מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש 2 מסכים שישמשו את מערכת עריכת הוידאו שלי, ולאחר הרבה שיטוטים וחיפושים הגעתי למסך הזה שמתאין לי מבחינת הגודל והמחיר שלו, וראיתי שהוא קיבל ביקורות טובות בכל מקום שעין מקצועית בחנה אותו. היום התקשרו אלי מהחנות והציעו לי את הדגם החדש יותר של המסך הזה באותו סכום- Samsung BX2235. ממעט השיטוטים שעשיתי היום לא מצאתי הבדל גדול בין השניים ועדיין לראשון היו הרבה יותר ביקורות והתייחסויות ברשת. מישהו מכיר אותם ויכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 17' ישן ואני מעוניין לקנות מסך חדש אני מאוד רוצה להשקיע עכשיו ולקנות משהו איכותי וטוב אני מעדיף שיהיה מסך 22' אבל שיתמוך ב full HD עשיתי חיפוש קטן ולא מצאתי נתון כזה בגדלים האלה לא יהיה אכפת לי משהו יותר גדול אבל איכותי תודה רבה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לאחותי מסך חדש הסכום הוא 800 ש"ח השימוש שלה במחשב הוא גלישה באינטרנט שירים והורדות ... אולי פעם ב - קריאה מרובה וכתיבה חשוב לי שהמסך יהיה ביציאת DVI ושיהיה באיזור ה 19+ אינץ אני הולך לקנות אך ורק מהחנות IQPC אז אני אשמח להצעות משם ... ראיתי את המסך הזה ... מסך: [..] SAMSUNG LCD 20.1" 2033SW PLUS 5ms DVI WIDE ₪762 אני אישית חסיד של סמסונג אבל אשמח להצעות אחרות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל עזרה לגבי קניית המסך. מטרת המסך היא בעיקר לגיימינג וצפייה בתכני HD. כרטיס המסך הוא HD 5850. 3 האופציות שאני תוהה לגביהן: - Samsung SyncMaster 2494LW 24" ASUS VH242H 23.6" LG W2443T 23.6" הבחירה המועדפת בעיני הן מבחינת העיצוב והן מבחינת המחיר\תועלת היא הASUS. רציתי לדעת מה אתם אומרים? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
צריך מסך זמני שיהיה במחשב בחדש וכשאני יקנה את המסך LCD DELL 2407WFP יועבר המסך הזה למחשב הישן וזה יקרה רק כעוד שנה.. איזה מסך לדעתם כדאי לקנות..? משהו שיתאים בעיקר למשחקים כבדים (לפחות4MS) ויהיה גם מצויין לסרטים וסדרות ושיראו בו חד ויפה איזה מסכים אתם ממליצים..? עד עכשיו שמעתי שאלה מומלצים LG L1770HQ 4ms DVI 1400# LG L1970HR 2ms DVI 2100# אני עדיין לא סגור מה יהיה התקציב אז אם תוכלו לכל הפרש של 200 300 שקל להביא מסך אחר שהכי משתלם בתקציב שלו שמתאים לשימושים שלי.. מ1400- 2200
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך LCD 19 אינטש. הציעו לי את האפשרויות הבאות: Sony ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? ?E96DB 19'' 8ms DVI? LG ?L1917S 19'' LCD 8ms? ViewSonic ?VA902B 19'' LCD 8ms? אני בד"כ משתמש למחשב לצורך לימודים (תכנות) ואינטרנט ולעיתים משחקים. מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות הבאות? יש מסך 19 טוב יותר בסביבות 1500 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ראיתי עליו המלצות פה בפורום וגם בNEWEGG, והוא נראה לי די סבבה ומתאים לי לצרכים - הבעיה היחידה שיש לי זה הרזלוציה הגבוהה 1680X1050 בינתיים על משחקים כיום המחשב שלי עוד יכול איכשהו להסתדר איתה, אבל בעתיד שיצא CRYSIS, UT07 ומשחקים בסגנון המחשב שלי ממש לא יעמוד ברזלוציה הזאת ועד שאני ישדרג (מה שיהיה עוד יחסית הרבה זמן אני מניח כי קניתי את המחשב לפני איזה 8 חודשים) אני יצטרך לשחק ברזלוציות נמוכות יותר, עד עכשיו אני כל החיים שלי תקוע עם CRT 17" לא התנסתי עדיין ממש עם מסך LCD אבל שמעתי אם לא עובדים על הרזלוציה הרגילה שלו אז זה נראה זוועה, מה יש לכם להגיד? זה יהיה נורא אם אני ישחק משחקים לא ברזלוציה 1680X1050? ד"א המפרט שלי: amd opteron 148 (2.2@2.8) | dfi lanparty nf4 ultra-d |…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה האפשרויות בארץ לגביי מסכי תלת מימד? שמעתי על מסך Sharp3D LL151 אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ ובSHARP גם הסירו את האתר המיוחד שלו ולא מוצאים עליו כמעט מידע. אז איזה מסכי תלת מימד יש כרגע שזמינים לשוק הפרטי?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי המסך אמור כבר להיות בשוק http://www.tgspot.net/archives/1702 http://www.engadget.com/2008/03/14/dell-busts-out-20-inch-ultrasharp-2009w-lcd http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 איזה שיפור הוא בעצם מציע מול ה 2007FP ומה צפוי להיות שוני המחירים? והאם הוא אמור לגרור בעצם ירידת מחירים של ה 2007?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 לוח 945 S-3 של ג'יגה בייט 1 ג'יגה זיכרון(בסטיק בודד) כרטיס מסך 7600GS איך זה הגיוני? התקנתי את הדריבירים של המסך
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש מקום שאני אוכל להשיג את המסך הזה ב1400 שקל. רציתי לדעת האם הוא טוב יעיל למשחקים,סרטים וTV http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424981 או http://www.bestwaycomputer.ca/shop/item.asp?itemid=2593&catid= תודה. בנוסף ראיתי שהמסך הוא DVI,דבר שאני לא מבין בו אמרו לי שזה חיבור אחר מהמחשב למסך שמייצר תמונת מסך טובה יותר,רציתי לדעת האם זה חיבור שונה והאם הוא מופיע גם בכרטיסי מסך פשוטים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-