עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. HDMI זה בעצם DVI עם יכולת להעביר קול יחד עם תמונה. אם אין הבדל באיכות התמונה בהשוואה בין כבל DVI ב-20 שקלים לבין לכבל DVI עצבני של MONSTER ב-500 שקלים, למה קיימים סוגים רבים ויקרים להחריד של כבלים HDMI? על אותו עיקרון כבל HDMI ב-20 שקלים אמור להציג איכות תמונה זהה לחלוטין בהשוואה לכבל HDMI ב-600 שקלים, אז למה רוכשים כבל HDMI יקר? האם מדובר בניצול חוסר ידע של לקוחות על ידי היצרניות שרוצות לשכנע אותנו שיקר יותר בהכרח טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. קראתי שיש מסך Chimei 222H מה דעתכם ? אם המסך הז טוב או שיש עוד דגמים ????? היעוד של זה זה סרטים TV ואינטרנט ומסמכים .

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. שלום... הייתי רוצה לדעת מהם כל ההבדלים הקיימים בין שני המסכים הבאים: http://tms.co.il/product/5454 http://tms.co.il/product/5301 (למה הראשון יותר יקר מהשני?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by malkind86,

מחפש סך מחשב רגיל 3:4 ברזולוציה כמה שיותר גדולה בגדלים 20-22 עד 1500שח לרוב ממה שראיתי כל המסכים רחבים וזה לא מתאים לי לעבודה מה אפשר להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by tamari,

שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by hezy16,

יש באפשרותי לקנות אותם באותו מחיר ואני מתלבט בין LG Flatron W2284F Samsung T220 תודה לעוזרים ! נב. קראתי את הסטיקי והביקורות באתר אבל עדיין יש התלבטות בין שניהם , כי שניהם באותה רמה פחות או יותר.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by streets,

אני בשוק ממה שקראתי כאן http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032869795 בנוסף לפי תמונות שהוא מראה האיכות היא די על הפנים.. ואיך לעזאזל מגיע חרק לתוך המסך??????! http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/P1000823.jpg http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/P1000835.jpg http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/DSC02396-1.jpg מה אתם חושבים עליו?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by The Ball,

המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !

9. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by חננב,

רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by tombraider,

שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. שלום, יש לגיסי את המסך והכרטיס הנ''ל ואנחנו לא מצליחים להוריד את הרזולוציה (רזולוציה של 16:10) מספיק כדי הכתב יהיה גדול. אם אני אחליף כרטיס מסך(למשל ל3850) תהיינה לי יותר אפשרויות?

13. היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

איך ה LG W2261V ? לא מצאתי עליו ביקורות חיפשתי בפורום וגם ראיתי שאין עליו ביקורות.. אז למישהו יש אותו?כי לפי התכונות שלי אני רואה שהוא צריך להיות מסך פצצה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by סל מיחזור,

המסך הוא Mag BP919W . (קניתי כי הוא זול) ללא כיוון צבעים , יש המון צבע צהוב. כך למשל נראה פורום בתפוז , שרקע השורות בו אמור להיות לבן, איך מבטלים את הצהבת הזו? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא רואים את דף הדפדפדן לרוחב כל המסך בזמן גלישה בדפדפן אינטרנט אלא מתקבלת תמונה לאורך בלבד. האם יש אפשרות להגדיר או לסדר את דף האינטרנט שיופיע לרוחב הדפדפן כפי שהופיע לפני הפרמוט של מערכת ההפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by mrwolf,

ברשותי 19' של סמסונג, אני חושב להוסיף עוד מסך (יש לי יציאה מתאימה בכרטיס מסך). אני רוצה ללכת על מסך רחב. השאלה שלי היא אם אני אקנה 19' רחב, הוא יהיה יותר נמוך מה 19' המלבני שיש לי ואז תהיה אסימטריה מציקה על השולחן. או שזה לא עובד ככה והם באותו גובה והכל טוב ויפה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by wta,

953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. היי, אני צריך המלצמה למסך בגודל של 19 אינץ' למשחקים ואינטרנט בלבד.. עד 1000 ש"ח . תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by knight27,

שלום רב, לאחר שנברתי כאן פורום לגבי מסכים מומלצים נראה לי שאני הולך לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי שתי שאלות האחת הינה- המסך הנ"ל הינו 24 אינצ' שישמש עבורי גם כמסך מחשב וגם טלויזיה השאלה היא האם מרחק הצפיה שלי כיום (ב-70 ס"מ) לא יותר מידי קרוב לעיניים??? השאלה השניה - הבנתי שהמסך הנ"ל מגיע עם גרסא מחודשת A01 ניסיתי ליצור קשר עם מס' ספקים אך לכולם יש את גרסת A00. האם למישהי יש מידע היכן אפשר לרוש את המסך הנ"ל בגירסא החדשה תודה נ-ב המסך מיועד למשחקים וסרטי HD

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.