מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אין אפשרות למצא דרייבר של המסך הזה, המסך מהבהב בצורה שגורמת כאבי עיניים נוראיים. את "קצב רענון המסך" אי אפשר לשנות, הוא כותב שיש שם את הברירת מחדל של החומרה, ולא נותן לשנות אותו. איזה פתרון אפשרי לדבר נוראי זה? אולי כן אפשר למצוא לזה דריבר? איפה? באתר הרשמי שלהם לא הצלחתי, כל התוכנות שאמורות למצוא לא מצאו.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתלבט בין זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2313&scat=220&tcat= לזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=661&scat=220&tcat=
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצרכים של סרטים ולימודים יש באמת הבדל בניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מי מבין מסכי ה - LCD 19 הבאים הוא הטוב ביותר?תסבירו גם למה בבקשה. א) LG L1950B SAMSUNG 930B VIEWSONIC VP920B ב) VIEWSONIC VX924 LG 1970HR
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי, SyncMaster 940BW, מציג את הטקסט כמו מדפסת ישנה שהדיו שלה הולך ונגמר. האותיות מופיעות בצבע אפור (ולא שחור) ונראות פגומות, כאילו חלק מהפיקלים אינם מנוצלים. התמונה המצורפת מראה איך נראה הטקסט הנוכחי על צג המחשב. איך מתגברים על התקלה? רן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חיברתי את הממיר לטלוויזיה באמצעות כבל rca והכרטיס טלוויזיה, ורואים סבבה.. אבל כשחיברתי את הסוני 3 דרך אותה כניסה רואים ממש על הפנים, אני מדבר בהשוואה למסכים אחרים שאותם ניתן לחבר ללא כרטיס טלוויזיה דרך rca ( אני יודע שיש כניסה של hdmi אבל נא לא להתייחס אליה) ואיך ניתן לכייל את המסך בצורה טובה? יש איזו תוכנה או משהו בסגנון שניתן דרכה לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר? *ועוד שאלה, כשיש 3 אמצעים לכיול בדרך (מסך, כ.טלוויזיה והסוני. אני לא בטוח שדרך הסוני ) דרך מי רצוי לכייל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה על מסך מתאים. כרגע יש לי את המסך E2240 של LG מהמחשב הקודם שלי הוא 21.5" שפועל על רזולוציה של 1920X1080. המפרט של המחשב החדש הוא : [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [/TR] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]AT #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width:…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, מחפש LCD "19, לא חייב רחב, אני כבר אאוט לגמרי אז אין לי מושג איפה להתחיל ולפי מה לבדוק. השימוש הוא 70% לעבודה שוטפת (אינטרנט בעיקר) 30% למשחקים - חשוב לי שיעשה פה עבודה טובה אבל אני לא בדיוק גיימר יש לי כרגע AOC CRT שפשוט כבר דפק לי את העיניים. תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-