מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2253LW לבין 2253BW ראיתי מפרט של שניהם שהיה די זהה והמחירים שונים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מניח שהבנתם מה אני צריך לפי הכותרת החריגה המקסימלית שלי היא 50 שקל.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רחב עד 850 ש"ח מטרות:עבודה משרדית וסרטים חשוב שיהיה ניתן לתלייה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא לסרטים, רק לאינטרנט ואופיס תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר חשבתי על המסך הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6750&perur=2&t=19&c=405 מכיוון שבאג הורידו את המחיר שלו ל-600 עד מחרתיים. מה אתם אומרים עליו? ואיך 2 אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6242&perur=2&t=19&c=405 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6239&perur=1&t=19 איך הם בכלל ובהשוואה למסך הקודם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מסך למשחקי מחשב וטלוויזיה 22 אינץ' אני כרגע מתלבט בין ה chimei 222h לבין ASUS VW222u אני יודע שלchimei יש חיבור מובנה לטלוויזיה ולASUS אין מה שאומר שאני אצטרך לקנות כרטיס טלוויזיה... אבל ראיתי בביקורת שהזמן תגובה של ה chimei איטי מדי ושל ה ASUS מצויין אז השאלה מה יותר כדאי לי לעשות ועל מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-