עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  2. רשמתי תקציב גבוה כי התקציב פה פחות משנה, העיקר האיכות. רוצה מסך סופר איכותי, משהו מעולה שיהיה בעל INPUT LAG הכי נמוך שניתן להשיג כיום. חייב להיות LCD, חייב לא להיות TN (לא אוהב אותם, איכות תמונה גרועה מידי לטעמי) ולא משנה לי כניסות (מחבר אותו ישירות למחשב בDVI) רצוי גם שיראו בו טקסט כמה שיותר נקי וברור. מה יש לכם להציע לי בבקשה ?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by Proctocal,

צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by jclarkk,

אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by Hello there,

זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by [YH],

שלום רב לכולם!, אני פונה אליכם (בפעם האלף בחיי) בבקשה לעזרה. לאחרונה עברתי דירה והחלטתי לעשות משהו שונה מבד"כ בשביל לחסוך במקום - להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב ולהפעיל אותו מהספה עם אבזור אלחוטי. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לנקודה שאני צריך להתחבר לטלוויזיה... חחחחח מסתבר שהטלוויזיה הנוכחית שלי היא לא בדיוק אופציה. ... ... ... אז החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה שתשמש אותי כמסך מחשב כמה נקודות חשובות: - אני מעביר הרבה מאוד זמן פנוי עם משחק מחשב ולכן מאוד חשוב לי שהם ירוצו ויוצגו כמו שצריך. - התקציב שלי לא גדול כרגע (2000-2500), שואף להוציא כמה שפחות בעבור כמה שיותר מכיוון שזו הוצאה שלא תכננתי. - הטלוויזיה צריכה לתפקד גם כטלוויזיה שמתחברת לממיר, וג…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  8. Started by bararb,

אני מעוניין במסך עכשיו תשמעו הלכתי לKSP ואמרתי להם שאני רוצה את הדל הם אמרו לי שהזמן תגובה שלו איטי.. עכשיו באתי לשאול מה בכל 0.08 הוא משדר תמונה יעני 125 תמונות לשנייה?.. ובאתי לשאול עם יש מסך 4:3 . עם איכות כמו של עד 1200 שח??.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  9. Started by amitozer,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שקניתי למחשב- samsung t220 הכל מצוין. רואים מצוין. אבל משהו אחד מוזר לי קצת... יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא רגיל כי עברתי מהמסך של הלפטופ למסך חדש, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם... כשהתמונה במסך עומדת, למשל על הדסקטופ, אז איפה שיש צבעים חזקים, זה נראה כאילו יש רעידות קטנות של הצבע. קשה להסביר את זה כל כך, אבל זה נראה כאילו רואים את הזרימה של הנוזל של המסך. כאילו המסך מהבהב, אז אמנם זה הבהוב מהיר ככה שלא רואים אותו בצורה חזקה, אבל רואים מעין הבהוב. מקווה שהצלחתי להסביר מה הבעיה, אשמח אם תוכלו לתת לי עצה. חשבתי שמדובר בקצב הרענון של המסך, אבל הוא קבוע על 60 HZ ואיני יכול לשנות אותו.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by sourcecode,

אני יודע שהנושא קצת טחון - אבל יש לי שאלה חשובה. אני מתעניין ברכישת מסך LCD מעל 19". אחרי חיפושים ראיתי פה הרבה המלצות לגבי 2007WFP. אני אישית כרגע יש לי את ה QL711V של NU שהוא באמת עלה על הציפיות שלי. אני עובד כרגע ב 1024*1280 עם המסך הנוכחי וזו רזולוציה מאוד טבעית עבורי - האם מסכי 19" מציגים רזולויציות יותר גבוהות מזה? חשוב לי יותר הנושא של צבעים אמיתיים מאשר מהירות תגובה - אני פחות בקטע של משחקים ויותר בקטע של עבודה מול המחשב. כשעשיתי חיפוש בזאפ לגבי טווח מחירים, שמתי לב שיש שני סוגים למסך שם , אחד ב 16 MS, והשני ב 5. http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=2007WFP אני ישמח לקבל הסבר בנושא - לאור העובדה שה 5MS יותר זול (!?!?!) אם למישהו יש המלצה אחרת לגבי מסך…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  11. היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

