מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היה לי 5 שנים מסך 43 של סמסונג כמסך מחשב, ועבד מצויין, היתה חדות מצויינת, הסרטים היו באיכות גבוהה וכו'. כעת קניתי מסך של LG (43UP7550PVG 4K), עם אותם נתונים שהיו לי בקודם, הרקעים מדהימים בחדותם, אלא כאשר אני מחבר את המחשב עם HDMI האיכות יורדת משמעותית, בעיקר בסרטים, מטושטש וצבעים גרועים. יש מה לעשות? כבל אחר, כרטיס מסך או רק הגדרות. תודה
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כבר החלטתם ללכת על המסך השולחני הגדול ביותר בסביבה - אז למה שלא יכלול גם חומרת מחשב מלאה בתוכו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חזרתי הביתה, באתי למחשב אני גולש לי באינטרנט ואני שם לב שהמסך מביא הבהוב כל בערך 4 שניות, וגם הבהירות השתנתה למקסימום, ניסיתי להוציא מהחשמל, את הכבל DVI הגדרות הכול לא עוזר. ועוד דבר הוא כשניסיתי לשנות את הבהירות הכפתור של ה - Menu של המסך נתקע כזה, לא פיזית אלא צריך ללחוץ עליו מלא פעמים והוא נתקע באיזה חלון בהגדרות וכ'... עצות ? ועוד דבר - כנראה שאני אצטרך להתחדש במסך חדש, יש לי בעיה אחת, אני רגיל ל - 16:10 .. (1920x1200) והמסך "24 של Dell שתומך ברז' הזאת עולה 2200 שקל שזה הרבה בשבילי .. יש חלופה למסך הנ"ל מבחינת הרז' ? (חוץ מ - http://tms.co.il/product/10396 כי הוא לא נראה לי משו ..) ועוד דבר, במידה ואני אתפשר על "23 1920x1080, על איזה Dell ללכת ? http://tms.co.il/produ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שיהיה לפחות 21.5 אבל לא יותר גדול מ23.5 התקציב שלי הוא 1000 שקלים אבל מעדיף לשלם כמה שפחות. אני לרוב משחק בחושך אז מסך שיותר טוב בחושך יהיה מעולה. חנויות שאני מעדיף זה KSP TMS ו IVORY.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש ברשותי i7 4790k ו- gtx 980 ומסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333 אני מתלבט האם לשדרג למסך 1440P ולהתפשר טיפה בגרפיקה או להשאר עם 1080P על אולטרה. עניין ה144HZ והGSYNC ממש קורץ לי. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים בעלי מסך 1440P. והאם מישהו מכיר חנות יותר זולה? http://startpc.co.il/asus-pg278q
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות את המסך Chimei CMV 222H. אני מחפש אותו כבר בנרות, אבל המחירים פשוט מוגזמים בהשוואה למחיר שהוא נמכר פעם. יצרתי קשר עם בנדא מגנטיק (היבואן) ומחיר לחתיכה אחת עולה 1240 ש"ח, כבר יותר זול, אבל עדיין, גבוהה יחסית. אני אישית צריך 2 מסכים כאלו, אז שאלתי אותם כמה יעלו 2 מסכים במזומן, עוד לא החזירו לי תשובה. אז כל מי שמעוניין לקנות את המסך, שירשום כאן בנוסף לשיטת התשלום (אשראי, מזומן...). היבואן נמצא בנתניה ואפשר לקחת את המסך משם, יש גם כן אפשרות למשלוח כמובן. אני מאמין שנוכל להגיע למחיר של 1000 ש"ח (מזומן), מה דעתכם? לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם תוכלו לומר לי מה ההבדל בין ה EIZO S1932 ל EIZO S2201W (חוץ מהגודל כמובן)? איזה מהם עדיף/חדש/מומלץ יותר? איך זה שהמחיר שלהם זהה? (ואפילו ה 22 קצת זול יותר...) כמו כן אשמח לשמוע על עוד מסכים סביב התקציב הזה (בעיקר SAMSUNG) שיתאימו לשימוש מקצועי. אני לא מתכוון להריץ משחקים על המסך, חשוב לי הדיוק בצבעים, שיהיה מתאים לעבודה של הרבה שעות, וכדומה. רב תודות לעונים.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 לשימושים משרדיים בעיקר אך גם לעריכת וידאו וצפייה בסרטים. מה מומלץ? התקציב הוא באיזור ה1500 עם אפשרות חריגה.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, רכשתי מסך Dell U2417H . חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI. כשהמסך נדלק יש הערה : hdmi /mhl input . אחרי חמש שניות ההערה נעלמת. מה הכוונה? יש משהו לא תקין? תודה ניבר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב גיימינג וביחד איתו גם מסך חדש. כרטיס מסך עתידי - ה-gtx 980 ti . עכשיו את כל המפרט אני אקנה מחול החיסרון זה שלא תהיה לי אחריות בארץ אבל היתרון שהמחיר ירד משמעותית לפחות לפי מה שאני רואה בנתיים או מקווה. שמזמנים רכיבי מחשב מחול אין מס - ממכס אך יש מע"מ של 17% לפי מה שראיתי באתר רשות המסים בישראל. אז חשבתי על מסך 1440P עם קצב רענון גבוה בגודל 27-34 בין לבין. אין מה להגיד על acer predator x34 כל מה שאני קורא עליו בנתיים הוא בין המסכים אם לא הכי טוב שקיים כרגע בשוק מבחינה של מסכי מחשב. עקור - רזולוציה QHD , קצב רענון באוברקלוק למסך 100hz ופאנל ips. יש לכם מקום משתלם כלכלית להזמין מחול? ובכללי מה…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, חבר שלי חוזר בזמן הקרוב מ- NY. והוא רוצה המלצה על אחד מהמסכי 22" הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116064 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116078 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001096 למרות שזה זול ויחסית כדאי. לא כדאי לקנות 2007WFP ? תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בעל מפרט המופיע למטה , זהו מפרט שהופיע באתר למחשב עריכה גרפית . עיקר השימוש תוכנות תלת מיימד ?SOLIDWORKS ו-רינדורים , פוטושופ... וגם קצת סרטים (רק עבודה?!) הייתי מעוניין לרכוש מסך עד 2000 שקלים שיתאים למפרט (דגש לכרטיס מסך?) בגודל 23-24 אינץ. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם. מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 - LGA775\1366\AM2 260 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 650 דיסק קשיח For RAID0 - 2X WD 1TB S-ATA 7200RPM 32MB BUFFER WD10EADS - 3Y Warra…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכוון מחדש את הצבעים במסך, והוא רושם לי על חלק מהאפשרויות LOCK, בעצם על הכל חוץ מעל הקונטרסט והבהירות רציתי לדעת כיצד אפשר לתקן זאת, אם יש צורך העלה תמונה תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה למסך מחשב 34 אינץ קעור. השימוש שלי הוא פיתוח תוכנה, אבל חשוב לי חדות ואיכות צבעים טובה. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-