9. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433083,00.html שורה תחתונה, מסך 22 אינץ מצוין ועולה פחות מ-2007WFP אך האם הוא יותר טוב? זה המחיר באופיס דיפו, הנתונים לא רעים בכלל וזה ULTRASHARP http://www.officedepot.co.il/(qo3hd2vgapfaex55yfgmm3if)/catalogSubCategory.aspx?PR=*&id=1704021

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by LielZ,

dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Torian,

היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by shimon-med,

שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by zenpoy,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by avi8774,

מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by harel_22,

שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by -plumpa-,

עודכן 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  19. חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  20. אהלן כולם! אחרי שבשעה טובה הגיעה המחשב החדש, עכשיו הגיע הזמן להביא את המסך החדש. אני מתלבט בין 4 מסכים כרגע שהם: Dell 24 e248WFP Asus 24 mk241h Philips 24 240bw8eb Xerox 24 xm7-24afw אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו. ממה שהבנתי ה-DELL הוא מסך טוב, אבל לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הוא. ה-Asus נחשב נחות יחסית. אני צודק? ו-2 המסכים האחרים אני לא באמת מכיר. כמו כן שאלה כללית, האם באמת אפשר למצוא מסך טוב למשחקים (המון שעות מול המחשב) ב-2500~ או שאני חייב להתקדם לכיוון ה-3000 ולקחת את ה- DELL 2807 wfp או אחד מחבריו? המון תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by Stura,

רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by tmpusr,

קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.

23. Started by shay_el,

שלום לכולם! אני מעצב גרפי במחשב A53S-i7 2630QM הנ"ל http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 והייתי מעוניין להשתדרג בעוד מסך על מנת לשדרג את חווית העריכה הגרפית. מבחינת כל השאר אין לי העדפות ספיציפיות, אך מכיוון שהוא הולך להיות מסך משני עדיף שיהיה כמה שיותר זול . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by ata01,

יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.