עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Shiker,

מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד

3. כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nikola7,

אהלן חברים, אני מעוניין במסך מחשב בתקציב זול (600-800) עם אפשרות לחריגה קלה. אני סטודנט וקורא המון מאמרים. עד עכשיו הסתפקתי במחשב הנייד שלי (13 אינץ') שפשוט כיסח לי את העינייםם. אני מעוניין לרכוש מסך כדי לחבר את המחשב אליו והבעיה היא שהיציאה היחידה שלי במחשב היא VGA וכנראה שלא תשתנה עד סוף התואר. ככה שנחמד שיהיו יציאות נוספות אבל כרגע הן יהיו ללא שימוש. הדרישה היחידה שלי ועל סמך הקושי שנתקלתי בו בשנים האחרונות, המחשב צריך לשמש אותי בקריאה לאורך שעות. אין שימוש במשחקים(גג פיפ"א). חשבתי על המחשב הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 האם המחשב הזה הוא האולטימטיבי למשימות קריאה? תודה רבה, שי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by levran007,

שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ ‏L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dante123,

שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mtn9,

רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by efee123,

רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אשר ואנונו,

התקלקל מסך וזו הזדמנות להתחדש.. https://ksp.co.il/?store=khaim&changeSnif&uin=50116&select=.1024..230..2021..2239. נראה מחיר סביר יחסית למסך רחב קעור. השימושים במחשב הם עריכה וגיימינג ושניהם ברמה בינונית ומעלה. פשוט נראה לי מאוד נוח לעבוד על מסך כזה בגודל הזה וב-21:9. אשמח גם להצעות עבור מסכים אחרים שבמחיר הזה עדיפים.

14. Started by ilanb0,

האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by asilbob,

והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zeez100,

מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by composite,

שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by bad-sector,

את מסכי ה LCD התותחיים כולנו מכירים, וכולנו יודעים כמה עולים, אולי לעשות איזה סטיקי על מסכי LCD תקציביים, 17" או 19", המחיר הזול ביותר והתמורה הכדאית ביותר... שווה לחשוב על זה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה. אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד. האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך? במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח. הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך. אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הסבר לבקשה: אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר). המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה: אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי) חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש 2 מסכים שישמשו את מערכת עריכת הוידאו שלי, ולאחר הרבה שיטוטים וחיפושים הגעתי למסך הזה שמתאין לי מבחינת הגודל והמחיר שלו, וראיתי שהוא קיבל ביקורות טובות בכל מקום שעין מקצועית בחנה אותו. היום התקשרו אלי מהחנות והציעו לי את הדגם החדש יותר של המסך הזה באותו סכום- Samsung BX2235. ממעט השיטוטים שעשיתי היום לא מצאתי הבדל גדול בין השניים ועדיין לראשון היו הרבה יותר ביקורות והתייחסויות ברשת. מישהו מכיר אותם ויכול לייעץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים