עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מישהו מכיר אולי דבר כזה? אני רוצה לרכוש את הסטנד של U2515H בנפרד חדש (ללא המסך מן הסתם).

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by MzDay,

אוקיי, אז יש מבצע כרגע של 29% על המסך Acer XB270HU ורציתי לדעת אם המבצע דבר ראשון שווה לדעתכם או אולי הוא ירד יותר? (ואם מישהו יודע, מתי נגמר המבצע הזה?) ודבר שני, רשום אצל Amazon: Price: $566.99 + $300.41 Shipping & Import Fees Deposit to Israel השאלה שלי, האם ה300$ האלה הם כוללים מכס ומעמ? זאת אומרת, אני אשלם 300+566 דולר בסהכ על המסך ואין לי עוד תשלומים בדרך? תודה מראש! קישור למעוניינים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Jviega,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה והמלצות, קראתי קצת פה ובאינטרנט אבל זה מבלבל אותי, אשמח להמלצות תכלס אני רוצה מסך 27 אינץ', בשביל סרטים וגיימינג, כעיקרון אני הייתי רוצה מסך 2K אבל אין לי מושג איך לבדוק אם המחשב שלי יוכל להריץ שחקים ברזולוציה הזאת, אם לא 2K אז 1080P מה שאני רוצה מהמסך שיהיה הכי טוב שאפשר לסרטים ולמשחקים אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לנקות את המסך שלי - U2515H. כמובן מבלי לפגוע בו בדרך כלשהי, ורצוי גם שלא יהיו סימני ניקוי. יש גם על המסך מעט לכלוכים גם חוץ מהאבק עצמו. איך כדאי לנקות?

5. Started by Kukishin,

האם ההבדל בגודל מורגש באופן קריטי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינץ (עדיף LED) לשימוש במשרד שלי. דבר חשוב מאוד שתהיה למסך אפשרות להתחבר לזרוע מתכווננת שולחנית כמו זו: http://www.stereoeini.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=item153&Cat2Cat1ID=3418&Cat2ID=4574&aff=Zap&lang=he התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח חיפשתי בהרבה מקומות ואני לא מצליח למצוא מסך שיש לו את החיבורים הללו. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא כזה מסך!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by Ran Almog,

שלום לכולם אודה על המלצה על מסך בגודל 22-24 אינץ' משולב במצלמה ומיקרופון. המסך הנוכחי שלי הוא כזה ובן 7 שנים והגיע הזמן להחליפו והתרגלתי לנוחות של מיעוט בציוד על השולחן. יש דגם מומלץ? ראיתי את הדגם הבא באייבורי - האם מישהו מכיר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13614 תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. יש הבדל חוץ מהגודל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, ברשותי מסך ישן עם פאנל TFT, דגם fujitsu LL3200T, נקנה לפני כ5 שנים בערך והוא בעל רזולוציה 900*1600. חשבתי על שדרוג מ900p ל1080p, אך לאחר רפרוף קצר מצאתי את הדגם של Dell P2416D שנראה מעולה ובעל רזולציה אף יותר גבוה והמסך יתאם לשולחן שלי יותר מהנוכחי אך אני בספק אם 1440p מהווה שדרוג נבון או "עכשווי" מאחר ומסכי 4k נהיים זולים יותר ואולי הם החלטה היותר משתלמת? למסך יש ביקורת טובה ביותר https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2416d/ ורצתי להתייעץ ולדעת אם זהו שדרוג כדאי מכיוון שאני לא בקיע יותר מדי במסכים, התקציב שלי מוגבל ואינני בטוח ש4k משתלם לי מבחינת התקציב כיום וכך גם הGPU שלי, שיכול להריץ 1440p באופן טוב אך בוודאות לא 4k, ואני לא מעונ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by itzkoo,

יש ברשותי i7 4790k ו- gtx 980 ומסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333 אני מתלבט האם לשדרג למסך 1440P ולהתפשר טיפה בגרפיקה או להשאר עם 1080P על אולטרה. עניין ה144HZ והGSYNC ממש קורץ לי. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים בעלי מסך 1440P. והאם מישהו מכיר חנות יותר זולה? http://startpc.co.il/asus-pg278q

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש מסך לגלישה ולמשחקים לא כבדים (כרטיס מסך Nvidia 295 quadro). הכרטיס לא יריץ יותר מGTA3 לדעתי. היציאות של הכרטיס Display port אבל יש לי גם מתאם של DVI to DisplayPort. מה לדעתכם הסכום שעלי להוציא על המסך? הבנתי שמסכי IPS מתחילים מ1000 שקל. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מסך לא איכותי, מצד שני השאלה אם כדאי להשקיע כסף על מסך שיקר יותר מהמחשב עצמו.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by מורן-85,

