מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מסך גיימינג ועבור עבודה מהבית, אני משחק COD, Fortnite, The witcher וכו דרישות זה למסך נוח ונעים לעבודה, עם חיבור HDMI וחיבורי USB במידת הצורך, בדקתי מסך בשם GigaByte AORUS CV27F הוא מגיע בגודל 27 אינץ ונראה טוב ויש עליו אחלה ביקורות. אשמח לשמוע ביקורת מכם ו/או המלצות על מסכים אחרים מומלצים יש לי מעבד i7 עם 1070GTX' ובעתיד הקרוב מאוד אשתדרג ל- i9 סדרה אחרונה + 2070RTX לכן צריך להיות גם מבט לעתיד הקרוב מבחינת בחירת מסך. רועי
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני מחפש מסך זול יחסית (<1100 ש"ח) שישמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר חשוך, וחיפוש קצר כאן בפורום נתן לי הרבה מאוד מידע שעזר לי לצמצם את האופציות שלי לאחד משני המסכים הנ"ל, אז דבר ראשון תודה רבה לכל התורמים הרבים שכאן אני לא גיימר בכלל והבנתי ששניהם מצויינים לעבודה משרדית אז לכן צפייה בסרטים תהיה הנקודה שעליה אני אחליט על מסך. אני יודע שהרבה מאוד כבר נאמר כאן בפורום לגבי כל אחד מהמסכים, אבל עוד אין לי תשובה איזה מסך עדיף לסרטים אז אני אשמח לתשובה. את הסמסונג אני יכול לקנות ב-780 ואת הדל ב-1040 אז מבחינת מחיר ההבדל לא נורא אם הדל באמת טוב יותר. בנוסף אני מחבר אותו לכרטיס GeForce 7600GT ישן יחסית, זה יהווה בעיה? תודה רבה אביאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סגרתי את המחשב אתמול בלילה, הלכתי לישון... פתחתי את המחשב בבוקר, הוא הגיע בערך למסך של הטעינה של XP, ומאז המסך פשוט מהבהב עם הלוגו של LG ועושה צליל התרעה כל שלוש שניות. המסך הוא LG FLATRON W2242T הצליל ממשיך גם אם אני מכבה את המחשב/מנתק את המסך מהמחשב. אי אפשר לכבות את המסך, הדרך היחידה להפסיק את הכל זה לנתק את המסך מהחשמל.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
LG מכריזה על מסך מחשב קעור בגודל 34 אינץ\', למי שצריך שטח עבודה גדול במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%92%d7%93%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש ניסיון עם המסך הזה עד כמה הוא נותן ביצועים יותר טובים מ2253BW?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
תקציב באזור ה1500-600, מצאתי את שני אלה: Samsung S27D390HS Samsung S27C650D מה יותר טוב? אחד מהם עם פאנל PLS - מישהו מכיר? אגב אני יושב 50-60 ס"מ מהמסך כרגע.
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב בעתיד הקרוב כבר יצא לי להציץ במספר מפרטי מחשב שמאוד התחברתי ומצאו חן בעייני אך קצת קשה לי להתקדם כרגע מכיוון שאני לא מצליח להגיע להחלטה לגביי המסך, אשמח לשמוע את הצעתכם ולהתקדם עם זה. אני כרגע סטודנט לאנימציה ומתעסק עם תוכנות גרפיות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR ZBRUSH MAYA , בזמן הקרוב אצטרך להשתמש אך ורק במאיה ומפה החלטתי לשדרג את הציוד. הבעיה שניתקלתי בבחירת המסך היא מה יותר שווה לרכישה פאנל IPS או פאנל TN 4K מעולם לא התנסתי בIPS ומכל התגובות השונות שקראתי ביומיים האחרונים אנשים אומרים שזאת חווית צפייה וצבעים חדים הרבה יותר שקרובים לדפוס הרבה יותר ממה שניתן למצוא בTN(אין לי הרבה שימוש ביצוא קבצים לדפוס כך שזה לא קריטי בשבילי) בעיקרון שני המסכים שאנ…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בנעוצים מסכים מומלצים, אז החלטתי לשאול.. איזה מסך בגודל של 21" בערך מומלץ לשימוש בעבודה משרדית ופוטושופ? אני מחפש משהו שיתן איכות טובה ביחס למחיר, ומחיר- כמה שיותר נמוך תודה נ.ב.