מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך של סמסונג מדגם odyssey g7, ברזולוציה של 1440p@240hz, שאני מבין שהמסך יתמוך ברזולוציה הזאת אך ורק עם חיבור של DisplayPort1.4, משום שהיציאה השנייה של המסך הוא HDMI 2.0 המסך אמור להתחבר בעיקר ללפטופ גיימינג האישי שלי מדגם: ASUS ROG Zephyrus M, דגם מלא gu502gw-ah76, ובנוסף ללפטופ של העבודה Lenovo T480. לשני המחשבים שלי ישנו חיבור USB C, אני יודע שלמחשב האסוס שלי יש חיבור USB שתומך ב- dp1.4, ולגבי הלפטופ של לנובו יש לי שני חיבורי USB C, אחד לטעינה, והשני לחיבור דוקינג שמסומן עם חיבור Thunderbolt 1. האם צפוי לי בעיות תאימות? בסוף לא מתחשק לי לקנות מסך כל כך יקר ולהתאכזב שהוא לא יתאים. 2. האם אני אצטרך מתאם, או שישנו כבל עם חיבור dp1.4 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מסך חדש בקרוב מאוד, ואני נמצא בבעיה מכיוון שפינת העבודה שלי היא קטנה יחסית ואני יושב קרוב מאוד המסך עד היום עבדתי עם LCD 15 אינטש. לקחתי לפני כמה ימים את מסך המחשב של אח שלי שהוא 19" ולאחר 20 דקות של ישיבה מול המחשב העיניים שלי התחילו לכאוב. אני נמצא בהתלבטות כי אני לא יכול לבחור מסך גדול כי אין לי מקום אליו בשולחן וגם הוא יכול לפגוע לי בראייה אני גם מאוד רוצה מסך רחב אבל זה מגיע בגדלים גבוההים מאוד. אז אני צריך מסך למשחקים שיעבוד עם 8800GTS 320mb יש עדיפות מסויימת למסכים של סמסונג כי אני יכול להשיג אותם במחיר זול יותר ורצוי שהמסך לא יעבור את ה 2000 ש"ח. אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על זה: SAMSUNG SyncMaster 20" Wide 206BW האם הוא יהיה גדול מי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שעריכת הוידאו שלי כוללת צילום המסך אני מעדיף מסכים שהם 16:9 ולא 16:10 כדי שה full screen יתאים ליוטיוב אך אני יכול להתפשר. הבעיה העיקרית היא שמסכי LED גם הטובים ידועים בבעיית זליגת אור glow אפילו במסכים שנחשבים טובים כמו Dell U2412M אפילו שהוא IPS מסיבה זו אמרתי לעצמי שאם טכנולוגית LED בעייתית אקנה מסך זול ולא אצפה ליותר מדי. אז קניתי MAG U2402 ב 750 שקלים עם ISP והיה לו פיקסל שרוף. החזרתי לחנות והם בדקו שניים נוספים מאותו סוג וגם בהם היה פיקסל שרוף. סדרה גרועה מסכי 27 הייתי רוצה אך הרזולוציה של אלה שעולים סביר נמוכה מדי (רק 1980x1080) אולי איזה FujiCom FJ2430 ? יש ב 700 שקלים אילו הייתי יודע שהטכנולוגייה שווה הייתי משקיע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המסך החלטתי להעיף את הטלוויזיה הקטנה שלי מהחדר ולהשתמש במסך גם כטלוויזיה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המסך לממיר של yes, ואיך אני יכול לשמוע את מה שאני רואה? יש איזו דרך לחבר את המסך לרמקולים שאני משתמש למחשב (דרך מפצל אולי?) או שאני חייב לקנות עוד רמקולים במיוחד למסך? אין לי שמץ של מושג בכל הקשור בחיבורים וסוגי כבלים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התכוונתי להתדנדש מחר במסך חדש (צ'ופר מאושר ע"י הדירקטוריון לכבוד היומולדת) 24" קראתי כל מה שיכולתי למצוא ברשת ובאתר על שני המסכים האלה. עד היום הדילמה הייתה יחסית פשוטה - הם די קרובים בתכונות אבל ההפרש במחיר היה כ-400/500 ש"ח לטובת הפיליפס ב-IQPC (שגם ממנה העדפתי לקנות). הקבוצתית שפורסמה היום הציתה את ההתלבטות מחדש ולא יכלה להגיע בתזמון מוצלח יותר נתחיל בצרכים שלי: מתחלקים ל-3, כמעט שווה בשווה, אני מפרט לפי השימוש הנפוץ ביותר (שוב, זה כמעט שווה שווה): סרטים, כתיבת קוד/מסמכים, משחקים (בעיקר FPS). יש לי כמה שאלות שלא קיבלתי עליהן תשובות ברורות (לרובן רלוונטיים הצרכים - וזה גם הקונטקסט): 1. E-IPS ו- H-IPS האם יש יתרון ברור לצרכי לאחת מהטכנולוגיות? 2. נושא מכלול הצ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשמתי תקציב גבוה כי התקציב פה פחות משנה, העיקר האיכות. רוצה מסך סופר איכותי, משהו מעולה שיהיה בעל INPUT LAG הכי נמוך שניתן להשיג כיום. חייב להיות LCD, חייב לא להיות TN (לא אוהב אותם, איכות תמונה גרועה מידי לטעמי) ולא משנה לי כניסות (מחבר אותו ישירות למחשב בDVI) רצוי גם שיראו בו טקסט כמה שיותר נקי וברור. מה יש לכם להציע לי בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הביקורות הטובות ואת ההמלצות שלכם על המסך הנ"ל והייתי בטוח ב100 אחוז שאני הולך לקנות אותו!!! אבל הבעיה היא שאני רוצה את המסך שיהיה כולו בצבע שחור שיתאים למארז המחשב המקלדת והעכבר המסך הכסוף ממש מכוער בעיניי! הבנתי ממה שקראתי כאן באתר שאומניטק היבואן הרישמי מייבאים רק את המסך הכסוף לא איכפת לי שהאחריות תהיה של יבואן פרללי ולא של אומניטק העיקר שהמסך יהיה בצבע שחור 1.האם יש אפשרות להשיג את הVP930B בצבע שחור בארץ? 2.ובמידה ולא ניתן להשיגו בצבע שחור האם יש עוד מסך 19 שיש לו PIVOT פאנל M-PVA שיתאים לי ל- 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו UT-2004, F.E.A.R , FARCRY , RAINBOWSIX VEGAS 5% צפייה בסרטים 5% תוכנות כמו פוטושופ וורד אקסל ושיהיה כולו בצבע שחור תקציב מקסימו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי 24", כאשר התקציב הוא כ 1500 שקל. יש את הסמסונג הוותיק T240: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442 או מסך של LG, W2453V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726430 על הדף , ה LG נראה יותר טוב.. מבחינת הניגודיות , בהירות, והכי חשוב לי זווית צפייה (אנכית 170, לעומת 160 בסמסונג) ,אבל גם עולה יותר, האם הוא שווה את תוספת המחיר? רואים הבדל בתמונה? עכשיו, לשני המסכים יחס מסך 16:9, האם זה עדיף על היחס היותר מקובל 16:10? אני צופה בסרטי 16:9 (ב HD) , שהם יראו על מסך מלא במסך 16:9, אבל במסך 16:10 איך יראו סרטים כאלה? עם פסים שחורים למטה? אם מישהו יכול לעזור לי להחליט בין 2 המסכים, עדיף מישהו עם ניסיון איתם.. או לחילופין להציע מסך טוב יותר באותו מחיר. תודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעצב גרפי במחשב A53S-i7 2630QM הנ"ל http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 והייתי מעוניין להשתדרג בעוד מסך על מנת לשדרג את חווית העריכה הגרפית. מבחינת כל השאר אין לי העדפות ספיציפיות, אך מכיוון שהוא הולך להיות מסך משני עדיף שיהיה כמה שיותר זול . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-