עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ELi Rabi,

היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.

2. Started by NoobPCUser,

שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה

4. מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות בקרוב dell 2407 ויש לי(ככתוב בכותרת)8800GTS...האם הכרטיס יחזיק אותו בצורה הטובה ביותר?אם לא אז באיזה אופן הוא יחזיק אותו(אם בכלל)?האם כדאי לקנות קודם כ"מ חדש ורק אז לשדרג מסך לדל 2407?

7. Started by Proctocal,

צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך חדש. ראיתי שיש הרבה דיבורים על ה DELL2209WA, אבל לא ברור לי מה היתרון הגדול שלו על פני מסכים אחרים. (האם ההבדל בפאנל באמת כל כך משמעותי ? ) הייתי שמח לשמוע דעה בנוגע לכך ולקבל המלצה למסך נוסף מלבד זה במידת האפשר. בתודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by boaz_aha,

פרסום של מגה, 22 אינץ של דל ב 1700? זה יכול להיות? הם לא כותבים את הדגם. מישהו מכיר את המסך? קראתי קר על ה24 בקורות מעולות, אבל לא על ה22.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by optimizeR,

אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הסבר לבקשה: אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר). המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה: אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי) חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yair12,

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חוץ מה Dell 2007 WFP בארץ?

17. Started by p_uriel,

שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by erez213,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gman_il,

אני שוקל לקנות אותו כמסך למשחקים. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ מניסיון או מהנתונים היבשים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים