מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא רואים את דף הדפדפדן לרוחב כל המסך בזמן גלישה בדפדפן אינטרנט אלא מתקבלת תמונה לאורך בלבד. האם יש אפשרות להגדיר או לסדר את דף האינטרנט שיופיע לרוחב הדפדפן כפי שהופיע לפני הפרמוט של מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש את המסך הנ"ל ב850 ש"ח. השאלה היא- איך הוא למשחקים? אני מגדיר את עצמי כשחקן שמשחק הרבה במשחקי מחשב, לסרטים יש לי מסך טלויזיה מחובר. הבנתי שיש למסך טיפה GHOSTING וזה מפריע למשחקים השאלה אם זה באמת מורגש. אני תאכלס משחק משחקים מכל הג'אנזרים אבל אם מדברים על משחקים שדורשים זמן תגובה אז STARCRAFT 2 וBF3 הם המרכזיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בניתי מחשב למשחקים עם 8800GTS ויש לי התלבטות בין שתי המסכים בכותרת. איזה מסך מצטיין יותר בהצגת משחקים? (מבחינת מריחות, איכות וחדות תמונה בעיקר)
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי קיבלתי מסך של דל במסגרת האחריות שיש לי את הדל U2413F , לי היה דל 2410U שהיה מדהים , אבל המסך שקיבלתי לא ממש ברמה של ה2410 לצערי , ראיתי שהדל 2413F הוא מסך מדגם TFT AH-IPS , למה הכוונה בדיוק, אני כבר מצטער שלא תיקנתי את ה2410 המדהים.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מהו בממוצע הפרש ה-FPS במשחקים בין רזולוציה של 1680X1050 לבין רזולוציה של 1920X1080? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם המסך CRT הזה.... יצליח להציג FULL HD אמיתי? http://zap.co.il/model.asp?model_id=4515# או שרק יציג את הסרט (FULL HD) ברוזולוציה הרגילה שלו, בלי פירוט חד כמו שאמור להיות במסכים האלו למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107 האם אני אראה בשני המסכים שהבאתי אותו דבר בדיוק ? (אין שום קשר ל CRT מול LCF, זה לא מה שמשנה לי. אלא הפירוט המדוייק של הפרטים, בלי שום קשר לסוג המסך) כאילו הוא תומך ברוזולוציה הזאת. אז יש סיבה שלא יציג פירוט והפרדה אמיתיים של FULL HD? זה מאוד חשוב לי. אם לא הבנתם אני אסביר עוד פעם, אבל בבקשה תגיבו... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הייי יש לי מסך סמסונג 226BW שאני רואה סדרות (למשל אבודים) אז בקטעים בחושך המסך ממש חשוך והוא מוגדר על 100 BRIGHTNESS ,אשמח לקבל המלצות מה עוד אפשר לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך שני המסכים האלה? הBENQ קונה אותי כי יש לו חיבור HDMI.. ו2MS אבל היחסי ניגודיות נמוך ממש (למרות שאין לי מושג אם אני בכלל אראה את זה ) מדובר על זה.. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000-Or8cjx7ZyDhBuePWMMFUiB:12bbi68k5?N=2+31512&pr=QJ5&id=4154795 ומנגד יש לי את המסך הזה של החברה FUJICOM.. שכולם אומרים לי שהחברה הזאת לא מוכרת ועדיף לי לא לקנות שמה.. אבל היחס ניגודיות גבוהה.. זה : המפרט הראשון שמצאתי בגוגל.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=30397 כמובן שבמחירים האלה יש גם SAMSUNG ו MAG... אבל הם מציעים דברים די סטנדרטיים... מה דעתכם? טוב במילים אחרות, אני צריך מסך אמין 22" זמן תגובה 2MS ויחסי ניגודיות לא ברצפה.. בסבי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Dell U2412M LED האם הזה מסך שמתאים לגיימרים?? אם יש מסך אחר שמתאים יותר אשמח להמלצה! אני במצב חרום, המסך שלי לא מפסיק להבהב ואני חייב לקנות חדש מחר. אם יש משהו יותר טוב אשמח להמלצה, הנה הנתונים שלי:התקציב: עד 1500 ש"ח בלי חריגותהשימושים: משחקי מחשב, בעיקר ONLINE FPSכ.מסך: RADEO 6870בקשות מיוחדות: לא כזה משנה אבל אם זה לא פוגע באיכות ואפשרי (לא כלכך מבין) שאוכל לחבר את הXBOX 360 גם.גודל: 24" לא פחות ושיהיה רחב תודה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מסך שיתאים לעריכת וידאו ותמונות סטילס-אני צלם עכשיו אני לא עורך גרפי והעריכה שלי לא אינטנסיבית עבדתי בעבר על מסכים סטנדרטים אבל המסך שלי כבר עומד למות בכל אופן אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח מעדיף עד 1000 לא יותר גדול מ24 אינ'צ מה אתם ממליצים? אחלה סופש שיהיה
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בלי תופעות לוואי כמו פיקסלים שישרפו וכו'?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, דוד שלי מגיע חודש הבא לביקור מארה"ב וההורים חשבו לקנות LCD לסלון. חבר של אבא שלי שמתעסק במסכי פלזמה ו-LCD אמר לנו שחוץ מ220 וולט- לא צריכה להיות שום בעיה לראות במסך שידורים מהממיר. הדבר נשמע לי קצת מוזר כי הרי שיטת השידור שם היא NTSC ותומכת בהוט אמרה לי שהטלוויזיה חייבת להיות מולטי סיסטם כדי לתמוך ב-PAL. השאלה שלי האם באמת ניתן לקחת כל מסך LCD מארה"ב והוא יעבוד כמו שצריך בארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-