- אם מישהו רוצה למכור יד שניה/מכיר מקום טוב שאני יכול לחפש יד שניה, אשמח להצעה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? ואיזה מסך יהיה קל יותר לקרא מאמרים מהאינטרנט ומסמכים האם מסך 24" של Dell יאפשר קריאה קלה יותר ממסכים אלה? אני מעט חושש שהאותיות יהיו קטנות מדי וקשות לקריאה (פחות חשוב שלי גלילת מסך) אולי הפתרון הוא מסך 19" איכותי,אשמח לשמע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ובכן, עד התקופה, שבה מסכים עם תאורת LED אחורית יתומחרו במחיר עממי ;D, אצטרך להתפשר על אחד מהמסכים הנ"ל, ועל-כך ארצה להתייעץ עמכם. לדעתי, הלא מקצועית בעליל, אלה הם החסרונות והיתרונות של כול מסך: 2408WFP: יתרונות: א. ערכי ניגודיות ועומק שחור טובים יותר. ב. כניסות וידאו על כול סוגן. ג. ארגונומיה טובה מאוד. חסרונות: א. שיהוי קלט גבוה יותר, אשר מוזער בגרסה החדשה לממוצע של 35 מילישניות. ב. זויות צפיה צרות מעט מפאנל H-IPS. ג. יקר מעט יותר. (A01 הזול ביותר שהובחן - 3,205 ש"ח.) 240PW9EB: יתרונות: א. שיהוי קלט נמוך יותר - לא הבחנתי בביקורות מקצועיות ברחבי הרשת, אלא רק בהתרשמויות אישיות של משתמשים, אך אם לשפוט על פי מסך אחר (HP LP2475W), אשר בעל פאנל זהה (H-IPS), נית…
-
- 89 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כמה וכמה סיבובים בפורום הזה הבנתי שה T220P וה T220 הם מסכים מומלצים ולא רק לפי ביקורות אלא מאנשים שקנו את המסכים ונתנו חוות דעת טובה לגביהם תוכלו בבקשה למנות את ההבדלים ביניהם ועל מה אתם ממליצים (ההבדל הוא 60 ש"ח) עוד מסך שאני מתלבט אם לקנות אותו הוא האל.ג'י הזה LG W2261V הוא מאוד קורץ כי הוא ממש יפה ,הוא יחסית זול מהשניים למעלה יש לו רזולוציה גבוהה ביחס לרזולוציה הטבעית למסכי 22 והוא תומך fhd ..האם זה שהוא עולה פחות ויש בו כל כך הרבה פיצ'רים על הנייר אמורה להחשיד אותי ? או שפשוט LG יותר זולה מסמסונג בקיצור אם תוכלו לעזור לי אני קונה ביום שני ככה שיש טיפה עוד זמן אבל אני מעדיף כבר לגבש החלטה תודה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרת הפורום בחיפוש מסך מחשב (בעדיפות LCD אבל אם יש בעיה גם CRT הולך) למוגבלי ראיה. התקנתי מערכת יפה מאוד במשרד עבור מוגבלי ראיה (לרוב מדובר בבעלי קטרט למי שמבין) הבעיה שבמסך (מסך 19 אינץ רחב) הם טוענים שהכתב קטן מידי ולא ניתן לקראיה רק ממרחק של ממש 40 ס"מ מהמסך עצמו. שחקתי עם ה DPI העלתי ל 120 אבל זה לא עוזר (בעיקר בגלישה באינטרנט). האים יש למשהוא רעיון מה לעשות משהוא קבוע שיפעל על כל האפלקציות (אינטרנט ווורד ואקסל בעיקר) ? האים החלפת מסך ? (לאיזה ?) תשפר את גודל "האותיות". אשמח לכול תשובה או כייוון , דרור.
-
- 11 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. סורי או יש דיון מרוכז על זה איפשהו - אני לא ראיתי. בשבועות (או חודשים, אם יש ל סבלנות לחכות עד Computex לראות מה AMD שולפים) אני מתכנן קניית מחשב. אני אפתח על זה דיון בפורום מפרטים כשאני אהיה לפני קנייה, אבל לבנתיים אני סתם סקרן לגבי מסכים, כי אני אצטרך אחד. ספציפית 1440 מול 1080 והשיקולים השונים. אני מוכן להשקעה כספית מאוד גבוהה (מעל 10,000), וכנראה שארצה גם GTX 980, כך שזה יהיה מחשב שכן יוכל להתמודד עם מסך 1440 לפחות עם משחקים עכשוויים. מה שאני תוהה לגביו הוא הטווח הארוך. לפי מה שאני מבין, עם 1440 אני אאלץ להוריד הגדרות גרפיות של משחקים מוקדם יותר מאשר לו היה לי 1080 במקום. עם 1080 אני אוכל למשוך יותר זמן עם הגדרות גבוהות יותר במשחקים, אז תקנו אותו אם אני טוע…
-
- 30 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בTMS הופיע מסך חדש במחיר קצת מוזר זה מחודש או משהו? http://www.tms.co.il/product/10217
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-