13. Started by aka_katz,

We've received word that the above pictured SP2309 will boast a 23-inch 16:9 panel with a wicked 2,048 x 1,152 (QWXGA) native resolution, an 80,000:1 dynamic contrast ratio, 98% color gamut (NTSC, we presume), 2-millisecond response time, 2-megapixel camera (with microphone) and VGA / DVI / HDMI inputs Looks like Canada will get it first (in "one to two weeks") for $419.99.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. Started by Or_s2006,

שלומת פורום מסכי LCD ! אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ 2MS 1:3000 ניגודיות עכשיו ראיתי את המסך הזה השאלה שלי הוא טוב לא טוב גרוע לא לקנות שווה מאוד לקנות מהר. L1900J של LG בתודה אור

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

כפי שפרסמתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536425.0 ואני לא יודע אם הבעיה היא במסך.. שכשיש לי את הבעיה לוקח ללוגו של סמסונג להופיע יותר זמן ואז המסך מקבל גוון ירוק ותקוע על DIGITAL, הוא לא עובר לsource אחר, גם לא ידנית.. חשבתי שהבעיה במחשב שגורמת למסך להתנהג ככה כשהוא מחובר אליו אבל עכשיו בניגוד לקודם המחשב עובד עם מסכים אחרים, וכשניתקתי את המסך וחיברתי אותו לחשמל במקום אחר עם כבל אחר עדיין הוא היה תקוע על דיגיטל.. חשוב לציין שגם לפני 10 חודשים בערך היתה לי בעיה בסגנון, שהתאורה של המסך היתה חלשה ולא ראו כלום, וגם זה לא הראה כלום מאף מקור.. איכשהו הכל הסתדר בפתאומיות. השאלה אם נראה לכם שזה באמת המסך ואם יש מה לעשות עם זה, שווה להשקיע בתיקון או בחדש?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by psybrain,

איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  18. Started by bay,

כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  19. Started by p_uriel,

שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  20. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by yogevzak,

מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by newpc,

i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  23. נאמר לי על ידי אדם באתר http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=206 שהמסך 2007FP יכול להגיע עם פאנל TN או MVA או S-IPS כששאלתי אותו איך זה ייתכן הוא אמר לי שככה זה כל מסך של דל מדגם 2007FP יכול להיות עם פאנל שונה. הוא אמר לי לשאול אתכם איך עושים בדיקה במסך הזה איזה פאנל בדיוק יש במסך 2007FP

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by SerpentMage,

רוב המקורות שעוסקים ב LCD בד"כ לא עדכניים מספיק, אמינים ככל שיהיו. ובכן, האתר הבא: http://lcdresource.com/ מתעדכן בסדירות, מצויין, וכולל מידע נרחב לגבי מסכי LCD, וממנו קישור לדיון הבא ב Anandtech: (האתר lcdresource נפתח, אפשר לומר, בעקבות הת'רד המרשים הזה) http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344 שימו לב לכך שמעבר לאינפורמטיביות המצויינת בקישור השני, יש בו (תגללו עוד קצת למטה) את מה שרבים מחברי הפורום כאן רצו - רשימה מגוונת של מסכי LCD מומלצים לשימושים שונים, במחירים שונים לגדלים 19 - 20 אינטש, והכי חשוב - כל הפרטים, כולל רשימת המסכים הנ"ל, מתעדכנים באופן סדיר. תהנו חשוב לציין שחברי הפורום הזה ויוצרי האתר מגלים סובלנות קטנה מאוד עד …

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  25. בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.