מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : L1953TR 19'' LCD 2ms DVI L1970HR 19'' LCD 2ms DVI שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מת להזמין כבר מסך, מתלבט בין 2 אלו 27GN950-B | 27GP95R-B הדגם כמעט זהה וגם המפרט אז מדוע ההבדל העצום במחיר? https://tms.co.il/gaming-monitors?product_id=107115 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=54383
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
- 3 followers
-
-
אני יודע שהנושא נחרש אבל יש לי כמה שאלות ספציפיות. 1. כדאי לרכוש שם את המסך באופן כללי? 2. הם נותנים לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים? 3. מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים? 4. כמה הנחה הם מביאים במזומן? 5. הפאנל שם הוא S-ISP? 6. אפשר לחבר אליו RCA ממצלמה נגיד גם שהמחשב מכובה ולראות את התמונות?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שקניתי למחשב- samsung t220 הכל מצוין. רואים מצוין. אבל משהו אחד מוזר לי קצת... יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא רגיל כי עברתי מהמסך של הלפטופ למסך חדש, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם... כשהתמונה במסך עומדת, למשל על הדסקטופ, אז איפה שיש צבעים חזקים, זה נראה כאילו יש רעידות קטנות של הצבע. קשה להסביר את זה כל כך, אבל זה נראה כאילו רואים את הזרימה של הנוזל של המסך. כאילו המסך מהבהב, אז אמנם זה הבהוב מהיר ככה שלא רואים אותו בצורה חזקה, אבל רואים מעין הבהוב. מקווה שהצלחתי להסביר מה הבעיה, אשמח אם תוכלו לתת לי עצה. חשבתי שמדובר בקצב הרענון של המסך, אבל הוא קבוע על 60 HZ ואיני יכול לשנות אותו.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן כולם! אחרי שבשעה טובה הגיעה המחשב החדש, עכשיו הגיע הזמן להביא את המסך החדש. אני מתלבט בין 4 מסכים כרגע שהם: Dell 24 e248WFP Asus 24 mk241h Philips 24 240bw8eb Xerox 24 xm7-24afw אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו. ממה שהבנתי ה-DELL הוא מסך טוב, אבל לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הוא. ה-Asus נחשב נחות יחסית. אני צודק? ו-2 המסכים האחרים אני לא באמת מכיר. כמו כן שאלה כללית, האם באמת אפשר למצוא מסך טוב למשחקים (המון שעות מול המחשב) ב-2500~ או שאני חייב להתקדם לכיוון ה-3000 ולקחת את ה- DELL 2807 wfp או אחד מחבריו? המון תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה. אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד. האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך? במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח. הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך. אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל. תודה
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
Philips 226V4LAB Philips 223V5LHSB Samsung S22D300NY Philips 223V5LSB2 מה עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-