היי אני מחפש מסך גיימינג 144MHZ ועדיפות לGSYNC ראיתי את הAOC G2460PG אבל כבר הפסיקו למכור אותו איפה שלא חיפשתי!! אודה להמלצה או עם מישהו יודע איפה כן אפשר לרכוש את המסך הנ"ל אני אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום אנשים, כרגע יש ברשותי את ה-Dell 2209wa הוותיק והטוב, ואני רוצה להתחדש במסך 24". התקציב הוא עד 1400 ש"ח, עם חריגה קלה מותרת במידה וזה ממש כדאי. שאלה ראשונה: מסך 24" עם רזולוציה או יחס תצוגה שונים יוכל לעבוד עם המסך הנוכחי במקביל? (המסך הנוכחי הוא 16:10, 1680X1050). שאלה שניה: יש המלצות למסך שיתאים גם לשימוש כללי וגם למשחקים? עד עכשיו הסתכלתי על שני המסכים הבאים, אבל אשמח להמלצות נוספות אם יש: Dell U2414H Dell U2415 תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by eladb,

אני בד"כ עובד עם 2 מסכי FHD. חשוב לי פאנל IPS איכותי וגודל מסך, חשבתי על הDELL U25, אבל הבעיה שהוא לא 4K קצת מרתיעה אותי (אני רוצה שטח עבודה גדול), ומעדיף שהמסך החדש יהיה מסך יחיד. הU27 מעל התקציב לצערי... יש משהו מומלץ אחר? או שהבחירה הברורה תהיה U25? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חברים, נשבר לי המסך של הDELL שקניתי לא ממזמן רציתי לשאול אם נראה לכם אפשר לתקן את זה במחיר סביר שלא יעלה על עלות המסך אני ממש מבואס ): אני צריך ליצור קשר עם DELL לגבי זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. השאלה בכותרת. מדיווחים שקראתי ברשת, מסכי 4K מציגים צפיפות גבוהה במיוחד של פיקסלים הנושקים ל-200 פיקסלים לאינץ' או אפילו עוברים רף זה. האם נכון לומר שלקריאה אינטנסיבית במשך שעות, הפרמטר הזה מאד חשוב? האם אפילו יותר חשוב מאיכות הפאנל? כיצד גודל המסך משפיע על תפיסת העין את הצפיפות בהתחשב בזה שמסך גדול דורש מרחק צפייה גדול יותר? תחושת הבטן שלי אומרת שלא מדובר ביחס השומר על לינאריות עם צפיפות הפיקסלים (משמע, הגדלת המרחק פי X לא מקטינה את יתרון הצפיפות חלקי X). תודה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מסך בתקציב 1500-2000 ש"ח וטווח הגדלים 24-27" (אם אפשר יותר מ27 זה מצוין אבל לא ראלי) לשימושי עבודה גראפית (מעצב תלת במאיה ומאד בוקס,זיברש,מנוע אנריל ויוניטי ועובד די הרבה עם פוטושופ ועורך תמונות קצת) ולמשחקים לכן חשוב לי דיוק בצבעים ומרחב צבעים גדול וחדות המסך, על פי מה שהסתכלתי המסכים של DELL נותנים מהבחינה הזאת את המענה הכי טוב אבל זמן תגובה איטי (6MS). אשמח להצאות, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מבקש למחוק את ההודעה, הבעיה טופלה, תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ShahafH,

שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש למסך חדש. אני מחפש מסך בגודל של 24 אינץ', 144Hz רזולוציה של 1920x1080 ותומך בG sync. כל מה שמצאתי היה בחול, כמו לדוגמה AOC G2460PG האם יש משהו בארץ שיכול לענות על כל הצרכים? התקציה הוא 2500. תודה רבה.!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום לכולם! לאחר הרבה יותר מדי זמן אני סוף סוף משדרג את המסך הנוכחי שלי (SAMSUNG 2253 פאנל TN זול שבזולים מ-2008 עם רזולוציה של 1680*1050) למשהו יותר מודרני ומאחר והמסך מיועד עבור מחשב די רציני אני מעוניין למקסם את החוויה עד כמה שניתן (ואני גם נוטה להחזיק מסכים למשך הרבה יותר מדי זמן אז מוכן להשקיע כלכלית למרות הכאב בכיס). אני כרגע מתלבט מאוד מאוד בין DELL U2715H ל-ASUS PG279Q מכמה סיבות: 1. המסך יוצמד ל1080GTX ולכן 144HZ יכול להיות game changer לגמרי 2.G-SYNC בעתיד יכול לעזור כשהביצועים ירדו (והם יירדו) מהצד השני: 1.ה-DELL נראה כמו מסך הרבה יותר מקצועי ופחות 'גיימרי'-מה שאני דווקא די אוהב 2.הוא מדויק יותר מבחינת הצבעים שלו ו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by outburst,

היי חברים, מחפש מסך 27" איכותי למחשב עד 2000 ש"ח (קצת גמיש) יעבוד עם הכרטיס מסך הנ"ל. אין כוונה לעבוד ב-4K , לא בטוח שאפילו הכרטיס מסך שלי יאפשר את זה. 1 Sapphire Radeon RX 480 8GB GDDR5 HDMI 3xDP PCI-E VGA Cards 39388 תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kokoki,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך של אסוס pg279q, הדילמה שלי היא, שיש לי gtx1070 והוא לא יכול למקסם את הביצועים שהמסך יכול לתת, השאלה היא האם בכל זאת כדאי לי להשקיע במסך הזה או שאולי כדאי לרדת מהעץ ולקנות מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by FireCharge,

מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?

25. אורח המתלבט

מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.