עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by maors3,

מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by [NOS],

לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Agent_47,

שלום אני וחבר שלי התערבנו על מסך מחשב LCD. הוא אומר שהמסך שלי לא 17 אינצ' ואני אומר שכן. כיצד אוכל לבדוק את זה? הוא אומר שהמסך 15 אינצ', אני יודע שהוא 17 כי ככה קניתי אותו אבל אני צריך הוכחות.

• 3 תגובות
    • 50k צפיות
  6. אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by nirush69,

אני מוסיקאי עם מחשב אודיו כך שביצועי המסך פחות חשובים לי יש לי מסך ישןובסדר לי רק שזה נותן לחדר מראה לא עדכני ראיתי בחנות מבצע Senses lcd 18.5 אחריות 3 שנים מה דעתכם? האם זה בסדר. אני רוצה שייראה טוב, שיוכלו לראות ולקרוא סבבה ברזולוציה סבירה ושיחזיק הרבה זמן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by byaniv,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by Psycho_mAn,

שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gman27,

שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש

12. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מסך למחשב התקציב שלי זה 1300 ש"ח איזה מסכים אתם ממליצים? כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 6600 אבל אם יהיה צורך לשדרג אז נשדרג

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by ido135,

יש לי כרגע מסך DELL U2414H כשלוש שנים והוא עושה בעיות עם הצבעים במסך וירדתי מהעניין של לתקן אותו המסך לא בשימוש בגלל הבעיה שציינתי ובקרוב אאלץ לזרוק לפח כי התיקון לא נראה משתלם מחפש המלצה לזוג מסכים עד 1000 ש"ח למסך מטרות השימוש יהיו משחקים סרטים וסדרות מתלבט בין כמה דגמים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19458 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19160 או שאולי כדאי לשקול גם מסך של יצרן אחר שנחשב טוב ברמה של הדל? לא נעול ספציפית על דל ופתוח לעוד אפשרויות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by or_b7,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקנות מסך מחשב שיחליף בעצם את הטלויזיה שיש לי בחדר (כלומר יהיה באיכות טובה+, פחות או יותר כמו טלויזית lcd) חשבתי על הדגם 2407WFP של Dell, ממה שראיתי בסקירה באתר, יש לו את החיבורים המתאימים והוא מומלץ באופן כללי, מה שלא הבנתי מהסקירה הוא איך המסך מתפקד בתור טלוזייה (כולל חיבור ליס והכל), האם צריך להדליק את המחשב כדי לצפות בטלוזייה ואיך כל זה בעצם מתבצע? תודה מראש לעוזרים

15. Started by Black_Citadel,

אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Radeon38,

עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

19. מחפש בנרות את המסך הזה מצאתי אותו בחנות ברמת החייל שאומרת לי שהמדיניות היא מעל 3 פיקסלים מחליפים את המסך - ולא מהפיקסל הראשון כפי שניכתב כאן בפורום כמו כן אמרו לי שהיבואן הוא לייף... האם זה נכון? איך להיתיחס לזה? יכול להיות שמדובר במסכים משומשים? דחוף לי ...ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Shiker,

היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by barzanger,

אני רוצה לקנות את המסך iiyama 2407hdsb2 הבנתי שהוא מפתיע מבחינת איכות והמחיר שלו ירד ל 970 שקל שזה ממש זול האם שווה להשקיע עוד 300 שקל לסמסונג או שאין הבדל? אשמח להצעות אחרות אם יש וחוות דעת על המסך מה שחשוב שאני יצליח לחבר אותו למחשב ולאקס בוקס ביחד חיפשתי פרטים על החיבורים שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן. אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר. אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה. אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ? לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408. אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא. הרכישה תתבצע ב"פנדה". תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by flesh2,

אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.